!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Παρθένος ετων 50, ζητα τις συμβουλες σας για την πρωτη του φορα.

Συνταγές, φαγητά, γλυκίσματα, ποτά και cocktails (μόνο για χορτάτους).
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Re: Παρθένος ετων 50, ζητα τις συμβουλες σας για την πρωτη του φορα.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

Τι να σου πω. Εσύ ξέρεις καλύτερα. Εννοείται εύχομαι ότι είναι καλύτερο για την οικογένεια σου.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

Καρολίνα έγραψε: 08 Μάιος 2023, 21:12

Δηλαδή εμένα θα με φάει 4 μήνες η κουζίνα για να τρως εσύ και δεν θα πάρω ως αντάλλαγμα ούτε ένα τηγανιτό καλαμαράκι; :xena:
ναι. καταρχην γιατι δεν παιζουν καλαμαρια στο ψ/τ.

θα βολευτεις με χταποδια;
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

κι επειδη πολυ σοβαρεψαμε, επι του πρακτεου.

μπηκα σε ενα μικρομαρκετ και ψωνισα στα γρηγορα προμηθειες. η πρωτη αποπειρα ειχε ως εξης.

μπριζολα στο τηγανι. φαουλ πρωτο, δεν εχω λαδι. :a040: δεν ξερω αν γινεται να τη βαλω χωρις, εκανα πατεντα. βρηκα κατι βουτυρακια πρωινου που μου ειψαν αφησει. εκαναν δουλεια, καπως να μην κολλησει το κρεας στο τηγανι. ειχα παρει και ντοματα αγγουρι, αλλα εχμ, ειπαμε, λαδι δεν. ευτυχως βρηκα σε ενα ντουλαπι αλατι, και κατι μπαχαρικα. εβαλα παπρικα γλυκεια. στη μπριζολα, οχι στη σαλατα :lol: .

ρε μια χαρα ητανε.

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Ασέβαστος έγραψε: 08 Μάιος 2023, 21:20
Πασιφάη έγραψε: 08 Μάιος 2023, 13:21

Εντάξει ρε παιδί μου το περιπετειώδες του όλου πράγματος. Μήτσουλας είναι αυτός, τρολλάρει και λιγουλάκι..Είμαι 1000% σίγουρη όμως, πως παρακινήθηκε απο άλλους σημαντικότερους λόγους.
ναι. μετρημενα ζυγισμενα τα λογιστικα και με συμφερει.

αλλα και τα εξωλογιστικα. η περιπετεια, το σπασιμο της ρουτινας, δεν ειναι ασημαντα. 20 χρονια την ιδια δουελια, τους ιδιους πελατες, το ιδιο γραφειο, καπου σου βγαζει μια μιζερια. και ειναι και μιζερη η δουλεια. ερχεται ο αλλος να παρει εργαλειο, να παει στο λιοπυρι να δουλεψει. αλλος του χαλασε η βρυση, απροβλεπτο εξοδο, στραβωμενος ειναι. σπανιος ο ανθρωπος που θα ερθει με χαμογελο.
στον τουρισμο ειναι διαφορετικα.οι πελατες ειναι σε φαση που παρταρουν. σπανια θα πεσεις σε ξινισμενο.
Και το μαγαζί το έκλεισες;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Εικόνα

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Naida έγραψε: 08 Μάιος 2023, 21:33

Εντάξει ρε παιδί μου το περιπετειώδες του όλου πράγματος. Μήτσουλας είναι αυτός, τρολλάρει και λιγουλάκι..Είμαι 1000% σίγουρη όμως, πως παρακινήθηκε απο άλλους σημαντικότερους λόγους.

