Κλασσικός ΜαυρομπογιαςΟρέστης 35 έγραψε: 28 Οκτ 2018, 15:51Ετσι ειναι φιλε μου.brb και tyt έγραψε: 28 Οκτ 2018, 15:06Έχει σημασία ότι τα σφάζει κάποιος άλλος; Σταμάτησα να τρώω κρέας όταν μου είπαν ότι μερικά ζώα κλαίνε πριν τα σφάξουν. Ένας τσοπάνης μιλούσε και χάιδευε τα κατσίκια που είχε και όταν τα πήγε για σφάξιμο πήγαιναν σ' αυτόν ζητώντας βοήθεια. Τελικά πήρε δύο από το σφαγείο.blackpaint έγραψε: 28 Οκτ 2018, 15:04 και κυριως καποιος αλλος το σφαζει και δεν χρειαζεσαι να βουτας τα χερια σου στο αιμα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
"Εισβολή" των Vegan στη Βαρβάκειο
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: "Εισβολή" των Vegan στη Βαρβάκειο
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
100% φυτοφάγοι είναι οι γορίλες
- plouf
- Μέλη που αποχώρησαν
Πολιτιζμενη Γερμανια αυτα τρωτε απο τα Λιντλ.blackpaint έγραψε: 27 Οκτ 2018, 23:58 μερικες ομορφες εικονες απο σφαγεια οπως γουρουνια που βραζονται ΖΩΝΤΑΝΑ
-
brb και tyt
- Μέλη που αποχώρησαν
Πιθανώς τους χρειαζονται οι μεγάλοι κυνόδοντες για να προστατεύονται. Αν είχαν μικρούς μπορεί να μην υπήρχαν γιατί θα τους έτρωγαν άλλα ζώα. Όμως ο άνθρωπος δεν έχει ούτε του γορίλα τους κυνόδοντες και είναι και κρεατοφάγος. Πώς εξηγείται αυτό;
Δεν το ανοίγω ...plouf έγραψε: 28 Οκτ 2018, 15:55 Πολιτιζμενη Γερμανια αυτα τρωτε απο τα Λιντλ.Η φρικη σε ολο της το μεγαλειο.
![]()
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος brb και tyt την 28 Οκτ 2018, 15:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ο Λεωνίδας, ο Κολοκοτρώνης και οι Ταγματασφαλίτες
Μηχανικός έγραψε: 28 Οκτ 2018, 15:52Φρούτα, βλαστούς και φύλλα τρώνε οι γορίλες, φυτοφάγοι όσο και οι γελάδες.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
ΦΥΤΟΦΑΓΟfoscilis έγραψε: 28 Οκτ 2018, 15:34 Οκ μη διαβαζω βλακειες, οι κυνοδοντες ειναι για να τρως κρεας. Τελεια. Δεν υπαρχει αποκλειστικα φυτοφαγο ειδος χωρις κυνοδοντες ποτε και πουθενα, κυνοδοντες=κρεας.
ΦΥΤΟΦΑΓΟ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Μηχανικός την 28 Οκτ 2018, 16:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Α ρε τρυφερό πόδι της πόλης!brb και tyt έγραψε: 28 Οκτ 2018, 15:33 Αν ήμουν σε χωριό θα το έκανα. Θα φύτευα κάθε αποχή τα ανάλογα φυτά και δεν θα τα ράντιζα με χημικά ούτε θα έβαζα τεχνητά λιπάσματα.
Ο παράδεισος των σκουληκιών, σαλιγκαριών, παρασίτων, μυκήτων και ασθενειών!
Δεν κάνει να σου ΤΊ / ΠΟΙΑ θα έπαιρνες για σοδειά!
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
vegans που λένε πως δεν είμαστε παμφάγα= anti-vaxxers
Βέβαια,τι να περιμένεις από αποτυχημένους που δεν έχουν διαβάσει ούτε Βιολογία Α' Γυμνασίου
Βέβαια,τι να περιμένεις από αποτυχημένους που δεν έχουν διαβάσει ούτε Βιολογία Α' Γυμνασίου
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
- Sid Vicious
Όχι ακριβώς, τρώνε και τερμίτες.
Από την άλλη οι χιμπαντζήδες είνα παμφάγοι, κυνηγάνε κιολας .
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
- plouf
- Μέλη που αποχώρησαν
Ειναι σκετη φρικη.Γουρουνια σφαζονται κρεμασμενα αναποδα ενω ειναι ζωντανα με μαχαιριες στην καρδια και μετα βραζονται οσο ειναι ακομα ζωντανα.Τι να σου λεω τωρα.brb και tyt έγραψε: 28 Οκτ 2018, 15:58Πιθανώς τους χρειαζονται οι μεγάλοι κυνόδοντες για να προστατεύονται. Αν είχαν μικρούς μπορεί να μην υπήρχαν γιατί θα τους έτρωγαν άλλα ζώα. Όμως ο άνθρωπος δεν έχει ούτε του γορίλα τους κυνόδοντες και είναι και κρεατοφάγος. Πώς εξηγείται αυτό;
Δεν το ανοίγω ...plouf έγραψε: 28 Οκτ 2018, 15:55 Πολιτιζμενη Γερμανια αυτα τρωτε απο τα Λιντλ.Η φρικη σε ολο της το μεγαλειο.
![]()
Oι Ιπποπόταμοι δεν τρώνε κρέας ;
Για τους Ελέφαντες δεν γνωρίζω ...
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Τρώνε και τα σκουλήκια όταν είναι χαλασμένα τα φρούτα.
Καπνίζουν κιόλαςSid Vicious έγραψε: 28 Οκτ 2018, 16:08Όχι ακριβώς, τρώνε και τερμίτες.
Από την άλλη οι χιμπαντζήδες είνα παμφάγοι, κυνηγάνε κιολας .

Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
- Sid Vicious
τους τερμιτες όμως τους τρωνε συνειδητα, εξοντωνουν ολόκληρες αποικιες τερμιτων, γενοκτονία πραγματική.Μηχανικός έγραψε: 28 Οκτ 2018, 16:12Τρώνε και τα σκουλήκια όταν είναι χαλασμένα τα φρούτα.
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση