!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Η χειροτερη ταινια που εχετε δει

Κινηματογράφος (κριτικές και προτάσεις), θέατρο, ερμηνεία, χορός, τραγούδι, τηλεόραση, ραδιόφωνο κ.ά.
neon imposter
Phorum.gr user: neon imposter

Re: Η χειροτερη ταινια που εχετε δει

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από neon imposter »

Λυντς ιδιοφυία

Κιούμπρικ μεγαλοφυία
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

stergiosbik έγραψε: 04 Ιούλ 2023, 11:38 Δεν θυμάμαι να πλήρωσα μικρότερο εισιτήριο επειδή αφορούσε ερασιτεχνικό φιλμ.
Οπότε ναι,μια χαρά θα το κρίνω όπως ένα επαγγελματικό φιλμ.
Ε, τότε κρίνε και μια θεατρική παράσταση ως επαγγελματικό φιλμ αφού το κριτήριο είναι η τιμή εισόδου.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
Μπίστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μπίστης »

Λίνο Βεντούρα έγραψε: 04 Ιούλ 2023, 01:37
hellegennes έγραψε: 04 Ιούλ 2023, 01:35
Λίνο Βεντούρα έγραψε: 04 Ιούλ 2023, 01:10 Η χειρότερη ταινία που έχω δει ήταν σίγουρα ελληνική. Ίσως κάποια από αυτές τις άθλιες που γύρισε το δίδυμο του σέιφ σεξ. Η μία χειρότερη από την άλλη.
4 νομίζω γύρισαν. Όλες συμπαθητικές ήταν εκτός από το Οξυγόνο που ήταν όντως μεγάλη πατάτα. Αυτό βέβαια πήρε τις καλύτερες κριτικές, τις άλλες τις έθαψε ο εγχώριος τύπος.
Όλες ήταν αηδίες. Πραγματικά κατουρήσαν στο πτώμα του ελληνικού κινηματογράφου.
Ήταν σίχαμα και ως ... σύλληψη, αν είχαν κάποια ελαχιστη φιλοδοξία τέχνης :102:
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Άβαταρ μέλους
Μπίστης

Λίνο Βεντούρα έγραψε: 04 Ιούλ 2023, 08:38
Αγις έγραψε: 04 Ιούλ 2023, 07:26 εαρινες συναξεις αγροφυλακων
Καλο εργάκι, από τα λίγα ελληνικά που βλέπονται.
:+1: :g030:

Δεν θσ κοίταζε τι έβλεπε ο Άγι, απλώς θα είχε νευριάσει από την αρχή με το σκεπτικό ...
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Άβαταρ μέλους
Μπίστης

Αγις έγραψε: 04 Ιούλ 2023, 07:26 Ολες οι προχω βαρυκουλτουριαρικες απο Ιραν εως τριχρωμες τριλογιες απο πολωνους εμιγκρεδες
Ολες οι εγχωριες με τιτλους - τσαλαπετεινους κ εαρινες συναξεις αγροφυλακων
¨ολες οι χολυγουντ που ξεκινάνε ατμοσφαιρικά και στο τέλος γίνονται τόσοι πολλοί φόνοι που δεν θα τους άντεχε ούτε το σκληρότερο κτηνος, τόσες πολλές ανατροπές που καταλήγει αυτοβιασμός του εγκέφαλου του ... δημιουργού :102:
Άβαταρ μέλους
Bazoomba
Phorum.gr user: Bazoomba

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bazoomba »

BILLO έγραψε: 03 Ιούλ 2023, 23:22
kongrosian έγραψε: 03 Ιούλ 2023, 23:16
BILLO έγραψε: 03 Ιούλ 2023, 23:03

Αυτη και η Χαμενη λεωφορος του Lynch. Τα δα κι αυτα ο μαλακας.
Ταινιαρες. Χασατε το νόημα επειδή ειστε ανιωθοι, κι αντι να αισθανθειτε, προσπαθησατε να καταλάβετε.
Η εννοια του αισθανομαι μπορει να ταιριαξει σε πολλα πραγματα. Μπορει ας πουμε να βλεπεις εναν τυπο να τρωει μπεργκερ μπροστα σε ενα μικροφωνο για δυο ωρες και στο τελος να αισθανεσαι κατι με ολο αυτο. Αν και δε νομιζω οτι μπορουν να υπαρξουν στην πραγματικοτητα τετοια βιντεο. :p2:
Για να καταλάβεις την έννοια του αισθάνομαι δες την πιο πρόσφατη ταινία του Καουφμαν στο Νετφλιξ. Υπάρχουν οι ταινίες που σε κερδίζουν με την ατμόσφαιρα και αυτές που σε κερδίζουν με την πλοκή. Μια καλή αναλογία είναι οι αρμονίες και η μελωδίες στην μουσική. Μπορεί εσύ να μην εκτιμάς για παράδειγμα μια φούγκα διότι δεν σου δίνει κάτι το χειροπιαστό ως απλός ακροατής, όπως σου δίνει πχ ο Τσαικόφσκυ, αλλά αυτό δεν αναιρεί την αξία του έργου.

