Τι γυράδικο; Δεν είναι σεξ σοπ τελικά;Καρολίνα έγραψε: 13 Μάιος 2023, 15:03Άντε να χαθείς, που λες ψέματα ότι βγήκαμε μαζί και ότι τα έφαγα όλα.
Πήγαινέ με στο γυράδικο του Σιντ, να δούμε ποιος είναι ο φαταούλας. Εγώ είμαι Κυρία. (Μόνο όταν έχει γλυκό παρεκτρέπομαι.)
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Διάλεξε χάπια
Re: Διάλεξε χάπια
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
Το 7, να πάω Καραϊβική, να μην μου πρήζετε τα ούμπαλα.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Το γυράδικο είναι η βιτρίνα. Μόλις περάσεις από εκεί, σε οδηγούν στα πίσω δωμάτια που γίνονται τα όργια.
(Δήθεν δεν ξέρεις....)
Ωχ, αν είναι έτσι, ούτε που θέλω να σκέφτομαι τι είναι εκείνη η σως λουμπρικάν που βάζει στα πιτόγυρα...Καρολίνα έγραψε: 13 Μάιος 2023, 15:10Το γυράδικο είναι η βιτρίνα. Μόλις περάσεις από εκεί, σε οδηγούν στα πίσω δωμάτια που γίνονται τα όργια.Bic έγραψε: 13 Μάιος 2023, 15:06Τι γυράδικο; Δεν είναι σεξ σοπ τελικά;Καρολίνα έγραψε: 13 Μάιος 2023, 15:03
Άντε να χαθείς, που λες ψέματα ότι βγήκαμε μαζί και ότι τα έφαγα όλα.
Πήγαινέ με στο γυράδικο του Σιντ, να δούμε ποιος είναι ο φαταούλας. Εγώ είμαι Κυρία. (Μόνο όταν έχει γλυκό παρεκτρέπομαι.)
(Δήθεν δεν ξέρεις....)
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
- Winston Smith
Από το 2 μπορείς να φτάσεις στο 7, απλά συμμετέχοντας σε ένα τουρνουά πόκερ, όπως και στο 9 ανεβάζοντας εντυπωσιακά βιντεάκια με ανεξήγητα τρικς.
Τα 1,3,4,5 δεν έχουν λόγο ύπαρξης λόγω του 8.
Επίσης φτάνοντας στο 7, θα έχεις και το 6: πρόσβαση σε personal trainers + όπλα (άρα και μεγαλύτερη δύναμη από τη σωματική).
Άρα με 2 και 8 τα έχεις βασικά όλα.
Τα 1,3,4,5 δεν έχουν λόγο ύπαρξης λόγω του 8.
Επίσης φτάνοντας στο 7, θα έχεις και το 6: πρόσβαση σε personal trainers + όπλα (άρα και μεγαλύτερη δύναμη από τη σωματική).
Άρα με 2 και 8 τα έχεις βασικά όλα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Winston Smith την 13 Μάιος 2023, 15:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δεν χρειάζεται να ξέρεις, αρκεί να αφεθείς να το νιώσεις....Bic έγραψε: 13 Μάιος 2023, 15:13Ωχ, αν είναι έτσι, ούτε που θέλω να σκέφτομαι τι είναι εκείνη η σως λουμπρικάν που βάζει στα πιτόγυρα...![]()
- Bill Hicks
nowhere έγραψε: 13 Μάιος 2023, 12:57 ο χέλης και ντεπόν να του δώσεις πρέπει να σου σπασει ταρχίδια πρώτα![]()
I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day!
