!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Η χειροτερη ταινια που εχετε δει
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Re: Η χειροτερη ταινια που εχετε δει
"Οι νεκροί δεν πεθαίνουν" (deads don't die) του Τζάρμους.
Ενώ γενικώς μου αρέσει ο Τζάρμους, αυτό ήταν ότι πιο άσχημο έχω δει.
Δεν ήταν καν τόσο κακό ώστε να έχει λόγο ύπαρξης.
Μερικά από όσα μπήκαν πιο πάνω ήταν τόσο κακα που μπορεί να ήταν αστεία ή να είχαν κάποιο ενδιαφερον...
Αυτο απλά δεν ήταν τίποτα.
Δεν ήταν πολιτική σάτιρα.
Δεν ήταν ταινία τρόμου.
Δεν ήταν κωμωδία.
Και έπαιζαν από Μπιλ Μάρεϊ, και Κλοε Σεβινυ, μέχρι Τομ Γουέιτς και Ιγκυ Ποπ..αλλα το τίποτα το ίδιο.
Μερικά από όσα μπήκαν πιο πάνω ήταν τόσο κακα που μπορεί να ήταν αστεία ή να είχαν κάποιο ενδιαφερον...
Δεν ήταν ταινία τρόμου.
Δεν ήταν κωμωδία.
Και έπαιζαν από Μπιλ Μάρεϊ, και Κλοε Σεβινυ, μέχρι Τομ Γουέιτς και Ιγκυ Ποπ..αλλα το τίποτα το ίδιο.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Murder Mystery 2
Εχει διαρκεια μιαμιση ωρα αλλα αν ηταν να διαλεξω κατι αναγκαστικα θα διαλεγα να κοιταω τον τοιχο για ενα 6ωρο παρα να ανεχτω ξανα αυτη την αηδια.
Σεφερλιδικα ζορισμενα για να βγουν αστεια, στερεοτυπα αστειων χαρακτηρων για τριχρονους θεατες, σαχλαμαρα και προσβολη της νοημοσυνης.
Ακομα μια ταινια οπου ο Adam Sadler σε κανει να ντρεπεσαι για λογαριασμο του και να απορεις πως ειναι δυνατον πιστευει πως ειναι αστειος και να αναρωτιεσαι το μεχρι που μπορουν να φτασουν οι δευτεραγωνιστες τις ταινιας για ενα μεροκαματο.
Αστεια επιπεδου τριτης διαλογης παιδικου καρτουν. Καταστασεις και κλισε που προκυπτουν απο τα πιιο εφημερα και επιπολαια mainstream φαινομενα. Κατι σα να βλεπεις επεισοδιο Σκουμπι ντου στη Μυκονο.
Οποιαδηποτε κακη ταινια μπορεις να την απολαυσεις γιατι μπορεις να τη δεις διαφορετικα, να τη νοιωσεις και να την αισθανθεις, να δεις την επιρροη που εχει σε εσενα με εναν πιο εμμεσο τροπο. Πραγμα που μπορει να γινει και με τη μαγειρικη. Υπαρχουν δυσκολα πιατα που δεν ειναι για ολους, που δεν ειναι νοστιμα και δεν ειναι για να σε χορτασουν, αλλα καποιοι τα απολλαμβανουν γιατι εχουν αναπτυξει μια αναγκη για διαφορετικες γευστικες εμπειριες. Αυτη η ταινια ομως ειναι σαν κατουρημενα τυρογαριδακια, δεν μπορει να βγει τιποτα γκουρμεδιαρικο, τιποτα που να μπορει να θεωρηθει ιδιαιτερη γευστικη εμπειρια. Ειναι απλα κατουρημενα τυρογαριδακια, τα πετας.
Εχει διαρκεια μιαμιση ωρα αλλα αν ηταν να διαλεξω κατι αναγκαστικα θα διαλεγα να κοιταω τον τοιχο για ενα 6ωρο παρα να ανεχτω ξανα αυτη την αηδια.
Σεφερλιδικα ζορισμενα για να βγουν αστεια, στερεοτυπα αστειων χαρακτηρων για τριχρονους θεατες, σαχλαμαρα και προσβολη της νοημοσυνης.
Ακομα μια ταινια οπου ο Adam Sadler σε κανει να ντρεπεσαι για λογαριασμο του και να απορεις πως ειναι δυνατον πιστευει πως ειναι αστειος και να αναρωτιεσαι το μεχρι που μπορουν να φτασουν οι δευτεραγωνιστες τις ταινιας για ενα μεροκαματο.
