Isildur έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 19:15Όλοι καλά ακόμα. Και όλοι μαζί ακόμα (δυστυχώς...).Cecily Anne έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 19:13Ναι θα σου έστελνα πιμι, με πρόλαβες!!! Τι κάνετε εκεί πάνω? Η οικογένεια ??? Ελπίζω όλοι καλά!
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Poll. Συμφωνείτε με το γάμο ατόμων του ίδιου φυλου;
- Cecily Anne
Re: Poll. Συμφωνείτε με το γάμο ατόμων του ίδιου φυλου;
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Αναρωτήθηκα επειδή όντως δεν συμβαίνει στην δύση και υπάρχει ουσιαστικός λόγος που δεν συμβαίνει. Οι μουσουλμανικές σχέσεις των δύο φύλλων είναι εντελώς διαφορετικές από αυτά που ξέρουμε εμείς.vagabondo έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 19:12Εσύ αναρωτήθηκες.gassim έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 19:02Οι αλλαγές προκύπτουν από τις ανάγκες και τις επιθυμίες των ανθρώπων. Αν προκύψει τέτοια τάση το συζητάμε, δεν θα είναι και κάτι πρωτόγνωρο, σε ένα πολύ μεγάλο μέρος του πλανήτη είναι κοινή πρακτική.vagabondo έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 18:53
Παντρεύονται άντρας - γυναίκα. Θες να το γαμήσεις αλλάξεις, γιατί να μην δώσεις και άλλες επιλογές;
Περισσότεροι γονείς = περισσότερη αγάπη για τα παιδιά, μεγαλύτερο εισόδημα άρα και περισσότερα αγαθά για τα παιδιά.![]()
Ο αριθμός των μουσουλμάνων αυξάνεται συνεχώς στην Ελλάδα.
- Otto Weininger
Ναι γιατί είναι τόσο ηλίθιοι που φέρνουν επιχείρημα μόνο τις ανώμαλες καταστάσεις. Και νομίζουν ότι είναι καλό αυτό.Isildur έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 19:13Κάτσε, τώρα θα σου πούνε την κλασική καραμέλα με παιδιά που κακοποιούνται σε νορμάλ οικογένειες ως αντιπαράδειγμα.Otto Weininger έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 19:10 Όχι υιοθεσίες από gay. Είναι τραγικό και κόντρα στην φύση.
Διότι δεν μπορούν να συγκριθούν με ένα κανονικό straight ζευγάρι.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Ναι, είναι σύμφωνες. Όπως κι αν το δεις.hellegennes έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 19:14Σε αντίθεση με τις υιοθεσίες από στρέιτ που είναι σύμφωνες με την φύση;Otto Weininger έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 19:10 Όχι υιοθεσίες από gay. Είναι τραγικό και κόντρα στην φύση.
Είτε επειδή υπάρχουν και τα δυο φύλα ως πρότυπα για το παιδί, είτε επειδή η υιοθεσία είναι φαινόμενο που παρατηρείται ακόμα και σε ζώα (διάφορους λύκους, κάποιες γάτες κλπ).
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
- hellegennes
Και οι άλλοι με τα πρότυπα της φύσης το μεγαλώνουν. Ειναι θεωρητικά μεγάλωμα από ένα ζευγάρι που με κάποιον τρόπο θεωρεί το ίδιο ότι αλληλοσυμπληρώνονται και συνεργάζονται. Θεωρητικά πάντα.Otto Weininger έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 19:15Οι υιοθεσίες από στρέιτ, μεγαλώνουν ένα παιδί με τα πρότυπα της φύσης.hellegennes έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 19:14Σε αντίθεση με τις υιοθεσίες από στρέιτ που είναι σύμφωνες με την φύση;Otto Weininger έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 19:10 Όχι υιοθεσίες από gay. Είναι τραγικό και κόντρα στην φύση.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Το "δυστυχώς" το είπα επειδή η θυγατέρα μένει αναγκαστικά ακόμα μαζί μας λόγω μισθού της, ο δε υιός είναι ακόμα φοιτητής και πέρασε εδώ στο Σαλόνικα (άτυχος αυτός, τυχερός εγώ βέβαια για τα έξοδα).Cecily Anne έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 19:16Isildur έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 19:15Όλοι καλά ακόμα. Και όλοι μαζί ακόμα (δυστυχώς...).Cecily Anne έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 19:13
Ναι θα σου έστελνα πιμι, με πρόλαβες!!! Τι κάνετε εκεί πάνω? Η οικογένεια ??? Ελπίζω όλοι καλά!Στειλτους διακοπές
Η γυναίκα κάνει παιδιά. αν κάνουν παιδιά γκέι γυναίκες και αυτές ζούνε μαζί δεν μπορείς να απαγορεύσεις κάτι εκ των πραγμάτων. Δνε υπάρχει μεγάλη διαφορά απο το μια γυναίκα να κάνει παιδιά μονη της αλλά δεν βλέπω κανένα λόγο να ονομάζεις γονέα μια άσχετη γυναίκα που λέει οτι είναι σύντροφος μια μητέρας. Γιατί να ονομάζεται μητέρα;
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
- hellegennes
Η υιοθεσία στα ζώα είναι σχεδόν αποκλειστικά μονογονεΐκή από άτεκνα ζώα. Ζώα που έχουν οικογένεια και βρεθεί ξένο σώμα σ' αυτήν θα το πνίξουν στην κούνια, κυριολεκτικά.Isildur έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 19:18Ναι, είναι σύμφωνες. Όπως κι αν το δεις.hellegennes έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 19:14Σε αντίθεση με τις υιοθεσίες από στρέιτ που είναι σύμφωνες με την φύση;Otto Weininger έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 19:10 Όχι υιοθεσίες από gay. Είναι τραγικό και κόντρα στην φύση.
