Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
blackpaint έγραψε: 28 Οκτ 2018, 16:23
ακομα και αγελαδες τρωνε ποντικια η κοτοπουλα, τα ελαφια τρωνε κοκαλα νεκρων ζωων και δεν εχουν καν κυνοδοντες, υπαρχει μια υποθεση πως ισως να μην υπαρχει 100% χορτοφαγικο ειδος, αλλα δεν ειναι αυτο το ζητημα εδω. Ουτε οι γοριλες, ουτε τα ελαφια καλλιεργουν, ουτε εχουν τεχνολογια τροφιμων.
Θελουν να πουν αφου το κανουν τα ζωα γιατι να μην το κανουμε και εμεις. Οτι ετσι θα μπορουσε να δικαιοοογηθει ο φονος και ο βιασμος δεν τους απασχολει. Μια πιο ειλικρινης δηλωση αντι για δεκαδες παραπειστικα ποστ θα ηταν το "στ αρχιδια μου τα ζωα, εμενα με νοιαζει η απολαυση μου".
Έτσι σκέφτονται όσοι επικαλούνται τις ομοφυλοφιλικές σχέσεις των ζώων, για να δικαιολογήσουν τον γάμο των γκέι.
Από την στιγμή που ο άνθρωπος έχει ανάγκη την ζωική πρωτεΐνη και την μεταβολίζει , είναι παμφάγος
Ορέστης 35 έγραψε: 28 Οκτ 2018, 17:28
Θελουν να πουν αφου το κανουν τα ζωα γιατι να μην το κανουμε και εμεις. Οτι ετσι θα μπορουσε να δικαιοοογηθει ο φονος και ο βιασμος δεν τους απασχολει. Μια πιο ειλικρινης δηλωση αντι για δεκαδες παραπειστικα ποστ θα ηταν το "στ αρχιδια μου τα ζωα, εμενα με νοιαζει η απολαυση μου".
Μπήκε και ο βιασμός στην εξίσωση. Δλδ οι κρεατοφάγοι είμαστε και κτηνοβάτες!
Κάτι άλλο;
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Κάτι άλλο;
.
ο πολιορκητικος κριος του καπιταλισμου σημερα για το τσακισμα της εργατικης ταξης ειναι η πολιτικη ορθοτητα που εκπορευεται και απο την αριστερα και απο την δεξια προκειμενου να συνθλιβει ο εργαζομενος κοσμος
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Eθνικοκοινωνιστης την 28 Οκτ 2018, 17:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Κάτι άλλο;
Αλλο λεω.
Αυτό το άλλο λέγεται βία, αλλά ο βιασμός είναι πιο τραβηχτικός, πιο kinky!
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 28 Οκτ 2018, 17:54
ο πολιορκητικος κριος του καπιταλισμου σημερα για το τσακισμα της εργατικης ταξης ειναι η πολιτικη ορθοτητα που εκπορευεται και απο την αριστερα και απο την δεξια προκειμενου να συνθλιβει ο εργαζομενος κοσμος
Άρρητα ρήματα, κουκιά μαγειρεμένα.
.
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 28 Οκτ 2018, 19:35
Αν βρεθεί τρόπος νά μήν "κλαίνε" τά ζώα ..... πού αυτό σε έκανε βέγαν όπως είπες .... θά ξαναφάς κρέας καί αν όχι γιατί ;;;
Έλα ρε ερώτηση. Αν βρεθεί τρόπος να μην σφάζονται.