!!! DEVELOPMENT MODE !!!

"Εισβολή" των Vegan στη Βαρβάκειο

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
vagabondo

Re: "Εισβολή" των Vegan στη Βαρβάκειο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vagabondo »

Ορέστης 35 έγραψε: 28 Οκτ 2018, 17:28
blackpaint έγραψε: 28 Οκτ 2018, 16:23 ακομα και αγελαδες τρωνε ποντικια η κοτοπουλα, τα ελαφια τρωνε κοκαλα νεκρων ζωων και δεν εχουν καν κυνοδοντες, υπαρχει μια υποθεση πως ισως να μην υπαρχει 100% χορτοφαγικο ειδος, αλλα δεν ειναι αυτο το ζητημα εδω. Ουτε οι γοριλες, ουτε τα ελαφια καλλιεργουν, ουτε εχουν τεχνολογια τροφιμων.
Θελουν να πουν αφου το κανουν τα ζωα γιατι να μην το κανουμε και εμεις. Οτι ετσι θα μπορουσε να δικαιοοογηθει ο φονος και ο βιασμος δεν τους απασχολει. Μια πιο ειλικρινης δηλωση αντι για δεκαδες παραπειστικα ποστ θα ηταν το "στ αρχιδια μου τα ζωα, εμενα με νοιαζει η απολαυση μου".
Έτσι σκέφτονται όσοι επικαλούνται τις ομοφυλοφιλικές σχέσεις των ζώων, για να δικαιολογήσουν τον γάμο των γκέι.
Από την στιγμή που ο άνθρωπος έχει ανάγκη την ζωική πρωτεΐνη και την μεταβολίζει , είναι παμφάγος
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Άβαταρ μέλους
Μηχανικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μηχανικός »

Αν τρως μια κότα κοκκινιστή και το ευχαριστιέσαι, είναι υποχρεωτικό να ευχαριστιέται και η κότα;
Ο Άγις συνταξιούχος. :D

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Μηχανικός την 28 Οκτ 2018, 17:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ορέστης 35

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 »

elchav έγραψε: 28 Οκτ 2018, 17:31 Στ' αρχίδια μου τα ζώα, εμένα με νοιάζει η απόλαυσή μου
Ακριβως.
Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros »

Ορέστης 35 έγραψε: 28 Οκτ 2018, 17:28 Θελουν να πουν αφου το κανουν τα ζωα γιατι να μην το κανουμε και εμεις. Οτι ετσι θα μπορουσε να δικαιοοογηθει ο φονος και ο βιασμος δεν τους απασχολει. Μια πιο ειλικρινης δηλωση αντι για δεκαδες παραπειστικα ποστ θα ηταν το "στ αρχιδια μου τα ζωα, εμενα με νοιαζει η απολαυση μου".
Μπήκε και ο βιασμός στην εξίσωση. Δλδ οι κρεατοφάγοι είμαστε και κτηνοβάτες!
Κάτι άλλο; :smt005:
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Ορέστης 35

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 »

Nandros έγραψε: 28 Οκτ 2018, 17:49
Ορέστης 35 έγραψε: 28 Οκτ 2018, 17:28 Θελουν να πουν αφου το κανουν τα ζωα γιατι να μην το κανουμε και εμεις. Οτι ετσι θα μπορουσε να δικαιοοογηθει ο φονος και ο βιασμος δεν τους απασχολει. Μια πιο ειλικρινης δηλωση αντι για δεκαδες παραπειστικα ποστ θα ηταν το "στ αρχιδια μου τα ζωα, εμενα με νοιαζει η απολαυση μου".
.
Αλλο λεω.
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

Αλλο , νομίζεις οτι λές.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

ο πολιορκητικος κριος του καπιταλισμου σημερα για το τσακισμα της εργατικης ταξης ειναι η πολιτικη ορθοτητα που εκπορευεται και απο την αριστερα και απο την δεξια προκειμενου να συνθλιβει ο εργαζομενος κοσμος
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Eθνικοκοινωνιστης την 28 Οκτ 2018, 17:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
Nandros