Αστεια επιπεδου τριτης διαλογης παιδικου καρτουν. Καταστασεις και κλισε που προκυπτουν απο τα πιιο εφημερα και επιπολαια mainstream φαινομενα. Κατι σα να βλεπεις επεισοδιο Σκουμπι ντου στη Μυκονο.
Οποιαδηποτε κακη ταινια μπορεις να την απολαυσεις γιατι μπορεις να τη δεις διαφορετικα, να τη νοιωσεις και να την αισθανθεις, να δεις την επιρροη που εχει σε εσενα με εναν πιο εμμεσο τροπο. Πραγμα που μπορει να γινει και με τη μαγειρικη. Υπαρχουν δυσκολα πιατα που δεν ειναι για ολους, που δεν ειναι νοστιμα και δεν ειναι για να σε χορτασουν, αλλα καποιοι τα απολλαμβανουν γιατι εχουν αναπτυξει μια αναγκη για διαφορετικες γευστικες εμπειριες. Αυτη η ταινια ομως ειναι σαν κατουρημενα τυρογαριδακια, δεν μπορει να βγει τιποτα γκουρμεδιαρικο, τιποτα που να μπορει να θεωρηθει ιδιαιτερη γευστικη εμπειρια. Ειναι απλα κατουρημενα τυρογαριδακια, τα πετας.
Θυμαμαι που ειπα, ωραια παιζουν και καλοι ηθοποιοι, θα ειναι καλη ταινια. Την ειδα, την ξεχασα, δεν θυμαμαι τιποτα.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 04 Ιούλ 2023, 23:59 "Οι νεκροί δεν πεθαίνουν" (deads don't die) του Τζάρμους.
Δεν ήταν ταινία τρόμου.
Δεν ήταν κωμωδία.
hellegennes έγραψε: 04 Ιούλ 2023, 17:02Τα ίδια θα έλεγε ο αντίστοιχος Μπίστης το 5ου αιώνα π.Χ. για τους Όρνιθες, τις Σφήκες και τις Νεφέλες.Μπίστης έγραψε: 04 Ιούλ 2023, 12:22Ήταν σίχαμα και ως ... σύλληψη, αν είχαν κάποια ελαχιστη φιλοδοξία τέχνηςΛίνο Βεντούρα έγραψε: 04 Ιούλ 2023, 01:37
Όλες ήταν αηδίες. Πραγματικά κατουρήσαν στο πτώμα του ελληνικού κινηματογράφου.![]()
Πως εννοείς τις αναλογίες ?
κάποιος στενόμυαλος δεν γέλασε ελλείψει χιούμορ ή δεν κατάλαβε το μεγαλοφυές επειδή ήταν ... σύγχρονό του ?
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Παλιά είχα δει μια ταινία που λεγόταν "και τα σουτιέν του μπαμπά σου". Εκεί ακούστηκε και το επικό Και ένα και δύο και τρία και πάμε, και όλες τον κωλο κορίτσια κουναμε
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
- hellegennes
Ότι προσβάλλουν "χρηστά ήθη" και προσωπικότητες της εποχής.Μπίστης έγραψε: 05 Ιούλ 2023, 00:53hellegennes έγραψε: 04 Ιούλ 2023, 17:02Τα ίδια θα έλεγε ο αντίστοιχος Μπίστης το 5ου αιώνα π.Χ. για τους Όρνιθες, τις Σφήκες και τις Νεφέλες.Μπίστης έγραψε: 04 Ιούλ 2023, 12:22
Ήταν σίχαμα και ως ... σύλληψη, αν είχαν κάποια ελαχιστη φιλοδοξία τέχνης![]()
![]()
Πως εννοείς τις αναλογίες ?
κάποιος στενόμυαλος δεν γέλασε ελλείψει χιούμορ ή δεν κατάλαβε το μεγαλοφυές επειδή ήταν ... σύγχρονό του ?![]()
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
υπερεκτιμημενη από το imdb είναι και η πόλη του θεού. την έβαλα να δω κάτι αυθεντικο σκληρό βραζιλιανικο, και ήταν μια αμερικανια.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
-
Armageddon
Για όλα φταίει το γκαζόν
But through the eternal night, the twinkling of star light, so very far away maybe it's only yesterday...
