Ψαχνω αναρτησεις σου απ'το παλιο.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Είναι καιρός να πούμε οριστικά αντίο στο πχορουμ;
Re: Είναι καιρός να πούμε οριστικά αντίο στο πχορουμ;
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
-
user0972003
Να γίνεις ξανά Isildur μου αρέσει...Bic έγραψε: 19 Απρ 2023, 16:21Ήθελα να ξαναπάρω το παλιό μου, το Isildur. Έτσι μου την βάρεσε δηλαδή εκείνη τη στιγμή, όχι ότι έχω πρόβλημα με το νέο.user έγραψε: 19 Απρ 2023, 16:17Πως θα μετονομαστείς;; Τι, δεν μπορούμε μόνοι μας;Bic έγραψε: 19 Απρ 2023, 16:15
Τι να σου πω; Εγώ πριν κάτι παραπάνω από έναν μήνα έστειλα pm στην διαχείριση, ζητώντας κάτι που μόνο ο διαχειριστής μπορούσε να κάνει (συγκεκριμένα, αλλαγή nick). Έκανε καμμιά βδομάδα να το δει, το είδε και... αυτά. Τίποτα, ούτε καν απάντηση, όχι να μου το κάνει κιόλας.
Αν το είπες αλλού, ΟΚ. Είδα το σχόλιό σου σ' αυτό το ποστ.![]()
Αλλά όχι, δεν γίνεται. Είναι το μόνο στοιχείο στο προφίλ σου που είναι κλειδωμένο.
Και τι είδα πιο πάνω να λέει η Naida, κάνεις αιτημα για να απενεργοποιηθεί ο λογαριασμός και περιμένεις κάνα τρίμηνο;;
... Οριστική διαγραφή να φανταστώ δεν γίνεται;;
Κι εγώ φλερτάρω με τη μετονομασία, ναι και με αυτή φλερτάρω, φλερτάρω λέμε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος user0972003 την 19 Απρ 2023, 16:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- ksk
- Phorum.gr user: ksk
Πάντως οφείλουμε να σεβόμαστε τον χώρο που μας φιλοξενεί οτιδήποτε κι αν σημαίνει αυτό...
Παρεμπιπτόντως υπάρχουν προβληματάκια στη λειτουργία του;
Παρεμπιπτόντως υπάρχουν προβληματάκια στη λειτουργία του;
Παρατηρητής...
Μα το θέμα που προέκυψε σήμερα, δεν είναι το γιατί έκλεισε το φόρουμ τότε αλλά το αν υπάρχει ακόμη βάση δεδομένων σήμερα.Bic έγραψε: 19 Απρ 2023, 16:19Ναΐδα, ασ' το καλύτερα. Ίσως ξέρεις τι σχέση είχα με τα παιδιά (και ειδικά με τον pumpkin, με τον οποίο ακόμα έχω), αλλά ακόμα κι εγώ τους το είπα ευθέως ότι έκαναν μαλακία. Όχι επειδή το κλείσανε, αυτό ήταν όντως δικαίωμά τους και σε τελική ανάλυση για τις δικές μας μαλακίες αυτοί τρέχανε κι όχι εμείς. Αλλά για τον τρόπο που το κάνανε, εντελώς απροειδοποίητα. Στον δε Oden είπα τότε τουλάχιστον να το ανοίξει, έστω και κλειδωμένο, για μερικές μέρες ώστε να πάρουν όσοι θέλανε ό,τι θέλανε και ας το ξανάκλεινε μετά. Αλλά ούτε κι αυτό...Naida έγραψε: 19 Απρ 2023, 16:14Έκαναν τι απροειδοποιητα; έκλεισαν ένα φόρουμ που δημιούργησαν, που το κράτησαν για 17 χρόνια με προσωπικό τους κόστος και χρόνο ; ή μήπως να προειδοποιουσαν να πάρει οποιοσδήποτε μπορούσε οτι μπορούσε με το ενδεχόμενο να αναδημοσιεύει οτιδήποτε μπορούσε ανά πάσα στιγμή και με ενδεχόμενο να τραβιουνται ακόμα;dna replication έγραψε: 19 Απρ 2023, 16:06
μαλάκας ήτανε και οι άλλοι διαχειριστές επίσης,
το έκαναν απροειδοποίητα και αγνόησαν τις εναλλακτικές που προτάθηκαν
και τώρα μας λένε οτι είμαστε ξανά στο έλεος του τωρινού διαχειριστή
Γιατί ο γεμιτζής της λίμνης έριξε την φυτιλιά ότι υπάρχει.
