Δατ μεηκς του οβ ας.ΓΑΛΗ έγραψε: 24 Ιουν 2023, 20:13Έχω καταλάβει περισσότερα, ασ' το.Gherschaagk έγραψε: 24 Ιουν 2023, 20:10Πες μου μόνο πως κατάλαβες για ποιο λόγο φοράμε αρώματα.ΓΑΛΗ έγραψε: 24 Ιουν 2023, 20:08
Θα έλεγα κάτι για τα αμπελοχώραφα του παππού μου αλλά δεν είναι της ώρας.
![]()
![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τι φοράω σήμερα (πχορουμικό myStyleRocks)
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Re: Τι φοράω σήμερα (πχορουμικό myStyleRocks)
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Με λίγα λόγια, συμφωνείς μαζί μου πως το συγκεκριμένο της φωτο απαιτεί ψηλοτάκουνο;Gherschaagk έγραψε: 24 Ιουν 2023, 20:17Άσπρο, μάξι φόρεμα με τόσο πολύ ύφασμα είναι τρέλα. Θα λερώνεται πιο γρήγορα απ' ότι θα κάνει για να στεγνώσει μετά το πλύσιμο. Στο διμηνο θα έχει αλλάξει χρώμα ο ποδόγυρος και θα έχει και 2-3 τρύπες γιατί όλο και κάπου θα σκαλώσει.aLiCat έγραψε: 24 Ιουν 2023, 20:05Αυτό που έβαλες στη φωτο, είναι σε πιο ανοιχτή γραμμή Α, πιο ανάλαφρο και σίγουρα το συγκεκριμένο δείχνει πιο γκλαμουράτο με τακούνι. Ταιριάζει δε καλύτερα, σε γυναίκα σχετικά ψηλή.ΓΑΛΗ έγραψε: 24 Ιουν 2023, 18:42
Και μακρύτερο, είναι ωραίο.
Χωρίς τακούνι, δεν χρειάζεται. Τα μακριά λεπτά φορέματα ή φούστες είναι απόλαυση το καλοκαίρι.Spoiler
Από την άλλη βέβαια, το τακούνι δεν είναι "must". Και τα φλατ ταιριάζουν, και οι πλατφόρμες, και οι μπαλαρίνες και τα mules , ακόμα και τα σνίκερς-πάντα υπό προϋποθέσεις.![]()
Για εντιτόριαλ περιοδικού μόδας καλό είναι.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Προφανώς δεν έχεις φορέσει ποτέ κάτι αντίστοιχο και σ' έπιασε το νοικοκυρίστικο σου.Gherschaagk έγραψε: 24 Ιουν 2023, 20:17
Άσπρο, μάξι φόρεμα με τόσο πολύ ύφασμα είναι τρέλα. Θα λερώνεται πιο γρήγορα απ' ότι θα κάνει για να στεγνώσει μετά το πλύσιμο. Στο διμηνο θα έχει αλλάξει χρώμα ο ποδόγυρος και θα έχει και 2-3 τρύπες γιατί όλο και κάπου θα σκαλώσει.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Κατω από το γόνατο, θα είναι το κουμπί πάνω από το γαζί. Δεν θα φαίνεται καλό.aLiCat έγραψε: 24 Ιουν 2023, 20:17Άλλη εντύπωση να μένουν ξεκούμπωτα τα πάνω κουμπιά, κι άλλο τα κάτω. Τα πάνω "τσαχπινίζουν" (για να χρησιμοποιήσω την έκφραση προλαλήσαντος πχορουμίτη), τα κάτω προκαλούν λιγο άγαρμπα.Gherschaagk έγραψε: 24 Ιουν 2023, 20:08Δλδ πόσο λίγο να το κοντύνει τη στιγμή που υπάρχουν κουμπιά μέχρι κάτω σχεδόν; Θα φαίνεται περίεργο.aLiCat έγραψε: 24 Ιουν 2023, 19:59
Αν το κοντύνει όχι υπερβολικά, αλλά λίγο, δεν θα ξεφύγει από τη γραμμή του.
