!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ποια ειναι η χειρότερη Τράπεζα στην Ελλάδα?
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Ποια ειναι η χειρότερη Τράπεζα στην Ελλάδα?
Απο την εμπειρια σας, ποια θεωρειται την χειρότερη τράπεζα στην Ελλάδα? Απο αποψη διαδικασιων,εξυπηρετησης, e-banking κλπ. κλπ.
Θα βαλω τις 4 συστημικες τράπεζες στο πολλ αλλα αν εχετε και αλλη απο τις μικροτερες πειτε.
Θα βαλω τις 4 συστημικες τράπεζες στο πολλ αλλα αν εχετε και αλλη απο τις μικροτερες πειτε.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Re: Ποια ειναι η χειρότερη Τράπεζα στην Ελλάδα?
Εθνική. Γιαυτό και δεν έχω παρτίδες.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Alpha Bank. Γραφειοκρατία δημοσίου, τυπολατρεία μέχρις εσχάτων. Ακόμα και το e-banking τους είναι το χειρότερο.
Με τις άλλες δεν είχα ποτέ το παραμικρό πρόβλημα.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Τεινω να συμφωνησω.Green Dragon έγραψε: 14 Σεπ 2024, 17:36 Alpha Bank. Γραφειοκρατία δημοσίου, τυπολατρεία μέχρις εσχάτων. Ακόμα και το e-banking τους είναι το χειρότερο.
Προσφατα για μια διαδικασια ρουτινας και στις 2 τραπεζες Εθνικη και Αλφα η μεν Εθνικη μου ζητησε 3 χαρτια και θα γινοταν αμεσα ενω η Αλφα μονο που δε μου ζητησε πιστοποιητικο βαφτισεως και αφου τα εξετασουν θα δουν αν γινεται κλπ. κλπ.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Είχα κάκιστη εμπειρία με Πειραιώς. Ούτε τα χειρότερα του δημοσίου του 80 δεν συγκρίνονται με την κατάσταση που βίωσα. Όχι μία μέρα. Επί μήνες.
- Philip Mortimer
Πειραιώς με διαφορά.
- Green Dragon
Την ίδια εμπειρία έχουν και πολλοί πελάτες μου, όλοι με την Alpha έχουν πρόβλημα. Ακόμα και μεγαλοσουπερμαρκετάς που μάλιστα η γυναίκα του δουλεύει στη Alpha είχε θέματα και χωρίς να φταίει σε κάτι. Τελικά δεν κατάφερε να βγάλει άκρη!
- Green Dragon
Σιγά μη δεν διάλεγες την καλύτερη
Είπαμε, το 'χεις τάμα να είσαι πάντα λάθος
πειραιως με διαφορα και εγω
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
μου αρέσει που επιλέγετε
λες και έχουν καμία σοβαρή διαφορά μεταξύ τους
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
-
Εμπεδοκλής
Χειρότερο e-banking η χειρότερη είναι η alpha bank.
Στην εξυπηρέτηση στο κατάστημα η Πειραιώς και τηλεφωνική εξυπηρέτηση η alpha και έπεται από κοντά η Πειραιώς.
Στην εξυπηρέτηση στο κατάστημα η Πειραιώς και τηλεφωνική εξυπηρέτηση η alpha και έπεται από κοντά η Πειραιώς.
-
Εμπεδοκλής
Τις μικροδιαφορές κρίνουμε. Δεν μπορώ να μην εκτιμήσω ότι η εθνική δε χρειάζεται να περιμένεις στην ουρά για ταμείο. Από την άλλη η αυτοματοποιημένη τηλεφωνική εξυπηρέτηση είναι ό,τι χειρότερο, ειδικά στην άλφα.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 14 Σεπ 2024, 17:50 μου αρέσει που επιλέγετε
πειραιως πηγα να βγαλω χρημα μου ζητησαν ταυτοτητα τους την δειχνω και μου λενε ειναι καινουργια
τους ειπα πριν απο ενα μηνα πηγα στην τραπεζα και κατεθεσα την καινουργια ..δεν την βρισκουμε λενε
ευτυχως με την καρτα εβγαλα ολο το ποσο και τους ειπα ουστ...μου πηρε εναμηνα σχεδον
τους ειπα πριν απο ενα μηνα πηγα στην τραπεζα και κατεθεσα την καινουργια ..δεν την βρισκουμε λενε
ευτυχως με την καρτα εβγαλα ολο το ποσο και τους ειπα ουστ...μου πηρε εναμηνα σχεδον
Τι πρόβλημα εχετε με το e-banking της alpha? Εμενα μου φαινεται μια χαρα, αυτο της eurobank είναι αθλιο.
- Green Dragon
User UNfriendly και κάποιος να μου εξηγήσει γιατί πρέπει να βάζω υποχρεωτικά SMS code για να κάνω log in.panos291 έγραψε: 14 Σεπ 2024, 18:14 Τι πρόβλημα εχετε με το e-banking της alpha? Εμενα μου φαινεται μια χαρα, αυτο της eurobank είναι αθλιο.
Το e-banking πρέπει να είναι self explaining, αλλιώς είναι αποτυχημένο. Η Εθνική που δεν είχε καλό, το έφτιαξε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 10 Απαντήσεις
- 507 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
-
- 33 Απαντήσεις