Γενικώς, αλλού η σκηνή κι αλλού τα παιδιά που κοιτούν τ' άστρα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Έτσι; Πώς έτσι; Απροειδοποίητα; Γιατί, εξυπηρετούσε κάτι αυτό; Βγάζεις μια ανακοίνωση "μάγκες, δεν αντέχουμε άλλο, σε μια βδομάδα ψάξτε για άλλο στέκι" και όλα θα πάνε καλά. Όχι μόνο δεν θα σε βρίζουν, όχι μόνο θα μπορέσεις να "σηκώσεις" ό,τι θες πριν κλείσει, όχι μόνο θα προλάβεις να οργανώσεις κάτι αν θες, αλλά θα σε θυμούνται και με τον καλύτερο τρόπο. Και θα σε μνημονεύουν με νοσταλγία, σε πιθανό επόμενο στέκι, όχι με μπινελίκια.ksk έγραψε: 19 Απρ 2023, 16:22Ως διαχειριστής είχα τις καλύτερες εντυπώσεις από τον pumpkin...Bic έγραψε: 19 Απρ 2023, 16:19Ναΐδα, ασ' το καλύτερα. Ίσως ξέρεις τι σχέση είχα με τα παιδιά (και ειδικά με τον pumpkin, με τον οποίο ακόμα έχω), αλλά ακόμα κι εγώ τους το είπα ευθέως ότι έκαναν μαλακία. Όχι επειδή το κλείσανε, αυτό ήταν όντως δικαίωμά τους και σε τελική ανάλυση για τις δικές μας μαλακίες αυτοί τρέχανε κι όχι εμείς. Αλλά για τον τρόπο που το κάνανε, εντελώς απροειδοποίητα. Στον δε Oden είπα τότε τουλάχιστον να το ανοίξει, έστω και κλειδωμένο, για μερικές μέρες ώστε να πάρουν όσοι θέλανε ό,τι θέλανε και ας το ξανάκλεινε μετά. Αλλά ούτε κι αυτό...Naida έγραψε: 19 Απρ 2023, 16:14
Έκαναν τι απροειδοποιητα; έκλεισαν ένα φόρουμ που δημιούργησαν, που το κράτησαν για 17 χρόνια με προσωπικό τους κόστος και χρόνο ; ή μήπως να προειδοποιουσαν να πάρει οποιοσδήποτε μπορούσε οτι μπορούσε με το ενδεχόμενο να αναδημοσιεύει οτιδήποτε μπορούσε ανά πάσα στιγμή και με ενδεχόμενο να τραβιουνται ακόμα;
Δοκω ότι έτσι έπρεπε να γίνει![]()
Επίσης, κάπου με μπερδεύεις. Αυτό το "Ως διαχειριστής" μπορεί να αναγνωστεί κι αλλιώς και όχι μόνο ως αναφορά στον pumpkin. Ρε, μπας και το ksk βγαίνει από το kaskader;
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
- ksk
Η περιέργεια σου είναι προσόν αρκεί να την αξιοποιείς εποικοδομητικά.
Παρατηρητής...
- hellegennes
Ότι η εκπροσώπηση της Ελλάδας στο Twitter, στο Reddit και στα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα είναι ποιοτικότερη απ' το φόρουμ.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 19 Απρ 2023, 10:44πολύ πρόσφατα έκανες ένα νήμα πολύ καλό όπου κι έγινε μια ωραία κουβένταΛεγεών έγραψε: 19 Απρ 2023, 10:21 Δεν θέλω να κλείσει, αλλά κρίνοντας από το ότι έχει καταντήσει βοθρούπολη, κάποια στιγμή θα συμβεί.
Πριν κάνα δυο μέρες σκεφτόμουν να κλείσω τον λογαριασμό μου, άλλαξα γνώμη για τώρα.