Τα σεμιζιέ φορέματα τέτοιο στυλ έχουν "σεμνό και ταπεινό" (αν και για κάποιους το σέξυ δεν είναι πάντα το προφανές.).
Η μόνη τσαχπινιά που επιτρέπουν αυτού του είδους τα φορέματα είναι, να έχουν σχέδιο εμπριμέ -όχι μονόχρωμο και ύφασμα ανάλαφρο.![]()
Αυτό το φόρεμα είναι έξτρα χαριτωμένο και τσαχπίνικο γιατί θα ξεκουμπώσει τα κάτω κουμπιά και θα δείξει μπουτάκι. Είναι το σεμνό που μπορεί να προκαλέσει. Είναι μια χαρά ακριβώς όπως είναι.
Αν θέλουμε το κάτω μέρος του φορέματος να δείχνει σέξυ χωρίς να προκαλεί, το καλύτερο είναι άλλο στυλ φορέματος με σκίσμο στο πλάι , ώστε καθώς κινείται να αφήνει να φαίνεται γάμπα ή/και μπούτι.
Όσο για το μήκος, ελάχιστο κόντυμα, μέχρι κάτω από το γόνατο είπα πριν, όχι δραματικές αλλαγές που θα αλλοίωναν την εικόνα.
Τέσπα, γούστα είναι αυτά, δεν θα επιμέινω.![]()
Μπορεί να ξεκουμπώσει κουμπιά είτε από πάνω, είτε από κάτω. Μπορεί και να τα αφήσει κουμπωμένα.
δεν σε ενοχλει το καλοριφέρ και ο τοιχος απο πίσω που κανουν τις γραμμές ό,τι ναναι στην φώτο; Πήγα να το κανω κοπυ να στο δειξω αλλα ειναι τόσο μπερδεμενο που θελει χρονο. Μια χαρά το φόρεμα, αλλα μια αλλη φώτο; Αυτή ειναι σαν αφισα με παιχτη να βαζει αυτογκόλ, τεχνικά εννοω.
Μερα ειναι ακομα
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Δυστυχώς μιλάω εκ πείρας. Τα νοικοκυρίστικά μου θα με έπιαναν αν ανέφερα τον χρόνο σιδερώματος.ΓΑΛΗ έγραψε: 24 Ιουν 2023, 20:21Προφανώς δεν έχεις φορέσει ποτέ κάτι αντίστοιχο και σ' έπιασε το νοικοκυρίστικο σου.Gherschaagk έγραψε: 24 Ιουν 2023, 20:17
Άσπρο, μάξι φόρεμα με τόσο πολύ ύφασμα είναι τρέλα. Θα λερώνεται πιο γρήγορα απ' ότι θα κάνει για να στεγνώσει μετά το πλύσιμο. Στο διμηνο θα έχει αλλάξει χρώμα ο ποδόγυρος και θα έχει και 2-3 τρύπες γιατί όλο και κάπου θα σκαλώσει.
![]()
Ανοιχτόχρωμο, σύμμεικτο ύφασμα. Έγινε μάπα στα ντεκ του shark, του azzuro και της Ρέμβης.
Με τακούνι.
Έχω όμως παροπλισμένη φούστα που μου φτάνει στα νύχια, τη φοράω πλέον στη βεράντα, φυσική προστασία από τα κουνούπια. Άλλο πανί.
Les Zazous δεν πήγαινες, δικιά μου;Gherschaagk έγραψε: 24 Ιουν 2023, 20:40Δυστυχώς μιλάω εκ πείρας. Τα νοικοκυρίστικά μου θα με έπιαναν αν ανέφερα τον χρόνο σιδερώματος.ΓΑΛΗ έγραψε: 24 Ιουν 2023, 20:21Προφανώς δεν έχεις φορέσει ποτέ κάτι αντίστοιχο και σ' έπιασε το νοικοκυρίστικο σου.Gherschaagk έγραψε: 24 Ιουν 2023, 20:17
![]()
Ανοιχτόχρωμο, σύμμεικτο ύφασμα. Έγινε μάπα στα ντεκ του shark, του azzuro και της Ρέμβης.
