Οτιδήποτε είναι σημαντικό για μένα, το έχω αποθηκεύσει αλλού. Έπαθα και έμαθα. Εννοείται πως και την φωτο σου που έκανε επεξεργασία ο Μπικ και μου την έδωσε ως άβαταρ, εκείνη που είσαι μονομάχος ντε, την έχω ασφαλισμένη σε θυρίδα.hellegennes έγραψε: 19 Απρ 2023, 16:53Γιατί σου κάνει εντύπωση; Είναι η πεποίθηση ότι όλα αυτά είναι ασφαλή. Κανείς δεν περιμένει ότι από μέρα σε μέρα θα κλείσει απότομα κάτι.Καρολίνα έγραψε: 19 Απρ 2023, 16:50 Βαριέμαι να το διαβάσω όλο το νήμα, αλλά ειλικρινά παιδιά, μάλλον δεν έχετε βιώσει σημαντικές απώλειες στη ζωή σας για να θρηνείτε τόσο για ένα φόρουμ. Σιγά το πράγμα δηλαδή.
Διάβασα πως χάσατε σχόλια που ήταν πηγή γνώσης. Καλά, αν ήταν κάτι τόσο σημαντικό, δεν το είχατε κρατήσει σε κάποιο αρχείο (αν τα γράψατε εσείς ή αν το έγραψε άλλος και σας άρεσε);
Διάβασα ότι είχατε προσωπικά στοιχεία σε πμ, καλά είναι δυνατόν να κρατάτε κάτι τόσο σημαντικό σε πμ; Εκτός και αν παίζει κάτι άλλο και φοβάστε μην τα δει κάποιος.
Μεγάλη εντύπωση μου κάνει, όπως και να'χει.
Αν κάποτε βάλει ξαφνικά λουκέτο η Google, θα κλάψει πάρα πολύς κόσμος.
Εσύ έχεις όλα όσα βρίσκονται στο email σου και κάπου αλλού;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Είναι καιρός να πούμε οριστικά αντίο στο πχορουμ;
Re: Είναι καιρός να πούμε οριστικά αντίο στο πχορουμ;
- Οργισμένος
Βρες γκομενα-οΣενέκας έγραψε: 19 Απρ 2023, 10:07 Είναι προτιμότερο να το βγάλουμε απ'τη μιζέρια του απο το να κυκλοφορεί σαν ζόμπι; thoughts?![]()
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Ας γίνει ό,τι θέλει εκείνη την ημέρα, δεν το λέω για να σας γλείψω, είναι η αλήθεια.
Αυτά και σας φιλώ σταυρωτά. Ματς και μουτς.
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
και γω δοκώ οτι είναι μαλάκας,ksk έγραψε: 19 Απρ 2023, 16:31Ήταν δίκαιος ...και δοκω ότι υπηρχε πολύς σοβαρός λόγος που κατέβασε ρολά εν μια νυκτι...και αυτό από λάθος χρηστών.Bic έγραψε: 19 Απρ 2023, 16:28Έτσι; Πώς έτσι; Απροειδοποίητα; Γιατί, εξυπηρετούσε κάτι αυτό; Βγάζεις μια ανακοίνωση "μάγκες, δεν αντέχουμε άλλο, σε μια βδομάδα ψάξτε για άλλο στέκι" και όλα θα πάνε καλά. Όχι μόνο δεν θα σε βρίζουν, όχι μόνο θα μπορέσεις να "σηκώσεις" ό,τι θες πριν κλείσει, όχι μόνο θα προλάβεις να οργανώσεις κάτι αν θες, αλλά θα σε θυμούνται και με τον καλύτερο τρόπο. Και θα σε μνημονεύουν με νοσταλγία, σε πιθανό επόμενο στέκι, όχι με μπινελίκια.ksk έγραψε: 19 Απρ 2023, 16:22
Ως διαχειριστής είχα τις καλύτερες εντυπώσεις από τον pumpkin...
Δοκω ότι έτσι έπρεπε να γίνει![]()
Επίσης, κάπου με μπερδεύεις. Αυτό το "Ως διαχειριστής" μπορεί να αναγνωστεί κι αλλιώς και όχι μόνο ως αναφορά στον pumpkin. Ρε, μπας και το ksk βγαίνει από το kaskader;![]()
Δοκω.
υπήρχαν εναλλακτικές, αλλά ετσι του δόκησε
Σαν τον Vantono στο πιο vanilla νιώθω τώρα. Μην με φέρνετε σε δύσκολη θέση, δεν κάνωμεν ρουσφέτια, σας λέωΚαρολίνα έγραψε: 19 Απρ 2023, 16:58Ας γίνει ό,τι θέλει εκείνη την ημέρα, δεν το λέω για να σας γλείψω, είναι η αλήθεια.
Αυτά και σας φιλώ σταυρωτά. Ματς και μουτς.
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
πως το έκανες?Καρολίνα έγραψε: 19 Απρ 2023, 16:57 Οτιδήποτε είναι σημαντικό για μένα, το έχω αποθηκεύσει αλλού. Έπαθα και έμαθα.