αλλα και τα εξωλογιστικα. η περιπετεια, το σπασιμο της ρουτινας, δεν ειναι ασημαντα. 20 χρονια την ιδια δουελια, τους ιδιους πελατες, το ιδιο γραφειο, καπου σου βγαζει μια μιζερια. και ειναι και μιζερη η δουλεια. ερχεται ο αλλος να παρει εργαλειο, να παει στο λιοπυρι να δουλεψει. αλλος του χαλασε η βρυση, απροβλεπτο εξοδο, στραβωμενος ειναι. σπανιος ο ανθρωπος που θα ερθει με χαμογελο.
στον τουρισμο ειναι διαφορετικα.οι πελατες ειναι σε φαση που παρταρουν. σπανια θα πεσεις σε ξινισμενο.
Και το μαγαζί το έκλεισες;
ναι. αλλα...οχι αντελως. δηλαδη το ακινητο ειναι δικο μου, το εμπορευμα δεν μπαγιατευει, εκει ειναι αμα τα βρω σκουρα να γυρισω.

Καρολίνα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Καρολίνα »

Ασέβαστος έγραψε: 08 Μάιος 2023, 21:24
Καρολίνα έγραψε: 08 Μάιος 2023, 21:12

Δηλαδή εμένα θα με φάει 4 μήνες η κουζίνα για να τρως εσύ και δεν θα πάρω ως αντάλλαγμα ούτε ένα τηγανιτό καλαμαράκι; :xena:
ναι. καταρχην γιατι δεν παιζουν καλαμαρια στο ψ/τ.

θα βολευτεις με χταποδια;
Αν θα βολευτώ λέει! :romance-hearteyes: :romance-hearteyes: :romance-hearteyes: :romance-hearteyes: :hebit: :hebit:

Ασέβαστος έγραψε: 08 Μάιος 2023, 21:35 Εικόνα
Είναι τίγκα στο λίπος ή είναι ιδέα μου; Αν ναι, είσαι πολύ φίλος να ξες. Αν όχι, ούτε γεια από μένα ξανά. :P
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Καρολίνα έγραψε: 08 Μάιος 2023, 21:48

Είναι τίγκα στο λίπος ή είναι ιδέα μου; Αν ναι, είσαι πολύ φίλος να ξες. Αν όχι, ούτε γεια από μένα ξανά. :P
ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΛΙΠΟΣ!!

μην ψαρωνεις, ειναι ο καρδιολογος μου διπλα, ματια εχεις και βλεπεις :lol:

Καρολίνα

Ασέβαστος έγραψε: 08 Μάιος 2023, 22:24
Καρολίνα έγραψε: 08 Μάιος 2023, 21:48

ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΛΙΠΟΣ!!

μην ψαρωνεις, ειναι ο καρδιολογος μου διπλα, ματια εχεις και βλεπεις :lol:
ΕΙΣΑΙ Ο ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΜΟΥ :hebit: :hebit: :hebit: :hebit:
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη »

Σε καταλαβαίνω απόλυτα. Η ρουτίνα και η μιζέρια μόνο καλό δεν κάνουν. Προφανώς και η όποια δυνατότητα για να έχεις το τερπνόν μετά του ωφελίμου, με βρίσκει συμφωνη.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sid Vicious »

Ασέβαστος έγραψε: 08 Μάιος 2023, 21:32 κι επειδη πολυ σοβαρεψαμε, επι του πρακτεου.

μπηκα σε ενα μικρομαρκετ και ψωνισα στα γρηγορα προμηθειες. η πρωτη αποπειρα ειχε ως εξης.

μπριζολα στο τηγανι. φαουλ πρωτο, δεν εχω λαδι. :a040: δεν ξερω αν γινεται να τη βαλω χωρις, εκανα πατεντα. βρηκα κατι βουτυρακια πρωινου που μου ειψαν αφησει. εκαναν δουλεια, καπως να μην κολλησει το κρεας στο τηγανι. ειχα παρει και ντοματα αγγουρι, αλλα εχμ, ειπαμε, λαδι δεν. ευτυχως βρηκα σε ενα ντουλαπι αλατι, και κατι μπαχαρικα. εβαλα παπρικα γλυκεια. στη μπριζολα, οχι στη σαλατα :lol: .

