Ναύτης έγραψε: 09 Ιουν 2023, 14:12
Isildur έγραψε: 09 Ιουν 2023, 14:08
Ναύτης έγραψε: 09 Ιουν 2023, 14:00
Εντάξει ρε, εγώ νόμιζα ότι ήταν καμιά βρισιά.
Δεν νιώθεις πιο ολοκληρωμένος σαν άνθρωπος τώρα, που το έμαθες κι αυτό;
Στο μεταξύ, για πρώτη-πρώτη φορά ίσως από τότε που αρχίσαμε να κάνουμε διαλόγους, όντως δεν του απάντησα σε κάτι. Για δυο λόγους, ο πρώτος επειδή με ξαναρωτά τις ίδιες μαλακίες και ο δεύτερος επειδή ήθελα να δει πώς είναι να σου το κάνουν αυτό. Κι έχει λυσσάξει (αλλά δεν του απαντώ, είπαμε, περάσαμε το όριο για σήμερα). Αλλά... αυτός είναι. Το κάνει ανελιπώς, να του ρωτάς ευθέως κάτι και να απαντά κοτσάνες και "χαριτωμένα" puns χωρίς ποτέ να ασχολείται με το ερώτημα, και τώρα κατηγορεί εμένα.
Θα μου πεις, τι σου τα λέω εσένα τώρα όλα αυτά; Και δικαιολογημένα θα το πεις, κι ακόμα πιο δικαιολογημένα να βάλεις το κλιπάκι με τον Σταυρίδη από τα Κίτρινα Γάντια (ώχου και δεν με νοιάζει...). Απλά, τα λέω στη νυν-φη να τα ακούει η πεν-θε-ρα (το έγραψα έτσι για να το καταλάβει, αλλιώς... μπα).
Έλα ρε, αφού το κάνεις για τον τριγκάρεις και ν' αρπάξεις κάνα χεστήρι σε χαϊκού.
Παραδέξου το.
btw δεν είναι κακός ο ταχατας, απλώς έχει έναν δικό του κώδικα επικοινωνίας. Εντελώς δικό του όμως.
Ο καλός και ο κακός, λατρεία, κρίνονται και από τα λεγόμενά τους. Κι εγώ στο χαλαρό το ξεκίνησα το πράμα, από την αρχή-αρχή ακόμα και μάλιστα είχα μπει σε κάποια νήματά του με γλωσσικά θέματα, ανταλλάξαμε κάποια ποστς σε πολιτισμένο ύφος κλπ. Και δεν έχω κανένα θέμα με το στυλάκι κανενός χρήστη, αν μ' ενδιαφέρει αυτό που λέει θα μιλήσω μαζί του και τέλος (και ας πρεσβεύει ό,τι θέλει, δεν με νοιάζει). Την πρώτη όμως φορά που τέθηκε θέμα αντιπαράθεσης, άρχισε τα "είσαι νου-δούλος και κομματόσκυλο" και άλλα τέτοια ωραία, και κατάλαβα με τι έχω να κάνω, το ανέφερα κιόλας μάλιστα σε κάποιο ποστ μου ότι δεν απάντησα αντίστοιχα επειδή τον θεώρησα γραφικό. Και από τότε, όποτε προσπάθησα (αφού είπα "ας πάει στα κομμάτια, κουβέντα κάνουμε") να συζητήσω μαζί του, όλο τα ίδια έχουμε. Όποιος δεν συμφωνεί μαζί του είναι γίδι, νουδούλος, φασίστας και ένα σωρό άλλα ωραία. Ε, χέστηκα αν είναι καλός αλλού. Εδώ δεν είναι πάντως.
Καταλαβαίνω ότι έχει σοβαρά κολλήματα και γι' αυτό κάποιες φορές
προσπαθώ να τον αποφύγω (όχι, δεν τα καταφέρνω πάντα), αλλά μέχρι έναν βαθμό η κατανόηση, έτσι; Μετά σε περνάνε και για μαλάκα. Δες πχ εδώ στο νήμα, έχει βάλει το ίδιο βίντεο με γαργάρες 100 φορές. Σε άλλο τις προάλλες έβαζε τα ίδια και τα ίδια για "σαλιάρηδες" στον Σαλίβερο συνεχώς και ασταμάτητα. Τι να πω; Να ασχοληθώ κι άλλο; Έλεος...