‘You know, there’s a limit. At some point safety just is pure waste. I mean if you just want to be safe, don’t get out of bed.
‘Don’t get in your car. Don’t do anything. At some point, you’re going to take some risk, and it really is a risk/reward question. I think I can do this just as safely by breaking the rules.’
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ολα τα καλοψυχα μελη του φορουμ ευχονται αισιο τελος
Re: Ολα τα καλοψυχα μελη του φορουμ ευχονται αισιο τελος
Έχει πει κι άλλα o Rush:
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
-
talaipwros
Άσχετο αλλά το παραπάνω ειναι ακριβώς οτι ελεγαν οσοι δεν ηθελαν μάσκες κλπ την εποχη της πανδημίαςmicmic έγραψε: 21 Ιουν 2023, 20:11 Έχει πει κι άλλα o Rush:
‘You know, there’s a limit. At some point safety just is pure waste. I mean if you just want to be safe, don’t get out of bed.
‘Don’t get in your car. Don’t do anything. At some point, you’re going to take some risk, and it really is a risk/reward question. I think I can do this just as safely by breaking the rules.’
το καταλαβαινεις οτι αν βραχυκυκλώσει ο καναπές σου και σε ψήσει θα κάνουμε παρτυ εδώ μεσα ε; Θελω να πώ μην νομιζεις οτι θα την γλυτώσεις γιατί είσαι κότα, ολους θα τους κράξουμε.talaipwros έγραψε: 21 Ιουν 2023, 20:44 Άσχετο αλλά το παραπάνω ειναι ακριβώς οτι ελεγαν οσοι δεν ηθελαν μάσκες κλπ την εποχη της πανδημίας
- Dwarven Blacksmith
Μα δεν είναι λάθος αυτό που λέει γενικά, στο ποιο είναι το "at some point" είναι οι διαφωνίες. Επίσης το "just as safely" είναι προβληματικό γιατί δεν είναι αληθές και αναιρεί τα παραπάνω.talaipwros έγραψε: 21 Ιουν 2023, 20:44Άσχετο αλλά το παραπάνω ειναι ακριβώς οτι ελεγαν οσοι δεν ηθελαν μάσκες κλπ την εποχη της πανδημίαςmicmic έγραψε: 21 Ιουν 2023, 20:11 Έχει πει κι άλλα o Rush:
Μια εταιρεία οργάνωνε επισκέψεις στον Τιτανικό με υποβρύχιο, πλήρωσαν το εισιτήριο και πήγαν να το δουν.Πασιφάη έγραψε: 21 Ιουν 2023, 12:50Να σου πω λίγο πως το βλέπω εγώ.
Όταν έχεις πολύ χρήμα και δύναμη, κινείς όποια νήματα επιθυμείς. Μπορείς να κάμεις πράγματα που δύσκολα θα γίνονταν σε αντίθετη περίπτωση. Στη συγκεκριμένη συνθήκη νομίζω πως ήξεραν πολύ καλά το ρίσκο που έπαιρναν όλοι τους. Όμως η ματαιοδοξία τους να βιώσουν κάτι πρωτόγνωρο και εξαιρετικά δύσκολο και να αναγνωριστούν ως ''αυτοί που το τόλμησαν'', δεκνύει σαφέστατα το λόγο. Θες να τον ονομάσουμε δόξα; Διότι εννοείται πως συγκατελεγόταν στα θέλω τους.
Αν εσύ βλέπεις κάτι άλλο, ευχαρίστως το ακούω.
Ευγε Πτολεμαιε...Πτολεμαίος έγραψε: 21 Ιουν 2023, 18:03Α ρε πλεμπα. Ανθρωπάκια της σειράς.Υδράργυρος έγραψε: 20 Ιουν 2023, 15:04 Διαστημικά ταξίδια με κόστος τον ετήσιο προϋπολογισμό ενός χωριού κάπου. Και δεν υπάρχει μεγαλύτερο πακέτο από το διαστημικό ταξίδι. Επειδή δεν υπάρχει βαρύτητα το φαγητό που τρως και το νερό που πίνεις αιωρούνται μέσα στο στομάχι και έχεις μια διαρκή ναυτία. Χώρια που μπορεί να γίνεις επιβάτης ενός τσάλεντζερ, είναι πιο εύκολο από οτι νομίζουν κάποιοι
Το διαστημικό ταξίδι είναι ίσως η ανωτέρα των εμπειριών που μπορεί να ζήσει ένα άτομο.
