!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Σπαρτιάτισσα στον καιάδα λόγω onlyfans
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Re: Σπαρτιάτισσα στον καιάδα λόγω onlyfans
μπορεί κανείς να μου εξηγήσει γιατί κάποιος να πληρώνει Onlyfans και πίπες, την στιγμή που υπάρχει κυριολεκτικά ΆΠΕΙΡΟ πορνό στο διαδίκτυο και δωρεάν; γιατί ο κόσμος έχει γεμίσει με τόσους καραγκιόζηδες που δίνουν αξία στα τίποτα;
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Από τα γέλια εγκεφαλικό;Isildur έγραψε: 26 Ιουν 2023, 15:36Αν δεν κάνω λάθος, ο Παπαστεργίου είναι ακόμα Δήμαρχος, δεν κατέβηκε στις εκλογές.vantono έγραψε: 26 Ιουν 2023, 15:30Και το αντιναζιστικό καραφλοκτήνος Δενδιαρος!!! Και ο τύπος που ετοιμάζουν τώρα για το ψηφιακής διακυβέρνησης, που έχει κάνει δήμαρχος Τρικάλων, φαίνεται πολύ σωστό και ξηγημενο τυπακι.
Εκείνη η Ζαχαράκη δεν ξέρω τι ρόλο παίζει ακόμα.
Μου βγάζει κάτι το σεξουαλικό και σκέφτομαι να την ψάξω περισσότερο.
Για Πιερρακάκη και Δένδια συμφωνώ κι εγώ. Αλλά δεν το φωνάζω, ακούει κι ο Χελώνος.
Επίσης, δεν αναφέρω καν τον Μπουμπούκο για να μην πάθει κανένα εγκεφαλικό ο sys.
Δε νομίζω ρε.
Ο κύριος Σπυρίδων Άδωνις Γεωργιάδης ακολουθεί μια πολύ συγκεκριμένη τακτική η οποία αβαντάρει πάρα πάρα πολύ συγκεκριμένους ανθρώπους στην Ελλάδα, εάν εσύ το γουστάρεις αυτό ποιος είμαι εγώ στην τελική να σου το χαλάσω.
Σε καμμία των περιπτώσεων δεν μπορώ να κατηγορήσω τον κύριο Σ. Α. Γεωργιάδη γι' αυτό το συγκεκριμένο, αυτός ξέρει πάρα πολύ καλά τι κάνει και μάλιστα του αφήνει και πάρα πολύ καλό μεροκάματο η φασούλα εφόσον ψωνίζετε, μέχρι πολύ πρόσφατα με ενοχλούσε λίγο ότι δεν υπάρχει ίχνος απόδοσης δικαιοσύνης σε ανώτατο επίπεδο σε αυτόν τον χιλιογαμημένο τόπο αλλά πλέον συνειδητοποίησα ότι δεν γουστάρει σχεδόν κανένας μας απόδοσή δικαιοσύνης, ε δεν πειράζει, σιγά, λες και είναι κάτι σημαντικό - σπουδαίο η Ελλάδα και οι νεοέλληνες. Παίρνουμε λοιπόν αυτό ακριβώς που αξίζουμε, όλοι μας, μηδενός εξαιρουμένου, όπως στρώσαμε θα κοιμηθούμε, απλά θα περνάω και γω λίγο καλλίτερα από εδώ και πέρα.
Κλάματα και γκρίνιες μόνον δεν θέλω ε.
