!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ο πνιγμένος απ' τα μαλλιά του πιάνεται: Η νουδού απαγορεύει σε 220 χιλιάδες νέους να ψηφίσουν

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
pylothess
Phorum.gr user: pylothess

Re: Ο πνιγμένος απ' τα μαλλιά του πιάνεται: Η νουδού απαγορεύει σε 220 χιλιάδες νέους να ψηφίσουν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από pylothess »

Kauldron έγραψε: 20 Απρ 2023, 12:24 https://twitter.com/EFSYNTAKTON/status/ ... 08/photo/1

Η βρωμερή και σιχαμένη δεξιά, προσπαθεί να σωθεί με το ν' απαγορεύει, ουσιαστικά σε 220 χιλιάδες νέους να ψηφίσουν. Η λογική είναι οτι οι περισσότεροι απ' αυτούς θα ψηφίσουν σύριζα (καθόλου βέβαιο), οπότε προσπαθούμε να τους κόψουμε το δρόμο προς τη κάλπη.
Προσωπικά πιστεύω οτι μισοί-μισοί είναι, αφού υπάρχουν αρκετοί ανόητοι που παίρνουν 400 ευρώ το μήνα και νομίζουν οτι είναι δυο σκαλοπάτια κάτω απ' το Μπίλ Γκέητς, όπως είχε πεί και κάποιος σ' άλλο πχόρουμ.
Και εγώ δουλεύω σαιζόν σε νησί σε ξενοδοχείο.
Έκανα αίτηση να ψηφίσω ως ετεροδημότης.
Στα ΚΕΚ του νησιού δεν με εξυπηρέτησαν...
Γι αυτό την έκανα μόνος μου στο internet.
Αν γίνει δεκτή έγινε...
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Re: Ο πνιγμένος απ' τα μαλλιά του πιάνεται: Η νουδού απαγορεύει σε 220 χιλιάδες νέους να ψηφίσουν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Allah έγραψε: 21 Απρ 2023, 23:26
hellegennes έγραψε: 21 Απρ 2023, 23:05 Έχει έρθει η ελληνική στρατολογία και σε έχει βουτήξει να κάνεις θητεία στο εξωτερικό; Τι μου λες!

Φορολογείσαι από την Ελλάδα για τα εισοδήματά σου από την Αγγλία; Διπλοφορολογείσαι δηλαδή; Τι μου λες; Δεν το ήξερα ότι η Ελλάδα παρανομεί.
Μην παραληρείς.

Καταρχήν το "δεν έρχεται κανεις να σε βουτήξει" δεν είναι το ιδιο με το "δεν έχεις συνέπειες".

Για το φορολογικό δεν ξέρω τι είναι αυτά που ψελλίζεις για διπλές φορολογίες, εγώ αναφερόμουν σε φορολογικές υποχρεώσεις στην Ελλάδα - και προφανώς για εισοδήματα που βγαίνουν στην Ελλάδα.
Δεν μας είπες τι συνέπειες έχει. Γιατί εγώ δεν ξέρω καμμία.

Για το φορολογικό λέω το αυτονόητο. Ονομάζεις "υποχρεώσεις" την φορολόγηση εισοδημάτων σου. Σαν τι θα έπρεπε να γίνεται; Να έχεις αφορολόγητο εισόδημα σαν επιβράβευση που έχεις μεταναστεύσει;

