Ποιος σε ρώτησε μωρέ; ΘΕΛΩ ΕΓΩ.Sid Vicious έγραψε: 12 Μάιος 2023, 13:33Δεν θέλω, ΔΕΝ ΘΕΛΩ!Καρολίνα έγραψε: 12 Μάιος 2023, 13:18
Πάρ'το απόφαση επιτέλους ότι στο τέλος θα είμαστε μαζί. Είναι γραφτό να γίνω πανκ για χάρη σου και να ζήσουμε έναν μεγάλο έρωτα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τι φοράω σήμερα (πχορουμικό myStyleRocks)
Re: Τι φοράω σήμερα (πχορουμικό myStyleRocks)
Τρακτεράκια τα λέγανε, τύπε.micmic έγραψε: 12 Μάιος 2023, 11:05 Κάποια στιγμή στις αρχές των 90s αν θυμάμαι καλά, τα μαγαζιά είχαν γεμίσει με αντρικά παπούτσια περίπου σαν αυτά της φωτογραφίας. Δηλαδή το υλικό και τα χρώματα ήταν τέτοια (κυρίως ανοιχτά παλ χρώματα), τα σχέδια ήταν πιο "μοντέρνα" (αν θυμάμαι καλά, ήταν σχεδόν όλα παντοφλέ, χωρίς κορδόνια). Ήταν τόσο δημοφιλή που υπήρχαν μαγαζιά που είχαν σχεδόν αποκλειστικά τέτοια. Ήταν όλα Ιταλικά, μάλιστα θυμάμαι εκείνα τα καλοκαίρια ότι τα φόραγαν πολύ και οι Ιταλοί τουρίστες.
Μήπως ξέρει κάποιος αν αυτό το στυλ παπουτσιών είχε κάποιο συγκεκριμένο όνομα;
![]()
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
Όχι, τα τρακτεράκια ήταν αυτά με τις τρακτερωτές σόλες, σαν τα boat που ανέβηκαν παραπάνω αλλά στο πιο άγριο.
Αυτά που λέω εγώ ήταν κάτι ανάμεσα σε μοκασίνια και σε αυτά που πόσταρα. Δέρμα και χρώμα σαν την εικόνα μου, σχέδιο κάτι ανάμεσα σε μοκασίνια και loafers. Υπήρχαν πολλά σχέδια, αλλά στο πιο "μοντέρνο" (για τότε). Ας πούμε σε πολύ γενικές γραμμές ένα κόψιμο σαν αυτό της παρακάτω φωτογραφίας, αλλά με υλικό και χρώμα σαν την πρώτη φωτό που ανέβασα.
Μου κάνει εντύπωση που δεν βρίσκω ούτε φωτογραφία τώρα, επειδή για 2-3 καλοκαίρια ήταν πολύ στη μόδα, υπήρχαν θυμάμαι μαγαζιά στην Πατησίων και στο Κολωνάκι σχεδόν αποκλειστικά με τέτοια.
Τεσπα, θα μείνω με την απορία φαίνεται.

"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
Αυτά δεν έχουν σχέση με αυτά που ανέβασες στην πρώτη φωτο με τα κορδόνια. Γιατί ακόμα και στα loafers, τα κορδόνια είτε γύρω γύρω είτε μόνον μπροστά ήταν μόνον διακοσμητικά.micmic έγραψε: 12 Μάιος 2023, 14:16Όχι, τα τρακτεράκια ήταν αυτά με τις τρακτερωτές σόλες, σαν τα boat που ανέβηκαν παραπάνω αλλά στο πιο άγριο.
Αυτά που λέω εγώ ήταν κάτι ανάμεσα σε μοκασίνια και σε αυτά που πόσταρα. Δέρμα και χρώμα σαν την εικόνα μου, σχέδιο κάτι ανάμεσα σε μοκασίνια και loafers. Υπήρχαν πολλά σχέδια, αλλά στο πιο "μοντέρνο" (για τότε). Ας πούμε σε πολύ γενικές γραμμές ένα κόψιμο σαν αυτό της παρακάτω φωτογραφίας, αλλά με υλικό και χρώμα σαν την πρώτη φωτό που ανέβασα.
Μου κάνει εντύπωση που δεν βρίσκω ούτε φωτογραφία τώρα, επειδή για 2-3 καλοκαίρια ήταν πολύ στη μόδα, υπήρχαν θυμάμαι μαγαζιά στην Πατησίων και στο Κολωνάκι σχεδόν αποκλειστικά με τέτοια.
Τεσπα, θα μείνω με την απορία φαίνεται.
