!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο πνιγμένος απ' τα μαλλιά του πιάνεται: Η νουδού απαγορεύει σε 220 χιλιάδες νέους να ψηφίσουν
Re: Ο πνιγμένος απ' τα μαλλιά του πιάνεται: Η νουδού απαγορεύει σε 220 χιλιάδες νέους να ψηφίσουν
στις ιταλικές εκλογές είχα διαβάσει πως συμμετείχε η ιταλική παροικία της Βραζιλίας. Γινεται και σε αλλες χωρες. είναι δικαιο να ψηφίσουν όλοι όσοι έχουν ελληνική υπηκοότητα.
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php?f=29&t=21951
- Πρετεντέρης
- Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια
Re: Ο πνιγμένος απ' τα μαλλιά του πιάνεται: Η νουδού απαγορεύει σε 220 χιλιάδες νέους να ψηφίσουν
Απλά μαθηματικά είναι.Kauldron έγραψε: 20 Απρ 2023, 20:29Γιατί, σου στείλανε μέηλ και οι 220 χιλιάδες και σου τα είπαν?Πρετεντέρης έγραψε: 20 Απρ 2023, 18:05 Οι 200000 στα 5,5 εκ περίπου που ψήφισαν το 2019 είναι το 3,6%.
ΑΝ ψηφίσουν όντως όλοι αυτοί και ΑΝ ψηφίσουν ολοι ΣΥΡΙΖΑ, τότε είναι σημαντικό ποσοστό.
Επειδή οι δύο παραπάνω προϋποθέσεις ΔΕΝ ισχύουν, λέτε μαλακιες, καραγκιοζηδες.
Φιλικά.
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
- Πρετεντέρης
Πάψε! Είναι συνωμοσία του Κούλη!Δημοκράτης έγραψε: 20 Απρ 2023, 20:26Καταρχάς κανένας δεν απαγορεύει σε κανέναν να παιε να ψηφίσει. Μάλιστα η νδ έκανε πιο εύκολο το να ψηφίσουν όσοι είναι στο εξωτερικό.Πρετεντέρης έγραψε: 20 Απρ 2023, 18:05 Οι 200000 στα 5,5 εκ περίπου που ψήφισαν το 2019 είναι το 3,6%.
ΑΝ ψηφίσουν όντως όλοι αυτοί και ΑΝ ψηφίσουν ολοι ΣΥΡΙΖΑ, τότε είναι σημαντικό ποσοστό.
Φιλικά.
Από εκεί και πέρα έστω ότι όσοι δουλεύουν σε νησιά δεν θα πάνε νε ψηφίσουν γιατί δεν μπορούν να πληρώσουν εισιτήρια ή δεν θέλουν να ταξιδέψουν
Οι εκλογές έτσι κι αλλιώς θα γίνονταν καλοκαίρι γιατί τον Ιούνιο έτσι και αλλιώς τελειώνει η τετραετία.
Τι ακριβώς θέλουν δηλαδή τα ούφο να πάνε οι εκλογές για Νοέμβρη ώστε να έχει τελειώσει η τουριστική σεζόν ;
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
Ακόμα και εάν είναι πολίτες αλλού κράτους χωρίς κανένα δεσμός η σχέση με το κρατος καταγωγής τους?southern έγραψε: 20 Απρ 2023, 20:58 στις ιταλικές εκλογές είχα διαβάσει πως συμμετείχε η ιταλική παροικία της Βραζιλίας. Γινεται και σε αλλες χωρες. είναι δικαιο να ψηφίσουν όλοι όσοι έχουν ελληνική υπηκοότητα.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- hellegennes
Οι φοιτητές δεν είναι κάτοικοι εξωτερικού. Μιλάμε για μόνιμο τόπο κατοικίας.Lord Brum έγραψε: 20 Απρ 2023, 20:47μην συγχέεις την ψήφο με τον τόπο κατοικίας. αν είναι έτσι να ψηφίζουν οι πακιστανοί της μανωλάδας και οι λαθροεισβολείς και όχι οι έλληνες φοιτητές στο εξωτερικόhellegennes έγραψε: 20 Απρ 2023, 20:06
Τώρα το έφτασες στον σουρεαλισμό. Δεν ζουν στην Ελλάδα αλλά πρέπει το κράτος να τους δίνει δικαιώματα Έλληνα πολίτη γιατί αλλιώς λες ότι είναι άδικο.
