Tα λεγόμενα "Boat Shoes".kongrosian έγραψε: 12 Μάιος 2023, 11:58 το κλασσικό μοκασίνι του 50αρη ΠΑΣΟΚου στα 90s ήταν αυτό:
το φορούσε με φουσκωτό δερμάτινο μπουφάν με λάστιχο στη μέση.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τι φοράω σήμερα (πχορουμικό myStyleRocks)
Re: Τι φοράω σήμερα (πχορουμικό myStyleRocks)
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
kongrosian έγραψε: 12 Μάιος 2023, 11:58 το κλασσικό μοκασίνι του 50αρη ΠΑΣΟΚου στα 90s ήταν αυτό:
(...)
Εγώ τέτοια φοράω το καλοκαίρι.
username checks outΝαύτης έγραψε: 12 Μάιος 2023, 12:22kongrosian έγραψε: 12 Μάιος 2023, 11:58 το κλασσικό μοκασίνι του 50αρη ΠΑΣΟΚου στα 90s ήταν αυτό:
(...)γιατί ξηγιέσαι έτσι σκουλικιάρικα ρε;
Α;GoBzi έγραψε: 12 Μάιος 2023, 12:32username checks outΝαύτης έγραψε: 12 Μάιος 2023, 12:22kongrosian έγραψε: 12 Μάιος 2023, 11:58 το κλασσικό μοκασίνι του 50αρη ΠΑΣΟΚου στα 90s ήταν αυτό:
- Sid Vicious
Κάπου έλεος, τι νομίζεις θα πετύχεις προσπαθώντας να με φλερτάρεις με τέτοια τετριμμένη βαρετή ατάκα; Ξενερώνω με κάτι τέτοια, μόλις κέρδισες ακόμη μια χυλοπιταΚαρολίνα έγραψε: 12 Μάιος 2023, 10:45Έχεις σκεφτεί να αλλάζεις χέρι για να μην κουράζεσαι;Sid Vicious έγραψε: 12 Μάιος 2023, 01:35Δεν χρειάζομαι πανοπλία, είναι το μόνο τρωτό σημείο. Ο Αχιλλέας είχε την φτέρνα , ο Ζιγκφρηντ την ωμοπλάτη, ο Σιντ την αριστερή παλάμη
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
-
Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου
Ναι είχες δημιουργήσει πολλές προσδοκίες μοντερνιάς με την αριστερούλικη περσόνα μπάρμπα στα πολιτικά και πέφτουμε από τα σύννεφα τώραΝαύτης έγραψε: 12 Μάιος 2023, 12:22kongrosian έγραψε: 12 Μάιος 2023, 11:58 το κλασσικό μοκασίνι του 50αρη ΠΑΣΟΚου στα 90s ήταν αυτό:
Εννοούσα να αλλάξεις το χέρι με το οποίο κόβεις τον γύρο.Sid Vicious έγραψε: 12 Μάιος 2023, 13:12Κάπου έλεος, τι νομίζεις θα πετύχεις προσπαθώντας να με φλερτάρεις με τέτοια τετριμμένη βαρετή ατάκα; Ξενερώνω με κάτι τέτοια, μόλις κέρδισες ακόμη μια χυλοπιταΚαρολίνα έγραψε: 12 Μάιος 2023, 10:45Έχεις σκεφτεί να αλλάζεις χέρι για να μην κουράζεσαι;Sid Vicious έγραψε: 12 Μάιος 2023, 01:35
Δεν χρειάζομαι πανοπλία, είναι το μόνο τρωτό σημείο. Ο Αχιλλέας είχε την φτέρνα , ο Ζιγκφρηντ την ωμοπλάτη, ο Σιντ την αριστερή παλάμη
Αλλά το δικό σου πονηρό μυαλό τα μαγείρεψε αλλιώς και προσπαθείς να τα ρίξεις πάνω μου.
Πάρ'το απόφαση επιτέλους ότι στο τέλος θα είμαστε μαζί. Είναι γραφτό να γίνω πανκ για χάρη σου και να ζήσουμε έναν μεγάλο έρωτα.
Α και μόλις μου έδωσες ιδέα τι να φτιάξω για μεσημεριανό. Χυλοπίτες! Σε ευχαριστώ , ω αγαπημένε ιππότη.
Εσύ ρε σαχλαμάρα πάλι καυλαντίζεις στο διαδίκτυο; Πάνε να διαβάσεις τα μαθήματά σου. Μπρος.Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου έγραψε: 12 Μάιος 2023, 13:15Ναι είχες δημιουργήσει πολλές προσδοκίες μοντερνιάς με την αριστερούλικη περσόνα μπάρμπα στα πολιτικά και πέφτουμε από τα σύννεφα τώραΝαύτης έγραψε: 12 Μάιος 2023, 12:22kongrosian έγραψε: 12 Μάιος 2023, 11:58 το κλασσικό μοκασίνι του 50αρη ΠΑΣΟΚου στα 90s ήταν αυτό:
Καλά, ακόμα και αν δεν καταφέρεις να τους ανοίξεις τα μάτια, πάντα μπορούν να γράφουν ψεύτικες ιστορίες για διάφορες που τους την πέφτουν.vantono έγραψε: 12 Μάιος 2023, 12:00
Εγώ ειμαι εδώ δια να διδάξω το κατάλληλο ανδρικό στάιλινγκ ώστε να την πέφτουν και σε άλλους τόσο απροκάλυπτα οι γκομενες, όχι μονο σε εμένα. Να πληρώνομαι απο τον ανδρικό πληθυσμό του πχορουμ έπρεπε κανονικά.