[img]https://i.postimg.cc/tTkzCpGC/81qp ... .jpg[/img]
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ναι, το έγραψα ότι την πρώτη φωτό την έβαλα για την ποιότητα του δέρματος και το χρώμα. Τα σχέδια ήταν πιο κοντά σε στυλ loafer και χωρίς διακοσμητικά κορδόνια, φούντες κτλΓΑΛΗ έγραψε: 12 Μάιος 2023, 14:20 Αυτά δεν έχουν σχέση με αυτά που ανέβασες στην πρώτη φωτο με τα κορδόνια. Γιατί ακόμα και στα loafers, τα κορδόνια είτε γύρω γύρω είτε μόνον μπροστά ήταν μόνον διακοσμητικά.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
-
user0972003
Ωραίο στυλ! Και το παπούτσι πολύ καλό
-
user0972003
-
user0972003
Που πας μ' αυτό, για μπάνια? Τον μοιάζεις αυτόν???
- Sid Vicious
Είπαμε Όχι, No Means No (παλιά καναδέζικη punk μπαντα), τι επιμονή είναι αυτή, αμάν.Καρολίνα έγραψε: 12 Μάιος 2023, 13:33Ποιος σε ρώτησε μωρέ; ΘΕΛΩ ΕΓΩ.Sid Vicious έγραψε: 12 Μάιος 2023, 13:33Δεν θέλω, ΔΕΝ ΘΕΛΩ!Καρολίνα έγραψε: 12 Μάιος 2023, 13:18
Πάρ'το απόφαση επιτέλους ότι στο τέλος θα είμαστε μαζί. Είναι γραφτό να γίνω πανκ για χάρη σου και να ζήσουμε έναν μεγάλο έρωτα.
Τσέκαρε καμιά εναλλακτική σαν τον αυνταξιούχο μπάρμπα πιο πάνω εκείνο το ναύτη με τα πασοκομοκασινοσκαρπινια πρωτύτερα. Κελεπούρι.
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
- Sid Vicious
Απλό σοβαρό ανδρικο ντύσιμο, σωστός. Τα γυαλιά ηλίου δεν ταιριάζουν, είναι πολύ μεγάλα.
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
Ο Ναύτης είναι παίδαρος, αλλά είναι ταμένος στην Κλέλια. Δεν θέλω να χωρίσω ζευγάρια.Sid Vicious έγραψε: 12 Μάιος 2023, 15:11Είπαμε Όχι, No Means No (παλιά καναδέζικη punk μπαντα), τι επιμονή είναι αυτή, αμάν.
Τσέκαρε καμιά εναλλακτική σαν τον αυνταξιούχο μπάρμπα πιο πάνω εκείνο το ναύτη με τα πασοκομοκασινοσκαρπινια πρωτύτερα. Κελεπούρι.
Να ξέρεις είμαι επίμονη, δεν παίζει να βάλω άντρα στο μάτι και να μην τον κάνω δικό μου. Δεν θα είσαι εσύ η εξαίρεση.
Όχι ότι σε θέλω πραγματικά, αλλά τώρα μου την έδωσες που είσαι τόσο ξεροκέφαλος και δεν θα καταθέσω έτσι εύκολα τα όπλα.
-
user0972003
Το άλλο πες, τον μοιάζει?
Άγι μην πας πολύ βαθιά γιατί εγώ δεν ξέρω να σε σώσω. Θα περιμένω πάνω στα βράχια να μου φέρεις ένα όμορφο κοχύλι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος user0972003 την 12 Μάιος 2023, 15:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου
Ξεκίνησα με Ιστορία. Τι πήρε το κόμμα σου παγκοσμίως πρώτη ερώτηση του τεστ. 5 γράμματαΝαύτης έγραψε: 12 Μάιος 2023, 13:31Ε, ευκαιρία είναι τότε εσύ, ως γνήσιος έλληνας ΓΤΠ, να μελετήσεις τα μαθήματά σου σπίτι, αντί να κάθεσαι και να γράφεις μαλακίες στο πχωρουμ. Μπρος.Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου έγραψε: 12 Μάιος 2023, 13:24Ναύτης έγραψε: 12 Μάιος 2023, 13:19
Εσύ ρε σαχλαμάρα πάλι καυλαντίζεις στο διαδίκτυο; Πάνε να διαβάσεις τα μαθήματά σου. Μπρος.
Έχουμε νωρίς σχολασμα σήμερα γιατί κάτι απολειφαδια της Ιστορίας πανηγυρίζουν για τις χθεσινές εκλογές με μεγάφωνα, αψητα καλαμάκια χοιρινό και ιεχωβάδηκες συννενοησεις μεταξύ τους για μοίρασμα πελατολογίου προβάτων
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 90 Απαντήσεις
- 4376 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πασιφάη