!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Είστε αδιόρθωτα πεπόνια ρε, και πολύ σας είναι το 20%.

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
georgebi

Re: Είστε αδιόρθωτα πεπόνια ρε, και πολύ σας είναι το 20%.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi »

Isildur έγραψε: 09 Ιουν 2023, 13:53
taxalata xalasa έγραψε: 09 Ιουν 2023, 13:47 ...
Επειδή έχεις χάσει κάθε επαφή με την πραγματικότητα, δεν καταλαβαίνεις πότε σε φτύνουν (όχι εγώ (μόνο)), δεν καταλαβαίνεις τι σε ρωτάνε, δεν καταλαβαίνεις τι απαντάς, δεν καταλαβαίνεις πότε αυτό που γράφεις αντιφάσκει με αυτά που προβάλλεις ως αρχές σου και γενικά δεν καταλαβαίνεις τι μέρα είναι, τι ώρα είναι και ποια χρονιά, εγώ σταματάω την προσπάθεια για σήμερα. Είπα άλλωστε ότι πλέον σ' έχω βάλει στη λίστα* της μίας προσπάθειας ανά ημέρα, και αυτή είναι η τρίτη. Ξεπέρασα κατά πολύ το όριό μου, φτάνει τόσο.

* την λες και λίστα με ψώνια. Και, παραδόξως, έχει μόνο μια γραμμή.
:smt018

Σφάλμα σου. Διαφωνώ :011:

Δυο προσπάθειες ΣΥΝΟΛΙΚΑ επαρκούν :102:

Το λέω και στην υπογραφή μου :g030:
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... :102:
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης »

3f3k έγραψε: 09 Ιουν 2023, 14:14
Ναύτης έγραψε: 09 Ιουν 2023, 08:30
Υδράργυρος έγραψε: 09 Ιουν 2023, 08:27

Παραμύθια της χαλιμάς. Δε βαρεθήκατε αυτήν την κασέτα.
Η συνθήκη της λωζάνης δεν ακυρώνει τον αυτοπροσδιορισμό. Μέχρι το 1990 οι ταμπέλες στα μειονοτικά σχολεία έλεγαν τούρκικο, και άλλα επίσημα έγγραφα.
Ποια κασέτα, αυτή που οι Τούρκοι πράκτορες στη Θράκη αποκαλούν την Τουρκία "μητέρα Πατρίδα" και το προξενείο δουλεύει για γίνει η Θράκη νέο Κόσοβο;
Μέχρι και ο Τσίπρας άδειασε (με το γάντι) τον Φίλη και μίλησε για "προσωπικές απόψεις".
Πίσω στο 3% και σβέλτα.
Ο ενας θέλει Κόσοβο στην Θράκη, ο άλλος να διαλέγουν οι γιατροί ποιοι θα πεθαίνουν για να δίνουμε λεφτά στους δαπιτες και τα ραφαλ. Δε πάτε και οι δυο στο 3% να ησυχασουμε επιτέλους;
Ο "άλλος", ο νεοδημοκράτης, είμαι εγώ; :lol:
Ρε παιδιά, με τη ρέγουλα το τσίπουρο, νωρίς είν' ακόμα.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Isildur έγραψε: 09 Ιουν 2023, 13:48
Ναύτης έγραψε: 09 Ιουν 2023, 13:42 Isildur ρε συ λατρεία, τί 'ν' φτούνο το: "αφρολέξανδρος", που με λέει ο ταχαλατας, ξέρεις να μου πεις;
:102:

Έχω πάψει να προσπαθώ να καταλάβω τι εννοεί με την κάθε εξυπνάδα που πετάει, όλο καμάρι ότι είπε κάτι γαμάτο. Αν συνέχιζα, θα γυρνούσαμε ταινία Being Xarxalata. Κι άντε, ο Μάλκοβιτς αξίζει τον κόπο, τον πάω. Τον Χαρχάλατα όμως;...
Ακόμα κι αν δεν τον πας εσύ, έχει το δικό του κοινό. :)
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
taxalata xalasa