Θα σας μαλώσω.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Ποιο τίποτα ρε συ;ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 26 Ιουν 2023, 15:51 μπορεί κανείς να μου εξηγήσει γιατί κάποιος να πληρώνει Onlyfans και πίπες, την στιγμή που υπάρχει κυριολεκτικά ΆΠΕΙΡΟ πορνό στο διαδίκτυο και δωρεάν; γιατί ο κόσμος έχει γεμίσει με τόσους καραγκιόζηδες που δίνουν αξία στα τίποτα;
Από εκεί ξεκινούν τα πάντα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
H Βίβιαν. Τη Κεραμέως την έχει ο Σενέκος.zteo έγραψε: 26 Ιουν 2023, 15:48https://www.instagram.com/domniki31/?hl=el
Βολεψου με το instagram της και περίμενε ποτέ θα βγάλει η Κεραμεως onlyfans να την βρεις.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
ντάξει, καμιά απάντηση έχεις όμως;ΓΑΛΗ έγραψε: 26 Ιουν 2023, 15:53Ποιο τίποτα ρε συ;ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 26 Ιουν 2023, 15:51 μπορεί κανείς να μου εξηγήσει γιατί κάποιος να πληρώνει Onlyfans και πίπες, την στιγμή που υπάρχει κυριολεκτικά ΆΠΕΙΡΟ πορνό στο διαδίκτυο και δωρεάν; γιατί ο κόσμος έχει γεμίσει με τόσους καραγκιόζηδες που δίνουν αξία στα τίποτα;
Από εκεί ξεκινούν τα πάντα.![]()
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Έχεις δει τις σιεραλεονέζες; μπλιαχ
Ενώ εδώ η χώρα είχε πάντα πολιτικό Κεφάλαιο (με κ κεφαλαίο). Ράπτη, Καϊλή, Μονογιού, Κεφαλογιάννη, Κουντουρά, Γιαννακοπούλου...
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
- Eθνικοκοινωνιστης
για τις ελληνιολες μιλαμε τυπε μου,τι προσδοκιες ακριβως εχεις?ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 26 Ιουν 2023, 15:51 μπορεί κανείς να μου εξηγήσει γιατί κάποιος να πληρώνει Onlyfans και πίπες, την στιγμή που υπάρχει κυριολεκτικά ΆΠΕΙΡΟ πορνό στο διαδίκτυο και δωρεάν; γιατί ο κόσμος έχει γεμίσει με τόσους καραγκιόζηδες που δίνουν αξία στα τίποτα;
ντυθηκε και tradwife η αλλη στο προεκλογικο σποτ
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Δεν έχει να κάνει με το ποιον γουστάρω ή όχι. Για σούργελα μιλούσαμε και πιστεύω ότι μόνο τέτοιο δεν είναι. Το τι άλλο είναι... ασ' το καλύτερα, τα ξανάπαμε αυτά, από κοντά και με μπύρα (να δω πότε).sys3x έγραψε: 26 Ιουν 2023, 15:52Από τα γέλια εγκεφαλικό;Isildur έγραψε: 26 Ιουν 2023, 15:36Αν δεν κάνω λάθος, ο Παπαστεργίου είναι ακόμα Δήμαρχος, δεν κατέβηκε στις εκλογές.vantono έγραψε: 26 Ιουν 2023, 15:30
Και το αντιναζιστικό καραφλοκτήνος Δενδιαρος!!! Και ο τύπος που ετοιμάζουν τώρα για το ψηφιακής διακυβέρνησης, που έχει κάνει δήμαρχος Τρικάλων, φαίνεται πολύ σωστό και ξηγημενο τυπακι.
Εκείνη η Ζαχαράκη δεν ξέρω τι ρόλο παίζει ακόμα.
Μου βγάζει κάτι το σεξουαλικό και σκέφτομαι να την ψάξω περισσότερο.
Για Πιερρακάκη και Δένδια συμφωνώ κι εγώ. Αλλά δεν το φωνάζω, ακούει κι ο Χελώνος.
Επίσης, δεν αναφέρω καν τον Μπουμπούκο για να μην πάθει κανένα εγκεφαλικό ο sys.
Δε νομίζω ρε.![]()
Ο κύριος Σπυρίδων Άδωνις Γεωργιάδης ακολουθεί μια πολύ συγκεκριμένη τακτική η οποία αβαντάρει πάρα πάρα πολύ συγκεκριμένους ανθρώπους στην Ελλάδα, εάν εσύ το γουστάρεις αυτό ποιος είμαι εγώ στην τελική να σου το χαλάσω.
