.
Μέ τήν ΒΙΑ τής Υστερίας τών Ψυχοπροβλημάτων θέλουν νά αλλάξουν τίς συνήθειες τού Πλανήτη ....
Ο Τζίζας ο γιός τού ξυλουργού ξέρουμε άν ήτο βέγανος ;;; .... δέ νομίζω ..... τό επιτρέπαν οι Εβραίοι ....
Αν καί στό Αγιο Ορος δέν τρώνε κρέας ..... Ψάρι ναί .... αλλά τό ψάρι δέν ανήκει στά Ζώα ;;;
Νομίζω οδηγηθήκαμε στό κρέας γιατί αλλιώς θάπρεπε νά ξοδεύουμε περισσότερο χρόνο τρώγοντας
Φτωχότερες τροφές γιά τίς ίδιες θερμίδες ..... φυσικά οι σημερινοι καναπεδάνθρωποι δέν χρειαζονται πολύ κρέας .....
Ορέστης 35 έγραψε: 28 Οκτ 2018, 15:51
brb και tyt έγραψε: 28 Οκτ 2018, 15:06
blackpaint έγραψε: 28 Οκτ 2018, 15:04
και κυριως καποιος αλλος το σφαζει και δεν χρειαζεσαι να βουτας τα χερια σου στο αιμα.
Έχει σημασία ότι τα σφάζει κάποιος άλλος; Σταμάτησα να τρώω κρέας όταν μου είπαν ότι μερικά ζώα κλαίνε πριν τα σφάξουν. Ένας τσοπάνης μιλούσε και χάιδευε τα κατσίκια που είχε και όταν τα πήγε για σφάξιμο πήγαιναν σ' αυτόν ζητώντας βοήθεια. Τελικά πήρε δύο από το σφαγείο.
Ετσι ειναι φιλε μου.
.
Αν ο φίλος πού σταμάτησε νά τρώει κλαμμένο κρέας ... βρεί μιά μέθοδο νά μήν "κλαίνε" θά αρχίσει νά ξανατρώει ;;;
.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...