Δεν φτάνει δηλαδή που βγάζεις χρήμα από την χώρα, θες να είναι και τελείως αφορολόγητο, δηλαδή να έχεις ειδική μεταχείριση σε σχέση με τους υπόλοιπους πολίτες και της Ελλάδας και της Αγγλίας. :lol:
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Allah έγραψε: 21 Απρ 2023, 23:26 Εξ'αλλου, αν ένα κράτος θέλει να περιορίσει την αποδημία υπάρχουν πολύ καλύτεροι τρόποι από τα δικτατορικά μέτρα που απαιτείς. Θα μπορούσε π.χ. να μην είναι χρεωκοπημένο κωλοχανείο χωρίς μελλον και ελπίδα. Αυτό, συνήθως, βοηθάει.
Από την στιγμή που το πιστεύεις αυτό, δεν έχεις καμμιά δουλειά να ψηφίζεις σ' αυτό το κράτος. Να ψηφίζεις σε κράτη που δεν θεωρείς κωλοχανεία. Αν θες να κάνεις πειράματα με την πολιτική της χώρας να βρίσκεσαι στο εσωτερικό της να λούζεσαι τις συνέπειες, όχι να παίζεις εκ του ασφαλούς από μακριά.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

Allah έγραψε: 21 Απρ 2023, 22:49
foscilis έγραψε: 21 Απρ 2023, 15:09
Allah έγραψε: 20 Απρ 2023, 23:42

Εντάξει, αλλά τότε να απαλλάσσεται και από όλες τις υποχρεώσεις. Φορολογικές, στρατολογικές, κτλ. Να μην τα θέμε όλα μονά-ζυγά δικά μας, σωστά;
Μα οντως απαλασσεται.
Α, κι εσύ εκτός πραγματικότητας. Εντάξει.
Δε νομιζω. Ξερω παρα πολυ καλα τοσο τη φορολογικη οσο και τη στρατολογικη νομοθεσια, τουλαχιστον ως προς αυτο.

Εκτος αν ερχεται καποιος και σε αρπαζει για να σε καταταξει ή σε περιμενει στο αεροδρομιο για τον ιδιο λογο ή στο κατω κστω ερχεται να σε φορολογησει για εισοδημα που αποκτας στην αλλοδαπη (κατι που οντως κανουν πχ οι ΗΠΑ), θα μου επιτρεψεις να κρινω πως λες μαλακιες.
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

hellegennes έγραψε: 22 Απρ 2023, 00:10
Allah έγραψε: 21 Απρ 2023, 23:26 Εξ'αλλου, αν ένα κράτος θέλει να περιορίσει την αποδημία υπάρχουν πολύ καλύτεροι τρόποι από τα δικτατορικά μέτρα που απαιτείς. Θα μπορούσε π.χ. να μην είναι χρεωκοπημένο κωλοχανείο χωρίς μελλον και ελπίδα. Αυτό, συνήθως, βοηθάει.
Από την στιγμή που το πιστεύεις αυτό, δεν έχεις καμμιά δουλειά να ψηφίζεις σ' αυτό το κράτος. Να ψηφίζεις σε κράτη που δεν θεωρείς κωλοχανεία. Αν θες να κάνεις πειράματα με την πολιτική της χώρας να βρίσκεσαι στο εσωτερικό της να λούζεσαι τις συνέπειες, όχι να παίζεις εκ του ασφαλούς από μακριά.
Συμφωνω.

Ουτε εμενα μου αρεσει η πολιτικη του Σουδαν αλλα δεν απαιτω να εχω ψηφο εκει περα.

Βεβαια θεωρω το ιδιο συνολικα για τους ετεροδημοτες. Εισαι 45 χρονια αθηνα κυριε και θες να ψηφιζεις για το χωριο του παππου σου; Αντε και γαμησου.,
Άβαταρ μέλους
Isildur
Phorum.gr user: Isildur