![]()
Σε καμμία των περιπτώσεων δεν μπορώ να κατηγορήσω τον κύριο Σ. Α. Γεωργιάδη γι' αυτό το συγκεκριμένο, αυτός ξέρει πάρα πολύ καλά τι κάνει και μάλιστα του αφήνει και πάρα πολύ καλό μεροκάματο η φασούλα εφόσον ψωνίζετε, μέχρι πολύ πρόσφατα με ενοχλούσε λίγο ότι δεν υπάρχει ίχνος απόδοσης δικαιοσύνης σε ανώτατο επίπεδο σε αυτόν τον χιλιογαμημένο τόπο αλλά πλέον συνειδητοποίησα ότι δεν γουστάρει σχεδόν κανένας μας απόδοσή δικαιοσύνης, ε δεν πειράζει, σιγά, λες και είναι κάτι σημαντικό - σπουδαίο η Ελλάδα και οι νεοέλληνες. Παίρνουμε λοιπόν αυτό ακριβώς που αξίζουμε, όλοι μας, μηδενός εξαιρουμένου, όπως στρώσαμε θα κοιμηθούμε, απλά θα περνάω και γω λίγο καλλίτερα από εδώ και πέρα.
Θα σας μαλώσω.
![]()
Για τις γκρίνες το έχεις πει πολλές φορές, αλλά είμαι κάθετα αντίθετος. Άποψή μου μεν, αλλά πιστεύω ότι εγώ έχω πολύ μεγαλύτερο δικαίωμα στη γκρίνια (αν κι εφόσον χρειαστεί) από τους απέχοντες, τους λευκούς ή και γενικά τους σκόπιμα μη συμμετέχοντες...
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
Και Άννα Μισέλ. Μιλφάρα.Awesomatic έγραψε: 26 Ιουν 2023, 15:54Έχεις δει τις σιεραλεονέζες; μπλιαχ
Ενώ εδώ η χώρα είχε πάντα πολιτικό Κεφάλαιο (με κ κεφαλαίο). Ράπτη, Καϊλή, Μονογιού, Κεφαλογιάννη, Κουντουρά, Γιαννακοπούλου...
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Δεν έχεις.Isildur έγραψε: 26 Ιουν 2023, 15:56Δεν έχει να κάνει με το ποιον γουστάρω ή όχι. Για σούργελα μιλούσαμε και πιστεύω ότι μόνο τέτοιο δεν είναι. Το τι άλλο είναι... ασ' το καλύτερα, τα ξανάπαμε αυτά, από κοντά και με μπύρα (να δω πότε).sys3x έγραψε: 26 Ιουν 2023, 15:52Από τα γέλια εγκεφαλικό;Isildur έγραψε: 26 Ιουν 2023, 15:36
Αν δεν κάνω λάθος, ο Παπαστεργίου είναι ακόμα Δήμαρχος, δεν κατέβηκε στις εκλογές.
Δε νομίζω ρε.![]()
![]()
Θα σας μαλώσω.
![]()
Για τις γκρίνες το έχεις πει πολλές φορές, αλλά είμαι κάθετα αντίθετος. Άποψή μου μεν, αλλά πιστεύω ότι εγώ έχω πολύ μεγαλύτερο δικαίωμα στη γκρίνια (αν κι εφόσον χρειαστεί) από τους απέχοντες, τους λευκούς ή και γενικά τους σκόπιμα μη συμμετέχοντες...
Έχεις πλήρη γνώση του τι εκπροσωπεί αυτό που ψήφισες και είναι απολύτως σεβαστό αυτό, όχι όμως οι γκρίνιες και τα παραπονάκια ε.
.
.
Σαφώς και έχω. Ξεκάθαρη.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 26 Ιουν 2023, 15:54ντάξει, καμιά απάντηση έχεις όμως;ΓΑΛΗ έγραψε: 26 Ιουν 2023, 15:53Ποιο τίποτα ρε συ;ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 26 Ιουν 2023, 15:51 μπορεί κανείς να μου εξηγήσει γιατί κάποιος να πληρώνει Onlyfans και πίπες, την στιγμή που υπάρχει κυριολεκτικά ΆΠΕΙΡΟ πορνό στο διαδίκτυο και δωρεάν; γιατί ο κόσμος έχει γεμίσει με τόσους καραγκιόζηδες που δίνουν αξία στα τίποτα;
Από εκεί ξεκινούν τα πάντα.![]()
Πλήρης άγνοια των ιστορικών δεδομένων.
