!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ολα τα καλοψυχα μελη του φορουμ ευχονται αισιο τελος

Κοινωνικά θέματα, τάσεις, προβληματισμοί, απ’ όλο τον κόσμο.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Re: Ολα τα καλοψυχα μελη του φορουμ ευχονται αισιο τελος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

micmic έγραψε: 22 Ιουν 2023, 13:17
Πτολεμαίος έγραψε: 22 Ιουν 2023, 13:00 Μεταξύ μας τωρα, αν έχεις δις και δεν πας στο διάστημα, καλύτερα να δώσεις τα λεφτά δωρεά για την διάσωση των καπιμπαρα.
Κάποιοι άλλοι εκατομμυριούχοι το κάνουν αυτό, πχ. ο Damian Aspinall. Το οποίο προσωπικά το βρίσκω πολύ πιο ενδιαφέρον και είναι σαφώς ένας πιο λογικός τρόπος να ξοδεύεις τα λεφτά σου. Το να πηγαίνεις στο διάστημα δεν μου προξενεί κανένα ενδιαφέρον αφού έτσι κι αλλιώς οι δυνατότητες ενός ανθρώπου για ταξίδι στο διάστημα είναι εξαιρετικά περιορισμένες και δεν υπάρχει καμμία περίπτωση να "ανακαλύψεις" κάτι πηγαίνοντας όπου μπορείς να πας. Το να καταδυθείς σε μεγάλο βάθος για να δεις τον Τιτανικό μου φαίνεται επίσης ανούσιο. Αν ήταν για να μελετήσεις την ζωή που υπάρχει σε τεράστια βάθη, τότε ναι. Αυτό θα το έκανα σίγουρα.
Συμφωνώ. Υπάρχουν χιλιάδες άνθρωποι που "ξοδεύουν" συνειδητά τη ζωή τους σε οποιαδήποτε έρευνα τους ενδιαφέρει ως αντικείμενο μελέτης. Τόσο στα βάθη της θάλασσας όσο και στην επιφάνεια της γης, στο διάστημα ή το στενό χώρο ενός εργαστήριου. Ποιος είναι αυτός που θα κρίνει αν κάνουν κάτι πραγματικά ενδιαφέρον ή όχι;

Υπάρχουν δισεκατομμυριούχοι που δουλεύουν 12ωρα μέχρι να πεθάνουν, γιατί αυτό ακριβώς γουστάρουν. Υπάρχουν "φτωχοί' που νοιώθουν πλήρεις με τη ζωή τους.

Γιατί το χρήμα ουσιαστικώς προσφέρει αυτήν την ελευθερία επιλογής στο πως θα διαθέσει ο καθένας το χρόνο του και τίποτα περισσότερο.

Το συναίσθημα που προκαλεί αυτή η διάθεση χρήματος και χρόνου στους άλλους, είναι κάτι επίσης προσωπικό και είναι μάλλον ανόητο να εγκλωβίζεται σε σωστά ή λάθος κουτάκια.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Nostalgia
Phorum.gr user: Nostalgia

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nostalgia »

"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Άβαταρ μέλους
Nostalgia

The wife of missing OceanGate CEO on board Titan submersible is a descendant of 2 famous Titanic victims: The New York Times

https://www.insider.com/wife-of-missing ... ims-2023-6
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Άβαταρ μέλους
micmic
Phorum.gr user: micmic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από micmic »

Nostalgia έγραψε: 22 Ιουν 2023, 13:47 The wife of missing OceanGate CEO on board Titan submersible is a descendant of 2 famous Titanic victims: The New York Times

Αυτό είναι ακόμα πιο ανατριχιαστικό: https://en.wikipedia.org/wiki/The_Wreck ... ,_Futility

Γράφτηκε 14 χρόνια πριν βυθιστεί ο Τιτανικός, και το πλοίο λεγόταν Titan, όπως και το βαθυσκάφος.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
Άβαταρ μέλους
Λεγεών

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λεγεών »

φινίτο το οξυγόνο, όλοι ίσοι απέναντι στον θάνατο
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.

GoBack έγραψε: 30 Μάιος 2024, 00:31 Tι αμαρτιες πληρωνω ρε πουστη
FUCK DONALD TRUMP
Άβαταρ μέλους
micmic
Phorum.gr user: micmic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από micmic »

Νομίζω ότι το συμπέρασμα που βγαίνει (και τώρα αρχίζουν να το λένε σιγά-σιγά) είναι ότι μάλλον υποχώρησε το περίβλημα του σκάφους οπότε και βρήκαν όλοι ακαριαίο θάνατο.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
Άβαταρ μέλους
Αλιόσα
Phorum.gr user: Αλιόσα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αλιόσα »

Λεγεών έγραψε: 22 Ιουν 2023, 14:07 φινίτο το οξυγόνο, όλοι ίσοι απέναντι στον θάνατο
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Nostalgia

micmic έγραψε: 22 Ιουν 2023, 13:58
Nostalgia έγραψε: 22 Ιουν 2023, 13:47 The wife of missing OceanGate CEO on board Titan submersible is a descendant of 2 famous Titanic victims: The New York Times

Αυτό είναι ακόμα πιο ανατριχιαστικό: https://en.wikipedia.org/wiki/The_Wreck ... ,_Futility