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Isildur »

sys3x έγραψε: 21 Απρ 2023, 21:43
Bic έγραψε: 21 Απρ 2023, 18:23
sys3x έγραψε: 21 Απρ 2023, 15:39 Βλέπω πολλοί αναφέρονται σε αυτό το πολίτευμα το οποίο ονομάζουμε έτσι ελαφρά τη καρδία Δημοκρατία, η αναγκαία σύμβαση παιδιά για να αναφερόμαστε σε ένα πολίτευμα ως εν γένει Δημοκρατικό είναι το στήσιμο κληρωτίδας για να εκλέγονται - κληρώνονται τα πρόσωπα ανάμεσα από τους πολίτες ενός Δήμου τα οποία καλούνται να συντονίσουν την εφαρμογή της βούλησης των υπολοίπων πολιτών η οποία ορίζεται απευθείας από τους πολίτες μέσω της κάλπης - ψηφοφορίας.
Αρα συμπερασματικά, αναγκαία σύμβαση για να μιλάμε για Δημοκρατία είναι η κλήρωση των προσώπων που καλούνται να συντονίσουν την προσπάθεια εφαρμογής της βούλησης των πολιτών ενός Δήμου η οποία κοινή βούληση ορίζεται από την κάλπη μέσω της ψηφοφορίας, άρα ΔΕΝ ψηφίζουμε πρόσωπα σε μία Δημοκρατία αλλά προτάσεις προς εφαρμογή για την βελτίωση της καθημερινότητας μας, την επίλυση των προβλημάτων που προκύπτουν πάνω σε αυτήν την ον γκόηνγκ προσπάθεια με έναν τρόπο κατά το δυνατόν δίκαιο για όλους τους πολίτες σύμφωνα πάντα με την βούληση των ίδιων των πολιτών.
Επειδή αυτό που λες το βρίσκω ολίγον τι ουτοπικό και εξιδανικευμένο, αφού για οποιοδήποτε έστω και λίγο σκεπτόμενο άτομο που δεν είναι κομματόσκυλο δεν υπάρχει κανένα απολύτως κόμμα του οποίου οι "προτάσεις προς εφαρμογή" να τον καλύπτουν κατά 100% (είτε ποιοτικά, είτε ποσοτικά), η συντριπτική πλειοψηφία αυτών που θα πάνε να ψηφίσουν, θα ψηφίσουν με κριτήρια ένα σωρό άλλους (ή και άλλους) λόγους εκτός από αυτούς που αναφέρεις. Άλλοι θα ψηφίσουν την παράταξη που πλησιάζει καλύτερα στην ιδεολογία τους, άλλοι το κόμμα που πιστεύουν ότι έχουν μεγαλύτερες ελπίδες βολέψουν κάπου αυτούς ή δικούς τους, άλλοι αυτόν που φαντάζονται ότι θα κάνει το μικρότερο κακό στον τόπο, άλλοι επειδή παραδοσιακά ψηφίζουν αριστερά-δεξιά-κέντρο-απόκεντρο κλπ κλπ. Ανάλογα με το πώς σκέφτεται ο καθένας ή με το πόσο κολλημένοι κομματικά είναι.

Οπότε, αφού το πράμα θα πάει σίγουρα έτσι κι επειδή με τα ευχολόγια δουλειά δεν γίνεται, τουλάχιστον ας ψηφίσει ο καθένας τα λιγότερο λαμόγια και/ή όποιους φαντάζονται ότι υπάρχει έστω μια μιδαμινή ελπίδα να κάνουν κάτι, στην παράταξη που σκοπεύει να την ρίξει (την ψήφο).

ΟΚ, ξέρω. Κάπου εδώ αρχίζεις να βρίζεις τα κομματόσκυλα, τις ακρίδες και τα λαμόγια. Αλλά μόνο της ΝΔ, επειδή εκεί έχουν μόνο τέτοιους. Ε;*