-
neon imposter
- Phorum.gr user: neon imposter
μόνο το 1 λέει κάτι κ αυτό μλκίες λέει, τι θα πει φαίνεσαι νεώτερος το θέμα είναι να είσαι, να γίνεις
είναι και παιδεμάρα.σήκω βάλε νερό,κατάπινε,μπορεί και να πικρίζει,δε γαμιέται άστο
- hellegennes
Πρώτον, περνάω γαμάτα στο μαγαζί. Αλλά αυτό είναι άσχετο. Στο παρατιθέμενο λέω ότι η ώρα που δουλεύω είναι πολύ πιο σημαντική από το να εκφράσω στην παρούσα φάση την δυσαρέσκειά μου απέναντι σε όλο το αχρησταριό με μια λευκή ψήφο, οπότε απέχω, που είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα. Δεν είναι ότι θα παραμείνω στην δουλειά μου γιατί το έχω βιοποριστική ανάγκη. For the lolz.Dwarven Blacksmith έγραψε: 13 Μάιος 2023, 13:31Αλλά με τι είναι σχετικό δηλαδή; Είχες αναφερθεί σε εργάσιμη ώρα και χρήμα. Τελικά είναι θέμα του πόσο γαμάτα περνάς στο μαγαζί;hellegennes έγραψε: 13 Μάιος 2023, 13:26Ο γύφτος μένει από κάτω μου. Δεν θέλω να μετακομίσω, μπορώ όμως. Αυτό με τις εκλογές είναι άσχετο. Δεν είναι ότι δεν αντέχω ή δεν μπορώ να αφήσω το μαγαζί μου. Ούτε 40 ώρες δεν δουλεύω κι αν ήθελα θα μπορούσα να δουλεύω και λιγότερες.Dwarven Blacksmith έγραψε: 13 Μάιος 2023, 13:18
Μπρο... Μένεις πάνω από ένα γύφτο, κυριολεκτικά κατά δήλωση σου δεν αντέχεις να αφήσεις το μαγαζί δύο ώρες να πας να ψηφίσεις κάθε 4 χρόνια.
Οι πολίτες χάνουν χρόνο και χρήμα απ' αυτό. Εγώ π.χ. δεν θα πάω να ψηφίσω, δεν έχω καν μεταφέρει τα δικαιώματά μου στην Θεσσαλονίκη, αν και ακόμη και να τα είχα μεταφέρει δεν θα είχα καμμιά διάθεση να χάσω μια εργάσιμη ώρα για να πάω να ψηφίσω.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Δεν είναι ότι τρώει παραπάνω απ' όσο χρειάζεται χωρίς να παχαίνει, αυτό είναι βιοχημικά αδύνατον. Αν έχει όμως μεγαλύτερο θέμα με σάκχαρο, χοληστερίνη και καρδιαγγειακά σημαίνει ότι καταναλώνει λιγότερες θερμίδες σε διατροφικά χειρότερες επιλογές.Otto Weininger έγραψε: 13 Μάιος 2023, 13:37Να τρως χωρίς να παχαίνεις συμβαίνει ήδη σε πολλούς ανθρώπους (έχω κολλητό τέτοιο που αν τρώμε τα ίδια για ένα μήνα, εγώ θα βάλω 5-6 κιλά και αυτος τίποτα)hellegennes έγραψε: 13 Μάιος 2023, 13:14
Να τρως χωρίς να παχαίνεις σημαίνει ότι το μεγαλύτερο μέρος της τροφής θα περνάει αμεταβόλιστο από τον οργανισμό, οπότε δεν θα καταλήξεις με τίποτα. Θα είναι σαν να τρως φλοιό δέντρου αλλά με κανονική γεύση φαγητού.
Δεν σημαίνει όμως ότι δεν έχει θέματα με σάκχαρο ή χοληστερίνη.
Να τρώτε τα ίδια και να έχετε διαφορετικό αποτέλεσμα δεν γίνεται, εκτός αν έχει κάποια ασθένεια ή παράσιτο.
Σε κάθε περίπτωση, δεν γίνεται να πάθεις έμφραγμα αν δεν φράξουν οι αρτηρίες και δεν γίνεται να φράξουν οι αρτηρίες αν τρως κάτι και δεν το μεταβολίζεις.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Otto Weininger
Μην επιμένεις.hellegennes έγραψε: 14 Μάιος 2023, 03:17
Να τρώτε τα ίδια και να έχετε διαφορετικό αποτέλεσμα δεν γίνεται, εκτός αν έχει κάποια ασθένεια ή παράσιτο.
.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Το 1 και το 4. Που τα παραγγελνω; αλλά μισό λίγο, να μοιαζω 15 χρόνια νεότερη ή να είμαι κιόλας; αν είναι απλά να μοιάζω δεν το θέλω.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
- Μαδουραίος
Δηλαδή θέλεις να γίνεις πάλι 45αρα;Naida έγραψε: 14 Μάιος 2023, 09:27 Το 1 και το 4. Που τα παραγγελνω; αλλά μισό λίγο, να μοιαζω 15 χρόνια νεότερη ή να είμαι κιόλας; αν είναι απλά να μοιάζω δεν το θέλω.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 9 Απαντήσεις
- 305 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