Παρφουμαρισμένα τα έχουν κι αυτοί.Isildur έγραψε: 24 Ιουν 2023, 14:55Εξαρτάται από το είδος της δουλειάς, βέβαια.Bazoomba έγραψε: 24 Ιουν 2023, 14:54Στην δουλειά δεν έχει κανένας την υποχρέωση να μυρίζει την αρχιδίλα του άλλου.ΓΑΛΗ έγραψε: 24 Ιουν 2023, 14:50
Μα αυτό είναι κανόνας. Έχει να κάνει με το αν είναι λιπαρό ή όχι το δέρμα και φυσικά τη μείξη με τη φυσική μυρωδιά που έχει ο καθένας. Σε κάποιες περιπτώσεις το χ άρωμα έχει καλό αποτέλεσμα, σε κάποιες άλλες αδιάφορο.
Αν δεν σε εξιτάρει η φυσική μυρωδιά του άλλου, κανένα άρωμα δεν πρόκειται να προσφέρει "μακροχρόνια" εγγύηση. Και ας ψεκάζεται ο καθένας όπου γουστάρει...![]()
Το άρωμα το γνωρίζεις, είναι καλό;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τι φοράω σήμερα (πχορουμικό myStyleRocks)
Re: Τι φοράω σήμερα (πχορουμικό myStyleRocks)
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Δεν ξέρω ούτε έναν που να νοιάζεται για το αν η μυρωδιά του (αν δεν υποδηλώνει απλυσιά) είναι ελκυστική στους συναδέλφους.Bazoomba έγραψε: 24 Ιουν 2023, 14:54Στην δουλειά δεν έχει κανένας την υποχρέωση να μυρίζει την αρχιδίλα του άλλου.ΓΑΛΗ έγραψε: 24 Ιουν 2023, 14:50Μα αυτό είναι κανόνας. Έχει να κάνει με το αν είναι λιπαρό ή όχι το δέρμα και φυσικά τη μείξη με τη φυσική μυρωδιά που έχει ο καθένας. Σε κάποιες περιπτώσεις το χ άρωμα έχει καλό αποτέλεσμα, σε κάποιες άλλες αδιάφορο.
Αν δεν σε εξιτάρει η φυσική μυρωδιά του άλλου, κανένα άρωμα δεν πρόκειται να προσφέρει "μακροχρόνια" εγγύηση. Και ας ψεκάζεται ο καθένας όπου γουστάρει...![]()
Το θέμα είναι πως μυρίζει ο καθένας όταν είναι καθαρός μετά από ντους με ένα απλό σαπούνι.
Και ναι, σαφώς μετράει η μυρωδιά της αρχιδίλας και μουνίλας σ' αυτές τις φάσεις, καλό μου.
Αν σε απωθεί, χαιρετίσματα στους συνάδελφους.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 24 Ιουν 2023, 15:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Το inoffensive καθημερινό άρωμα το φοράς για να μην είναι "μη ελκυστική".ΓΑΛΗ έγραψε: 24 Ιουν 2023, 14:59Δεν ξέρω ούτε έναν που να νοιάζεται για το αν η μυρωδιά του (αν δεν υποδηλώνει απλυσιά) είναι ελκυστική στους συναδέλφους.Bazoomba έγραψε: 24 Ιουν 2023, 14:54Στην δουλειά δεν έχει κανένας την υποχρέωση να μυρίζει την αρχιδίλα του άλλου.ΓΑΛΗ έγραψε: 24 Ιουν 2023, 14:50
Μα αυτό είναι κανόνας. Έχει να κάνει με το αν είναι λιπαρό ή όχι το δέρμα και φυσικά τη μείξη με τη φυσική μυρωδιά που έχει ο καθένας. Σε κάποιες περιπτώσεις το χ άρωμα έχει καλό αποτέλεσμα, σε κάποιες άλλες αδιάφορο.
Το θέμα είναι πως μυρίζει ο καθένας όταν είναι καθαρός μετά από ντους με ένα απλό σαπούνι.
Και ναι, σαφώς μετράει η μυρωδιά της αρχιδίλας και μουνίλας σ' αυτές τις φάσεις, καλό μου.![]()
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Μη χρησιμοποιείς δεύτερο πρόσωπο ενικού. Άλλο το ευπρεπής στην αγορά και άλλο το ελκυστικός στην κλίνη. Το πρώτο είναι κοινωνική υποχρέωση, το δεύτερο προσωπική επιλογή, που αφορά σε αμιγώς μονογαμικές/ατομικές επιδιώξεις. Ο οίκος παίζει πάντα τον πρώτο ρόλο. Το ό,τι κάτσει από τον μονίμως εν εγρηγόρσει δήμο, ουσιαστικώς είναι αδιάφορο.Bazoomba έγραψε: 24 Ιουν 2023, 15:02Το inoffensive καθημερινό άρωμα το φοράς για να μην είναι "μη ελκυστική".ΓΑΛΗ έγραψε: 24 Ιουν 2023, 14:59Δεν ξέρω ούτε έναν που να νοιάζεται για το αν η μυρωδιά του (αν δεν υποδηλώνει απλυσιά) είναι ελκυστική στους συναδέλφους.Bazoomba έγραψε: 24 Ιουν 2023, 14:54
Στην δουλειά δεν έχει κανένας την υποχρέωση να μυρίζει την αρχιδίλα του άλλου.