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taxalata xalasa »

georgebi έγραψε: 09 Ιουν 2023, 14:15
Επειδή έχεις χάσει κάθε επαφή με την πραγματικότητα, δεν καταλαβαίνεις πότε σε φτύνουν (όχι εγώ (μόνο)), δεν καταλαβαίνεις τι σε ρωτάνε, δεν καταλαβαίνεις τι απαντάς, δεν καταλαβαίνεις πότε αυτό που γράφεις αντιφάσκει με αυτά που προβάλλεις ως αρχές σου και γενικά δεν καταλαβαίνεις τι μέρα είναι, τι ώρα είναι και ποια χρονιά, εγώ σταματάω την προσπάθεια για σήμερα. Είπα άλλωστε ότι πλέον σ' έχω βάλει στη λίστα* της μίας προσπάθειας ανά ημέρα, και αυτή είναι η τρίτη. Ξεπέρασα κατά πολύ το όριό μου, φτάνει τόσο.

Τα βλέπεις Isildur; Εγινες φίρμα με το σουξε «Οι Γαργαρες»

Μαζευτηκαν και οι χορευτριες. Κούκλα ειν' η άτιμη!

Εικόνα
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
Άβαταρ μέλους
Isildur
Phorum.gr user: Isildur

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Isildur »

Ναύτης έγραψε: 09 Ιουν 2023, 14:12
Isildur έγραψε: 09 Ιουν 2023, 14:08
Ναύτης έγραψε: 09 Ιουν 2023, 14:00
Εντάξει ρε, εγώ νόμιζα ότι ήταν καμιά βρισιά.
Δεν νιώθεις πιο ολοκληρωμένος σαν άνθρωπος τώρα, που το έμαθες κι αυτό; :lol:

Στο μεταξύ, για πρώτη-πρώτη φορά ίσως από τότε που αρχίσαμε να κάνουμε διαλόγους, όντως δεν του απάντησα σε κάτι. Για δυο λόγους, ο πρώτος επειδή με ξαναρωτά τις ίδιες μαλακίες και ο δεύτερος επειδή ήθελα να δει πώς είναι να σου το κάνουν αυτό. Κι έχει λυσσάξει (αλλά δεν του απαντώ, είπαμε, περάσαμε το όριο για σήμερα). Αλλά... αυτός είναι. Το κάνει ανελιπώς, να του ρωτάς ευθέως κάτι και να απαντά κοτσάνες και "χαριτωμένα" puns χωρίς ποτέ να ασχολείται με το ερώτημα, και τώρα κατηγορεί εμένα.

Θα μου πεις, τι σου τα λέω εσένα τώρα όλα αυτά; Και δικαιολογημένα θα το πεις, κι ακόμα πιο δικαιολογημένα να βάλεις το κλιπάκι με τον Σταυρίδη από τα Κίτρινα Γάντια (ώχου και δεν με νοιάζει...). Απλά, τα λέω στη νυν-φη να τα ακούει η πεν-θε-ρα (το έγραψα έτσι για να το καταλάβει, αλλιώς... μπα). :lol:
Έλα ρε, αφού το κάνεις για τον τριγκάρεις και ν' αρπάξεις κάνα χεστήρι σε χαϊκού.
Παραδέξου το. :lol:
btw δεν είναι κακός ο ταχατας, απλώς έχει έναν δικό του κώδικα επικοινωνίας. Εντελώς δικό του όμως.
Ο καλός και ο κακός, λατρεία, κρίνονται και από τα λεγόμενά τους. Κι εγώ στο χαλαρό το ξεκίνησα το πράμα, από την αρχή-αρχή ακόμα και μάλιστα είχα μπει σε κάποια νήματά του με γλωσσικά θέματα, ανταλλάξαμε κάποια ποστς σε πολιτισμένο ύφος κλπ. Και δεν έχω κανένα θέμα με το στυλάκι κανενός χρήστη, αν μ' ενδιαφέρει αυτό που λέει θα μιλήσω μαζί του και τέλος (και ας πρεσβεύει ό,τι θέλει, δεν με νοιάζει). Την πρώτη όμως φορά που τέθηκε θέμα αντιπαράθεσης, άρχισε τα "είσαι νου-δούλος και κομματόσκυλο" και άλλα τέτοια ωραία, και κατάλαβα με τι έχω να κάνω, το ανέφερα κιόλας μάλιστα σε κάποιο ποστ μου ότι δεν απάντησα αντίστοιχα επειδή τον θεώρησα γραφικό. Και από τότε, όποτε προσπάθησα (αφού είπα "ας πάει στα κομμάτια, κουβέντα κάνουμε") να συζητήσω μαζί του, όλο τα ίδια έχουμε. Όποιος δεν συμφωνεί μαζί του είναι γίδι, νουδούλος, φασίστας και ένα σωρό άλλα ωραία. Ε, χέστηκα αν είναι καλός αλλού. Εδώ δεν είναι πάντως.