Για σας ο πλούτος μεταφράζεται σε βίλες, γκομενες, αυτοκίνητα και.... ξέρεις ποιος είμαι εγώ;
Εγώ πάντως αν ήμουν δισεκατομμυριουχος και τάφρο των Μαριανων θα πήγαινα και διαστημικό ταξίδι, ίσως και στο φεγγάρι και αεροπλάνα θα πιλοταριζα και πτώση από μπαλόνι από τα 40 km (όπως έκανε ένας τύπος για λογαριασμό της Red bull). Εάν δε, με έπαιρνε, θα προσπαθούσα να πάω και στον Άρη.
Ή ζεις την (πλούσια) ζωή σου ή παραμένεις φτωχαντζα για πάντα ανεξαρτήτως του πλούτου σου.
Άμα είναι να είμαι πλούσιος και απλά να έχω μεγαλύτερη καταναλωτική δυνατότητα από τον απλό κόσμο τότε να χεσω μεσ'τον πλούτο.
Ο λόγος;
Δεν είμαι πλεμπα.
Όσο για τους συγκεκριμένους το μόνο που μπορώ να τους προσαψω είναι ότι έπρεπε (σαν δισεκατομμυριουχοι που είναι) είτε να έχουν ένα καλύτερο υποβρύχιο με καλύτερα συστήματα εντοπισμού πάνω του, με δίπλα συστήματα ασφαλείας (δεν νοείται να έχει μόνο ένα σύστημα καθαρισμού του διοξειδίου του άνθρακα το οποίο αν τεθεί εκτός λειτουργίας είναι game over), είτε να υπάρχει άλλο ένα υποβρύχιο εκεί κοντά το οποίο να μπορεί να ειδοποιήσει ή να εντοπιστεί πιο εύκολα αν πάει κάτι στραβά.
Ψυχοτροπια πλεμπας... λεφτα για βιλλες και μπλινγκ μπλινκκ
Να τα χεσεις τα λεφτα αμα ειναι για αυτα και δε πας να δεις το βαθος της Αβυσσου και το φιρμανι του Ουρανου.
Μπραβο τους που το καναν και αξιοι
Δεν σκέφτηκαν να βάλουν κάτι σαν αερόσακο σ αυτές τις κάψουλες; Να πατάς ένα κουμπί, να φουσκώνει και να σε τραβάει πάνω.
Δεν το εύχομαι. Μιλάμε για φρικτό θάνατο. Όχι. Ο Θεός μαζί τους.
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Θα συμφωνήσω και εγώ μ' αυτά.Dwarven Blacksmith έγραψε: 21 Ιουν 2023, 20:49Μα δεν είναι λάθος αυτό που λέει γενικά, στο ποιο είναι το "at some point" είναι οι διαφωνίες. Επίσης το "just as safely" είναι προβληματικό γιατί δεν είναι αληθές και αναιρεί τα παραπάνω.talaipwros έγραψε: 21 Ιουν 2023, 20:44Άσχετο αλλά το παραπάνω ειναι ακριβώς οτι ελεγαν οσοι δεν ηθελαν μάσκες κλπ την εποχη της πανδημίας
...Eίδες κάπου να γράφω για κρεμάλα;enaon έγραψε: 21 Ιουν 2023, 17:42 και ο Γαλλος ειναι πλήρωμα μαλλον και σημαντικός στον χώρο. Βεβαια και να την γλυτώσει θα θελει η γαλή να τον κρεμάσουμε στο σύνταγμα γιατι μας τάραξε. Αφου πληρώσει το κοστος διάσωσης.
