aLiCat έγραψε: 12 Μάιος 2023, 10:05
Γιατί, αν κατάλαβα καλά, είμαστε 3 σε αυτό τον διάλογο που περιλαμβάνει, εκτός από εμένα, και δυο(!) Sid,
σύμφωνα με αυτό:
... το λέω για την απαίτηση που εξέφρασες (και ας με συγχωρέσει ο Sid που κάνω τον δικηγόρο του)
Συνεπώς και εφεξής, άμα λάχει και ξαναέχουμε διάλογο, θα απευθύνομαι και στους δυο Σιντ- εξ ου και ο πληθυντικός.
Λυπάμαι αλλά διαπιστώνω πως είσαι κάπως μπερδεμένη, εντάξει λίγο επιθετικός ο τρόπος που με φλερτάρεις αλλά δεν με πειράζει αυτό. Όμως δεν μπορώ πλέον να ακούω πράγματα όπως "θέλω να τα βρω με τον εαυτό μου" κτλ οπότε αναγκαστικά χυλόπιτα, σόρυ.
Γιατί, αν κατάλαβα καλά, είμαστε 3 σε αυτό τον διάλογο που περιλαμβάνει, εκτός από εμένα, και δυο(!) Sid,
σύμφωνα με αυτό:
Συνεπώς και εφεξής, άμα λάχει και ξαναέχουμε διάλογο, θα απευθύνομαι και στους δυο Σιντ- εξ ου και ο πληθυντικός.
Λυπάμαι αλλά διαπιστώνω πως είσαι κάπως μπερδεμένη, εντάξει λίγο επιθετικός ο τρόπος που με φλερτάρεις αλλά δεν με πειράζει αυτό. Όμως δεν μπορώ πλέον να ακούω πράγματα όπως "θέλω να τα βρω με τον εαυτό μου" κτλ οπότε αναγκαστικά χυλόπιτα, σόρυ.
Καλά καλά δεν ξύπνησα ακόμα δυο χυλοπιτες έριξα
(θα'θελες).
Άσε καλέ τον άνθρωπο να το ζήσει, μήπως είναι ο μόνος εδώ μέσα που φαντάζεται πράγματα που δεν έγιναν ποτέ;
σύμφωνα με αυτό:
Sid Vicious έγραψε: 12 Μάιος 2023, 13:31
(θα'θελες).
Άσε καλέ τον άνθρωπο να το ζήσει, μήπως είναι ο μόνος εδώ μέσα που φαντάζεται πράγματα που δεν έγιναν ποτέ;
Καμιά αντίρρηση, αλλά κάπως με πρόσβαλε. Γιατί δεν συνηθίζω να φλερτάρω (ΑΝ και όποτε) με τέτοιο άγαρμπο τρόπο.
Sid Vicious έγραψε: 12 Μάιος 2023, 13:31
(θα'θελες).
Έχεις πάρει από την αρχή λάθος το στόρυ.
Μάλλον έχουμε διαφορετικούς κώδικες συνεννόησης, τι να πω...
Είπαμε Όχι, No Means No (παλιά καναδέζικη punk μπαντα), τι επιμονή είναι αυτή, αμάν.
Τσέκαρε καμιά εναλλακτική σαν τον αυνταξιούχο μπάρμπα πιο πάνω εκείνο το ναύτη με τα πασοκομοκασινοσκαρπινια πρωτύτερα. Κελεπούρι.
Ο Ναύτης είναι παίδαρος, αλλά είναι ταμένος στην Κλέλια. Δεν θέλω να χωρίσω ζευγάρια.
(...)
Δεν ξέρω ποια είναι η Κλέλια, αλλά για να την εγκρίνεις εσύ πρέπει να είναι κελεπούρι.
Έχουμε νωρίς σχολασμα σήμερα γιατί κάτι απολειφαδια της Ιστορίας πανηγυρίζουν για τις χθεσινές εκλογές με μεγάφωνα, αψητα καλαμάκια χοιρινό και ιεχωβάδηκες συννενοησεις μεταξύ τους για μοίρασμα πελατολογίου προβάτων
Ε, ευκαιρία είναι τότε εσύ, ως γνήσιος έλληνας ΓΤΠ, να μελετήσεις τα μαθήματά σου σπίτι, αντί να κάθεσαι και να γράφεις μαλακίες στο πχωρουμ. Μπρος.
Ξεκίνησα με Ιστορία. Τι πήρε το κόμμα σου παγκοσμίως πρώτη ερώτηση του τεστ. 5 γράμματα