Δεν υπάρχει απολύτως κανένας λόγος να ψηφίζουν. Δεν έχουν ατομικό ενδιαφέρον που να επηρεάζεται για να πρέπει να το καθορίσουν με την ψήφο τους.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Η υπηκοότητα είναι ο κυριότερος δεσμός ενός ατόμου με ένα κράτος. εδώ θέλετε να ψηφίζει κάθε καρυδιάς καρύδι, οι ψήφοι των ομογενών και αυτών που έφυγαν μετά το 2010 δεν χωράνε;;zteo έγραψε: 20 Απρ 2023, 21:05Ακόμα και εάν είναι πολίτες αλλού κράτους χωρίς κανένα δεσμός η σχέση με το κρατος καταγωγής τους?southern έγραψε: 20 Απρ 2023, 20:58 στις ιταλικές εκλογές είχα διαβάσει πως συμμετείχε η ιταλική παροικία της Βραζιλίας. Γινεται και σε αλλες χωρες. είναι δικαιο να ψηφίσουν όλοι όσοι έχουν ελληνική υπηκοότητα.
μόνα ζυγά δικά σας τα θέλετε.
φταίει όμως και ο Μητσοτάκης που σας υπολογιζε όταν είχε 45% στις δημοσκοπήσεις. ένας πιο αδίστακτος πολιτικός θα είχε φέρει στις κάλπες 500 χιλιάδες Έλληνες του εξωτερικού και δεν θα υπολογίζε την αριστερά σε απολύτως τίποτα. είναι αγαθιαρηδες και άξιοι της μοίρας τους.
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
Δηλαδη για τις απολαβές των εποχικών του τουρισμού πρέπει να έχουν δικαίωμα να εκφράζουν την άποψη τους οι μόνιμοι κάτοικοι εξωτερικού όχι οι ίδιοι οι εργαζόμενοι στον τουρισμό.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Στις τελευταίες εκλογές στις ψηφους των ομογενών το ΚΚΕ ήρθε δεύτερο.southern έγραψε: 20 Απρ 2023, 21:10Η υπηκοότητα είναι ο κυριότερος δεσμός ενός ατόμου με ένα κράτος. εδώ θέλετε να ψηφίζει κάθε καρυδιάς καρύδι, οι ψήφοι των ομογενών και αυτών που έφυγαν μετά το 2010 δεν χωράνε;;zteo έγραψε: 20 Απρ 2023, 21:05Ακόμα και εάν είναι πολίτες αλλού κράτους χωρίς κανένα δεσμός η σχέση με το κρατος καταγωγής τους?southern έγραψε: 20 Απρ 2023, 20:58 στις ιταλικές εκλογές είχα διαβάσει πως συμμετείχε η ιταλική παροικία της Βραζιλίας. Γινεται και σε αλλες χωρες. είναι δικαιο να ψηφίσουν όλοι όσοι έχουν ελληνική υπηκοότητα.![]()
μόνα ζυγά δικά σας τα θέλετε.
φταίει όμως και ο Μητσοτάκης που σας υπολογιζε όταν είχε 45% στις δημοσκοπήσεις. ένας πιο αδίστακτος πολιτικός θα είχε φέρει στις κάλπες 500 χιλιάδες Έλληνες του εξωτερικού και δεν θα υπολογίζε την αριστερά σε απολύτως τίποτα. είναι αγαθιαρηδες και άξιοι της μοίρας τους.
Θέλεις πολίτες άλλης χώρας που δεν έχουν καμία υποχρέωση απέναντι στο Ελληνικό κράτος να έχει δικαιώματα αλλά όχι υποχρεώσεις.
Την ίδια ώρα στους εποχικούς εργαζόμενους του τουρισμού αφαιρείς κάθε δικαίωμα λόγου απαιτείς όμως να είναι εντάξει στις υποχρεώσεις τους απέναντι στο κράτος.
Ακραία ταξική αντίληψη.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
-
Εμπεδοκλής
Και οι Έλληνες του εξωτερικού γιατί να μην πληρώσουν εισιτήρια να ψηφίσουν εδώ; Δε μπορούν να πληρώσουν ή δε θέλουν να ταξιδέψουν;Δημοκράτης έγραψε: 20 Απρ 2023, 20:26Καταρχάς κανένας δεν απαγορεύει σε κανέναν να παιε να ψηφίσει. Μάλιστα η νδ έκανε πιο εύκολο το να ψηφίσουν όσοι είναι στο εξωτερικό.Πρετεντέρης έγραψε: 20 Απρ 2023, 18:05 Οι 200000 στα 5,5 εκ περίπου που ψήφισαν το 2019 είναι το 3,6%.
Φιλικά.
Από εκεί και πέρα έστω ότι όσοι δουλεύουν σε νησιά δεν θα πάνε νε ψηφίσουν γιατί δεν μπορούν να πληρώσουν εισιτήρια ή δεν θέλουν να ταξιδέψουν
Οι εκλογές έτσι κι αλλιώς θα γίνονταν καλοκαίρι γιατί τον Ιούνιο έτσι και αλλιώς τελειώνει η τετραετία.