Αν όχι, κόψε τις παπαριές.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Με τοσες ατμοσφαιρες πιεσης αεροσακους ; Δεν ειμαι φυσικος αλλα δεν νομιζω να μπορει να φουσκωσει οτιδηποτε σε τοσες ατμοσφαιρες.nick έγραψε: 21 Ιουν 2023, 22:34 Δεν σκέφτηκαν να βάλουν κάτι σαν αερόσακο σ αυτές τις κάψουλες; Να πατάς ένα κουμπί, να φουσκώνει και να σε τραβάει πάνω.
Αν έχει χαθεί ταυτόχρονα και επικοινωνία και δυνατότητα ανάδυσης, τότε αυτό σημαίνει ότι κάτι ξαφνικό συνέβη (πχ έκρηξη ή διαρροή). Σε τέτοια περίπτωση θα είναι ήδη νεκροί από την αρχή.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
- Υδράργυρος
Σιγα ρε μη-πλεμπαιε. Και γω οταν ημουν παιδι ονειρευομουν να γινω αστροναυτης και να πιλοταρω αεροπλανα. Ωριμασα ομως και θελω αλλα πραματα. Ωριμασε και συ, δεν ειναι κακο.Πτολεμαίος έγραψε: 21 Ιουν 2023, 18:03Α ρε πλεμπα. Ανθρωπάκια της σειράς.Υδράργυρος έγραψε: 20 Ιουν 2023, 15:04 Διαστημικά ταξίδια με κόστος τον ετήσιο προϋπολογισμό ενός χωριού κάπου. Και δεν υπάρχει μεγαλύτερο πακέτο από το διαστημικό ταξίδι. Επειδή δεν υπάρχει βαρύτητα το φαγητό που τρως και το νερό που πίνεις αιωρούνται μέσα στο στομάχι και έχεις μια διαρκή ναυτία. Χώρια που μπορεί να γίνεις επιβάτης ενός τσάλεντζερ, είναι πιο εύκολο από οτι νομίζουν κάποιοι
Το διαστημικό ταξίδι είναι ίσως η ανωτέρα των εμπειριών που μπορεί να ζήσει ένα άτομο.
Για σας ο πλούτος μεταφράζεται σε βίλες, γκομενες, αυτοκίνητα και.... ξέρεις ποιος είμαι εγώ;
Εγώ πάντως αν ήμουν δισεκατομμυριουχος και τάφρο των Μαριανων θα πήγαινα και διαστημικό ταξίδι, ίσως και στο φεγγάρι και αεροπλάνα θα πιλοταριζα και πτώση από μπαλόνι από τα 40 km (όπως έκανε ένας τύπος για λογαριασμό της Red bull). Εάν δε, με έπαιρνε, θα προσπαθούσα να πάω και στον Άρη.
Ή ζεις την (πλούσια) ζωή σου ή παραμένεις φτωχαντζα για πάντα ανεξαρτήτως του πλούτου σου.
Άμα είναι να είμαι πλούσιος και απλά να έχω μεγαλύτερη καταναλωτική δυνατότητα από τον απλό κόσμο τότε να χεσω μεσ'τον πλούτο.
Ο λόγος;
Δεν είμαι πλεμπα.
Όσο για τους συγκεκριμένους το μόνο που μπορώ να τους προσαψω είναι ότι έπρεπε (σαν δισεκατομμυριουχοι που είναι) είτε να έχουν ένα καλύτερο υποβρύχιο με καλύτερα συστήματα εντοπισμού πάνω του, με δίπλα συστήματα ασφαλείας (δεν νοείται να έχει μόνο ένα σύστημα καθαρισμού του διοξειδίου του άνθρακα το οποίο αν τεθεί εκτός λειτουργίας είναι game over), είτε να υπάρχει άλλο ένα υποβρύχιο εκεί κοντά το οποίο να μπορεί να ειδοποιήσει ή να εντοπιστεί πιο εύκολα αν πάει κάτι στραβά.
