Tι είναι ανώμαλο;Lord Brum έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 18:35Εμφιαλωμένο SOLAN DE CABRAS. Τι πρέπει να πίνω.γοα να μην επικροτώ την παρακμή καοντην αποδοχη της ανωμαλίας.ως κατι φυσιολογικο?Libre arbitre έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 18:18Τι πίνεις;Lord Brum έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 18:17 Η υιοθέτηση της λοατκι ατζέντας είναι δείγμα εκφυλισμού και παρακμής.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Poll. Συμφωνείτε με το γάμο ατόμων του ίδιου φυλου;
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
Re: Poll. Συμφωνείτε με το γάμο ατόμων του ίδιου φυλου;
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
- Libre arbitre
Και εγώ σε αυτόν αναφέρομαιsouthern έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 18:43Αναφέρομαι στον μπους τζούνιορ
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
Το να πηδάει άντρας άντρα.Libre arbitre έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 19:32Tι είναι ανώμαλο;Lord Brum έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 18:35Εμφιαλωμένο SOLAN DE CABRAS. Τι πρέπει να πίνω.γοα να μην επικροτώ την παρακμή καοντην αποδοχη της ανωμαλίας.ως κατι φυσιολογικο?
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
- Cecily Anne
Παντως, πριν λίγο καιρό άκουγα ένα περιστατικό από ένα ζευγάρι, ο πατέρας είχε κάνει δύο παιδιά με παρένθετη και τα μεγάλωνε με το συμβίο του. Κάποια στιγμή το ένα μπήκε στην εντατική και ο συμβιος δεν είδε δικαίωμα να τα επισκεπτει. Όσο και αν χαζολογουμε, αυτά τα παιδιά τον συμβίο τον έχουν πατέρα. Αρρωσταίνουν και δεν μπορεί να τα δει, δηλαδή οκ, μετά από ένα σημείο πρέπει να είμαστε λίγο πιο ελαστικοί.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Και το αντίστροφο είναι επίσης ανώμαλο.Lord Brum έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 19:36Το να πηδάει άντρας άντρα.Libre arbitre έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 19:32Tι είναι ανώμαλο;Lord Brum έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 18:35
Εμφιαλωμένο SOLAN DE CABRAS. Τι πρέπει να πίνω.γοα να μην επικροτώ την παρακμή καοντην αποδοχη της ανωμαλίας.ως κατι φυσιολογικο?
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
hellegennes έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 19:23Ας ονομάζεται και μητροπολίτης. Το θέμα είναι να μπορεί νομικά να είναι γονιός του παιδιού αυτού, που συνεπάγεται συγκεκριμένα πράγματα.Σέλευκας έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 19:21 Η γυναίκα κάνει παιδιά. αν κάνουν παιδιά γκέι γυναίκες και αυτές ζούνε μαζί δεν μπορείς να απαγορεύσεις κάτι εκ των πραγμάτων. Δνε υπάρχει μεγάλη διαφορά απο το μια γυναίκα να κάνει παιδιά μονη της αλλά δεν βλέπω κανένα λόγο να ονομάζεις γονέα μια άσχετη γυναίκα που λέει οτι είναι σύντροφος μια μητέρας. Γιατί να ονομάζεται μητέρα;
το αν μπορεί νομικά το ορίζει ο νόμος. Αυτή τη στιγμή δεν μπορεί νομικά.
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Azzurra Carnelos
- Libre arbitre
Γιατί;Lord Brum έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 19:36Το να πηδάει άντρας άντρα.Libre arbitre έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 19:32Tι είναι ανώμαλο;Lord Brum έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 18:35
Εμφιαλωμένο SOLAN DE CABRAS. Τι πρέπει να πίνω.γοα να μην επικροτώ την παρακμή καοντην αποδοχη της ανωμαλίας.ως κατι φυσιολογικο?
ποιο είναι το αντίστροφο δηλοαδή;
Azzurra Carnelos
Azzurra Carnelos
- Libre arbitre
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
να καταργήσουμε τις συντάξεις χηρείας δηλαδή;Σέλευκας έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 18:34 δε με νοιάζει αν παντρεύονται η αν κάνουν τρενάκι. Εμένα με νοιάζει να μην υιοθετούν και να μην παίρνει τη σύνταξη ο ένας του άλλου. Δηλαδή να πληρώνει η άνεργη μητέρα ΦΠΑ για το γάλα και αυτό να καταλήγει στη στην κλασομπανιέρα του γερόπουστα πάει πολύ.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
κάτσε ρε συ, πες ότι εγώ ζω με ένα φίλο μου μαζί που δεν είμαστε ομοφιλοφιλοι. Γιατί να με έχιε σαν πατέρα το παιδί; Μπορεί να πρέπει να πάω εγώ στο νοσοκομείο γιατί ο πατέρας δεν μπορεί και να έχουμε συνενβοηθεί να προσέχει ο ένας τα παιδια του άλλου. Για ποιο λόγο λεγεται πατέρας του παιδιου αυτος επειδή τάχατες το παίζουν παντρεμένες;Cecily Anne έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 19:36 Παντως, πριν λίγο καιρό άκουγα ένα περιστατικό από ένα ζευγάρι, ο πατέρας είχε κάνει δύο παιδιά με παρένθετη και τα μεγάλωνε με το συμβίο του. Κάποια στιγμή το ένα μπήκε στην εντατική και ο συμβιος δεν είδε δικαίωμα να τα επισκεπτει. Όσο και αν χαζολογουμε, αυτά τα παιδιά τον συμβίο τον έχουν πατέρα. Αρρωσταίνουν και δεν μπορεί να τα δει, δηλαδή οκ, μετά από ένα σημείο πρέπει να είμαστε λίγο πιο ελαστικοί.
