!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Διάλεξε χάπια

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
Isildur
Phorum.gr user: Isildur

Re: Διάλεξε χάπια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Isildur »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 13 Μάιος 2023, 13:31
hellegennes έγραψε: 13 Μάιος 2023, 13:26
Dwarven Blacksmith έγραψε: 13 Μάιος 2023, 13:18
Μπρο... Μένεις πάνω από ένα γύφτο, κυριολεκτικά κατά δήλωση σου δεν αντέχεις να αφήσεις το μαγαζί δύο ώρες να πας να ψηφίσεις κάθε 4 χρόνια.
Ο γύφτος μένει από κάτω μου. Δεν θέλω να μετακομίσω, μπορώ όμως. Αυτό με τις εκλογές είναι άσχετο. Δεν είναι ότι δεν αντέχω ή δεν μπορώ να αφήσω το μαγαζί μου. Ούτε 40 ώρες δεν δουλεύω κι αν ήθελα θα μπορούσα να δουλεύω και λιγότερες.
Αλλά με τι είναι σχετικό δηλαδή; Είχες αναφερθεί σε εργάσιμη ώρα και χρήμα. Τελικά είναι θέμα του πόσο γαμάτα περνάς στο μαγαζί;
Οι πολίτες χάνουν χρόνο και χρήμα απ' αυτό. Εγώ π.χ. δεν θα πάω να ψηφίσω, δεν έχω καν μεταφέρει τα δικαιώματά μου στην Θεσσαλονίκη, αν και ακόμη και να τα είχα μεταφέρει δεν θα είχα καμμιά διάθεση να χάσω μια εργάσιμη ώρα για να πάω να ψηφίσω.
Ωχ... το βλέπω να 'ρχεται. Κάτσε, μισό να πάρω προμήθειες.

:popc:
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... :p2:
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

hellegennes έγραψε: 13 Μάιος 2023, 13:14

Να τρως χωρίς να παχαίνεις σημαίνει ότι το μεγαλύτερο μέρος της τροφής θα περνάει αμεταβόλιστο από τον οργανισμό, οπότε δεν θα καταλήξεις με τίποτα. Θα είναι σαν να τρως φλοιό δέντρου αλλά με κανονική γεύση φαγητού.
Να τρως χωρίς να παχαίνεις συμβαίνει ήδη σε πολλούς ανθρώπους (έχω κολλητό τέτοιο που αν τρώμε τα ίδια για ένα μήνα, εγώ θα βάλω 5-6 κιλά και αυτος τίποτα)

Δεν σημαίνει όμως ότι δεν έχει θέματα με σάκχαρο ή χοληστερίνη.

Let them make the first mistake. We make the last move.

talaipwros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από talaipwros »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 13 Μάιος 2023, 13:31
Dwarven Blacksmith έγραψε: 13 Μάιος 2023, 13:18
Μπρο... Μένεις πάνω από ένα γύφτο, κυριολεκτικά κατά δήλωση σου δεν αντέχεις να αφήσεις το μαγαζί δύο ώρες να πας να ψηφίσεις κάθε 4 χρόνια.
Ο γύφτος μένει από κάτω μου. Δεν θέλω να μετακομίσω, μπορώ όμως. Αυτό με τις εκλογές είναι άσχετο. Δεν είναι ότι δεν αντέχω ή δεν μπορώ να αφήσω το μαγαζί μου. Ούτε 40 ώρες δεν δουλεύω κι αν ήθελα θα μπορούσα να δουλεύω και λιγότερες.
Αλλά με τι είναι σχετικό δηλαδή; Είχες αναφερθεί σε εργάσιμη ώρα και χρήμα. Τελικά είναι θέμα του πόσο γαμάτα περνάς στο μαγαζί;
Οι πολίτες χάνουν χρόνο και χρήμα απ' αυτό. Εγώ π.χ. δεν θα πάω να ψηφίσω, δεν έχω καν μεταφέρει τα δικαιώματά μου στην Θεσσαλονίκη, αν και ακόμη και να τα είχα μεταφέρει δεν θα είχα καμμιά διάθεση να χάσω μια εργάσιμη ώρα για να πάω να ψηφίσω.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από EKPLIKTIKOS »

hellegennes έγραψε: 13 Μάιος 2023, 12:50 Ένα σιγουράκι είναι το 4. Ποιος δεν θα το ήθελε αυτό;
Εγώ :102:
Άβαταρ μέλους
aLiCat

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από aLiCat »

Ναύτης έγραψε: 13 Μάιος 2023, 12:30 1 και 7
:g030:
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sid Vicious »

Bic έγραψε: 13 Μάιος 2023, 11:50 Αν βέβαια μπορούσε να μου εξασφαλίσει ότι θα μπορώ να διαβάζω (και να κατανοώ) το μυαλό και των γυναικών, τότε θα ήταν ενδιαφέρον.
Όχι ρε συ, είναι κομμάτι της γοητείας και μαγείας αυτό
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Άβαταρ μέλους
Isildur