Καταλαβαίνω ότι έχει σοβαρά κολλήματα και γι' αυτό κάποιες φορές προσπαθώ να τον αποφύγω (όχι, δεν τα καταφέρνω πάντα), αλλά μέχρι έναν βαθμό η κατανόηση, έτσι; Μετά σε περνάνε και για μαλάκα. Δες πχ εδώ στο νήμα, έχει βάλει το ίδιο βίντεο με γαργάρες 100 φορές. Σε άλλο τις προάλλες έβαζε τα ίδια και τα ίδια για "σαλιάρηδες" στον Σαλίβερο συνεχώς και ασταμάτητα. Τι να πω; Να ασχοληθώ κι άλλο; Έλεος...
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... :p2:
Άβαταρ μέλους
Isildur
Phorum.gr user: Isildur

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Isildur »

georgebi έγραψε: 09 Ιουν 2023, 14:15

Είσαι κακός ρε. Αλλά από τους κακούς που μ' αρέσουν. :lol:
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Ιουν 2023, 14:19
Isildur έγραψε: 09 Ιουν 2023, 13:48
Ναύτης έγραψε: 09 Ιουν 2023, 13:42 Isildur ρε συ λατρεία, τί 'ν' φτούνο το: "αφρολέξανδρος", που με λέει ο ταχαλατας, ξέρεις να μου πεις;
:102:

Έχω πάψει να προσπαθώ να καταλάβω τι εννοεί με την κάθε εξυπνάδα που πετάει, όλο καμάρι ότι είπε κάτι γαμάτο. Αν συνέχιζα, θα γυρνούσαμε ταινία Being Xarxalata. Κι άντε, ο Μάλκοβιτς αξίζει τον κόπο, τον πάω. Τον Χαρχάλατα όμως;...
Ακόμα κι αν δεν τον πας εσύ, έχει το δικό του κοινό. :)
Αυτό ισχύει, όντως. Και βλέπουμε και ποιο είναι το κοινό του, οπότε κρίνουμε κιόλας...
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... :p2:
Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ »

Ναύτης έγραψε: 08 Ιουν 2023, 11:09 Βασικά, πρόκειται για τσούρμο. Ο καθένας λέει και κάνει ό,τι μαλακία τού κατέβει στην κεφάλα.
Αν μη τι άλλο, θα έπρεπε να είναι σοβαροί στα μείζονα εθνικά θέματα.
Εμένα μού λες;
αυτό
δεν είναι κόμμα, είναι ένας χαλαρός συνασπισμός άσχετων μεταξύ τους ιδεοληπτικών οι οποίοι έχουν έναν μακρινό και αόριστο ιδεολογικό δεσμό
για μένα, το μονδικό κόμμα που είναι όντως κόμμα στη βουλή είναι το ΚΚΕ. με ιδεολογική κατάρτιση, ιεραρχία και πειθαρχία
όλοι οι άλλοι είναι τραχανοπλαγιάδες χωρίς γραμμή, χωρίς πειθαρχία, χωρίς ιδεολογική κατάρτιση, χωρίς σοβαρές γνώσεις περί πολιτικής και ιστορίας
sad but true
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Άβαταρ μέλους
taxalata xalasa

