!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Διάλεξε χάπια
-
stergiosbik
Re: Διάλεξε χάπια
7 και 8.
Το 7 για ευνοητους λογους και το 8 γιατι το χρημα δεν συνοδευεται παντα απο ευτυχια και χαρα.
Το 7 για ευνοητους λογους και το 8 γιατι το χρημα δεν συνοδευεται παντα απο ευτυχια και χαρα.
ο χέλης και ντεπόν να του δώσεις πρέπει να σου σπασει ταρχίδια πρώτα 
- hellegennes
Φυσικά.nowhere έγραψε: 13 Μάιος 2023, 12:57 ο χέλης και ντεπόν να του δώσεις πρέπει να σου σπασει ταρχίδια πρώτα![]()
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Otto Weininger
Το 7 δεν το καταφέρνεις άμα θέλεις, αλλιώς θα είμασταν όλοι πλούσιοι. Και φυσικά είναι ουσιώδες. Το πιο ουσιώδες μετά την υγεία, έχει δε, άμεση σχέση με αυτήν ως ένα σημείο.hellegennes έγραψε: 13 Μάιος 2023, 12:50Τα περισσότερα είναι ηλίθια χάπια. Ένα σιγουράκι είναι το 4. Ποιος δεν θα το ήθελε αυτό; Το 1 ίσως να ήταν το άλλο, όταν αρχίσω να φαίνομαι γερασμένος. Προς το παρόν δεν το χρειάζομαι.
Το 2 δεν ξέρω αν θα το ήθελα, εκτός αν ήταν για πάντα και με διακόπτη.
Το 3 είναι αχρείαστο και θα διέγραφε ένα σωρό μνήμες.
Το 5 προσωπικά δεν θα με χαλούσε, αλλά δεν θα ήθελα να αλλάξω όλην την γκαρνταρόμπα μου.
Το 6 άμα θέλεις το καταφέρνεις, αλλά δεν είναι και ουσιώδες.
Το 7 άμα θέλεις το καταφέρνεις, αλλά δεν είναι και ουσιώδες.
Το 8 σε συνδυασμό με το "διάλεξε χάπι" ακούγεται σαν πρέζα. Να μου λείπει. Θέλω να είμαι χαρούμενος σαν φυσιολογικός άνθρωπος και λυπημένος όπου αρμόζει.
Το 9 άμα θέλεις το καταφέρνεις, αλλά δεν είναι και ουσιώδες.
Ούτε το 9 το καταφέρνεις, μόνο αν θέλεις. Σίγουρα όμως δεν είναι ουσιώδες απο την στιγμή που υπάρχει το 7 που δίνει λεφτά και ανωνυμία μαζί.
Το 4 δεν θα το ήθελε όποιος ξέρει βιοχημεία. Θα καταλήξετε με εμφράγματα και διαβήτες στο 99% όσων το επιλέξουν.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Το λες επειδή δεν διάβασες το δικό μου ποστ...Otto Weininger έγραψε: 13 Μάιος 2023, 13:02 Το 4 δεν θα το ήθελε όποιος ξέρει βιοχημεία. Θα καταλήξετε με εμφράγματα και διαβήτες στο 99% όσων το επιλέξουν.
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
πιάσε 2 στην τύχη άνθρωπε μου
- Otto Weininger
Ναι είσαι στο 1% που απλά θα σου πουλάω μετά GavisconBic έγραψε: 13 Μάιος 2023, 13:05Το λες επειδή δεν διάβασες το δικό μου ποστ...Otto Weininger έγραψε: 13 Μάιος 2023, 13:02 Το 4 δεν θα το ήθελε όποιος ξέρει βιοχημεία. Θα καταλήξετε με εμφράγματα και διαβήτες στο 99% όσων το επιλέξουν.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- hellegennes
Ζω πολύ άνετα, δεν νιώθω ότι χρειάζομαι περισσότερα χρήματα, αλλά αν ήθελα θα μπορούσα να έχω.Otto Weininger έγραψε: 13 Μάιος 2023, 13:02 Το 7 δεν το καταφέρνεις άμα θέλεις, αλλιώς θα είμασταν όλοι πλούσιοι. Και φυσικά είναι ουσιώδες. Το πιο ουσιώδες μετά την υγεία, έχει δε, άμεση σχέση με αυτήν ως ένα σημείο.