Σιγά. Άλλωστε, οι πολυετείς σχέσεις που έχουν αναπτυχθεί εδώ μέσα, επιβάλλουν να προσποιηθούν οι υπόλοιποι ότι τους πιστεύουν.
-
Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου
Ελπίζω να έχει τόσο καλό στόχο όσο το μαμουνι

Υπάρχει άντρας που να φοράει εσπαντρίγιες και να μην μαζεύει ντομάτες στην μάπα όταν εμφανίζεται με αυτές;vantono έγραψε: 12 Μάιος 2023, 11:10 Μοκασίνια λέγονται, και τα θεωρώ ο,τι αθλιότερο μετά τις αντρικές εσπαντρίγιες.
-
Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου
Ναύτης έγραψε: 12 Μάιος 2023, 13:19Εσύ ρε σαχλαμάρα πάλι καυλαντίζεις στο διαδίκτυο; Πάνε να διαβάσεις τα μαθήματά σου. Μπρος.Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου έγραψε: 12 Μάιος 2023, 13:15Ναι είχες δημιουργήσει πολλές προσδοκίες μοντερνιάς με την αριστερούλικη περσόνα μπάρμπα στα πολιτικά και πέφτουμε από τα σύννεφα τώραΝαύτης έγραψε: 12 Μάιος 2023, 12:22
γιατί ξηγιέσαι έτσι σκουλικιάρικα ρε;
Έχουμε νωρίς σχολασμα σήμερα γιατί κάτι απολειφαδια της Ιστορίας πανηγυρίζουν για τις χθεσινές εκλογές με μεγάφωνα, αψητα καλαμάκια χοιρινό και ιεχωβάδηκες συννενοησεις μεταξύ τους για μοίρασμα πελατολογίου προβάτων
Ε, ευκαιρία είναι τότε εσύ, ως γνήσιος έλληνας ΓΤΠ, να μελετήσεις τα μαθήματά σου σπίτι, αντί να κάθεσαι και να γράφεις μαλακίες στο πχωρουμ. Μπρος.Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου έγραψε: 12 Μάιος 2023, 13:24Ναύτης έγραψε: 12 Μάιος 2023, 13:19Εσύ ρε σαχλαμάρα πάλι καυλαντίζεις στο διαδίκτυο; Πάνε να διαβάσεις τα μαθήματά σου. Μπρος.Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου έγραψε: 12 Μάιος 2023, 13:15
Ναι είχες δημιουργήσει πολλές προσδοκίες μοντερνιάς με την αριστερούλικη περσόνα μπάρμπα στα πολιτικά και πέφτουμε από τα σύννεφα τώρα
Έχουμε νωρίς σχολασμα σήμερα γιατί κάτι απολειφαδια της Ιστορίας πανηγυρίζουν για τις χθεσινές εκλογές με μεγάφωνα, αψητα καλαμάκια χοιρινό και ιεχωβάδηκες συννενοησεις μεταξύ τους για μοίρασμα πελατολογίου προβάτων
- Sid Vicious
Λυπάμαι αλλά διαπιστώνω πως είσαι κάπως μπερδεμένη, εντάξει λίγο επιθετικός ο τρόπος που με φλερτάρεις αλλά δεν με πειράζει αυτό. Όμως δεν μπορώ πλέον να ακούω πράγματα όπως "θέλω να τα βρω με τον εαυτό μου" κτλ οπότε αναγκαστικά χυλόπιτα, σόρυ.aLiCat έγραψε: 12 Μάιος 2023, 10:05
Γιατί, αν κατάλαβα καλά, είμαστε 3 σε αυτό τον διάλογο που περιλαμβάνει, εκτός από εμένα, και δυο(!) Sid,
σύμφωνα με αυτό:Συνεπώς και εφεξής, άμα λάχει και ξαναέχουμε διάλογο, θα απευθύνομαι και στους δυο Σιντ- εξ ου και ο πληθυντικός.... το λέω για την απαίτηση που εξέφρασες (και ας με συγχωρέσει ο Sid που κάνω τον δικηγόρο του)![]()
Καλά καλά δεν ξύπνησα ακόμα δυο χυλοπιτες έριξα
- Sid Vicious
Δεν θέλω, ΔΕΝ ΘΕΛΩ!Καρολίνα έγραψε: 12 Μάιος 2023, 13:18
Πάρ'το απόφαση επιτέλους ότι στο τέλος θα είμαστε μαζί. Είναι γραφτό να γίνω πανκ για χάρη σου και να ζήσουμε έναν μεγάλο έρωτα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 90 Απαντήσεις