Isildur έγραψε: 09 Ιουν 2023, 14:25 "σαλιάρηδες" στον Σαλίβερο
Εγώ φταίω που το saliveros μεταφραζεται σε σαλιαρης ; :102: Ας προσεχε την ωρα που διαλεγε το ονομα!
Άβαταρ μέλους
Passager
Phorum.gr user: Passager

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Passager »

Ναύτης έγραψε: 08 Ιουν 2023, 11:09 Βασικά, πρόκειται για τσούρμο. Ο καθένας λέει και κάνει ό,τι μαλακία τού κατέβει στην κεφάλα.
Αν μη τι άλλο, θα έπρεπε να είναι σοβαροί στα μείζονα εθνικά θέματα.
Εμένα μού λες;
Μα για να ειναι σοβαροι στα μειζονα Εθνικα θεμετα πρεπει να εχουν καποια ευαισθησια στα θεματα αυτα. Καποια "εθνικη συνειδηδη".
Εθνομηδενιστες ειναι, "οπου κατσει" "κι οποιος μας πιστεψει" (για τα λεφτοδεντρα) ειναι ολη τους η φαρα.

Αν ειχαν και φυσικο κουραγιο θα ηταν και κατσαπλιαδες οι ιδιοι αλλα μπουχεσες που ειναι μονο "θεωρια" στα εδρανα.
Επεσχυντο ανθρωπινο δειγμα που μισουν τον τοπο τους και θα τους ξερασει τελικα το χωμα απόπου βγηκαν και οπου θα μπουν.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

taxalata xalasa έγραψε: 09 Ιουν 2023, 14:32
Εγώ φταίω που το saliveros μεταφραζεται σε σαλιαρης ; :102: Ας προσεχε την ωρα που διαλεγε το ονομα!
Είπε ο τραχανοσαλάτας.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Λεγεών έγραψε: 08 Ιουν 2023, 11:07 Πρόκειται περί συμμορίας ηλιθίων σε πρώτο βαθμό, και προδοτών σε δεύτερο.
Στο ελληνικό πολιτικό σύστημα δεν είναι ξεκάθαρο αν μιλάς για συγκεκριμένο κόμμα γιατί σε όλους ταιριάζει η περιγραφή.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Zelda

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Zelda »

Ετεροκαθοριζονται πλεον οι αριστεροι στην Ελλαδα σε τετοια θεματα
Θα πανε κοντρα σε όποιο ''εθνικό'' αφήγημα θεωρούν οτι προωθεί συντηρητικές θεσεις στην κοινωνια
Άβαταρ μέλους
Λίνο Βεντούρα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λίνο Βεντούρα »

ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Ιουν 2023, 14:45
Είπε ο τραχανοσαλάτας.
:smt005:
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Zelda έγραψε: 09 Ιουν 2023, 14:52 Ετεροκαθοριζονται πλεον οι αριστεροι στην Ελλαδα σε τετοια θεματα
Θα πανε κοντρα σε όποιο ''εθνικό'' αφήγημα θεωρούν οτι προωθεί συντηρητικές θεσεις στην κοινωνια
Νομίζω ότι σήμερα πλέον παίζει το τελείως αντίθετο.

Η αιτία της κατάρρευσης δεν είναι ο ετεροπροσδιορισμός αλλά ο αυτοπροσδιορισμός τους.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
taxalata xalasa

ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Ιουν 2023, 14:45
Είπε ο τραχανοσαλάτας.
Πλένεις και πιάτα, ξεπλένεις και σαλιάρες; Έβγε πλυστρα !
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”