Οκ, αλλά δεν με νοιάζει, αυτό που θα με ενδιέφερε όμως είναι κανένα τιπ για ασημένιες βαφές σε ήδη άσπροασημένια μαλλιά, έχουν μείνει μερικά μαύρα και μου την σπάνε βασικά, γι' αυτό.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο πνιγμένος απ' τα μαλλιά του πιάνεται: Η νουδού απαγορεύει σε 220 χιλιάδες νέους να ψηφίσουν
Re: Ο πνιγμένος απ' τα μαλλιά του πιάνεται: Η νουδού απαγορεύει σε 220 χιλιάδες νέους να ψηφίσουν
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
-
Δημοκράτης
Re: Ο πνιγμένος απ' τα μαλλιά του πιάνεται: Η νουδού απαγορεύει σε 220 χιλιάδες νέους να ψηφίσουν
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 20 Απρ 2023, 20:44 άλλο ένα τρικούβερτο γαμήσι στους πατόζαιους. Μπράβο Κυριάκο!
-
Δημοκράτης
Πάντως να πούμε ότι έχουμε φτάσει στο 2023 και για να ψηφίσεις πας ακόμα σε εκλογικό κέντρο και πετάς χαρτιά μέσα σε μια κάλπη.
Υποβάλει φορολογικές δηλώσεις διαδικτυακά, βγάζεις δάνεια, αγοράζεις σπίτια, πληρώνεις εφορία κτλ αλλά δεν έχουν βγάλει μια εφαρμογή στο taxis να ψηφίσεις
Δεν βγάζει νόημα όλο αυτό
Υποβάλει φορολογικές δηλώσεις διαδικτυακά, βγάζεις δάνεια, αγοράζεις σπίτια, πληρώνεις εφορία κτλ αλλά δεν έχουν βγάλει μια εφαρμογή στο taxis να ψηφίσεις
Δημοκράτης έγραψε: 20 Απρ 2023, 21:44ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 20 Απρ 2023, 20:44 άλλο ένα τρικούβερτο γαμήσι στους πατόζαιους. Μπράβο Κυριάκο!![]()
![]()
![]()
Απ' τη μια λές οτι δεν έγινε, κι απ' την άλλη πανηγυρίζεις. Ε, ρε Dr. Alban.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Κακώς σου τη σπάνε, κάνουν ωραία αντίθεση.sys3x έγραψε: 20 Απρ 2023, 21:37Οκ, αλλά δεν με νοιάζει, αυτό που θα με ενδιέφερε όμως είναι κανένα τιπ για ασημένιες βαφές σε ήδη άσπροασημένια μαλλιά, έχουν μείνει μερικά μαύρα και μου την σπάνε βασικά, γι' αυτό.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
μπράβο σας αν συγκεντρωσατε ικανό αριθμό ψήφων.zteo έγραψε: 20 Απρ 2023, 21:16Στις τελευταίες εκλογές στις ψηφους των ομογενών το ΚΚΕ ήρθε δεύτερο.southern έγραψε: 20 Απρ 2023, 21:10Η υπηκοότητα είναι ο κυριότερος δεσμός ενός ατόμου με ένα κράτος. εδώ θέλετε να ψηφίζει κάθε καρυδιάς καρύδι, οι ψήφοι των ομογενών και αυτών που έφυγαν μετά το 2010 δεν χωράνε;;zteo έγραψε: 20 Απρ 2023, 21:05
Ακόμα και εάν είναι πολίτες αλλού κράτους χωρίς κανένα δεσμός η σχέση με το κρατος καταγωγής τους?![]()
μόνα ζυγά δικά σας τα θέλετε.
φταίει όμως και ο Μητσοτάκης που σας υπολογιζε όταν είχε 45% στις δημοσκοπήσεις. ένας πιο αδίστακτος πολιτικός θα είχε φέρει στις κάλπες 500 χιλιάδες Έλληνες του εξωτερικού και δεν θα υπολογίζε την αριστερά σε απολύτως τίποτα. είναι αγαθιαρηδες και άξιοι της μοίρας τους.
Θέλεις πολίτες άλλης χώρας που δεν έχουν καμία υποχρέωση απέναντι στο Ελληνικό κράτος να έχει δικαιώματα αλλά όχι υποχρεώσεις.
Την ίδια ώρα στους εποχικούς εργαζόμενους του τουρισμού αφαιρείς κάθε δικαίωμα λόγου απαιτείς όμως να είναι εντάξει στις υποχρεώσεις τους απέναντι στο κράτος.