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
γενικά οι ταινίες του τζαρμους έχουν μια δηθενια, που τις χαλάει. όσο πιο παλιά πας, κάπως καλές είναι, είχαν μια ατμόσφαιρα τουλαχιστον, κάνα ενδιαφέρον πλάνο. όσο πιο καινούριες... φουλ υπερεκτιμημενες, αυτή με τα βαμπίρ ειδικα...Κλαφτα.BILLO έγραψε: 05 Ιούλ 2023, 00:37Θυμαμαι που ειπα, ωραια παιζουν και καλοι ηθοποιοι, θα ειναι καλη ταινια. Την ειδα, την ξεχασα, δεν θυμαμαι τιποτα.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 04 Ιούλ 2023, 23:59 "Οι νεκροί δεν πεθαίνουν" (deads don't die) του Τζάρμους.
Δεν ήταν ταινία τρόμου.
Δεν ήταν κωμωδία.
- hellegennes
Μια χαρά ήταν η Πόλη του Θεού. Σιγά το σκορ που έχει στο IMDB. Αμερικανιά δεν ήταν αλλά δεν καταλαβαίνω και τι σκληρό βραζιλιάνικο ήθελες να δεις.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 05 Ιούλ 2023, 07:56 υπερεκτιμημενη από το imdb είναι και η πόλη του θεού. την έβαλα να δω κάτι αυθεντικο σκληρό βραζιλιανικο, και ήταν μια αμερικανια.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
τρομερή ως ιδέα, μάπα εκτέλεση. δηλαδή υποτίθεται είδαι σε ονειρικό κόσμο, και πέφτουν πιστολίδια αλλά Τζέιμς Μποντ. χοντρό ξενέρωμα. αν το έκανε η ασφάλεια να είναι μέσω κάποιων εφιαλτών από το υποσυνείδητο όσων προσπαθούν να είσβαλουν, θα μιλούσαμε για μια από τις κορυφαίες ταινίες εβερ. αλλά προτίμησε τον εύκολο δρόμο, γιατί γενικώς να βγάλεις την ονειρικη αίσθηση σε εικόνα είναι πολύ δύσκολο.
- hellegennes
Νομίζω έχετε μπερδέψει το νήμα με τις χειρότερες με τις πιο υπερεκτιμημένες. Κι εγώ θεωρώ το Inception και το Interstellar μετριότητες αλλά έχουν κάποια καλά σημεία και βλέπονται. Σίγουρα πάντως δεν μπορεί να είναι στις χειρότερες.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Ακριβώς! Ως ιδέα τρομερή. Τα τίναξε όμως στην... "εκτέλεση".Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 05 Ιούλ 2023, 08:13τρομερή ως ιδέα, μάπα εκτέλεση. δηλαδή υποτίθεται είδαι σε ονειρικό κόσμο, και πέφτουν πιστολίδια αλλά Τζέιμς Μποντ. χοντρό ξενέρωμα. αν το έκανε η ασφάλεια να είναι μέσω κάποιων εφιαλτών από το υποσυνείδητο όσων προσπαθούν να είσβαλουν, θα μιλούσαμε για μια από τις κορυφαίες ταινίες εβερ. αλλά προτίμησε τον εύκολο δρόμο, γιατί γενικώς να βγάλεις την ονειρικη αίσθηση σε εικόνα είναι πολύ δύσκολο.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
αν είχε 7 να έλεγα, αλλά του βάζουν 8. όταν βάζεις να δεις μια ταινία από χώρες που δεν έχουν γενικά παραδοση, περιμενεις μια αυθεντικότητα, μια σκληροτητα, έναν γκριτι ρεαλισμό, όχι αμερικανιες. γενικά συνηθως οι αμερικανιες εκτός Αμερικής είναι ξενέρωμα.hellegennes έγραψε: 05 Ιούλ 2023, 08:12Μια χαρά ήταν η Πόλη του Θεού. Σιγά το σκορ που έχει στο IMDB. Αμερικανιά δεν ήταν αλλά δεν καταλαβαίνω και τι σκληρό βραζιλιάνικο ήθελες να δεις.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 05 Ιούλ 2023, 07:56 υπερεκτιμημενη από το imdb είναι και η πόλη του θεού. την έβαλα να δω κάτι αυθεντικο σκληρό βραζιλιανικο, και ήταν μια αμερικανια.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 40 Απαντήσεις
- 963 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
-
- 48 Απαντήσεις