sys3x έγραψε: 21 Απρ 2023, 15:40 Είναι το καλλίτερο σύστημά διακυβέρνησης;
Κατά την γνώμη μου όχι.
Έχουμε έστω αυτό το σύστημά εν ενεργεία να δουλεύει για εμάς;
Σίγουρα όχι και αυτό δεν είναι απλά η γνώμη μου.
Καλύτερο απόλυτα ή καλύτερο συγκριτικά με τα υπόλοιπα (ρεαλιστικά και υπαρκτά) που ξέρουμε;
Νομίζω ότι δεν έχεις καταλάβει σε τι αναφέρομαι αλλά τώρα μου είναι λίγο δύσκολο να γράφω και να εξηγώ.
Εκτός κι αν αναφέρεσαι αποκλειστικά σε Δημοτικές εκλογές (το λέω λόγω της επαναλαμβανόμενης φράσης σου περί Δήμου και δημοτών), τότε νομίζω ότι μια χαρά κατάλαβα σε τι αναφέρεσαι. Απλά καταθέτω μια δική μου άποψη πάνω στο θέμα, ορμώμενος απ' το δικό σου σχόλιο ή έστω από κάποια σημεία του.

sys3x έγραψε: 21 Απρ 2023, 21:43 *ναι, κυρίως της νουδούλας τα κομματόσκυλα άγονται και φέρονται κατά αυτόν τον τρόπο.
Μόνο που η εν γένει συμπεριφορά σου δεν δείχνει να πιστεύεις και πολύ αυτό σε αυτό το "κυρίως", αλλά στο "μόνο". Άποψή μου, βέβαια, και πιθανότατα να μου πεις ότι κάποτε τα έλεγες και για άλλους, ή ότι ανάμεσα σε πχ 1000 ποστς που τους μπινελικώνεις ασάλιωτα μπορεί να έχεις πετάξει κι ένα "ε, καλά, κι εσείς δεν είστε καλύτεροι" για τους "άλλους", αλλά η αίσθηση που μένει τελικά είναι αυτή που σου λέω. Γιατί οι μεν είναι κομματόσκυλα, νουδουλικά, νουδουμπούτς, μαλάκες, ξεφτίλες κλπ κλπ που όλη μέρα προπαγανδίζουν τις γαλάζιες ακρίδες, ενώ οι άλλοι είναι ο Αλ, ο Μερκ, ο Πήζον, ο Μαδ κλπ που μπορεί απλά πού και πού να γράψουν κάτι που αξίζει να τους πούμε "ντα βρε κακό συριζάκι, μη λες τέτοια". Ξέρω ότι υπερβάλλω, αλλά η γενική εικόνα είναι αυτή, να ξες.
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... :p2:
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Bic έγραψε: 22 Απρ 2023, 10:22
sys3x έγραψε: 21 Απρ 2023, 21:43
Bic έγραψε: 21 Απρ 2023, 18:23
Επειδή αυτό που λες το βρίσκω ολίγον τι ουτοπικό και εξιδανικευμένο, αφού για οποιοδήποτε έστω και λίγο σκεπτόμενο άτομο που δεν είναι κομματόσκυλο δεν υπάρχει κανένα απολύτως κόμμα του οποίου οι "προτάσεις προς εφαρμογή" να τον καλύπτουν κατά 100% (είτε ποιοτικά, είτε ποσοτικά), η συντριπτική πλειοψηφία αυτών που θα πάνε να ψηφίσουν, θα ψηφίσουν με κριτήρια ένα σωρό άλλους (ή και άλλους) λόγους εκτός από αυτούς που αναφέρεις. Άλλοι θα ψηφίσουν την παράταξη που πλησιάζει καλύτερα στην ιδεολογία τους, άλλοι το κόμμα που πιστεύουν ότι έχουν μεγαλύτερες ελπίδες βολέψουν κάπου αυτούς ή δικούς τους, άλλοι αυτόν που φαντάζονται ότι θα κάνει το μικρότερο κακό στον τόπο, άλλοι επειδή παραδοσιακά ψηφίζουν αριστερά-δεξιά-κέντρο-απόκεντρο κλπ κλπ. Ανάλογα με το πώς σκέφτεται ο καθένας ή με το πόσο κολλημένοι κομματικά είναι.