Azzurra Carnelos
Azzurra Carnelos
- hellegennes
Και οι στρέιτ σχέσεις δεν έχουν διάρκεια στον χρόνο ως επί το πλείστον ακόμη και με όλα τα κοινωνικά κατάλοιπα που κουβαλάμε (θρησκευτικά, τι θα πουν οι γείτονες, τι θα γίνουν τα παιδιά, πού θα βρω άλλον/άλλην, κτλ).gassim έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 19:29Πέραν τούτου είναι και εξαιρετικά σπάνιο αυτές οι σχέσεις να έχουν διάρκεια στον χρόνο.hellegennes έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 19:26Ναι, είναι θρησκευτικό κατάλοιπο.gassim έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 19:17 Αναρωτήθηκα επειδή όντως δεν συμβαίνει στην δύση και υπάρχει ουσιαστικός λόγος που δεν συμβαίνει.
Το ίδιο ισχύει και για τις λεγόμενες "ελεύθερες σχέσεις", στην αρχή έχουν πλάκα αλλά αργά ή γρήγορα κάποιος από τους δύο (ή τρείς ή τέσσερις κτλ) τσινάει και χαλάει η φάση.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
το απάντησα στο Χέλι πιο πάνωNandros έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 19:41να καταργήσουμε τις συντάξεις χηρείας δηλαδή;Σέλευκας έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 18:34 δε με νοιάζει αν παντρεύονται η αν κάνουν τρενάκι. Εμένα με νοιάζει να μην υιοθετούν και να μην παίρνει τη σύνταξη ο ένας του άλλου. Δηλαδή να πληρώνει η άνεργη μητέρα ΦΠΑ για το γάλα και αυτό να καταλήγει στη στην κλασομπανιέρα του γερόπουστα πάει πολύ.
.
Azzurra Carnelos
Azzurra Carnelos
- hellegennes
Ε, τι συζητάμε; Αυτό δεν είπα; Όπου συμβαίνει είναι σχεδόν αποκλειστικά μονογονεϊκή παρέμβαση.Isildur έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 19:27Δεν ισχύει πάντα αυτό που λες, άσε που στα περισσότερα ζώα οι οικογένειες είναι είτε μονογονεϊκές είτε πολυγονεϊκές (αγέλες). Στους λύκους πχ που σου είπα πιο πάνω, όταν σκοτωθεί το αρσενικό της οικογένειας, ο νέος αφέντης υιοθετεί τα μικρά του.hellegennes έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 19:21Η υιοθεσία στα ζώα είναι σχεδόν αποκλειστικά μονογονεΐκή από άτεκνα ζώα. Ζώα που έχουν οικογένεια και βρεθεί ξένο σώμα σ' αυτήν θα το πνίξουν στην κούνια, κυριολεκτικά.Isildur έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 19:18
Ναι, είναι σύμφωνες. Όπως κι αν το δεις.
Είτε επειδή υπάρχουν και τα δυο φύλα ως πρότυπα για το παιδί, είτε επειδή η υιοθεσία είναι φαινόμενο που παρατηρείται ακόμα και σε ζώα (διάφορους λύκους, κάποιες γάτες κλπ).
Για γάτες, έχω και προσωπικά παραδείγματα από τη γειτονιά που μεγάλωσα, με θηλυκές που σκοτώθηκαν (από σκυλιά, αυτοκίνητα κλπ) και τα μικρά τους τα ανέλαβαν άλλες θηλυκές. Εκεί βέβαια δεν παίζει αρσενικός στην οικογένεια έτσι κι αλλιώς, γιατί τα τρώνε (για να ξαναπηδήξουν).
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Ε, αυτό που κατάλαβες. Δεν χρειάζεται να τα εξηγούμε όλα, κάποια είναι και ολίγον τι τρολάρισμα ρε...
Είναι σαν το παλιό που λέγαμε:
"Ο καπιταλισμός είναι η εκμετάλλευση του ανθρώπου από τον άνθρωπο. Ο κομμουνισμός είναι το ακριβώς αντίστροφο".
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 106 Απαντήσεις
- 2986 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Golden Age
-