Συμφωνώ. Δεν υπάρχει τίποτα πιο ανατριχιαστικό από τη βεβαιότητα ενός αργού και επώδυνου θάνατου.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ολα τα καλοψυχα μελη του φορουμ ευχονται αισιο τελος
Re: Ολα τα καλοψυχα μελη του φορουμ ευχονται αισιο τελος
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Καρβουδιστηρι που αντί για τιμόνι είχε χειριστήριο Playstation.
Ε τι θα μπορούσε να παει στραβά;
https://www.facebook.com/DailyCaller/vi ... 7S9Ucbxw6v
Ε τι θα μπορούσε να παει στραβά;
https://www.facebook.com/DailyCaller/vi ... 7S9Ucbxw6v
Τελικά οι καπιταλιστες δεν σέβονται ούτε την ίδια τους την ζωή μπροστά στο κέρδος.
Είχαν κάνει περικοπές στην ασφάλεια του βαθυσκάφους για μεγαλύτερη κερδοφορία.
Είχαν κάνει περικοπές στην ασφάλεια του βαθυσκάφους για μεγαλύτερη κερδοφορία.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Αλιόσα
- Phorum.gr user: Αλιόσα
Ναι ο Χριστος σίγουρα αυτο θα εννοουσε οταν είπεmasterridley έγραψε: 22 Ιουν 2023, 15:16Πιο πολύ μου φαίνεται σαν να το λέμε για να νιώσουμε καλύτερα που δεν είμαστε και μεις πλούσιοι!
«Μη μαζεύετε θησαυρούς πάνω στη γη, όπου τους αφανίζει ο σκόρος και η σκουριά, κι όπου οι κλέφτες κάνουν διαρρήξεις και τους κλέβουν. Αντίθετα, να μαζεύετε θησαυρούς στον ουρανό, όπου δεν τους αφανίζουν ούτε ο σκόρος ούτε η σκουριά, κι όπου οι κλέφτες δεν κάνουν διαρρήξεις και δεν τους κλέβουν. Γιατί όπου είναι ο θησαυρός σας εκεί θα είναι και η καρδιά σας»
«Κανείς δεν μπορεί να είναι δούλος σε δύο κυρίους· γιατί ή θα μισήσει τον ένα και θα αγαπήσει τον άλλο, ή θα στηριχτεί στον ένα και θα περιφρονήσει τον άλλο. Δεν μπορείτε να είστε δούλοι και στο Θεό και στο χρήμα».
επίσης από Α Προς Τιμόθεον
"Όταν έχουμε, λοιπόν, τροφές και ενδύματα, θα αρκεστούμε σ’ αυτά. Όσοι όμως θέλουν να πλουτίσουν πέφτουν σε πειρασμό, σε παγίδα του διαβόλου και σε πολλές επιθυμίες ανόητες και βλαβερές, που βυθίζουν τους ανθρώπους στην καταστροφή και στο χαμό. Γιατί η ρίζα όλων των κακών είναι η φιλαργυρία. Το χρήμα μερικοί το επιθύμησαν τόσο πολύ, ώστε πλανήθηκαν κι απομακρύνθηκαν από την πίστη και πλήγωσαν τον εαυτό τους με βάσανα πολλά."
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Δεν θα διαφωνήσω.masterridley έγραψε: 22 Ιουν 2023, 15:23Δεν υπάρχουν πιο χαμένα κορμιά απ' αυτούς που τα βρίσκουν έτοιμα και δεν χρειάζεται να δουλέψουν ούτε μία μέρα στη ζωή τους. Οι γονείς που αφήνουν παραπάνω από ένα σπίτι και κάποια λίγα λεφτά στα παιδιά τους, τους κάνουν μεγάλο κακό.Πασιφάη έγραψε: 22 Ιουν 2023, 14:33Ρε συ ναι. Το διάβαζα σήμερα. Πήγε και σε συναυλία, τσακώθηκε και στα σόσιαλ με την Cardi B. Χαμουρευόταν και σε διαδικτυακό παραμάγαζο.taliban έγραψε: 22 Ιουν 2023, 14:27 Ο μπουρδελιαρης θετος υιός, ενός απ τους δισεκατομυριουχους, από πανηγύρι σε πανηγύρι είναι πάντως.
Όχι χαζός.