Στα του θέματος, οι χειρότερες ταινίες που έχω δει είναι αυτές που παράχθηκαν χωρίς κόπο και αυτές που περνιούνται για σοβαρές χωρίς να υπάρχει η ανάλογη λεπτότητα. Στην 1η κατηγορία θα έλεγα ότι ανήκουν οι παπαριές με τους βρυκόλακες και τους σουπερ ήρωες, ενώ στην δεύτερη κάτι παπαρίες τύπου Φάλαινας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Bazoomba την 04 Ιούλ 2023, 12:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
neon imposter

Το Τουιν Πηκς είναι ίσως η καλύτερη σειρά που έχει βγει ποτέ (ο πρώτος κύκλος αποκλειστικά, άλλωστε δεύτερος δεν υπήρξε)

Το Μαλχόλαντ ντράηβ το είχα απολαύσει, ανάμεσα σε άλλα (τα γνωστά άλλα) επειδή είχε συγχυστεί ο άλλος που είχαμε πάει επειδή δεν μπορούσε να το αποκωδικοποιήσει

Δεν του είπα ποτέ ότι το κλειδί για να το αποκωδικοποιήσει είναι η Χαμένη Λεωφόρος και συγκεκριμένα το Heirate mich που μετατρέπει τον γάμο από πεδίο ενοχικού δικαίου (αν θυμάμαι καλά δλδ) σε πεδίου εμπραγμάτου

O Λυντς έχει κ τρομερό μαλλί, εκπληκτικό βέβαια
Άβαταρ μέλους
Kotas

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kotas »

neon imposter έγραψε: 04 Ιούλ 2023, 12:32 Το Τουιν Πηκς είναι ίσως η καλύτερη σειρά που έχει βγει ποτέ (ο πρώτος κύκλος αποκλειστικά, άλλωστε δεύτερος δεν υπήρξε)

Το Μαλχόλαντ ντράηβ το είχα απολαύσει, ανάμεσα σε άλλα (τα γνωστά άλλα) επειδή είχε συγχυστεί ο άλλος που είχαμε πάει επειδή δεν μπορούσε να το αποκωδικοποιήσει

Δεν του είπα ποτέ ότι το κλειδί για να το αποκωδικοποιήσει είναι η Χαμένη Λεωφόρος και συγκεκριμένα το Heirate mich που μετατρέπει τον γάμο από πεδίο ενοχικού δικαίου (αν θυμάμαι καλά δλδ) σε πεδίου εμπραγμάτου

παιχταρας μεγαλος ο Λυντς, αλλα νομιζω ειτε θα σου αρεσει πολυ ειτε καθολου, την ιδια αποδοχη μαλλον εχει και στους κριτικους κινηματογραφου

κατα τη γνωμη μου δεν εχει την αναγνωριση που του πρεπει και μεχρι στιγμης κινειται στα ορια του ιντελεξουαλ ποπ καλτ (απ την κεφαλα μου ο ορος που μολις εβγαλα :lol: )

φοβερο μαλλι πραγματι, θα λεγαμε οτι ο αθλητικογραφος Τολης Κοτζιας ειναι ο ελληνας ντειβιντ λυντς απο αποψης κομης; κατα προσεγγιση παντα
neon imposter

Kotas έγραψε: 04 Ιούλ 2023, 12:43
neon imposter έγραψε: 04 Ιούλ 2023, 12:32 Το Τουιν Πηκς είναι ίσως η καλύτερη σειρά που έχει βγει ποτέ (ο πρώτος κύκλος αποκλειστικά, άλλωστε δεύτερος δεν υπήρξε)

παιχταρας μεγαλος ο Λυντς, αλλα νομιζω ειτε θα σου αρεσει πολυ ειτε καθολου, την ιδια αποδοχη μαλλον εχει και στους κριτικους κινηματογραφου

κατα τη γνωμη μου δεν εχει την αναγνωριση που του πρεπει και μεχρι στιγμης κινειται στα ορια του ιντελεξουαλ ποπ καλτ (απ την κεφαλα μου ο ορος που μολις εβγαλα :lol: )