Γράφτηκε 14 χρόνια πριν βυθιστεί ο Τιτανικός, και το πλοίο λεγόταν Titan, όπως και το βαθυσκάφος.
:smt023
Άβαταρ μέλους
Japetus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Japetus »

Το γαλλικό ροβερ σε συνεργασία με την αμερικανική ακτοφυλακή ακούμπησε βυθό πριν λίγα λεπτά και ξεκίνησε να ψάχνει...
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη »

gassim έγραψε: 21 Ιουν 2023, 21:39
Πασιφάη έγραψε: 21 Ιουν 2023, 12:50
gassim έγραψε: 20 Ιουν 2023, 23:44

Θα δοξάζονταν μέσω αυτής της διαδικασίας ;
Να σου πω λίγο πως το βλέπω εγώ.
Όταν έχεις πολύ χρήμα και δύναμη, κινείς όποια νήματα επιθυμείς. Μπορείς να κάμεις πράγματα που δύσκολα θα γίνονταν σε αντίθετη περίπτωση. Στη συγκεκριμένη συνθήκη νομίζω πως ήξεραν πολύ καλά το ρίσκο που έπαιρναν όλοι τους. Όμως η ματαιοδοξία τους να βιώσουν κάτι πρωτόγνωρο και εξαιρετικά δύσκολο και να αναγνωριστούν ως ''αυτοί που το τόλμησαν'', δεκνύει σαφέστατα το λόγο. Θες να τον ονομάσουμε δόξα; Διότι εννοείται πως συγκατελεγόταν στα θέλω τους.
Αν εσύ βλέπεις κάτι άλλο, ευχαρίστως το ακούω.
Μια εταιρεία οργάνωνε επισκέψεις στον Τιτανικό με υποβρύχιο, πλήρωσαν το εισιτήριο και πήγαν να το δουν.
Έχω την εντύπωση πως είναι πολλά περισσότερα από μια απλή ''επίσκεψη'' με το υποβρύχιο. Για να δαπανήσει κάποιος τόσα χρήματα, δεν το κάνει τυχαία.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
zteo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από zteo »

Εγώ πιστεύω ότι είναι νεκροί. Το μόνο που μένει να δούμε σε πόσα χρόνια θα γίνει ταινία
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Άβαταρ μέλους
taliban
Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taliban »

Ο μπουρδελιαρης θετος υιός, ενός απ τους δισεκατομυριουχους, από πανηγύρι σε πανηγύρι είναι πάντως.

Όχι χαζός.

Κληρονόμησε τα δισ.
Άβαταρ μέλους
Space_Passenger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Space_Passenger »

taliban έγραψε: 22 Ιουν 2023, 14:27 Ο μπουρδελιαρης θετος υιός, ενός απ τους δισεκατομυριουχους, από πανηγύρι σε πανηγύρι είναι πάντως.

Όχι χαζός.

Κληρονόμησε τα δισ.
Ενταξει επρεπε να "θρηνει" για τα ματια του κοσμου τουλαχιστον. Αυτος δειχνει οτι δεν τον νοιαζει
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη »

taliban έγραψε: 22 Ιουν 2023, 14:27 Ο μπουρδελιαρης θετος υιός, ενός απ τους δισεκατομυριουχους, από πανηγύρι σε πανηγύρι είναι πάντως.

Όχι χαζός.

Κληρονόμησε τα δισ.
Ρε συ ναι. Το διάβαζα σήμερα. Πήγε και σε συναυλία, τσακώθηκε και στα σόσιαλ με την Cardi B. Χαμουρευόταν και σε διαδικτυακό παραμάγαζο. :102:
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Άβαταρ μέλους
Πτολεμαίος
Phorum.gr user: Last Veteran

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πτολεμαίος »

micmic έγραψε: 22 Ιουν 2023, 13:31
Πτολεμαίος έγραψε: 22 Ιουν 2023, 13:26Με την λογική σου γιατί να πάει κάποιος πχ Ρώμη;
Τι θα ανακαλύψει εκεί; Το σάπιο μετρό της; :lol:
Αν θεωρείς το να βλέπεις τη γη από ύψος 400 χιλιομέτρων ανούσιο, αν θεωρείς ότι ένα ταξίδι στο φεγγάρι, έστω και περαστος έναν κύκλο γύρω της (σαν αυτό που σχεδιάζει ένα Ιάπωνας) είναι "ανούσιο" τότε i rest my case.
Το να πας στη Ρώμη είναι πολύ περισσότερα από μια θέα, που ουσιαστικά είναι το μόνο που θα έχεις στο διάστημα. Είναι επικοινωνία με ανθρώπους, γεύσεις, παραστάσεις, μουσεία κτλ. Το να βλέπεις τη γη μέσα από ένα παράθυρο είναι σα να την βλέπεις από την τηλεόραση.

Περί ορέξεως βέβαια...
Και στην τηλεόραση βλέπεις μουσεία και παραστάσεις. Και στην τηλεόραση βλέπεις 14 ηλιοβασίλεματα που βλέπεις στον ISS.
Βασικά τι λέω; Και σε φωτογραφίες τα βλέπεις όλα αυτά.
Ας μην ξαναπάμε να δούμε ηλιοβασίλεμα τότε.

Είναι ίδια η αντίληψη που έχει το γυμνό μάτι και το οπτικό του πεδίο, με την τηλεόραση;

Ρε μοθνιά με κοροιδευετε; :xena:
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διεθνή Κοινωνικά”