Κληρονόμησε τα δισ.![]()
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Ναι βρε συ, εννοείται. Απλά δεν θα μου ακουγόταν παράλογο αν κάποιοι εξ'αυτών, ίσως να ήθελαν να επενδύσουν εν καιρώ στην συγκεκριμένη μπίζνα.gassim έγραψε: 22 Ιουν 2023, 15:41Τα χρήματα αυτα ήταν ψίχουλα για αυτούς.Πασιφάη έγραψε: 22 Ιουν 2023, 14:21Έχω την εντύπωση πως είναι πολλά περισσότερα από μια απλή ''επίσκεψη'' με το υποβρύχιο. Για να δαπανήσει κάποιος τόσα χρήματα, δεν το κάνει τυχαία.gassim έγραψε: 21 Ιουν 2023, 21:39
Μια εταιρεία οργάνωνε επισκέψεις στον Τιτανικό με υποβρύχιο, πλήρωσαν το εισιτήριο και πήγαν να το δουν.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Μόλις βρήκαν κάτι συντρίμμια
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
Οποτε επαθαν τελικα Implosion καλυτερα απο το να αργοπεθαινεις μεσα σε ενα θαλαμο
Πιστευω το νετφλιξ εχει βαλει ηδη μπροστα τις μηχανεςzteo έγραψε: 22 Ιουν 2023, 14:22 Εγώ πιστεύω ότι είναι νεκροί. Το μόνο που μένει να δούμε σε πόσα χρόνια θα γίνει ταινία
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- Πτολεμαίος
- Phorum.gr user: Last Veteran
Με implosion ούτε καν register ο εγκέφαλος τους δεν θα πρόλαβε να κάνει.
Καλύτερα γι'αυτους.
Καλύτερα γι'αυτους.
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Δεν βρέθηκαν στο σημείο που χάθηκε η επικοινωνία, αλλά σε λίγο μακρύτερο.
Το πρωί σήμερα ειπώθηκε ότι ακούστηκαν νέα χτυπήματα και μετά από αυτό όλα τα πλοία στην περιοχή συγκεντρωθηκαν σε ένα σημείο. Την ίδια στιγμή τα αεροπλάνα σταμάτησαν τις έρευνες.
Το μοναδικό πλοίο που είχε τη δυνατότητα να σηκώσει με γερανό το υποβρύχιο δεν ξεκίνησε από το λιμάνι..
Όλα αυτά μου δημιουργούν την εντύπωση ότι το υποβρύχιο έμεινε ακυβέρνητο και παρασύρθηκε ή σκάλωσε κάπου και η καταστροφή του σημειώθηκε σήμερα το πρωί (τα 'χτυπήματα' που τάχα ξαναακουστηκαν) καθώς το σκάφος καταπονηθηκε από την πολύωρη παραμονή... :-(
Πρέπει να το γνώριζαν ήδη τα συνεργεία αλλιώς δεν θα αποδεσμευαν πληροφορίες για συντρίμμια. Η περιοχή έχει χαρτογραφηθει ενδελεχώς και οτιδήποτε νέο θα το είδαν αμέσως.
Επισημη συνέντευξη τύπου στις 22.00 ώρα Ελλάδας..
Το πρωί σήμερα ειπώθηκε ότι ακούστηκαν νέα χτυπήματα και μετά από αυτό όλα τα πλοία στην περιοχή συγκεντρωθηκαν σε ένα σημείο. Την ίδια στιγμή τα αεροπλάνα σταμάτησαν τις έρευνες.
Το μοναδικό πλοίο που είχε τη δυνατότητα να σηκώσει με γερανό το υποβρύχιο δεν ξεκίνησε από το λιμάνι..
Όλα αυτά μου δημιουργούν την εντύπωση ότι το υποβρύχιο έμεινε ακυβέρνητο και παρασύρθηκε ή σκάλωσε κάπου και η καταστροφή του σημειώθηκε σήμερα το πρωί (τα 'χτυπήματα' που τάχα ξαναακουστηκαν) καθώς το σκάφος καταπονηθηκε από την πολύωρη παραμονή... :-(
Πρέπει να το γνώριζαν ήδη τα συνεργεία αλλιώς δεν θα αποδεσμευαν πληροφορίες για συντρίμμια. Η περιοχή έχει χαρτογραφηθει ενδελεχώς και οτιδήποτε νέο θα το είδαν αμέσως.
Επισημη συνέντευξη τύπου στις 22.00 ώρα Ελλάδας..
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
-
talaipwros