φοβερο μαλλι πραγματι, θα λεγαμε οτι ο αθλητικογραφος Τολης Κοτζιας ειναι ο ελληνας ντειβιντ λυντς απο αποψης κομης; κατα προσεγγιση παντα
ναι θα το λέγαμε σαφώς, δεν είχα σκεφτεί τον Τόλη ως Λυντς αλλά είναι νιου γουέηβ αυτό το λοφίο που έχει

αν ήταν τόσο καλός δημοσιογράφος όσο εστέτ θα μιλούσαμε πράγματι για κάτι πρωτοφανές για τα ελληνικά δημοσιογραφικά δεδομένα

δυστυχώς όμως φοβάμαι ότι η ελληνική δημοσιογραφία δεν έχει να προσφέρει τπτ σε επίπεδο μαλλιού και οι μόνες τρίχες με τις οποίες ασχολείται είναι οι κατσαρές

κ λες ρε παιδί μου τόσες σχολές ιδιωτικές δημοσιογραφίας εκεί μέσα τι τους διδάσκουν
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

Μπίστης έγραψε: 04 Ιούλ 2023, 12:23
Λίνο Βεντούρα έγραψε: 04 Ιούλ 2023, 08:38
Αγις έγραψε: 04 Ιούλ 2023, 07:26 εαρινες συναξεις αγροφυλακων
Καλο εργάκι, από τα λίγα ελληνικά που βλέπονται.
:+1: :g030:

Δεν θσ κοίταζε τι έβλεπε ο Άγι, απλώς θα είχε νευριάσει από την αρχή με το σκεπτικό ...
ποιο σκεπτικο ;
ο Αβδελιωδης την ειδε αδελφοι Ταβιανι :003:
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος »

Ολος ο ελληνικος κουλτουριαρικος κινηματογραφος εχει ειδικο βαρος μισης ατακας της Ντινας Κωνστας στους Δυο Ξενους και αν.

Συνολικα ο ελληνικος κινηματογραφος πεθαινει οταν δυναμωνει η επιρροη της τηλεορασης στα σεβεντις.

Απο κει και περα μονο οι τηλεοπτικες σειρες ειναι το πετυχημενο υποκαταστατο του παλιου κινηματογραφου, γιατι οι μετα σεβεντις ταινιες ειναι για τα μπαζα.

.
Άβαταρ μέλους
micmic
Phorum.gr user: micmic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από micmic »

Αν και πολλές ταινίες του Φελίνι μου αρέσουν πάρα πολύ και το Dolce Vita είναι μάλλον η πιο αγαπημένη μου όλων των εποχών, το 8½ είναι μάλλον μαλακία. Φοβερό στυλ ως συνήθως, αλλά μαλακία. Βέβαια ίσως αν το ξαναδώ να μου αρέσει, οι ταινίες του Φελίνι μεταλλάσσονται ανάλογα με το σε τί φάση είσαι.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
Άβαταρ μέλους
Antares
Phorum.gr user: Ακταία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Antares »

Δεν θυμάμαι τον δημιουργό, μου είπαν ότι είναι πολύ κουλτουριάρικη, πολωνική μάλλον. Ήταν γυρισμένη σε εξωτερικό χώρο σε δάσος και ρέμα δεν θυμάμαι ακριβώς τι διαδραματιζόταν.
Αν την γνωρίζετε πείτε μου ποια είναι. Ψάχνω να βρω τι είδα. :003: Είναι ταινία πριν το 1998.
zteo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από zteo »

Μερικές από τις χειρότερες που έχω δει.
Human Centipede
Titanic
Pretty woman
Star wars sequel trilogy
Matrix 4
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Dorian

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dorian »

micmic έγραψε: 04 Ιούλ 2023, 02:03 Από αυτές που έχουν καλή βαθμολογία στο IMDB, οι συνολικά μεγαλύτερες μαλακίες πρέπει να βρίσκονται ανάμεσα στις ταινίες με υπερήρωες. Θυμήθηκα τώρα το Guardians of the Galaxy που δεν ξέρω τί γλάστρα μου είχε πέσει τότε στο κεφάλι και είχα πάει να το δω στο σινεμά. Δεν είδα άλλη ταινία με υπερήρωες από τότε. Ειδικά αυτές της Marvel είναι για κλωτσομπουνίδια.
+1000. Πλέον δεν μπαίνω καν στην προσπάθεια να τις δω και να μην τα καταφέρω. Ακόμα και το Joker πρέπει να ήταν το τελευταίο που είδα ολόκληρο ήταν μια μαλακία.
https://youtu.be/-VhIL6Ld9qI?t=1166 Πράξη ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ Κατσαφάδου Κωνσταντίνου, Μιχαηλίδου Δόμνας, Βλαχάκου Νικολάου http://tinyurl.com/4hwb2kra
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “7η τέχνη και Ηλ. ΜΜΕ”