Τι ακριβώς θέλουν δηλαδή τα ούφο να πάνε οι εκλογές για Νοέμβρη ώστε να έχει τελειώσει η τουριστική σεζόν ;
- Πρετεντέρης
1% να ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ; Δε θα ψηφίσουν 0.5% ΝΔ; Άρα τι συζητάμε;Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 20 Απρ 2023, 20:28Τι θα πει αν ψηφίσουν όλοι αυτοί; Γιατί θα ψηφίσουν και τα υπόλοιπα 5.3 εκατομμύρια;Πρετεντέρης έγραψε: 20 Απρ 2023, 18:05 Οι 200000 στα 5,5 εκ περίπου που ψήφισαν το 2019 είναι το 3,6%.
Φιλικά.
Αναλογικά περίπου θα ψηφίσουν, οπότε κάπου 3.6% θα παραμείνουν.
Σαφώς και δε θα ψηφίσουν όλοι ΣΥΡΙΖΑ , αλλά ακόμη και 1% έχει σημασία.
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
Συζηταμε οτι οσο μικροτερη ειναι η συμμετοχη τοσο ευνοειται η ΝΔ αφου ειστε dedicated κομματοσκυλα
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- Πρετεντέρης
Επειδή, δε διάβασες τι έγραψα, αυτό το 3,6% που είναι οι 200000 δεν έχει μεγάλο βάρος και γιατί δε θα ψήφιζαν όλοι και γιατί δε θα ψήφιζαν μονοκούκι ζαιους, ισαποστακια μου.GoBack έγραψε: 20 Απρ 2023, 21:23 Συζηταμε οτι οσο μικροτερη ειναι η συμμετοχη τοσο ευνοειται η ΝΔ αφου ειστε dedicated κομματοσκυλα
Γράφε στα αθλητικά. Το νήμα είναι για μεγάλα παιδάκια.
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
Διαβασα τι εγραψες και απαντησα στο γιατι η μεγαλυτρη αποχη σας ευνοειΠρετεντέρης έγραψε: 20 Απρ 2023, 21:26Επειδή, δε διάβασες τι έγραψα, αυτό το 3,6% που είναι οι 200000 δεν έχει μεγάλο βάρος και γιατί δε θα ψήφιζαν όλοι και γιατί δε θα ψήφιζαν μονοκούκι ζαιους, ισαποστακια μου.GoBack έγραψε: 20 Απρ 2023, 21:23 Συζηταμε οτι οσο μικροτερη ειναι η συμμετοχη τοσο ευνοειται η ΝΔ αφου ειστε dedicated κομματοσκυλα
Γράφε στα αθλητικά. Το νήμα είναι για μεγάλα παιδάκια.![]()
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
-
Δημοκράτης
Εγώ φίλε ζαιε θα τα πληρώσω αλλά δεν έχουν όλοι 500ε για εισιτήριαΕμπεδοκλής έγραψε: 20 Απρ 2023, 21:20Και οι Έλληνες του εξωτερικού γιατί να μην πληρώσουν εισιτήρια να ψηφίσουν εδώ; Δε μπορούν να πληρώσουν ή δε θέλουν να ταξιδέψουν;Δημοκράτης έγραψε: 20 Απρ 2023, 20:26Καταρχάς κανένας δεν απαγορεύει σε κανέναν να παιε να ψηφίσει. Μάλιστα η νδ έκανε πιο εύκολο το να ψηφίσουν όσοι είναι στο εξωτερικό.Πρετεντέρης έγραψε: 20 Απρ 2023, 18:05 Οι 200000 στα 5,5 εκ περίπου που ψήφισαν το 2019 είναι το 3,6%.
Φιλικά.
Επίσης για να πηζουν οι ζαιοι
-
Δημοκράτης
Το είχε στημένο από το 19 που έκανε τις εκλογές πρόωρα ο σύριζα.Πρετεντέρης έγραψε: 20 Απρ 2023, 21:04Πάψε! Είναι συνωμοσία του Κούλη!Δημοκράτης έγραψε: 20 Απρ 2023, 20:26Καταρχάς κανένας δεν απαγορεύει σε κανέναν να παιε να ψηφίσει. Μάλιστα η νδ έκανε πιο εύκολο το να ψηφίσουν όσοι είναι στο εξωτερικό.Πρετεντέρης έγραψε: 20 Απρ 2023, 18:05 Οι 200000 στα 5,5 εκ περίπου που ψήφισαν το 2019 είναι το 3,6%.
Φιλικά.
Σατανικό μυαλό ο κουλης
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 23 Απαντήσεις
- 775 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πρετεντέρης
-