Οπότε, αφού το πράμα θα πάει σίγουρα έτσι κι επειδή με τα ευχολόγια δουλειά δεν γίνεται, τουλάχιστον ας ψηφίσει ο καθένας τα λιγότερο λαμόγια και/ή όποιους φαντάζονται ότι υπάρχει έστω μια μιδαμινή ελπίδα να κάνουν κάτι, στην παράταξη που σκοπεύει να την ρίξει (την ψήφο).

ΟΚ, ξέρω. Κάπου εδώ αρχίζεις να βρίζεις τα κομματόσκυλα, τις ακρίδες και τα λαμόγια. Αλλά μόνο της ΝΔ, επειδή εκεί έχουν μόνο τέτοιους. Ε;*

Καλύτερο απόλυτα ή καλύτερο συγκριτικά με τα υπόλοιπα (ρεαλιστικά και υπαρκτά) που ξέρουμε;
Νομίζω ότι δεν έχεις καταλάβει σε τι αναφέρομαι αλλά τώρα μου είναι λίγο δύσκολο να γράφω και να εξηγώ.
Εκτός κι αν αναφέρεσαι αποκλειστικά σε Δημοτικές εκλογές (το λέω λόγω της επαναλαμβανόμενης φράσης σου περί Δήμου και δημοτών), τότε νομίζω ότι μια χαρά κατάλαβα σε τι αναφέρεσαι. Απλά καταθέτω μια δική μου άποψη πάνω στο θέμα, ορμώμενος απ' το δικό σου σχόλιο ή έστω από κάποια σημεία του.

sys3x έγραψε: 21 Απρ 2023, 21:43 *ναι, κυρίως της νουδούλας τα κομματόσκυλα άγονται και φέρονται κατά αυτόν τον τρόπο.
Μόνο που η εν γένει συμπεριφορά σου δεν δείχνει να πιστεύεις και πολύ αυτό σε αυτό το "κυρίως", αλλά στο "μόνο". Άποψή μου, βέβαια, και πιθανότατα να μου πεις ότι κάποτε τα έλεγες και για άλλους, ή ότι ανάμεσα σε πχ 1000 ποστς που τους μπινελικώνεις ασάλιωτα μπορεί να έχεις πετάξει κι ένα "ε, καλά, κι εσείς δεν είστε καλύτεροι" για τους "άλλους", αλλά η αίσθηση που μένει τελικά είναι αυτή που σου λέω. Γιατί οι μεν είναι κομματόσκυλα, νουδουλικά, νουδουμπούτς, μαλάκες, ξεφτίλες κλπ κλπ που όλη μέρα προπαγανδίζουν τις γαλάζιες ακρίδες, ενώ οι άλλοι είναι ο Αλ, ο Μερκ, ο Πήζον, ο Μαδ κλπ που μπορεί απλά πού και πού να γράψουν κάτι που αξίζει να τους πούμε "ντα βρε κακό συριζάκι, μη λες τέτοια". Ξέρω ότι υπερβάλλω, αλλά η γενική εικόνα είναι αυτή, να ξες.
Ο μοναδικός λόγος που δεν διαλύθηκε η νέα Δημοκρατία όπως το ΠΑΣΟΚ είναι ότι μεγάλο μέρος των ψηφοφόρων της και το σύνολο του πολιτικού της προσωπικού δρουν σαν την μαφία, σαν μια εγκληματική οργάνωση, ότι και να γίνει την ακολουθούν, οπότε λοιπόν δεν ισχύουν όλα για όλους, η νέα Δημοκρατία είναι ακρίδες. Γενικότερα έχει νόημα να ασκείς κριτική στην εξουσία, αυτό έκανα και αυτό κάνω, εσύ μου δείχνεις ότι τραβάς κάποιο ζόρι με την νέα Δημοκρατία πάντως, εγώ δεν τραβάω κανένα ζόρι με τον σρζ, απλά η νέα Δημοκρατία είναι πολύ πολύ χειρότερη ακόμη κι από τον σρζ στην σούμα (έχουν άλλες οσφυκαμψίες αυτοί, κυρίως ντεμέκ ιδεολογικιές), κλέφτες, απατεώνες και άχρηστοι. Ακρίδες.