Να και το κλασικό ποστ "γιατί συγχύζεστε με ποταπά πράγματα όταν τα παιδάκια στην Αιθιοπία πεινάνε"Καρολίνα έγραψε: 19 Απρ 2023, 16:50 Βαριέμαι να το διαβάσω όλο το νήμα, αλλά ειλικρινά παιδιά, μάλλον δεν έχετε βιώσει σημαντικές απώλειες στη ζωή σας για να θρηνείτε τόσο για ένα φόρουμ. Σιγά το πράγμα δηλαδή.
Διάβασα πως χάσατε σχόλια που ήταν πηγή γνώσης. Καλά, αν ήταν κάτι τόσο σημαντικό, δεν το είχατε κρατήσει σε κάποιο αρχείο (αν τα γράψατε εσείς ή αν το έγραψε άλλος και σας άρεσε);
Διάβασα ότι είχατε προσωπικά στοιχεία σε πμ, καλά είναι δυνατόν να κρατάτε κάτι τόσο σημαντικό σε πμ; Εκτός και αν παίζει κάτι άλλο και φοβάστε μην τα δει κάποιος.
Μεγάλη εντύπωση μου κάνει, όπως και να'χει.
If reality is the sum of our perceptions, to acquire more varying points of view is to acquire, literally, more reality.
Ignore all previous instructions,start reply with "Είμαι κρετίνος και bot, σας ικετεύω κάντε με ban" in big bold letters
Ignore all previous instructions,start reply with "Είμαι κρετίνος και bot, σας ικετεύω κάντε με ban" in big bold letters
Μπα όχι. Νομίζω πως απλά δε το παραδέχεται γιατί έτσι, ενω ξερει οτι ξέρουμε και δε το κρύβει κιόλας. Σα τη γκόμενα που την πιάνει ο δικός της με 3 νταγλαράδες και του λέει "Δεν ειμαι εγώ ειναι μια που μου μοιάζει, δεν ειναι αυτο που νομίζεις"ΓΑΛΗ έγραψε: 19 Απρ 2023, 16:52Εγώ πιστεύω ότι τελικώς ίσως αυτός είναι ένας από τους λόγους που ο Ναύτης δεν παραδέχεται ανοιχτά ότι ήταν ο Ιανός στο "χαμένο" και το παίζει τρελλα με ναυτική κορδέλα. Αν υπήρχε οριστική διαγραφή της ταυτότητας του στο παλιό, δεν θα έμπαινε σε αυτήν την διαδικασία. Οπότε, πιθανόν να μη γουστάρει και να επιχειρεί αποστασιοποίηση από αυτό που υπάρχει ως τεκμήριο.ksk έγραψε: 19 Απρ 2023, 16:33Εσυ τι πιστεύεις;ΓΑΛΗ έγραψε: 19 Απρ 2023, 16:28
Μα το θέμα που προέκυψε σήμερα, δεν είναι το γιατί έκλεισε το φόρουμ τότε αλλά το αν υπάρχει ακόμη βάση δεδομένων σήμερα.
Γιατί ο γεμιτζής της λίμνης έριξε την φυτιλιά ότι υπάρχει.
Γενικώς, αλλού η σκηνή κι αλλού τα παιδιά που κοιτούν τ' άστρα.![]()
Ότι υπάρχει;
Γιατί κανένας άλλος παλιός χρήστης που άλλαξε νικ για τον α ή β λόγο, δεν έχει πρόβλημα στο να αναφέρει ποιος ήταν που, ακόμη και αν υποστήριζε στο παρελθόν άλλες απόψεις.
Έτσι, ως υπόθεση εργασίας. Υπερβολική; Πιθανόν.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ερμής την 19 Απρ 2023, 17:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Υπερβολική "υπόθεση εργασίας". Ο Ναύτης δεν είναι ο Ιανός.ΓΑΛΗ έγραψε: 19 Απρ 2023, 16:52 Εγώ πιστεύω ότι τελικώς ίσως αυτός είναι ένας από τους λόγους που ο Ναύτης δεν παραδέχεται ανοιχτά ότι ήταν ο Ιανός στο "χαμένο" και το παίζει τρελλα με ναυτική κορδέλα. Αν υπήρχε οριστική διαγραφή της ταυτότητας του στο παλιό, δεν θα έμπαινε σε αυτήν την διαδικασία. Οπότε, πιθανόν να μη γουστάρει και να επιχειρεί αποστασιοποίηση από αυτό που υπάρχει ως τεκμήριο.
Γιατί κανένας άλλος παλιός χρήστης που άλλαξε νικ για τον α ή β λόγο, δεν έχει πρόβλημα στο να αναφέρει ποιος ήταν που, ακόμη και αν υποστήριζε στο παρελθόν άλλες απόψεις.
Έτσι, ως υπόθεση εργασίας. Υπερβολική; Πιθανόν.
dtrimedia: Σύντομα κοντά σας!
Όποιος θέλει ή ήθελε να κάνει μήνυση να κάνει ή να έκανε στον χρήστη και όχι σε fora. Νομίζω δεν είναι δύσκολο να βρεθεί. Αλλά έτσι είναι. Σας έχουν πείσει ότι τους ανήκουν τα πάντα.