Ορέστης 35 έγραψε: 28 Οκτ 2018, 17:52
Nandros έγραψε: 28 Οκτ 2018, 17:49
Αλλο λεω.
Αυτό το άλλο λέγεται βία, αλλά ο βιασμός είναι πιο τραβηχτικός, πιο kinky! :roll:
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
Άβαταρ μέλους
Nandros

Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 28 Οκτ 2018, 17:54 ο πολιορκητικος κριος του καπιταλισμου σημερα για το τσακισμα της εργατικης ταξης ειναι η πολιτικη ορθοτητα που εκπορευεται και απο την αριστερα και απο την δεξια προκειμενου να συνθλιβει ο εργαζομενος κοσμος
Άρρητα ρήματα, κουκιά μαγειρεμένα.
.
Άβαταρ μέλους
Πάνας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πάνας »

ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 28 Οκτ 2018, 16:37 .
Μέ τήν ΒΙΑ τής Υστερίας τών Ψυχοπροβλημάτων θέλουν νά αλλάξουν τίς συνήθειες τού Πλανήτη ....
Μαζί σου ! :+1:
the end
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

elchav έγραψε: 28 Οκτ 2018, 17:31 Στ' αρχίδια μου τα ζώα, εμένα με νοιάζει η απόλαυσή μου
Οχι εμενα με νοιαζει και να πηζουν οι βιγκαν.
brb και tyt
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από brb και tyt »

plouf έγραψε: 28 Οκτ 2018, 16:09 Ειναι σκετη φρικη.Γουρουνια σφαζονται κρεμασμενα αναποδα ενω ειναι ζωντανα με μαχαιριες στην καρδια και μετα βραζονται οσο ειναι ακομα ζωντανα.Τι να σου λεω τωρα.
Μόλις το διάβασα με έπιασε πονοκέφαλος χωρίς ωέματα και υπερβολές. :cry
Ο Λεωνίδας, ο Κολοκοτρώνης και οι Ταγματασφαλίτες
Γάταρος έγραψε: 05 Φεβ 2019, 15:27
Άβαταρ μέλους
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
Phorum.gr user: ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ »

brb και tyt έγραψε: 28 Οκτ 2018, 18:48
plouf έγραψε: 28 Οκτ 2018, 16:09 Ειναι σκετη φρικη.Γουρουνια σφαζονται κρεμασμενα αναποδα ενω ειναι ζωντανα με μαχαιριες στην καρδια και μετα βραζονται οσο ειναι ακομα ζωντανα.Τι να σου λεω τωρα.
Μόλις το διάβασα με έπιασε πονοκέφαλος χωρίς ωέματα και υπερβολές. :cry
.
Αν βρεθεί τρόπος νά μήν "κλαίνε" τά ζώα ..... πού αυτό σε έκανε βέγαν όπως είπες .... θά ξαναφάς κρέας καί αν όχι γιατί ;;;

.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....

Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία

Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
brb και tyt
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από brb και tyt »

ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 28 Οκτ 2018, 19:35
Αν βρεθεί τρόπος νά μήν "κλαίνε" τά ζώα ..... πού αυτό σε έκανε βέγαν όπως είπες .... θά ξαναφάς κρέας καί αν όχι γιατί ;;;
Έλα ρε ερώτηση. Αν βρεθεί τρόπος να μην σφάζονται.
Ο Λεωνίδας, ο Κολοκοτρώνης και οι Ταγματασφαλίτες
Γάταρος έγραψε: 05 Φεβ 2019, 15:27
Άβαταρ μέλους
Πάνας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πάνας »

foscilis έγραψε: 28 Οκτ 2018, 18:09
Οχι εμενα με νοιαζει και να πηζουν οι βιγκαν.
Εμένα με νοιάζει. Όσο ζουν πρέπει οι συνθήκες να είναι σωστές. Αυτά που γίνονται στις μονάδες παραγωγής είναι απαράδεκτα.
the end
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”