Σώπα καλέ, ένα πιάτο λιγότερο για πλύσιμο.Ασέβαστος έγραψε: 04 Μάιος 2023, 19:05καλη ιδεα.GoBack έγραψε: 04 Μάιος 2023, 18:51 Το μαγειρεμα ειναι το πιο ευκολο πραγμα στον κοσμο αν εισαι κρεατοψαροφαγος.Επισης δεν χρειαζεται να πολυχρησιμοποιεις πιατα.Παιρνεις το ταψι την κατσαρολα η το τηγανι και τα ακουμπας στο γραφειο μπροστα απο το πισι και τρως σαν ανθρωπος.
φτανει να μη γκρινιαζει η καρολινα οτι τρωω σα γυφτος.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Παρθένος ετων 50, ζητα τις συμβουλες σας για την πρωτη του φορα.
Re: Παρθένος ετων 50, ζητα τις συμβουλες σας για την πρωτη του φορα.
Μην με κουοτάρεις επί ματαίω.
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
FUCK DONALD TRUMP
Πού κολλάει ο Γκαρσία ρε τύπε;
Ή μήπως εννοείς τον Παντζόπουλο;
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
Αφού ρε για τον μούτσο θα σε έχειΚαρολίνα έγραψε: 04 Μάιος 2023, 17:53Θα υπογράψουμε συμφωνητικό που θα λέει ξεκάθαρα τις υποχρεώσεις του Ασέβαστου και τις δικές μου. Ώρα είναι τώρα αντί για διακοπές, να βρεθώ να κάνω τη δούλα.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 04 Μάιος 2023, 17:45Θα σε πάρει μούτσο.Καρολίνα έγραψε: 04 Μάιος 2023, 17:32 Πάντως, άμα θες έρχομαι να μαγειρεύω (και θα κάνω διακοπές δωρεάν και θα μαγειρεύω που μου αρέσει πάρα πολύ).
Θα με μάθεις να ψαρεύω κιόλας. Μια χαρά θα πάει αυτό.
Οκ, μούτσα.
Από Λευκάδα θα περάσουμε; Έχω να κάνω κάτι ψώνια.Ασέβαστος έγραψε: 04 Μάιος 2023, 17:47ΕΙΔΑΤΕ ΡΕ ΜΟΝΙΑ, ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΣΑΣ.Καρολίνα έγραψε: 04 Μάιος 2023, 17:32
Πάντως, άμα θες έρχομαι να μαγειρεύω (και θα κάνω διακοπές δωρεάν και θα μαγειρεύω που μου αρέσει πάρα πολύ).
Θα με μάθεις να ψαρεύω κιόλας. Μια χαρά θα πάει αυτό.![]()
![]()
πως τα φερνει η τυχη ομως, παλι παρθενος θα μεινω. στα οικοκυρικα.![]()
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Θα σας περιμένω για κρουαζιέρα στο Ιόνιο με συνοδεία τους υπέροχους μουσακάδες και τα φοβερά παστίτσια μου.Beria έγραψε: 04 Μάιος 2023, 21:43Αφού ρε για τον μούτσο θα σε έχειΚαρολίνα έγραψε: 04 Μάιος 2023, 17:53Θα υπογράψουμε συμφωνητικό που θα λέει ξεκάθαρα τις υποχρεώσεις του Ασέβαστου και τις δικές μου. Ώρα είναι τώρα αντί για διακοπές, να βρεθώ να κάνω τη δούλα.
