ερχονται μαζι με τον προεδρο τυπε μου,μην πονατε εσεις τους φερνετεvantono έγραψε: 26 Ιουν 2023, 15:36Τι έγινε δάσκαλε, ακόμα να έρθει η αρμάδα του Τέιτ και των ινσελ και του βαλοντια και του Γιακουμάκη για να μας κεράσουν τυρόπιτες και 3-5-2?Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 26 Ιουν 2023, 15:32τι ειναι ο δενδε τροτσκες?vantono έγραψε: 26 Ιουν 2023, 15:30
Και το αντιναζιστικό καραφλοκτήνος Δενδιαρος!!! Και ο τύπος που ετοιμάζουν τώρα για το ψηφιακής διακυβέρνησης, που έχει κάνει δήμαρχος Τρικάλων, φαίνεται πολύ σωστό και ξηγημενο τυπακι.
Εκείνη η Ζαχαράκη δεν ξέρω τι ρόλο παίζει ακόμα.
Μου βγάζει κάτι το σεξουαλικό και σκέφτομαι να την ψάξω περισσότερο.![]()
![]()
![]()
![]()
Πες τους να έρθουν με την όπισθεν.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Σπαρτιάτισσα στον καιάδα λόγω onlyfans
- Eθνικοκοινωνιστης
Re: Σπαρτιάτισσα στον καιάδα λόγω onlyfans
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
plouf έγραψε: 26 Ιουν 2023, 15:17
Παντως για να μιλησουμε αντικειμενικα και δικαια στους ελληνοχριστιανικους χρονους η πορνεια θεωρουταν μεγαλο αμαρτημα και
τιμωρουταν αυστηρα ο αρχαιοελληνικος πολιτισμος ειχε ελευθεριαζουσα τοποθετηση επι του ζητηματος αυτου.
Καμμία σχέση. Αυτές οι φαντασιώσεις υπάρχουν στους πανάσχετους με την αρχαιοελληνική πραγματικότητα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Μεγάλες επιτυχίες του το κλείσιμο πληρωμών απ' τα ΕΛΤΑ για 1.5 μήνα, και το φιάσκο με την απογραφή.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Χρειάζονται περισσότερες βουλευτίνες με onlyfans στη χώρα.
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
Φαντάζομαι πως κάνεις πλάκα τώρα, έτσι; Έλα, πες το, παραδέξου το. Πλάκα κάνεις, δεν μπορεί...
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Πιερρακακης. Αυτόν τον άνθρωπο πρέπει να τον κλωνοποιήσουμε 299 φορές και να έχουμε κοινοβούλιο μόνο με Πιερ μέσα. Δεν χρειάζεται κανείς άλλος.Kauldron έγραψε: 26 Ιουν 2023, 15:16Για πές έναν στη ΝΔ που ΔΕΝ είναι σούργελο.Isildur έγραψε: 26 Ιουν 2023, 14:57Αν επιτρέπεις, να το θέσω κι εγώ λίγο διαφορετικά;Δημοκράτης έγραψε: 26 Ιουν 2023, 14:55
πρώτον δεν είμαι νεοδημοκράτης και δεύτερον υπάρχει διαβάθμιση και ποσοστά στα σούργελα
στην ΝΔ σαφέστατα έχει αρκετούς ζαβούς αλλά τον πάτο πης κοινωνίας που βλέπεις στα νεοναζιστικά κόμματα δεν τα έχει
Στη ΝΔ έχει και σούργελα.
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Δεν ξέρω πύτε μου, εδώ βλέπω ότι ακούγεται το όνομα του ως Πιερρακακικος διάδοχος. Το άκουσα και χθες στο Σκάι.Isildur έγραψε: 26 Ιουν 2023, 15:36Αν δεν κάνω λάθος, ο Παπαστεργίου είναι ακόμα Δήμαρχος, δεν κατέβηκε στις εκλογέςvantono έγραψε: 26 Ιουν 2023, 15:30Και το αντιναζιστικό καραφλοκτήνος Δενδιαρος!!! Και ο τύπος που ετοιμάζουν τώρα για το ψηφιακής διακυβέρνησης, που έχει κάνει δήμαρχος Τρικάλων, φαίνεται πολύ σωστό και ξηγημενο τυπακι.