Ακραία ταξική αντίληψη
τα παραπονα σου για τους εργαζόμενους στο τουρισμό να τα κάνεις σε όσους στηρίζουν ΝΔ. εγώ θα ψηφισω τον Μπογδάνο, ότι και να πιάσει.
συμφωνώ ότι θα πρέπει να φτιαχτεί μια πλατφόρμα που θα μπορούν να ψηφίζουν ηλεκτρονικά.
εγώ πάντως θα ήμουν πολύ πιο αδίστακτος και μακιαβελικος προς τους αριστερούς πολιτικούς αντιπάλους μου αν ήμουν ο Μητσοτάκης
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php?f=29&t=21951
https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php?f=29&t=21951
-
Δημοκράτης
πουλιά στον αέρα πιάνεις ρε αυγίτηKauldron έγραψε: 20 Απρ 2023, 21:59Δημοκράτης έγραψε: 20 Απρ 2023, 21:44ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 20 Απρ 2023, 20:44 άλλο ένα τρικούβερτο γαμήσι στους πατόζαιους. Μπράβο Κυριάκο!![]()
![]()
![]()
Απ' τη μια λές οτι δεν έγινε, κι απ' την άλλη πανηγυρίζεις. Ε, ρε Dr. Alban.
![]()
![]()
![]()
Θέλω να πετύχω λίιγο μεγαλύτερη ομοιομορφία.ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Απρ 2023, 22:27Κακώς σου τη σπάνε, κάνουν ωραία αντίθεση.sys3x έγραψε: 20 Απρ 2023, 21:37Οκ, αλλά δεν με νοιάζει, αυτό που θα με ενδιέφερε όμως είναι κανένα τιπ για ασημένιες βαφές σε ήδη άσπροασημένια μαλλιά, έχουν μείνει μερικά μαύρα και μου την σπάνε βασικά, γι' αυτό.ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Απρ 2023, 17:19
Σαφώς και ξέρω. Δεν έχω δει ποτέ κάποιο επιθετικό ροτβάιλερ σε πχορουμικά ασμπέτε.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
-
Εμπεδοκλής
Δεν το ξέραμε να σας δανείσουμε.Δημοκράτης έγραψε: 20 Απρ 2023, 21:36Εγώ φίλε ζαιε θα τα πληρώσω αλλά δεν έχουν όλοι 500ε για εισιτήριαΕμπεδοκλής έγραψε: 20 Απρ 2023, 21:20Και οι Έλληνες του εξωτερικού γιατί να μην πληρώσουν εισιτήρια να ψηφίσουν εδώ; Δε μπορούν να πληρώσουν ή δε θέλουν να ταξιδέψουν;Δημοκράτης έγραψε: 20 Απρ 2023, 20:26
Καταρχάς κανένας δεν απαγορεύει σε κανέναν να παιε να ψηφίσει. Μάλιστα η νδ έκανε πιο εύκολο το να ψηφίσουν όσοι είναι στο εξωτερικό.
Από εκεί και πέρα έστω ότι όσοι δουλεύουν σε νησιά δεν θα πάνε νε ψηφίσουν γιατί δεν μπορούν να πληρώσουν εισιτήρια ή δεν θέλουν να ταξιδέψουν
Οι εκλογές έτσι κι αλλιώς θα γίνονταν καλοκαίρι γιατί τον Ιούνιο έτσι και αλλιώς τελειώνει η τετραετία.
Τι ακριβώς θέλουν δηλαδή τα ούφο να πάνε οι εκλογές για Νοέμβρη ώστε να έχει τελειώσει η τουριστική σεζόν ;
Επίσης για να πηζουν οι ζαιοι![]()
- hellegennes
Αν δεν θέλουν να διαθέσουν 500 ευρώ για εισιτήρια, σημαίνει ότι δεν ενδιαφέρονται τόσο για την χώρα της οποίας την τύχη θέλουν να καθορίσουν.Δημοκράτης έγραψε: 20 Απρ 2023, 21:36Εγώ φίλε ζαιε θα τα πληρώσω αλλά δεν έχουν όλοι 500ε για εισιτήριαΕμπεδοκλής έγραψε: 20 Απρ 2023, 21:20Και οι Έλληνες του εξωτερικού γιατί να μην πληρώσουν εισιτήρια να ψηφίσουν εδώ; Δε μπορούν να πληρώσουν ή δε θέλουν να ταξιδέψουν;Δημοκράτης έγραψε: 20 Απρ 2023, 20:26
Καταρχάς κανένας δεν απαγορεύει σε κανέναν να παιε να ψηφίσει. Μάλιστα η νδ έκανε πιο εύκολο το να ψηφίσουν όσοι είναι στο εξωτερικό.