δε καταλαβαίνω γιατί θεωρείς το πχώρουμ βοθρούπολη
εγώ πάλι θεωρώ ότι το πχώρουμ έχει άνετα πολύ καλύτερο επίπεδο από το 99% των υπολοίπων φόρουμ στο ίντερνετ
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Τι άλλο μένει να πούμε εκτός αυτού; για να συνεχίζουν να τρέχουν οπότε καπνίσει στον οποίον ψυχακια και ήταν και πολλοί όπως ξέρεις.Bic έγραψε: 19 Απρ 2023, 16:19Ναΐδα, ασ' το καλύτερα. Ίσως ξέρεις τι σχέση είχα με τα παιδιά (και ειδικά με τον pumpkin, με τον οποίο ακόμα έχω), αλλά ακόμα κι εγώ τους το είπα ευθέως ότι έκαναν μαλακία. Όχι επειδή το κλείσανε, αυτό ήταν όντως δικαίωμά τους και σε τελική ανάλυση για τις δικές μας μαλακίες αυτοί τρέχανε κι όχι εμείς. Αλλά για τον τρόπο που το κάνανε, εντελώς απροειδοποίητα. Στον δε Oden είπα τότε τουλάχιστον να το ανοίξει, έστω και κλειδωμένο, για μερικές μέρες ώστε να πάρουν όσοι θέλανε ό,τι θέλανε και ας το ξανάκλεινε μετά. Αλλά ούτε κι αυτό...Naida έγραψε: 19 Απρ 2023, 16:14Έκαναν τι απροειδοποιητα; έκλεισαν ένα φόρουμ που δημιούργησαν, που το κράτησαν για 17 χρόνια με προσωπικό τους κόστος και χρόνο ; ή μήπως να προειδοποιουσαν να πάρει οποιοσδήποτε μπορούσε οτι μπορούσε με το ενδεχόμενο να αναδημοσιεύει οτιδήποτε μπορούσε ανά πάσα στιγμή και με ενδεχόμενο να τραβιουνται ακόμα;dna replication έγραψε: 19 Απρ 2023, 16:06
μαλάκας ήτανε και οι άλλοι διαχειριστές επίσης,
το έκαναν απροειδοποίητα και αγνόησαν τις εναλλακτικές που προτάθηκαν
και τώρα μας λένε οτι είμαστε ξανά στο έλεος του τωρινού διαχειριστή
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
- ksk
Ήταν δίκαιος ...και δοκω ότι υπηρχε πολύς σοβαρός λόγος που κατέβασε ρολά εν μια νυκτι...και αυτό από λάθος χρηστών.Bic έγραψε: 19 Απρ 2023, 16:28Έτσι; Πώς έτσι; Απροειδοποίητα; Γιατί, εξυπηρετούσε κάτι αυτό; Βγάζεις μια ανακοίνωση "μάγκες, δεν αντέχουμε άλλο, σε μια βδομάδα ψάξτε για άλλο στέκι" και όλα θα πάνε καλά. Όχι μόνο δεν θα σε βρίζουν, όχι μόνο θα μπορέσεις να "σηκώσεις" ό,τι θες πριν κλείσει, όχι μόνο θα προλάβεις να οργανώσεις κάτι αν θες, αλλά θα σε θυμούνται και με τον καλύτερο τρόπο. Και θα σε μνημονεύουν με νοσταλγία, σε πιθανό επόμενο στέκι, όχι με μπινελίκια.ksk έγραψε: 19 Απρ 2023, 16:22Ως διαχειριστής είχα τις καλύτερες εντυπώσεις από τον pumpkin...Bic έγραψε: 19 Απρ 2023, 16:19
Ναΐδα, ασ' το καλύτερα. Ίσως ξέρεις τι σχέση είχα με τα παιδιά (και ειδικά με τον pumpkin, με τον οποίο ακόμα έχω), αλλά ακόμα κι εγώ τους το είπα ευθέως ότι έκαναν μαλακία. Όχι επειδή το κλείσανε, αυτό ήταν όντως δικαίωμά τους και σε τελική ανάλυση για τις δικές μας μαλακίες αυτοί τρέχανε κι όχι εμείς. Αλλά για τον τρόπο που το κάνανε, εντελώς απροειδοποίητα. Στον δε Oden είπα τότε τουλάχιστον να το ανοίξει, έστω και κλειδωμένο, για μερικές μέρες ώστε να πάρουν όσοι θέλανε ό,τι θέλανε και ας το ξανάκλεινε μετά. Αλλά ούτε κι αυτό...
Επίσης, κάπου με μπερδεύεις. Αυτό το "Ως διαχειριστής" μπορεί να αναγνωστεί κι αλλιώς και όχι μόνο ως αναφορά στον pumpkin. Ρε, μπας και το ksk βγαίνει από το kaskader;![]()
Δοκω.
Παρατηρητής...