Καταλαβαίνεις τι λέω με το «αν θέλεις». Είναι επιτεύξιμο, δεν είναι κάτι τελείως κουλό. Ίσως είναι αρκετά θέμα τύχης αλλά αν το έχεις σκοπό της ζωής σου και έχεις την απαραίτητη ευφυΐα ή ταλέντο σε κάτι ή έστω εμφάνιση, μπορείς να το καταφέρεις.Otto Weininger έγραψε: 13 Μάιος 2023, 13:02 Ούτε το 9 το καταφέρνεις, μόνο αν θέλεις. Σίγουρα όμως δεν είναι ουσιώδες απο την στιγμή που υπάρχει το 7 που δίνει λεφτά και ανωνυμία μαζί.
Να τρως χωρίς να παχαίνεις σημαίνει ότι το μεγαλύτερο μέρος της τροφής θα περνάει αμεταβόλιστο από τον οργανισμό, οπότε δεν θα καταλήξεις με τίποτα. Θα είναι σαν να τρως φλοιό δέντρου αλλά με κανονική γεύση φαγητού.Otto Weininger έγραψε: 13 Μάιος 2023, 13:02 Το 4 δεν θα το ήθελε όποιος ξέρει βιοχημεία. Θα καταλήξετε με εμφράγματα και διαβήτες στο 99% όσων το επιλέξουν.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Dwarven Blacksmith
Μπρο... Μένεις πάνω από ένα γύφτο, κυριολεκτικά κατά δήλωση σου δεν αντέχεις να αφήσεις το μαγαζί δύο ώρες να πας να ψηφίσεις κάθε 4 χρόνια.hellegennes έγραψε: 13 Μάιος 2023, 13:14Ζω πολύ άνετα, δεν νιώθω ότι χρειάζομαι περισσότερα χρήματα, αλλά αν ήθελα θα μπορούσα να έχω.Otto Weininger έγραψε: 13 Μάιος 2023, 13:02 Το 7 δεν το καταφέρνεις άμα θέλεις, αλλιώς θα είμασταν όλοι πλούσιοι. Και φυσικά είναι ουσιώδες. Το πιο ουσιώδες μετά την υγεία, έχει δε, άμεση σχέση με αυτήν ως ένα σημείο.
Mονο το 2. και μόνο υπο την προυπόθεση εβδομαδιαίου reset
plot twist δεν είναι χάπια, υπόθετα είναι
Υ.Γ δεν διαβασα τις απαντήσεις, αν δεν έχει ακόμα μπει ο οργισμένος με απάντηση Ι ΑΜ ΤΗΕ MEDS, κλείστε το
plot twist δεν είναι χάπια, υπόθετα είναι
Υ.Γ δεν διαβασα τις απαντήσεις, αν δεν έχει ακόμα μπει ο οργισμένος με απάντηση Ι ΑΜ ΤΗΕ MEDS, κλείστε το
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
- hellegennes
Ο γύφτος μένει από κάτω μου. Δεν θέλω να μετακομίσω, μπορώ όμως. Αυτό με τις εκλογές είναι άσχετο. Δεν είναι ότι δεν αντέχω ή δεν μπορώ να αφήσω το μαγαζί μου. Ούτε 40 ώρες δεν δουλεύω κι αν ήθελα θα μπορούσα να δουλεύω και λιγότερες.Dwarven Blacksmith έγραψε: 13 Μάιος 2023, 13:18Μπρο... Μένεις πάνω από ένα γύφτο, κυριολεκτικά κατά δήλωση σου δεν αντέχεις να αφήσεις το μαγαζί δύο ώρες να πας να ψηφίσεις κάθε 4 χρόνια.hellegennes έγραψε: 13 Μάιος 2023, 13:14Ζω πολύ άνετα, δεν νιώθω ότι χρειάζομαι περισσότερα χρήματα, αλλά αν ήθελα θα μπορούσα να έχω.Otto Weininger έγραψε: 13 Μάιος 2023, 13:02 Το 7 δεν το καταφέρνεις άμα θέλεις, αλλιώς θα είμασταν όλοι πλούσιοι. Και φυσικά είναι ουσιώδες. Το πιο ουσιώδες μετά την υγεία, έχει δε, άμεση σχέση με αυτήν ως ένα σημείο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Πτολεμαίος
- Phorum.gr user: Last Veteran
Το 1 και το 7.
