Καλά, εντάξει.
Ρε σεις, είστε διάφανοι, το καταλαβαίνετε ή όχι;
Αν δεν, καλή γκαρδγιά.
Καλά, εντάξει.
Το ίδιο και το σχόλιο σου, βρε.enaon έγραψε: 24 Ιουν 2023, 19:35 φοβερό το φορεμα σου γαλή, πολυ καλύτερο απο της σαλαμανδρας και το αρωμα του μπαζουμπα.
Μασχαλίλα, αρχιδίλα, μουνίλα, σκατίλα εξαφανίζονται μετά το ντους και δίνουν τη θέση τους στην καθαρή δερματίλα. Σε τίποτε άλλο.ΓΑΛΗ έγραψε: 24 Ιουν 2023, 14:59Δεν ξέρω ούτε έναν που να νοιάζεται για το αν η μυρωδιά του (αν δεν υποδηλώνει απλυσιά) είναι ελκυστική στους συναδέλφους.Bazoomba έγραψε: 24 Ιουν 2023, 14:54Στην δουλειά δεν έχει κανένας την υποχρέωση να μυρίζει την αρχιδίλα του άλλου.ΓΑΛΗ έγραψε: 24 Ιουν 2023, 14:50
Μα αυτό είναι κανόνας. Έχει να κάνει με το αν είναι λιπαρό ή όχι το δέρμα και φυσικά τη μείξη με τη φυσική μυρωδιά που έχει ο καθένας. Σε κάποιες περιπτώσεις το χ άρωμα έχει καλό αποτέλεσμα, σε κάποιες άλλες αδιάφορο.
Αν δεν σε εξιτάρει η φυσική μυρωδιά του άλλου, κανένα άρωμα δεν πρόκειται να προσφέρει "μακροχρόνια" εγγύηση. Και ας ψεκάζεται ο καθένας όπου γουστάρει...![]()
Το άρωμα το γνωρίζεις, είναι καλό;
Το θέμα είναι πως μυρίζει ο καθένας όταν είναι καθαρός μετά από ντους με ένα απλό σαπούνι.
Και ναι, σαφώς μετράει η μυρωδιά της αρχιδίλας και μουνίλας σ' αυτές τις φάσεις, καλό μου.
Αν σε απωθεί, χαιρετίσματα στους συνάδελφους.![]()
Δεν είμαι βίαιος άνθρωπος εγώ, δεν τα ξέρω αυτά.Feindflug έγραψε: 24 Ιουν 2023, 19:21Αυτό είναι combo για γονατιά και νοκ άουτ ρε δικιά μου.Gherschaagk έγραψε: 24 Ιουν 2023, 19:17Άρπαγμα από τα μαλλιά στη βάση του κεφαλιού, σαν να θες να εξετάσεις για μηνιγγίτιδα, σκύψιμο μπροστά και μυρίζεις.
Είσαι σίγουρη ότι θα νομίζει ότι θέλει να την μυρίσω;
Αν το κοντύνει όχι υπερβολικά, αλλά λίγο, δεν θα ξεφύγει από τη γραμμή του.Feindflug έγραψε: 24 Ιουν 2023, 17:51Όντως, δικιά μου, χρειάζεται να τσαχπινίσει λίγο το φόρεμα, γιατί είναι σαν στολή εργασίας, καμαριέρα σε ξενοδοχείο, εσώκλειστο υπηρετικό προσωπικό, κάτι τέτοιο.aLiCat έγραψε: 24 Ιουν 2023, 17:00Ωραίο είναι, μ'άρεσει.![]()
Κι έχει περιθώρια να γίνει ακόμα πιο όμορφο, με 2 μικρές παρεμβάσεις:
1)Κόντυμα μέχρι λίγο πιο κάτω από το γόνατο (όχι κοντύτερο, για να μη χαλάσει το στυλ του φορέματος), θα δείχνει πιο κομψό.