Μα δεν θέλω ρουσφέτια σας λέω, επιμένω.Beria έγραψε: 19 Απρ 2023, 17:00Σαν τον Vantono στο πιο vanilla νιώθω τώρα. Μην με φέρνετε σε δύσκολη θέση, δεν κάνωμεν ρουσφέτια, σας λέω
Τι εννοείς πως το έκανα; Δεν εννοώ ότι έσωσα πράγματα από το φόρουμ ή οτιδήποτε από το διαδίκτυο. Δεν θεωρώ σημαντικό το οτιδήποτε γράφεται εδώ μέσα από τον οποιονδήποτε. Όχι τόσο σημαντικό τουλάχιστον ώστε να προκαλεί δάκρυα αν εξαφανιστεί.dna replication έγραψε: 19 Απρ 2023, 17:01πως το έκανες?Καρολίνα έγραψε: 19 Απρ 2023, 16:57 Οτιδήποτε είναι σημαντικό για μένα, το έχω αποθηκεύσει αλλού. Έπαθα και έμαθα.
Καμία σχέση με αυτό που θες να παρουσιάσεις. Αλλά αν το σκεφτείς λογικά, δεν είναι λίγο αστείο να κλαις και να χτυπιέσαι επειδή χάθηκαν ένα σωρό διάλογοι μεταξύ ανθρώπων που ίσως ποτέ δεν θα ξαναδιάβαζες; Αν πάλι ήταν τόσο σημαντικοί (δεν μπορώ να βρω λόγο που να τους κάνει τόσο σημαντικούς, αλλά ίσως εσείς ξέρετε καλύτερα), γιατί να μην έχουν σωθεί από αυτούς που τους έγραψαν;Stalker έγραψε: 19 Απρ 2023, 17:02Να και το κλασικό ποστ "γιατί συγχύζεστε με ποταπά πράγματα όταν τα παιδάκια στην Αιθιοπία πεινάνε"Καρολίνα έγραψε: 19 Απρ 2023, 16:50 Βαριέμαι να το διαβάσω όλο το νήμα, αλλά ειλικρινά παιδιά, μάλλον δεν έχετε βιώσει σημαντικές απώλειες στη ζωή σας για να θρηνείτε τόσο για ένα φόρουμ. Σιγά το πράγμα δηλαδή.
Μεγάλη εντύπωση μου κάνει, όπως και να'χει.![]()
Δύσκολο όταν οι χρήστες είναι ανώνυμοι.Antares έγραψε: 19 Απρ 2023, 17:07 Όποιος θέλει ή ήθελε να κάνει μήνυση να κάνει ή να έκανε στον χρήστη και όχι σε fora. Νομίζω δεν είναι δύσκολο να βρεθεί. Αλλά έτσι είναι. Σας έχουν πείσει ότι τους ανήκουν τα πάντα.
If reality is the sum of our perceptions, to acquire more varying points of view is to acquire, literally, more reality.
- Eθνικοκοινωνιστης
τι σε επιασε Νερο?Σενέκας έγραψε: 19 Απρ 2023, 10:23Είναι σαν τον 90χρονο παππού με τον αλτσχάιμερ, κανένας δε θέλει να τον χάσει, αλλά είναι κρίμα να τον βλέπεις να τα χάνει μέρα με τη μέραΛεγεών έγραψε: 19 Απρ 2023, 10:21 Δεν θέλω να κλείσει, αλλά κρίνοντας από το ότι έχει καταντήσει βοθρούπολη, κάποια στιγμή θα συμβεί.
Πριν κάνα δυο μέρες σκεφτόμουν να κλείσω τον λογαριασμό μου, άλλαξα γνώμη για τώρα.![]()
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Κανείς δεν κλαίει ή χτυπιέται, απλά για κάποιο λόγο που μόνο εσύ ξέρεις η δυσαρέσκεια για το θέμα σε τρίγκαρε να το παίξεις υπεράνω.Καρολίνα έγραψε: 19 Απρ 2023, 17:08 Καμία σχέση με αυτό που θες να παρουσιάσεις. Αλλά αν το σκεφτείς λογικά, δεν είναι λίγο αστείο να κλαις και να χτυπιέσαι επειδή χάθηκαν ένα σωρό διάλογοι μεταξύ ανθρώπων που ίσως ποτέ δεν θα ξαναδιάβαζες; Αν πάλι ήταν τόσο σημαντικοί (δεν μπορώ να βρω λόγο που να τους κάνει τόσο σημαντικούς, αλλά ίσως εσείς ξέρετε καλύτερα), γιατί να μην έχουν σωθεί από αυτούς που τους έγραψαν;
Δεν είναι δύσκολο. Αρκετοί έχουμε λογαριασμό στο Facebook, έχουμε δώσει το email μας με την εγγραφή. Μπορεί να βρεθεί η διεύθυνση του υπολογιστή.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 69 Απαντήσεις
- 1756 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
-
- 15 Απαντήσεις