ρε μια χαρα ητανε.
Μια χαρά Ασέβαστε, εγώ προτιμώ μπριζόλα να τη τηγανίζω με λίγο αγελαδινό βούτυρο παρά ελαιόλαδο
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου »

Ασέβαστος έγραψε: 08 Μάιος 2023, 21:35 Εικόνα
καλό πλύσιμο στα φίλτρα του απορροφητήρα, εύχομαι :102:
Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sid Vicious »

Καρολίνα έγραψε: 08 Μάιος 2023, 21:48 Είναι τίγκα στο λίπος ή είναι ιδέα μου; Αν ναι, είσαι πολύ φίλος να ξες. Αν όχι, ούτε γεια από μένα ξανά. :P
Να τρως δεν ξέρεις, ντύνεσαι περίεργα, ακούς φρικαλέες μουσικές, δεν ταιριάζουμε. Δεν θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά μια τέτοια σχέση δεν θα οδηγούσε πουθενά, κατάλαβε το επιτέλους δεν σε θέλω και σταμάτα σε παρακαλώ να με πιέζεις και να με κυνηγάς.
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Ασέβαστος έγραψε: 08 Μάιος 2023, 21:32 μπριζολα στο τηγανι. φαουλ πρωτο, δεν εχω λαδι. :a040: δεν ξερω αν γινεται να τη βαλω χωρις
Σου είπα τρόπο πιο πίσω. Βάζεις λίγο νερό, 1 δάχτυλο, και πετάς την μπριζόλα μόλις αρχίσει να βράζει. Θα πιει πολύ γρήγορα το νερό και θα αρχίσει να βγάζει λίπος, οπότε ουσιαστικά ψήνεται σ' αυτό. Μόλις σωθεί το νερό χαμηλώνεις την φωτιά, να σιγοτσιτσιρίζει, αλλιώς αρπάζει γρήγορα. Μπορείς να προσθέτεις μισό δάχτυλο νερό κάθε φορά που τελειώνει (2-3 φορές ακόμα δηλαδή). Στο τέλος μπορεί να μείνει λίγο ζουμί που μπορείς να ρίξεις πάνω στην μπριζόλα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Καρολίνα

Sid Vicious έγραψε: 09 Μάιος 2023, 01:00
Καρολίνα έγραψε: 08 Μάιος 2023, 21:48 Είναι τίγκα στο λίπος ή είναι ιδέα μου; Αν ναι, είσαι πολύ φίλος να ξες. Αν όχι, ούτε γεια από μένα ξανά. :P
Να τρως δεν ξέρεις, ντύνεσαι περίεργα, ακούς φρικαλέες μουσικές, δεν ταιριάζουμε. Δεν θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά μια τέτοια σχέση δεν θα οδηγούσε πουθενά, κατάλαβε το επιτέλους δεν σε θέλω και σταμάτα σε παρακαλώ να με πιέζεις και να με κυνηγάς.
Που ξέρεις εσύ τι μουσικές ακούω εγώ καλέ;
Όντως δεν ταιριάζουμε πάντως. Εγώ ξυπνάω την ώρα που πας εσύ για ύπνο. Δεν είμαι πανκιό, δεν φοράω αρβύλες και κουκούλες, δεν παρτάρω όλη νύχτα.
Με λύπη και θλίψη στην ψυχή πρέπει να δεχτώ ότι μια τέτοια σχέση θα ήταν καταδικασμένη. Με πληγώνει που το λέω, αλλά θα ξαναγυρίσω στον πρώτο μου έρωτα, τον Χέλλη. Δεν θυμάμαι πότε σε κυνήγησα, παρόλο που έχω καλή μνήμη, αλλά για να το λες εσύ, έτσι θα είναι.

Αντίο, αγαπημένε μου, ίσως σε μια άλλη ζωή να ζήσουμε έναν μεγάλο έρωτα. Στην τωρινή, θα αρκεστώ να διαβάζω τα ποστ σου και να κλαίω βουβά που δεν θα γίνεις ποτέ δικός μου.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Μαγειρική”