και
2) Ξεκούμπωμα 1-2 κουμπιών από το πάνω μέρος (να δείχνει λιγότερο αυστηρό και περισσότερο θηλυκό).
Νομίζω αν το κονταίνει, θα χάσει την γραμμή του. Συμφωνώ με το ξεκούμπωμα από πάνω, αλλά θα χρειαστεί και κάτι ακόμα, το οποίο δεν γνωρίζω...
Αυτό που έβαλες στη φωτο, είναι σε πιο ανοιχτή γραμμή Α, πιο ανάλαφρο και σίγουρα το συγκεκριμένο δείχνει πιο γκλαμουράτο με τακούνι. Ταιριάζει δε καλύτερα, σε γυναίκα σχετικά ψηλή.ΓΑΛΗ έγραψε: 24 Ιουν 2023, 18:42Και μακρύτερο, είναι ωραίο.aLiCat έγραψε: 24 Ιουν 2023, 17:00Ωραίο είναι, μ'άρεσει.![]()
1)Κόντυμα μέχρι λίγο πιο κάτω από το γόνατο (όχι κοντύτερο, για να μη χαλάσει το στυλ του φορέματος), θα δείχνει πιο κομψό.
και
2) Ξεκούμπωμα 1-2 κουμπιών από το πάνω μέρος (να δείχνει λιγότερο αυστηρό και περισσότερο θηλυκό).
Χωρίς τακούνι, δεν χρειάζεται. Τα μακριά λεπτά φορέματα ή φούστες είναι απόλαυση το καλοκαίρι.Spoiler
aLiCat έγραψε: 24 Ιουν 2023, 20:05 Από την άλλη βέβαια, το τακούνι δεν είναι "must". Και τα φλατ ταιριάζουν, και οι πλατφόρμες, και οι μπαλαρίνες και τα mules , ακόμα και τα σνίκερς-πάντα υπό προϋποθέσεις.![]()
Θα έλεγα κάτι για τα αμπελοχώραφα του παππού μου αλλά δεν είναι της ώρας.
Δλδ πόσο λίγο να το κοντύνει τη στιγμή που υπάρχουν κουμπιά μέχρι κάτω σχεδόν; Θα φαίνεται περίεργο.aLiCat έγραψε: 24 Ιουν 2023, 19:59Αν το κοντύνει όχι υπερβολικά, αλλά λίγο, δεν θα ξεφύγει από τη γραμμή του.Feindflug έγραψε: 24 Ιουν 2023, 17:51Όντως, δικιά μου, χρειάζεται να τσαχπινίσει λίγο το φόρεμα, γιατί είναι σαν στολή εργασίας, καμαριέρα σε ξενοδοχείο, εσώκλειστο υπηρετικό προσωπικό, κάτι τέτοιο.aLiCat έγραψε: 24 Ιουν 2023, 17:00
Ωραίο είναι, μ'άρεσει.![]()
και
Νομίζω αν το κονταίνει, θα χάσει την γραμμή του. Συμφωνώ με το ξεκούμπωμα από πάνω, αλλά θα χρειαστεί και κάτι ακόμα, το οποίο δεν γνωρίζω...
Τα σεμιζιέ φορέματα τέτοιο στυλ έχουν "σεμνό και ταπεινό" (αν και για κάποιους το σέξυ δεν είναι πάντα το προφανές.).
Η μόνη τσαχπινιά που επιτρέπουν αυτού του είδους τα φορέματα είναι, να έχουν σχέδιο εμπριμέ -όχι μονόχρωμο και ύφασμα ανάλαφρο.![]()
Πες μου μόνο πως κατάλαβες για ποιο λόγο φοράμε αρώματα.ΓΑΛΗ έγραψε: 24 Ιουν 2023, 20:08Θα έλεγα κάτι για τα αμπελοχώραφα του παππού μου αλλά δεν είναι της ώρας.