Τα υπόλοιπα είναι προσωπικές προσεγγίσεις, που αφορούν κυρίως στην ψυχολογία και όχι την ιστορία.
Σιγά μην ασχοληθώ με τα κοπυπάστε του κάθε παπαροαπωθημενάκια.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Αν τον άφηναν να κάνει τα συστήματα όπως πρέπει δεν θα υπήρχε το θέμα με το malware που έριξε τα ΕΛΤΑ, αλλά σαράντα χρόνια τεχνολογικής καθυστέρησης δεν θεραπεύονται από τη μια μέρα στην άλλη. Θα γίνουν και αυτά αν μείνει ο Πιερ που μάλλον δυστυχώς φεύγει στο παιδείας.Kauldron έγραψε: 26 Ιουν 2023, 15:51Μεγάλες επιτυχίες του το κλείσιμο πληρωμών απ' τα ΕΛΤΑ για 1.5 μήνα, και το φιάσκο με την απογραφή.Awesomatic έγραψε: 26 Ιουν 2023, 15:45Πιερρακακης. Αυτόν τον άνθρωπο πρέπει να τον κλωνοποιήσουμε 299 φορές και να έχουμε κοινοβούλιο μόνο με Πιερ μέσα. Δεν χρειάζεται κανείς άλλος.
Για την απογραφή βόλεψε πολύ ηλεκτρονικά, ούτε να κάνεις ταξίδι για να απογραφείς ούτε τίποτα.
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
- Πτολεμαίος
- Phorum.gr user: Last Veteran
Το τι ανωμαλία υπάρχει εκεί έξω είναι απλά αδιανόητη.Υδράργυρος έγραψε: 26 Ιουν 2023, 12:37 Πληρώνανε στο ονλυφανς για να δούνε αυτή τη σκατόφατσα; Σαν τη Ζωη Κωνσταντοπούλου είναι
Βασικά το ότι πληρώνει κάποιος για οτιδήποτε σεξουαλικο και μάλιστα χωρίς να ακουμπάνε κιόλας, ανωμαλία είναι.
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Έχω και παραέχω. Έχω πλήρη γνώση για τι είναι ικανοί κι αν δεν το κάνουν έχω και κάθε δικαίωμα να τους βρίσω και να τους κριτικάρω.sys3x έγραψε: 26 Ιουν 2023, 15:59Δεν έχεις.Isildur έγραψε: 26 Ιουν 2023, 15:56Δεν έχει να κάνει με το ποιον γουστάρω ή όχι. Για σούργελα μιλούσαμε και πιστεύω ότι μόνο τέτοιο δεν είναι. Το τι άλλο είναι... ασ' το καλύτερα, τα ξανάπαμε αυτά, από κοντά και με μπύρα (να δω πότε).sys3x έγραψε: 26 Ιουν 2023, 15:52
Από τα γέλια εγκεφαλικό;
Δε νομίζω ρε.![]()
![]()
Θα σας μαλώσω.
![]()
Έχεις πλήρη γνώση του τι εκπροσωπεί αυτό που ψήφισες και είναι απολύτως σεβαστό αυτό, όχι όμως οι γκρίνιες και τα παραπονάκια ε.
Για σένα δεν είμαι και τόσο σίγουρος...
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
Προσοχή!
Ούτε μπορώ ούτε θέλω να σου απαγορεύσω κάτι!
Απλά μιλάω με ακλόνητα επιχειρήματα και ξεκαθαρίζω την δική μου θέση.
Εσύ θα κάνεις ότι γουστάρεις, εννοείται, εγώ απλά θα σπάω πλάκα, αν δεν σε πειράζει.

Ούτε μπορώ ούτε θέλω να σου απαγορεύσω κάτι!
Απλά μιλάω με ακλόνητα επιχειρήματα και ξεκαθαρίζω την δική μου θέση.
Εσύ θα κάνεις ότι γουστάρεις, εννοείται, εγώ απλά θα σπάω πλάκα, αν δεν σε πειράζει.
.
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 387 Προβολές
-