Από εκεί και πέρα έστω ότι όσοι δουλεύουν σε νησιά δεν θα πάνε νε ψηφίσουν γιατί δεν μπορούν να πληρώσουν εισιτήρια ή δεν θέλουν να ταξιδέψουν
Οι εκλογές έτσι κι αλλιώς θα γίνονταν καλοκαίρι γιατί τον Ιούνιο έτσι και αλλιώς τελειώνει η τετραετία.
Τι ακριβώς θέλουν δηλαδή τα ούφο να πάνε οι εκλογές για Νοέμβρη ώστε να έχει τελειώσει η τουριστική σεζόν ;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Και πως θα διασφαλιζόταν η μυστικότητα της ψηφοφορίας;Δημοκράτης έγραψε: 20 Απρ 2023, 21:47 Πάντως να πούμε ότι έχουμε φτάσει στο 2023 και για να ψηφίσεις πας ακόμα σε εκλογικό κέντρο και πετάς χαρτιά μέσα σε μια κάλπη.
-
Δημοκράτης
ο Κούλης έχει άλλη άποψη και έδωσε το δικαίωμα στον κόσμο να ψηφίσει από εκεί που είναι. Να ψηφίσετε ζαίους να το αλλάξουνhellegennes έγραψε: 20 Απρ 2023, 22:56Αν δεν θέλουν να διαθέσουν 500 ευρώ για εισιτήρια, σημαίνει ότι δεν ενδιαφέρονται τόσο για την χώρα της οποίας την τύχη θέλουν να καθορίσουν.Δημοκράτης έγραψε: 20 Απρ 2023, 21:36Εγώ φίλε ζαιε θα τα πληρώσω αλλά δεν έχουν όλοι 500ε για εισιτήριαΕμπεδοκλής έγραψε: 20 Απρ 2023, 21:20
Και οι Έλληνες του εξωτερικού γιατί να μην πληρώσουν εισιτήρια να ψηφίσουν εδώ; Δε μπορούν να πληρώσουν ή δε θέλουν να ταξιδέψουν;
Καθεσαι τωρα και απαντας στο Δημοκρατη,παλια αν τα παιδια ρωτουσαν τετοια πραματα στην 3η δημοτικου τα στελναν οι δασκαλοι στην ειδικη ταξη.mao mao έγραψε: 20 Απρ 2023, 22:59Και πως θα διασφαλιζόταν η μυστικότητα της ψηφοφορίας;Δημοκράτης έγραψε: 20 Απρ 2023, 21:47 Πάντως να πούμε ότι έχουμε φτάσει στο 2023 και για να ψηφίσεις πας ακόμα σε εκλογικό κέντρο και πετάς χαρτιά μέσα σε μια κάλπη.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
-
Δημοκράτης
το blockchain έχει λύσει αυτό το πρόβλημαmao mao έγραψε: 20 Απρ 2023, 22:59Και πως θα διασφαλιζόταν η μυστικότητα της ψηφοφορίας;Δημοκράτης έγραψε: 20 Απρ 2023, 21:47 Πάντως να πούμε ότι έχουμε φτάσει στο 2023 και για να ψηφίσεις πας ακόμα σε εκλογικό κέντρο και πετάς χαρτιά μέσα σε μια κάλπη.
-
Δημοκράτης
το οτι είστε τεχνολογικά αναλφάβητοι δεν πάει να πει ότι δεν γίνεταιGoBack έγραψε: 20 Απρ 2023, 23:01Καθεσαι τωρα και απαντας στο Δημοκρατη,παλια αν τα παιδια ρωτουσαν τετοια πραματα στην 3η δημοτικου τα στελναν οι δασκαλοι στην ειδικη ταξη.mao mao έγραψε: 20 Απρ 2023, 22:59Και πως θα διασφαλιζόταν η μυστικότητα της ψηφοφορίας;Δημοκράτης έγραψε: 20 Απρ 2023, 21:47 Πάντως να πούμε ότι έχουμε φτάσει στο 2023 και για να ψηφίσεις πας ακόμα σε εκλογικό κέντρο και πετάς χαρτιά μέσα σε μια κάλπη.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 23 Απαντήσεις
- 775 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πρετεντέρης
-