Με τακούνι.
Έχω όμως παροπλισμένη φούστα που μου φτάνει στα νύχια, τη φοράω πλέον στη βεράντα, φυσική προστασία από τα κουνούπια. Άλλο πανί.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
- hellegennes
Εγώ δεν βλέπω τίποτα αρχίδια, πάντως.Feindflug έγραψε: 24 Ιουν 2023, 17:54Και πρέπει να πετάγονται τα αρχίδια σου πρώτη μούρη στην οθόνη μας, επειδή δεν θες να βγάλεις μια σέλφι της προκοπής ρε τύπε;GoBzi έγραψε: 24 Ιουν 2023, 17:49Είναι η πόζα "προσπαθώ να βγω σελφι σε καρέκλα αεροδρομίου και δεν θέλω να με περάσουν όλοι για μαλάκα"Feindflug έγραψε: 24 Ιουν 2023, 17:47
Βάλε και το χέρι μέσα από το σώβρακο σαν τον Αλ Μπάντυ ρε τύπε...
Έλεος δηλαδή, ζουμάρισες στα αρχίδια σου; Τι πόζα είναι αυτή;![]()
Την άλλη φορά βγάλε μια όταν χέζεις, να μην υποψιαστεί κανείς το παραμικρό.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Ρε μαλάκα, μην είσαι τόσο μίζερος. Άσε τους άλλους να κάνουν ό,τι τους φτιάχνει το κέφι.Feindflug έγραψε: 24 Ιουν 2023, 18:28Και πρέπει να μυρίζεις σαν την Κλεοπάτρα ρε τύπε, κάθε ώρα και στιγμή; Ποιος είσαι δηλαδή; Ο Τάσος Δούσης;
Πετυχαίνω και γω μερικούς συναδέλφους που ασχολούνται με χειρωνακτικές εργασίες ως επί το πλείστον, να μυρίζουν φρου φρου κι αρώματα κάθε μέρα. Χώρια που ψεκάζονται με το λίτρο.
Πού θα πάτε ρε τύποι; Για γαμπροί; Αφού θα ιδρώσετε, θα λερωθείτε όλη την ημέρα. Ποιος θα σας μυρίσει; Αφού κινούμαστε σε ανδρικό πλαίσιο εργασίας καθημερινά.
- Μου φτιάχνει την διάθεση να βάζω κολώνια το πρωί
λένε.
Και μένα μου την φτιάχνει την διάθεση να μου παίρνουν καμμία πίπα το πρωί, αλλά δεν κυνηγάω όλα τα θηλυκά, μέχρι να κάτσει καμμία. Δεν βλέπεις που είσαι σαν να χτύπησε ο Διάολος με φτυάρι, μου θέλεις και κολώνιες; Πήγαινε σουλουπώσου λίγο με βασικά πράγματα και μετά βάλε και κολώνια. Καβλώσαμε που σε μυρίσαμε, τι να πούμε...
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Θεία τι άρωμα φοράς; εννοείται δεν ειρωνεύομαι απλά είμαι περίεργος να μάθω.ΓΑΛΗ έγραψε: 24 Ιουν 2023, 20:13Έχω καταλάβει περισσότερα, ασ' το.Gherschaagk έγραψε: 24 Ιουν 2023, 20:10Πες μου μόνο πως κατάλαβες για ποιο λόγο φοράμε αρώματα.ΓΑΛΗ έγραψε: 24 Ιουν 2023, 20:08
Θα έλεγα κάτι για τα αμπελοχώραφα του παππού μου αλλά δεν είναι της ώρας.
![]()
![]()
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
κατι σε αυτον τον τυπο αρωματος θα εχει επιλεξει για χαρακτηριστικο της

ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Δεν καταδέχεται τον Χόντο αλλά μπαίνει στα Attica; Ή μήπως της το στέλνουν από το Παρίσι;Αγις έγραψε: 24 Ιουν 2023, 23:00 κατι σε αυτον τον τυπο αρωματος θα εχει επιλεξει για χαρακτηριστικο της
![]()
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 90 Απαντήσεις
- 4376 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πασιφάη