Μου βγάζει κάτι το σεξουαλικό και σκέφτομαι να την ψάξω περισσότερο.
https://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/ ... kyvernisis
.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vag_el την 26 Ιουν 2023, 16:05, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
όλοι μαζί γινήκαμε συρφετός,
γυρεύοντας ομοιοκαταληξία
μια τόσο ευγενικιά φιλοδοξία
έγινε της ζωής μας ο σκοπός
Κ.Καρυωτάκης
γυρεύοντας ομοιοκαταληξία
μια τόσο ευγενικιά φιλοδοξία
έγινε της ζωής μας ο σκοπός
Κ.Καρυωτάκης
https://www.instagram.com/domniki31/?hl=el
Βολεψου με το instagram της και περίμενε ποτέ θα βγάλει η Κεραμεως onlyfans να την βρεις.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Eθνικοκοινωνιστης
zteo έγραψε: 26 Ιουν 2023, 15:48https://www.instagram.com/domniki31/?hl=el
Βολεψου με το instagram της και περίμενε ποτέ θα βγάλει η Κεραμεως onlyfans να την βρεις.
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Στη Σιερα Λεονε μπορει.
Στην Ελλαδα ακομη δεν θεωρουμε προτυπο να δειχνουν οι γυναικες τον κωλο τους για να βγαζουν τα προς το ζην.
.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αρίστος την 26 Ιουν 2023, 15:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ναι, κι εγώ το είδα αυτό. Απλά λέω ότι δεν ήταν κάποτε Δήμαρχος, αλλά ότι είναι ακόμα (οπότε λογικά θα αφήσει τη θέση για το υπουργείο).vantono έγραψε: 26 Ιουν 2023, 15:47Δεν ξέρω πύτε μου, εδώ βλέπω ότι ακούγεται το όνομα του ως Πιερρακακικος διάδοχος. Το άκουσα και χθες στο Σκάι.Isildur έγραψε: 26 Ιουν 2023, 15:36Αν δεν κάνω λάθος, ο Παπαστεργίου είναι ακόμα Δήμαρχος, δεν κατέβηκε στις εκλογέςvantono έγραψε: 26 Ιουν 2023, 15:30
Και το αντιναζιστικό καραφλοκτήνος Δενδιαρος!!! Και ο τύπος που ετοιμάζουν τώρα για το ψηφιακής διακυβέρνησης, που έχει κάνει δήμαρχος Τρικάλων, φαίνεται πολύ σωστό και ξηγημενο τυπακι.
Μου βγάζει κάτι το σεξουαλικό και σκέφτομαι να την ψάξω περισσότερο.
https://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/ ... kyvernisis
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
Μεγάλες επιτυχίες του το κλείσιμο πληρωμών απ' τα ΕΛΤΑ για 1.5 μήνα, και το φιάσκο με την απογραφή.Awesomatic έγραψε: 26 Ιουν 2023, 15:45Πιερρακακης. Αυτόν τον άνθρωπο πρέπει να τον κλωνοποιήσουμε 299 φορές και να έχουμε κοινοβούλιο μόνο με Πιερ μέσα. Δεν χρειάζεται κανείς άλλος.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Eνιγουέι, κάπου έλεος με τις αριστερές και εθνικές πολιτικές και κοινωνικές αναλύσεις του κάθε προχωκάγκουρα και εθνοκάγκουρα που δεν ξέρει να λύσει ούτε τα κορδόνια του χωρίς σκονάκια.
Παπάρες.
Παπάρες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 26 Ιουν 2023, 15:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 387 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από tanipteros
-