![]()
Έχω καταλάβει περισσότερα, ασ' το.Gherschaagk έγραψε: 24 Ιουν 2023, 20:10Πες μου μόνο πως κατάλαβες για ποιο λόγο φοράμε αρώματα.ΓΑΛΗ έγραψε: 24 Ιουν 2023, 20:08Θα έλεγα κάτι για τα αμπελοχώραφα του παππού μου αλλά δεν είναι της ώρας.
![]()
Άσπρο, μάξι φόρεμα με τόσο πολύ ύφασμα είναι τρέλα. Θα λερώνεται πιο γρήγορα απ' ότι θα κάνει για να στεγνώσει μετά το πλύσιμο. Στο διμηνο θα έχει αλλάξει χρώμα ο ποδόγυρος και θα έχει και 2-3 τρύπες γιατί όλο και κάπου θα σκαλώσει.aLiCat έγραψε: 24 Ιουν 2023, 20:05Αυτό που έβαλες στη φωτο, είναι σε πιο ανοιχτή γραμμή Α, πιο ανάλαφρο και σίγουρα το συγκεκριμένο δείχνει πιο γκλαμουράτο με τακούνι. Ταιριάζει δε καλύτερα, σε γυναίκα σχετικά ψηλή.ΓΑΛΗ έγραψε: 24 Ιουν 2023, 18:42Και μακρύτερο, είναι ωραίο.aLiCat έγραψε: 24 Ιουν 2023, 17:00
Ωραίο είναι, μ'άρεσει.![]()
και
Χωρίς τακούνι, δεν χρειάζεται. Τα μακριά λεπτά φορέματα ή φούστες είναι απόλαυση το καλοκαίρι.Spoiler
Από την άλλη βέβαια, το τακούνι δεν είναι "must". Και τα φλατ ταιριάζουν, και οι πλατφόρμες, και οι μπαλαρίνες και τα mules , ακόμα και τα σνίκερς-πάντα υπό προϋποθέσεις.![]()
Άλλη εντύπωση να μένουν ξεκούμπωτα τα πάνω κουμπιά, κι άλλο τα κάτω. Τα πάνω "τσαχπινίζουν" (για να χρησιμοποιήσω την έκφραση προλαλήσαντος πχορουμίτη), τα κάτω προκαλούν λιγο άγαρμπα.Gherschaagk έγραψε: 24 Ιουν 2023, 20:08Δλδ πόσο λίγο να το κοντύνει τη στιγμή που υπάρχουν κουμπιά μέχρι κάτω σχεδόν; Θα φαίνεται περίεργο.aLiCat έγραψε: 24 Ιουν 2023, 19:59Αν το κοντύνει όχι υπερβολικά, αλλά λίγο, δεν θα ξεφύγει από τη γραμμή του.Feindflug έγραψε: 24 Ιουν 2023, 17:51
Όντως, δικιά μου, χρειάζεται να τσαχπινίσει λίγο το φόρεμα, γιατί είναι σαν στολή εργασίας, καμαριέρα σε ξενοδοχείο, εσώκλειστο υπηρετικό προσωπικό, κάτι τέτοιο.
Τα σεμιζιέ φορέματα τέτοιο στυλ έχουν "σεμνό και ταπεινό" (αν και για κάποιους το σέξυ δεν είναι πάντα το προφανές.).
Η μόνη τσαχπινιά που επιτρέπουν αυτού του είδους τα φορέματα είναι, να έχουν σχέδιο εμπριμέ -όχι μονόχρωμο και ύφασμα ανάλαφρο.![]()
Αυτό το φόρεμα είναι έξτρα χαριτωμένο και τσαχπίνικο γιατί θα ξεκουμπώσει τα κάτω κουμπιά και θα δείξει μπουτάκι. Είναι το σεμνό που μπορεί να προκαλέσει. Είναι μια χαρά ακριβώς όπως είναι.