Δεν θεωρώ ακροδεξιά θέση την άρνηση της λοατκι ατζέντας. Συντηρητική θέση είναι. Και ο Τζώρτζ Μπους ήταν πολέμιος της λοατκι ατζένταςΝαύτης έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 13:46Θα έχει οπωσδήποτε ένα πολιτικό κόστος, αλλά νομίζω όχι σημαντικό.southern έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 11:05Με τον γάμο θα αποκτήσουν και το δικαίωμα υιοθεσίας που δεν τους το δίνει το σύμφωνο συμβίωσης. Βέβαια πολιτικό κόστος θα έχει από αυτή την ιστορία η ΝΔ. Και ιδίως σε βάρος των συντηρητικων βουλευτών της.
Η νουδού έχει πληρώσει ήδη ένα πολιτικό κόστος για την αποκήρυξη της ακροδεξιάς/ταλιμπανέζικης ατζέντας, αλλά πήρε σαν αντάλλαγμα ένα ικανοποιητικό αντίδωρο ως εκλογικό ποσοστό από τον χώρο του κέντρου, κυρίως της κεντροδεξιάς, αλλά ως ένα σημείο και της κεντροαριστεράς.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Poll. Συμφωνείτε με το γάμο ατόμων του ίδιου φυλου;
Re: Poll. Συμφωνείτε με το γάμο ατόμων του ίδιου φυλου;
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php?f=29&t=21951
https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php?f=29&t=21951
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
Άλλες εποχές. Οι απόγονοί του οχι.southern έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 14:15Και ο Τζώρτζ Μπους ήταν πολέμιος της λοατκι ατζένταςΝαύτης έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 13:46Θα έχει οπωσδήποτε ένα πολιτικό κόστος, αλλά νομίζω όχι σημαντικό.southern έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 11:05
Με τον γάμο θα αποκτήσουν και το δικαίωμα υιοθεσίας που δεν τους το δίνει το σύμφωνο συμβίωσης. Βέβαια πολιτικό κόστος θα έχει από αυτή την ιστορία η ΝΔ. Και ιδίως σε βάρος των συντηρητικων βουλευτών της.
Η νουδού έχει πληρώσει ήδη ένα πολιτικό κόστος για την αποκήρυξη της ακροδεξιάς/ταλιμπανέζικης ατζέντας, αλλά πήρε σαν αντάλλαγμα ένα ικανοποιητικό αντίδωρο ως εκλογικό ποσοστό από τον χώρο του κέντρου, κυρίως της κεντροδεξιάς, αλλά ως ένα σημείο και της κεντροαριστεράς.
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
Η υιοθέτηση της λοατκι ατζέντας είναι δείγμα εκφυλισμού και παρακμής.
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
Τι πίνεις;Lord Brum έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 18:17 Η υιοθέτηση της λοατκι ατζέντας είναι δείγμα εκφυλισμού και παρακμής.
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
Ναι αλλά όχι θρησκευτικό. Δεν νομίζω ότι αυτό που ζητούν είναι η ευλογία από το θεό. Η αναγνώριση από την πολιτεία είναι.
Για πολιτικό συζητάμε, θρησκευτικούς ας κάνουν όσους θέλουν.Σπίρτο έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 18:19 Ναι αλλά όχι θρησκευτικό. Δεν νομίζω ότι αυτό που ζητούν είναι η ευλογία από το θεό. Η αναγνώριση από την πολιτεία είναι.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Και γιατί όχι σύμφωνο συμβίωσης τότε; Ποια είναι η διαφορά;
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
Ναι και στους γάμους και στις υιοθεσίες.
Γονιός Α και γονιός Β rulez
δε με νοιάζει αν παντρεύονται η αν κάνουν τρενάκι. Εμένα με νοιάζει να μην υιοθετούν και να μην παίρνει τη σύνταξη ο ένας του άλλου. Δηλαδή να πληρώνει η άνεργη μητέρα ΦΠΑ για το γάλα και αυτό να καταλήγει στη στην κλασομπανιέρα του γερόπουστα πάει πολύ.
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Εμφιαλωμένο SOLAN DE CABRAS. Τι πρέπει να πίνω.γοα να μην επικροτώ την παρακμή καοντην αποδοχη της ανωμαλίας.ως κατι φυσιολογικο?Libre arbitre έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 18:18Τι πίνεις;Lord Brum έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 18:17 Η υιοθέτηση της λοατκι ατζέντας είναι δείγμα εκφυλισμού και παρακμής.
υιοθεσία, τον όττο κάνεις;
Γιατι μόνο 2?gassim έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 18:32 Ναι και στους γάμους και στις υιοθεσίες.
- hellegennes
Καλά, έτσι κι αλλιώς ΔΕΝ πρέπει να παίρνει κανείς την σύνταξη ατόμου που έχει πεθάνει. Για ποιον λόγο να την δικαιούται ο οποιοσδήποτε;Σέλευκας έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 18:34 δε με νοιάζει αν παντρεύονται η αν κάνουν τρενάκι. Εμένα με νοιάζει να μην υιοθετούν και να μην παίρνει τη σύνταξη ο ένας του άλλου. Δηλαδή να πληρώνει η άνεργη μητέρα ΦΠΑ για το γάλα και αυτό να καταλήγει στη στην κλασομπανιέρα του γερόπουστα πάει πολύ.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 106 Απαντήσεις
- 2986 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Golden Age
-
- 14 Απαντήσεις