Sid Vicious έγραψε: 13 Μάιος 2023, 14:08
Bic έγραψε: 13 Μάιος 2023, 11:50 Αν βέβαια μπορούσε να μου εξασφαλίσει ότι θα μπορώ να διαβάζω (και να κατανοώ) το μυαλό και των γυναικών, τότε θα ήταν ενδιαφέρον.
Καλά, ζήσε πρώτα μόνιμα με κάποια για πάνω από μερικούς μήνες (έστω, μέρες, μην σε προσβάλω κιόλας) και έλα μετά να μου πεις για γοητείες και τα σχετικά. :011:
nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere »

σε αυτές που διαβάζω χωρίς χάπι δεν έχει κανενα ενδιαφέρον πάντως
Άβαταρ μέλους
aLiCat

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από aLiCat »

Εικόνα

:smt023 1.Μου αρέσει. Και ποιος δεν θέλει να δείχνει μικρότερος; :wink

2. Μπα, καλύτερα όχι, γιατί στην περίπτωση αυτή, τη μισανθρωπία θα την είχα σιγουράκι. :003:

3. Δεν βλέπω τον λόγο να αποποιηθώ ένα οποιοδήποτε κομμάτι του παρελθόντος μου. :102:

4. Δεν το έχω τόση ανάγκη. Σε κάθε περίπτωση όμως, η εγκράτεια είναι αρετή και είναι μια καλή ευκαιρία εξάσκησης.

5. Κάθε άλλο παρά πρώτο μπόι είμαι, αλλά το ύψος είναι από τα ελάχιστα (αν όχι το μόνο) που δεν με απασχόλησε ποτέ.

6. Δύναμη σε τι; (αδιευκρίνιστο). Θα το έβαζα τρίτο, αλλά επιτρέπονται μόνο δυο επιλογές. :)

:smt023 7. Και μπορεί τα χρήματα να μην είναι το παν, όμως είναι κινητήρια δύναμη και βοηθούν (σχεδόν) σε όλα.

8. Και με πρόζακ γίνεσαι. :P Κι αν ήμουν συνέχεια μέσα στην καλή χαρά, και βαρετό θα ήταν και δεν θα μπορούσα να την εκτιμήσω όπως της αξίζει.

9. "Να" κι αν πάρω....κλπ. :lol:
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sid Vicious »

Bic έγραψε: 13 Μάιος 2023, 14:10
Καλά, ζήσε πρώτα μόνιμα με κάποια για πάνω από μερικούς μήνες (έστω, μέρες, μην σε προσβάλω κιόλας) και έλα μετά να μου πεις για γοητείες και τα σχετικά. :011:
Έλα ρε συ ωραία φάση
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Sid Vicious έγραψε: 13 Μάιος 2023, 14:26
Bic έγραψε: 13 Μάιος 2023, 14:10
Έλα ρε συ ωραία φάση
Για μερικούς μήνες ή μέρες, όντως είναι ωραία φάση.

Carpe Diem.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Καρολίνα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Καρολίνα »

Δώστε μου το 4 και θα φάω ακόμα και τα μέλη του φόρουμ (καλά, όχι όλα, μερικοί/ες δεν τρώγονται με τίποτα).

Και το 7 φυσικά και φύγαμε για τον γύρο του κόσμου.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Aναφορικά με το θέμα, θα διάλεγα μόνον το 7 και όχι στον υπερθετικό βαθμό που περιγράφεται.

Με τα υπόλοιπα, δεν έχω θέμα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Isildur

Καρολίνα έγραψε: 13 Μάιος 2023, 14:52 Δώστε μου το 4 και θα φάω ακόμα και τα μέλη του φόρουμ (καλά, όχι όλα, μερικοί/ες δεν τρώγονται με τίποτα).
Ναι, το 4 χρειαζόσουν, Πασιφάει.
Καρολίνα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Καρολίνα »

Bic έγραψε: 13 Μάιος 2023, 15:01
Καρολίνα έγραψε: 13 Μάιος 2023, 14:52 Δώστε μου το 4 και θα φάω ακόμα και τα μέλη του φόρουμ (καλά, όχι όλα, μερικοί/ες δεν τρώγονται με τίποτα).
Ναι, το 4 χρειαζόσουν, Πασιφάει.
Άντε να χαθείς, που λες ψέματα ότι βγήκαμε μαζί και ότι τα έφαγα όλα.

Πήγαινέ με στο γυράδικο του Σιντ, να δούμε ποιος είναι ο φαταούλας. Εγώ είμαι Κυρία. (Μόνο όταν έχει γλυκό παρεκτρέπομαι.)
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”