Και ναι, σαφώς μετράει η μυρωδιά της αρχιδίλας και μουνίλας σ' αυτές τις φάσεις, καλό μου.![]()
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 24 Ιουν 2023, 15:17, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Τρεις λαλούν ρε Γαλή. Τελικά το άρωμα το γνωρίζεις; Δεν μου απάντησες.
Πολλοί λαλούν μπαζούμπα μου αλλά λίγοι λένε.Bazoomba έγραψε: 24 Ιουν 2023, 15:14 Τρεις λαλούν ρε Γαλή. Τελικά το άρωμα το γνωρίζεις; Δεν μου απάντησες.
Επί του θέματος, όχι, δεν έχω άποψη για το συγκεκριμένο άρωμα όπως δεν έχω και τρελλά κονέ με τα χόντος. Ποτέ δεν είχα.
Ενιγουέι, καλό βόλι.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Δεν το χρειάζομαι το άρωμα για να ρίξω γκόμενα Γαλή. Το έκανε ήδη η μια το λάθοςΓΑΛΗ έγραψε: 24 Ιουν 2023, 15:19Πολλοί λαλούν μπαζούμπα μου αλλά λίγοι λένε.Bazoomba έγραψε: 24 Ιουν 2023, 15:14 Τρεις λαλούν ρε Γαλή. Τελικά το άρωμα το γνωρίζεις; Δεν μου απάντησες.![]()
Επί του θέματος, όχι, δεν έχω άποψη για το συγκεκριμένο άρωμα όπως δεν έχω και τρελλά κονέ με τα χόντος. Ποτέ δεν είχα.
Ενιγουέι, καλό βόλι.![]()
Για την δουλειά το θέλω.
Ακόμα ένα θύμα της εργοδοτικής ασυδοσίας;Bazoomba έγραψε: 24 Ιουν 2023, 15:22Δεν το χρειάζομαι το άρωμα για να ρίξω γκόμενα Γαλή. Το έκανε ήδη η μια το λάθοςΓΑΛΗ έγραψε: 24 Ιουν 2023, 15:19Πολλοί λαλούν μπαζούμπα μου αλλά λίγοι λένε.Bazoomba έγραψε: 24 Ιουν 2023, 15:14 Τρεις λαλούν ρε Γαλή. Τελικά το άρωμα το γνωρίζεις; Δεν μου απάντησες.![]()
Ενιγουέι, καλό βόλι.![]()
![]()
Για την δουλειά το θέλω.
Τί να πω;
Εύχομαι απλώς να μην μπει κάποιο κοθμόνι ή επαναστάτης προλεταριακής συνείδησης στο νήμα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 24 Ιουν 2023, 15:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- hellegennes
Μα έτσι κι αλλιώς ο καθένας μας έχει διαφορετική αντίληψη κάθε μυρωδιάς. Δεν αρέσουν σε όλους τα ίδια αρώματα.ΓΑΛΗ έγραψε: 24 Ιουν 2023, 14:50Μα αυτό είναι κανόνας. Έχει να κάνει με το αν είναι λιπαρό ή όχι το δέρμα και φυσικά τη μείξη με τη φυσική μυρωδιά που έχει ο καθένας. Σε κάποιες περιπτώσεις το χ άρωμα έχει καλό αποτέλεσμα, σε κάποιες άλλες αδιάφορο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Δεν ισχυρίστηκα κάτι άλλο.hellegennes έγραψε: 24 Ιουν 2023, 15:27Μα έτσι κι αλλιώς ο καθένας μας έχει διαφορετική αντίληψη κάθε μυρωδιάς. Δεν αρέσουν σε όλους τα ίδια αρώματα.ΓΑΛΗ έγραψε: 24 Ιουν 2023, 14:50Μα αυτό είναι κανόνας. Έχει να κάνει με το αν είναι λιπαρό ή όχι το δέρμα και φυσικά τη μείξη με τη φυσική μυρωδιά που έχει ο καθένας. Σε κάποιες περιπτώσεις το χ άρωμα έχει καλό αποτέλεσμα, σε κάποιες άλλες αδιάφορο.
Ήδη διαχώρισα τα πλαίσια της κοινωνικής ευπρέπειας από την αμιγώς ερωτική έλξη.
Το πρώτο παίζει στο κοινωνικό και το άλλο στο αμιγώς "ζωϊκό" πεδίο.
Οι άνθρωποι "μυρίζονται" μεταξύ τους, τόσο στο ιδεολογικό όσο και στο αμιγώς φυσικό πλαίσιο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Πού πηγαίνεις κάθε μέρα ρε τύπε και παρφουμαρίζεσαι;
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
Επ' ευκαιρία, τώρα πρόσεξα το όνομα... του ελιξήριου.
Coach For Men
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 24 Ιουν 2023, 16:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Γραφείο, βόλτες για καφέ, γυμναστήριο...
Yippie Kay Yay
Ως χαλαρός πλέον συνταξιούχοςμ υποθέτω.
Οκ, αποσύρω τη στήριξη μου για το το γαμπριάτικο σου ένδυμα. Το οτιδήποτε δεν έχει συνέχεια, ας το παλεύει ο καθένας όπως μπορεί.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
user0972003
Για πε και με
Spoiler
κούκου
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος user0972003 την 25 Ιουν 2023, 12:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 90 Απαντήσεις
- 4376 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πασιφάη