μα αυτό λέωΠτολεμαίος έγραψε: 26 Ιουν 2023, 16:01
Βασικά το ότι πληρώνει κάποιος για οτιδήποτε σεξουαλικο και μάλιστα χωρίς να ακουμπάνε κιόλας, ανωμαλία είναι.
να πληρώνεις για να δεις τσόντα εν έτη 2023; μήπως να βάλουμε και filmnet;
μα αυτό λέωΠτολεμαίος έγραψε: 26 Ιουν 2023, 16:01
Βασικά το ότι πληρώνει κάποιος για οτιδήποτε σεξουαλικο και μάλιστα χωρίς να ακουμπάνε κιόλας, ανωμαλία είναι.
Ψηφιακά τρικαλα αλλά οι δρόμοι ειναι μόνιμα βομβαρδισμένοι. Λακκούβες παντού.vantono έγραψε: 26 Ιουν 2023, 15:30Και το αντιναζιστικό καραφλοκτήνος Δενδιαρος!!! Και ο τύπος που ετοιμάζουν τώρα για το ψηφιακής διακυβέρνησης, που έχει κάνει δήμαρχος Τρικάλων, φαίνεται πολύ σωστό και ξηγημενο τυπακι.
Εκείνη η Ζαχαράκη δεν ξέρω τι ρόλο παίζει ακόμα.
Μου βγάζει κάτι το σεξουαλικό και σκέφτομαι να την ψάξω περισσότερο.
Α, άλλοι φταίγανε. Όπως και για τα θέματα των εξετάσεων πρόσφατα. Εντάξει.Awesomatic έγραψε: 26 Ιουν 2023, 16:01Αν τον άφηναν να κάνει τα συστήματα όπως πρέπει δεν θα υπήρχε το θέμα με το malware που έριξε τα ΕΛΤΑ, αλλά σαράντα χρόνια τεχνολογικής καθυστέρησης δεν θεραπεύονται από τη μια μέρα στην άλλη. Θα γίνουν και αυτά αν μείνει ο Πιερ που μάλλον δυστυχώς φεύγει στο παιδείας.Kauldron έγραψε: 26 Ιουν 2023, 15:51Μεγάλες επιτυχίες του το κλείσιμο πληρωμών απ' τα ΕΛΤΑ για 1.5 μήνα, και το φιάσκο με την απογραφή.Awesomatic έγραψε: 26 Ιουν 2023, 15:45
Πιερρακακης. Αυτόν τον άνθρωπο πρέπει να τον κλωνοποιήσουμε 299 φορές και να έχουμε κοινοβούλιο μόνο με Πιερ μέσα. Δεν χρειάζεται κανείς άλλος.
Για την απογραφή βόλεψε πολύ ηλεκτρονικά, ούτε να κάνεις ταξίδι για να απογραφείς ούτε τίποτα.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 26 Ιουν 2023, 15:51 μπορεί κανείς να μου εξηγήσει γιατί κάποιος να πληρώνει Onlyfans και πίπες, την στιγμή που υπάρχει κυριολεκτικά ΆΠΕΙΡΟ πορνό στο διαδίκτυο και δωρεάν;
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Φέτες η τύπισσα.zteo έγραψε: 26 Ιουν 2023, 15:48https://www.instagram.com/domniki31/?hl=el
Βολεψου με το instagram της και περίμενε ποτέ θα βγάλει η Κεραμεως onlyfans να την βρεις.
Isildur έγραψε: 26 Ιουν 2023, 16:02 Έχω και παραέχω. Έχω πλήρη γνώση για τι είναι ικανοί κι αν δεν το κάνουν έχω και κάθε δικαίωμα να τους βρίσω και να τους κριτικάρω.
Ειναι θαρρω ο ιδιος ψυχολογικος μηχανισμος που οδηγησε στην δημιουργια του Αματσουρ αντι για τις επαγγελματικες ληψεις.EKPLIKTIKOS έγραψε: 26 Ιουν 2023, 16:05ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 26 Ιουν 2023, 15:51 μπορεί κανείς να μου εξηγήσει γιατί κάποιος να πληρώνει Onlyfans και πίπες, την στιγμή που υπάρχει κυριολεκτικά ΆΠΕΙΡΟ πορνό στο διαδίκτυο και δωρεάν;![]()
Με ενδιαφέρει κ μένα να ακούσω κάποια απάντηση. Τι λένε οι κοινωνιολογοι;![]()
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Φυσικά και έχεις κάθε "δικαίωμα" να κάνεις ότι θέλεις, δεν είπα ποτέ ότι δεν έχεις "δικαίωμα" , είπα ότι δεν θα εμποδίσει εμένα αυτό σου το "δικαίωμα" (στην γκρίνια) σε κάτι διότι μάλλον σέβομαι περισσότερο από εσένα τις επιλογές σου εφόσον αυτές είναι educated και συνειδητές όπως διατείνεσαι και ο ίδιος.Isildur έγραψε: 26 Ιουν 2023, 16:02Έχω και παραέχω. Έχω πλήρη γνώση για τι είναι ικανοί κι αν δεν το κάνουν έχω και κάθε δικαίωμα να τους βρίσω και να τους κριτικάρω.sys3x έγραψε: 26 Ιουν 2023, 15:59Δεν έχεις.Isildur έγραψε: 26 Ιουν 2023, 15:56
Δεν έχει να κάνει με το ποιον γουστάρω ή όχι. Για σούργελα μιλούσαμε και πιστεύω ότι μόνο τέτοιο δεν είναι. Το τι άλλο είναι... ασ' το καλύτερα, τα ξανάπαμε αυτά, από κοντά και με μπύρα (να δω πότε).