Είτε επειδή υπάρχουν και τα δυο φύλα ως πρότυπα για το παιδί, είτε επειδή η υιοθεσία είναι φαινόμενο που παρατηρείται ακόμα και σε ζώα (διάφορους λύκους, κάποιες γάτες κλπ).
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Cecily Anne
Απόλαυσε τους τώρα που προλαβαίνεις!!!! Μετά τους γάμους μπάι μπάι πέταξε το πουλάκιIsildur έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 19:20Το "δυστυχώς" το είπα επειδή η θυγατέρα μένει αναγκαστικά ακόμα μαζί μας λόγω μισθού της, ο δε υιός είναι ακόμα φοιτητής και πέρασε εδώ στο Σαλόνικα (άτυχος αυτός, τυχερός εγώ βέβαια για τα έξοδα).
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- hellegennes
Ας ονομάζεται και μητροπολίτης. Το θέμα είναι να μπορεί νομικά να είναι γονιός του παιδιού αυτού, που συνεπάγεται συγκεκριμένα πράγματα.Σέλευκας έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 19:21 Η γυναίκα κάνει παιδιά. αν κάνουν παιδιά γκέι γυναίκες και αυτές ζούνε μαζί δεν μπορείς να απαγορεύσεις κάτι εκ των πραγμάτων. Δνε υπάρχει μεγάλη διαφορά απο το μια γυναίκα να κάνει παιδιά μονη της αλλά δεν βλέπω κανένα λόγο να ονομάζεις γονέα μια άσχετη γυναίκα που λέει οτι είναι σύντροφος μια μητέρας. Γιατί να ονομάζεται μητέρα;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Isildur έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 19:18Ναι, είναι σύμφωνες. Όπως κι αν το δεις.hellegennes έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 19:14Σε αντίθεση με τις υιοθεσίες από στρέιτ που είναι σύμφωνες με την φύση;Otto Weininger έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 19:10 Όχι υιοθεσίες από gay. Είναι τραγικό και κόντρα στην φύση.
- hellegennes
Ναι, είναι θρησκευτικό κατάλοιπο.gassim έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 19:17 Αναρωτήθηκα επειδή όντως δεν συμβαίνει στην δύση και υπάρχει ουσιαστικός λόγος που δεν συμβαίνει.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Δεν ισχύει πάντα αυτό που λες, άσε που στα περισσότερα ζώα οι οικογένειες είναι είτε μονογονεϊκές είτε πολυγονεϊκές (αγέλες). Στους λύκους πχ που σου είπα πιο πάνω, όταν σκοτωθεί το αρσενικό της οικογένειας, ο νέος αφέντης υιοθετεί τα μικρά του.hellegennes έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 19:21Η υιοθεσία στα ζώα είναι σχεδόν αποκλειστικά μονογονεΐκή από άτεκνα ζώα. Ζώα που έχουν οικογένεια και βρεθεί ξένο σώμα σ' αυτήν θα το πνίξουν στην κούνια, κυριολεκτικά.Isildur έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 19:18Ναι, είναι σύμφωνες. Όπως κι αν το δεις.hellegennes έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 19:14
Σε αντίθεση με τις υιοθεσίες από στρέιτ που είναι σύμφωνες με την φύση;
Για γάτες, έχω και προσωπικά παραδείγματα από τη γειτονιά που μεγάλωσα, με θηλυκές που σκοτώθηκαν (από σκυλιά, αυτοκίνητα κλπ) και τα μικρά τους τα ανέλαβαν άλλες θηλυκές. Εκεί βέβαια δεν παίζει αρσενικός στην οικογένεια έτσι κι αλλιώς, γιατί τα τρώνε (για να ξαναπηδήξουν).
Πέραν τούτου είναι και εξαιρετικά σπάνιο αυτές οι σχέσεις να έχουν διάρκεια στον χρόνο.hellegennes έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 19:26Ναι, είναι θρησκευτικό κατάλοιπο.gassim έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 19:17 Αναρωτήθηκα επειδή όντως δεν συμβαίνει στην δύση και υπάρχει ουσιαστικός λόγος που δεν συμβαίνει.
Το ίδιο ισχύει και για τις λεγόμενες "ελεύθερες σχέσεις", στην αρχή έχουν πλάκα αλλά αργά ή γρήγορα κάποιος από τους δύο (ή τρείς ή τέσσερις κτλ) τσινάει και χαλάει η φάση.
Όντως. Ακόμα και οι Μορμόνοι το 'χουν κόψει εδώ και πάρα πολλά χρόνια.hellegennes έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 19:26Ναι, είναι θρησκευτικό κατάλοιπο.gassim έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 19:17 Αναρωτήθηκα επειδή όντως δεν συμβαίνει στην δύση και υπάρχει ουσιαστικός λόγος που δεν συμβαίνει.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 106 Απαντήσεις
- 2986 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Golden Age
-