υγ: η Δημοκρατία προϋποθέτει πρώτα από όλα κληρωτίδα για τα πρόσωπα και ψηφοφορία για την λήψη αποφάσεων, δεν είναι άποψη αυτό, είναι ορισμός.
υγ2: δεν έχω βρίσει - κράξει ποτές τους ζαίους, ούτε χτε το βραδ πχ που μιλούσα με έναν ζαίο φίλο μου, σίγουρα ποτές. :lol:

Ελπίζω να μην το πάρεις στραβά αυτό που θα σου πω, δεν με ενδιαφέρει η άποψή σου, δεν με ενδιαφέρουν οι απόψεις γενικότερα σε θέματά που θεωρώ ότι δεν χωράνε απόψεις, πρώτη από όλες τις απόψεις για να καταλάβεις δεν με ενδιαφέρει καν η δικιά μου (έχω διαμορφωμένη άποψή και προσπαθώ να την αντικρούσω μέσα μου, να την σκοτώσω και τα καταφέρνω εξαιρετικά καλά μέχρι στιγμής), προσπαθώ να κάνω λογική ανάλυση των γεγονότων, τίποτε περισσότερο και τίποτε λιγότερο, ίσως γι' αυτό.
:wave:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sys3x την 22 Απρ 2023, 15:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

sys3x έγραψε: 22 Απρ 2023, 15:27Γενικότερα έχει νόημα να ασκείς κριτική στην εξουσία, αυτό έκανα και αυτό κάνω,
Ξέρεις, υπάρχει και μία απειροελάχιστη :D πιθανότητα αυτό που κάποιοι θεωρούν "κριτική στην εξουσία" να παραπέμπει σε εμμονική διαταραχή.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
sys3x

ΓΑΛΗ έγραψε: 22 Απρ 2023, 15:32
sys3x έγραψε: 22 Απρ 2023, 15:27Γενικότερα έχει νόημα να ασκείς κριτική στην εξουσία, αυτό έκανα και αυτό κάνω,
Ξέρεις, υπάρχει και μία απειροελάχιστη :D πιθανότητα αυτό που κάποιοι θεωρούν "κριτική στην εξουσία" να παραπέμπει σε εμμονική διαταραχή.
Ναι, σίγουρα, πάνε κοίταξέ το.
:lol:
Και μετά έλα πες μου αν έρχομαι.
:lol:

.
Άβαταρ μέλους
nyxtovios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nyxtovios »

Το ξέρουμε ότι τα έχεις χαμένα
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

:102:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

nyxtovios έγραψε: 22 Απρ 2023, 15:37
Το ξέρουμε ότι τα έχεις χαμένα
Το ξέρω ότι το ξέρετε.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Άρτσι μπούρτσι κι ο λουλάς.
🤣

.
Άβαταρ μέλους
nyxtovios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nyxtovios »

Δείτε με τι κάνουν προεκλογικό αγώνα πλέον

:smt005:

https://www.protothema.gr/stories/artic ... akopoious/

Ποιος ήταν ο Μαρίνος Ζαμπάτης; - Η εκρηκτική κατάσταση στην Αλβανία το 1997 και οι καθημερινές μάχες στα θαλάσσια σύνορα στο Ιόνιο - Η μοιραία σύγκρουση με τους Αλβανούς κακοποιούς στη Θεσπρωτία και ο τραγικός θάνατος του Μαρίνου Ζαμπάτη - Η σύλληψη μετά από 17 χρόνια, του Αλβανού δολοφόνου - Το επίδομα στη μητέρα του Ζαμπάτη που έκοψε ο ΣΥΡΙΖΑ

:smt005:

Πόσο είπαμε ήμασταν στην ελευθερία τύπου; 108η θέση;
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”