Για τις γκρίνες το έχεις πει πολλές φορές, αλλά είμαι κάθετα αντίθετος. Άποψή μου μεν, αλλά πιστεύω ότι εγώ έχω πολύ μεγαλύτερο δικαίωμα στη γκρίνια (αν κι εφόσον χρειαστεί) από τους απέχοντες, τους λευκούς ή και γενικά τους σκόπιμα μη συμμετέχοντες...
Έχεις πλήρη γνώση του τι εκπροσωπεί αυτό που ψήφισες και είναι απολύτως σεβαστό αυτό, όχι όμως οι γκρίνιες και τα παραπονάκια ε.
Για σένα δεν είμαι και τόσο σίγουρος...![]()
ποιος ειναι ο προεδρας;Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 26 Ιουν 2023, 15:38ερχονται μαζι με τον προεδρο τυπε μου,μην πονατε εσεις τους φερνετεvantono έγραψε: 26 Ιουν 2023, 15:36Τι έγινε δάσκαλε, ακόμα να έρθει η αρμάδα του Τέιτ και των ινσελ και του βαλοντια και του Γιακουμάκη για να μας κεράσουν τυρόπιτες και 3-5-2?![]()
Πες τους να έρθουν με την όπισθεν.![]()
Γιατί είναι ηλιθιοι και λιγούρια. Πολύ κακός συνδυασμός (οκ, βασικά το ότι κάποιος είναι λιγούρης, αυτόματα τον αναγάγει σε ηλιθιο).ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 26 Ιουν 2023, 15:51 μπορεί κανείς να μου εξηγήσει γιατί κάποιος να πληρώνει Onlyfans και πίπες, την στιγμή που υπάρχει κυριολεκτικά ΆΠΕΙΡΟ πορνό στο διαδίκτυο και δωρεάν; γιατί ο κόσμος έχει γεμίσει με τόσους καραγκιόζηδες που δίνουν αξία στα τίποτα;
Επιτέλους το κατάλαβες.ΓΑΛΗ έγραψε: 26 Ιουν 2023, 16:08Isildur έγραψε: 26 Ιουν 2023, 16:02 Έχω και παραέχω. Έχω πλήρη γνώση για τι είναι ικανοί κι αν δεν το κάνουν έχω και κάθε δικαίωμα να τους βρίσω και να τους κριτικάρω.
Τόσο οι "βρισιές" όσο και οι "κριτικές" είναι υπερεκτιμήμένες σήμερα.
Ανεξαρτήτως του ιδεολογικοπολιτικού πλαισίου που εκφράζονται.
Αυτό που δεν ενδιαφέρει ή δεν αγγίζει τον οποιονδήποτε, πάει κατευθείαν στον κάδο των αχρήστων.
Απλώς υπάρχουν και κάποιοι σε ένα ανεπίστρεπτο πεδίο, που απλώς δεν το αντιλαμβάνονται και θεωρούν ότι σημαντική η άποψη τους.![]()
θα τους γνωρισετε αλλα μην απελπιζεστε,εσεις τους δημιουργησατεΕρμής έγραψε: 26 Ιουν 2023, 16:11ποιος ειναι ο προεδρας;Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 26 Ιουν 2023, 15:38ερχονται μαζι με τον προεδρο τυπε μου,μην πονατε εσεις τους φερνετεvantono έγραψε: 26 Ιουν 2023, 15:36
Τι έγινε δάσκαλε, ακόμα να έρθει η αρμάδα του Τέιτ και των ινσελ και του βαλοντια και του Γιακουμάκη για να μας κεράσουν τυρόπιτες και 3-5-2?![]()
Πες τους να έρθουν με την όπισθεν.![]()
EKPLIKTIKOS έγραψε: 26 Ιουν 2023, 16:05ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 26 Ιουν 2023, 15:51 μπορεί κανείς να μου εξηγήσει γιατί κάποιος να πληρώνει Onlyfans και πίπες, την στιγμή που υπάρχει κυριολεκτικά ΆΠΕΙΡΟ πορνό στο διαδίκτυο και δωρεάν;![]()
Με ενδιαφέρει κ μένα να ακούσω κάποια απάντηση. Τι λένε οι κοινωνιολογοι;![]()