Από Λευκάδα θα περάσουμε; Έχω να κάνω κάτι ψώνια.Ασέβαστος έγραψε: 04 Μάιος 2023, 17:47
ΕΙΔΑΤΕ ΡΕ ΜΟΝΙΑ, ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΣΑΣ.![]()
![]()
πως τα φερνει η τυχη ομως, παλι παρθενος θα μεινω. στα οικοκυρικα.![]()
-
Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου
Πού είναι το αστείο, πύτε;hellegennes έγραψε: 04 Μάιος 2023, 18:14Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου έγραψε: 04 Μάιος 2023, 11:58 Ο βασικός κανόνας είναι ότι τα πιο μαμαδίστικα φαγητά έχουν την καλύτερη αναλογία "επαρκής θρέψη/ συνολικό κόπο"
Γιουβαρλάκια, σουτζουκάκια, γεμιστά, μπριαμ, κοτοσουπες, πατσιτσιο, λαχανοντολμάδες, ρολό στον φούρνο, αρνάκι και χορτόπιτες. Αρκεί να τρως και κρύα, επόμενης μέρας και γιατί όχι αποψυγμενα από κατάψυξη με πολύ σταδιακό ζεσταμα. Επειδή δεν θα τα κάνεις όλα αυτά γιατί είσαι μπουμερ, θα επανέλθω με συνταγή νουντλς με βράσιμο τριών λεπτών.![]()
![]()
![]()
- hellegennes
Στην τελευταία πρόταση.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
και για τον λουτσο, γιατι οχι. αμα πετυχω κανεναν, τον κανουμε πλακι στο φουρνο. μια χαρα.Καρολίνα έγραψε: 04 Μάιος 2023, 22:06Θα σας περιμένω για κρουαζιέρα στο Ιόνιο με συνοδεία τους υπέροχους μουσακάδες και τα φοβερά παστίτσια μου.Beria έγραψε: 04 Μάιος 2023, 21:43Αφού ρε για τον μούτσο θα σε έχειΚαρολίνα έγραψε: 04 Μάιος 2023, 17:53
Θα υπογράψουμε συμφωνητικό που θα λέει ξεκάθαρα τις υποχρεώσεις του Ασέβαστου και τις δικές μου. Ώρα είναι τώρα αντί για διακοπές, να βρεθώ να κάνω τη δούλα.
Από Λευκάδα θα περάσουμε; Έχω να κάνω κάτι ψώνια.![]()
![]()
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- plouf
- Μέλη που αποχώρησαν
Τι σου συνεβη Ασεβαστε χωρισατε με την συζυγο η θα λειψει σε ταξιδι λογω επαγγελματικων υποχρεωσεων;
Κάπου εδώ να πω (γιατί οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους) ότι εγώ προτιμώ καλαμαράκια, χταπόδι και γαρίδες. Αυτούς τους λούτσους -θου Κύριε- να τους φας εσύ.Ασέβαστος έγραψε: 05 Μάιος 2023, 08:25και για τον λουτσο, γιατι οχι. αμα πετυχω κανεναν, τον κανουμε πλακι στο φουρνο. μια χαρα.
Εξαίρεση θα κάνω για κανένα αστακό, καμιά καραβίδα και φυσικά την κωλοχτύπα (πως γράφεται άραγε;).
ενταξει, οτι βρουμε, αλλα μην τον κατηγορας το λουτσο. εχεις φαει;Καρολίνα έγραψε: 05 Μάιος 2023, 11:20
Κάπου εδώ να πω (γιατί οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους) ότι εγώ προτιμώ καλαμαράκια, χταπόδι και γαρίδες. Αυτούς τους λούτσους -θου Κύριε- να τους φας εσύ.
Εξαίρεση θα κάνω για κανένα αστακό, καμιά καραβίδα και φυσικά την κωλοχτύπα (πως γράφεται άραγε;).
To be old and wise, you must first be young and stupid.
Λούτσο, όχι, ποτέ. Γενικά δεν συμπαθώ πολύ τα ψάρια. Ξέρω τι θα μου πεις, ότι δεν ξέρω να τρώω.Ασέβαστος έγραψε: 05 Μάιος 2023, 11:29ενταξει, οτι βρουμε, αλλα μην τον κατηγορας το λουτσο. εχεις φαει;Καρολίνα έγραψε: 05 Μάιος 2023, 11:20
Κάπου εδώ να πω (γιατί οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους) ότι εγώ προτιμώ καλαμαράκια, χταπόδι και γαρίδες. Αυτούς τους λούτσους -θου Κύριε- να τους φας εσύ.
λόγια της π******
Spoiler
λώρης
- Sid Vicious
Δεν θυμάμαι αν σε έχω ξαναρίξει χυλόπιτα αλλά όπως και να έχει σε σερβίρω μια χυλόπιτα τώρα.Καρολίνα έγραψε: 05 Μάιος 2023, 11:30Λούτσο, όχι, ποτέ. Γενικά δεν συμπαθώ πολύ τα ψάρια. Ξέρω τι θα μου πεις, ότι δεν ξέρω να τρώω.Ασέβαστος έγραψε: 05 Μάιος 2023, 11:29ενταξει, οτι βρουμε, αλλα μην τον κατηγορας το λουτσο. εχεις φαει;Καρολίνα έγραψε: 05 Μάιος 2023, 11:20
Είχα κάποτε καθήσει με μια για θαλασσινά και ζήτησε μπιφτέκια, "α όχι δεν με αρέσουν αυτά, μπιφτέκι θα πάρω". Στα πρόθυρα εγκεφαλικού έφτασα, μεγάλο τραύμα με έμεινε
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 57 Απαντήσεις