Το να πιλοταρεις αεροπλανο δεν ειναι να αιωρησαι ελευθερος στα συννεφα. Ξεκινας την πτηση σου με μηχανικους ελεγχους συμπληρωνοντας βαρετες τσεκ λιστ, συνεχιζεις διαβαζοντας και γραφοντας συνδυασμους γραματων και αριθμων που λεγονται μεταρ και σχεδιο πτησης, συνεχιζεις διαβαζοντας κατι βαρετους χαρτες και ακολουθοντας πιστα κανονες μη χαλαρωνοντας δευτερολεπτο, και τελειωνοντας οπως αρχισες.
Δεν ειναι η συγκλονιστικη εμπειρια, η δουλεια καποιων ανθρωπων ειναι. Συν οτι ειναι και φοβερα επικινδυνο να το κανεις αν δεν εισαι επαγγελματιας. Το μονο οτι σου δινει την αισθηση οτι δεν εισαι πλεμπαιος
Το ιδιο γινεται και με διαστημικα ταξιδια κλπ, που ειναι ματαιοδοξιες και τροποι προβολης και διαφημισης
- Πτολεμαίος
- Phorum.gr user: Last Veteran
Δίδαξε με λίγο ακόμα πως είναι το πιλιταρισμαΥδράργυρος έγραψε: 22 Ιουν 2023, 00:16Σιγα ρε μη-πλεμπαιε. Και γω οταν ημουν παιδι ονειρευομουν να γινω αστροναυτης και να πιλοταρω αεροπλανα. Ωριμασα ομως και θελω αλλα πραματα. Ωριμασε και συ, δεν ειναι κακο.Πτολεμαίος έγραψε: 21 Ιουν 2023, 18:03Α ρε πλεμπα. Ανθρωπάκια της σειράς.Υδράργυρος έγραψε: 20 Ιουν 2023, 15:04 Διαστημικά ταξίδια με κόστος τον ετήσιο προϋπολογισμό ενός χωριού κάπου. Και δεν υπάρχει μεγαλύτερο πακέτο από το διαστημικό ταξίδι. Επειδή δεν υπάρχει βαρύτητα το φαγητό που τρως και το νερό που πίνεις αιωρούνται μέσα στο στομάχι και έχεις μια διαρκή ναυτία. Χώρια που μπορεί να γίνεις επιβάτης ενός τσάλεντζερ, είναι πιο εύκολο από οτι νομίζουν κάποιοι
Ο λόγος;
Δεν είμαι πλεμπα.
Το να πιλοταρεις αεροπλανο δεν ειναι να αιωρησαι ελευθερος στα συννεφα. Ξεκινας την πτηση σου με μηχανικους ελεγχους συμπληρωνοντας βαρετες τσεκ λιστ, συνεχιζεις διαβαζοντας και γραφοντας συνδυασμους γραματων και αριθμων που λεγονται μεταρ και σχεδιο πτησης, συνεχιζεις διαβαζοντας κατι βαρετους χαρτες και ακολουθοντας πιστα κανονες μη χαλαρωνοντας δευτερολεπτο, και τελειωνοντας οπως αρχισες.
Δεν ειναι η συγκλονιστικη εμπειρια, η δουλεια καποιων ανθρωπων ειναι. Συν οτι ειναι και φοβερα επικινδυνο να το κανεις αν δεν εισαι επαγγελματιας. Το μονο οτι σου δινει την αισθηση οτι δεν εισαι πλεμπαιος
Το ιδιο γινεται και με διαστημικα ταξιδια κλπ, που ειναι ματαιοδοξιες και τροποι προβολης και διαφημισης
Ματαιοδοξία τα διαστημικά ταξίδια; Προβολή;
What the fuck;
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
- Υδράργυρος
Ξερεις, το οταν θα μεγαλωσω θα γινω αστροναυτης-θα καταδυθω στην αβυσσο, θα πηδηξω απο το διαστημα κλπ, εχμ... ειναι μεχρι καποια ηλικιαΠτολεμαίος έγραψε: 22 Ιουν 2023, 00:21
Δίδαξε με λίγο ακόμα πως είναι το πιλιταρισμα![]()
Ματαιοδοξία τα διαστημικά ταξίδια; Προβολή;
What the fuck;