Αλλα επειδή δείχνω ήδη μικρότερος μάλλον θα διαλέξω το 7 και το 8.
Αλλα επειδή δείχνω ήδη μικρότερος μάλλον θα διαλέξω το 7 και το 8.
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
- Higher Than the Sun
- Phorum.gr user: Higher Than the Sun
Bic έγραψε: 13 Μάιος 2023, 11:33 Έχεις κανένα απ' αυτά στο φαρμακείο ή είναι σε έλλειψη;
Απαιτείται συνταγή γιατρού;
- Sid Vicious
1. Αν είναι να μοιάζω μόνο σχεδόν ήδη το έχω. Αν είναι να είμαι κιόλας οκ τότε
2. Όχι, πόσο βαρετό θα καταλήξει κάτι τέτοιο;
3. Όχι, δεν θέλω να ξεχνώ
4. Δεν με αφορά, σιγά τα κιλά που έχω κιόλας
5. Δεν με απασχολεί, αδιάφορο, νιώθω ήδη γιγάντιος
6. Το κρατάμε αν και όχι ουσιώδες ας το να υπάρχει και ας μην χρειαστεί
7. Το κρατάμε αν και όχι ουσιώδες ας το να υπάρχει και ας μην χρειαστεί
8. Εντάξει σχεδόν ήδη το έχω αυτό
9. Όχι, πόσο βαρετό και ανούσιο είναι αυτο;
2. Όχι, πόσο βαρετό θα καταλήξει κάτι τέτοιο;
3. Όχι, δεν θέλω να ξεχνώ
4. Δεν με αφορά, σιγά τα κιλά που έχω κιόλας
5. Δεν με απασχολεί, αδιάφορο, νιώθω ήδη γιγάντιος
6. Το κρατάμε αν και όχι ουσιώδες ας το να υπάρχει και ας μην χρειαστεί
7. Το κρατάμε αν και όχι ουσιώδες ας το να υπάρχει και ας μην χρειαστεί
8. Εντάξει σχεδόν ήδη το έχω αυτό
9. Όχι, πόσο βαρετό και ανούσιο είναι αυτο;
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
- Dwarven Blacksmith
Αλλά με τι είναι σχετικό δηλαδή; Είχες αναφερθεί σε εργάσιμη ώρα και χρήμα. Τελικά είναι θέμα του πόσο γαμάτα περνάς στο μαγαζί;hellegennes έγραψε: 13 Μάιος 2023, 13:26Ο γύφτος μένει από κάτω μου. Δεν θέλω να μετακομίσω, μπορώ όμως. Αυτό με τις εκλογές είναι άσχετο. Δεν είναι ότι δεν αντέχω ή δεν μπορώ να αφήσω το μαγαζί μου. Ούτε 40 ώρες δεν δουλεύω κι αν ήθελα θα μπορούσα να δουλεύω και λιγότερες.Dwarven Blacksmith έγραψε: 13 Μάιος 2023, 13:18Μπρο... Μένεις πάνω από ένα γύφτο, κυριολεκτικά κατά δήλωση σου δεν αντέχεις να αφήσεις το μαγαζί δύο ώρες να πας να ψηφίσεις κάθε 4 χρόνια.hellegennes έγραψε: 13 Μάιος 2023, 13:14
Ζω πολύ άνετα, δεν νιώθω ότι χρειάζομαι περισσότερα χρήματα, αλλά αν ήθελα θα μπορούσα να έχω.
Οι πολίτες χάνουν χρόνο και χρήμα απ' αυτό. Εγώ π.χ. δεν θα πάω να ψηφίσω, δεν έχω καν μεταφέρει τα δικαιώματά μου στην Θεσσαλονίκη, αν και ακόμη και να τα είχα μεταφέρει δεν θα είχα καμμιά διάθεση να χάσω μια εργάσιμη ώρα για να πάω να ψηφίσω.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 9 Απαντήσεις
- 305 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