- ksk
Naida έγραψε: 19 Απρ 2023, 16:30Τι άλλο μένει να πούμε εκτός αυτού; για να συνεχίζουν να τρέχουν οπότε καπνίσει στον οποίον ψυχακια και ήταν και πολλοί όπως ξέρεις.Bic έγραψε: 19 Απρ 2023, 16:19Ναΐδα, ασ' το καλύτερα. Ίσως ξέρεις τι σχέση είχα με τα παιδιά (και ειδικά με τον pumpkin, με τον οποίο ακόμα έχω), αλλά ακόμα κι εγώ τους το είπα ευθέως ότι έκαναν μαλακία. Όχι επειδή το κλείσανε, αυτό ήταν όντως δικαίωμά τους και σε τελική ανάλυση για τις δικές μας μαλακίες αυτοί τρέχανε κι όχι εμείς. Αλλά για τον τρόπο που το κάνανε, εντελώς απροειδοποίητα. Στον δε Oden είπα τότε τουλάχιστον να το ανοίξει, έστω και κλειδωμένο, για μερικές μέρες ώστε να πάρουν όσοι θέλανε ό,τι θέλανε και ας το ξανάκλεινε μετά. Αλλά ούτε κι αυτό...Naida έγραψε: 19 Απρ 2023, 16:14
Έκαναν τι απροειδοποιητα; έκλεισαν ένα φόρουμ που δημιούργησαν, που το κράτησαν για 17 χρόνια με προσωπικό τους κόστος και χρόνο ; ή μήπως να προειδοποιουσαν να πάρει οποιοσδήποτε μπορούσε οτι μπορούσε με το ενδεχόμενο να αναδημοσιεύει οτιδήποτε μπορούσε ανά πάσα στιγμή και με ενδεχόμενο να τραβιουνται ακόμα;
Παρατηρητής...
-
user0972003
ksk ...ksk έγραψε: 19 Απρ 2023, 16:22Ως διαχειριστής είχα τις καλύτερες εντυπώσεις από τον pumpkin...Bic έγραψε: 19 Απρ 2023, 16:19Ναΐδα, ασ' το καλύτερα. Ίσως ξέρεις τι σχέση είχα με τα παιδιά (και ειδικά με τον pumpkin, με τον οποίο ακόμα έχω), αλλά ακόμα κι εγώ τους το είπα ευθέως ότι έκαναν μαλακία. Όχι επειδή το κλείσανε, αυτό ήταν όντως δικαίωμά τους και σε τελική ανάλυση για τις δικές μας μαλακίες αυτοί τρέχανε κι όχι εμείς. Αλλά για τον τρόπο που το κάνανε, εντελώς απροειδοποίητα. Στον δε Oden είπα τότε τουλάχιστον να το ανοίξει, έστω και κλειδωμένο, για μερικές μέρες ώστε να πάρουν όσοι θέλανε ό,τι θέλανε και ας το ξανάκλεινε μετά. Αλλά ούτε κι αυτό...Naida έγραψε: 19 Απρ 2023, 16:14
Εσύ είσαι ο kaskader???
Απάντησα σχετικά στον Ερμή, εδώ:ΓΑΛΗ έγραψε: 19 Απρ 2023, 16:28Μα το θέμα που προέκυψε σήμερα, δεν είναι το γιατί έκλεισε το φόρουμ τότε αλλά το αν υπάρχει ακόμη βάση δεδομένων σήμερα.Bic έγραψε: 19 Απρ 2023, 16:19Ναΐδα, ασ' το καλύτερα. Ίσως ξέρεις τι σχέση είχα με τα παιδιά (και ειδικά με τον pumpkin, με τον οποίο ακόμα έχω), αλλά ακόμα κι εγώ τους το είπα ευθέως ότι έκαναν μαλακία. Όχι επειδή το κλείσανε, αυτό ήταν όντως δικαίωμά τους και σε τελική ανάλυση για τις δικές μας μαλακίες αυτοί τρέχανε κι όχι εμείς. Αλλά για τον τρόπο που το κάνανε, εντελώς απροειδοποίητα. Στον δε Oden είπα τότε τουλάχιστον να το ανοίξει, έστω και κλειδωμένο, για μερικές μέρες ώστε να πάρουν όσοι θέλανε ό,τι θέλανε και ας το ξανάκλεινε μετά. Αλλά ούτε κι αυτό...Naida έγραψε: 19 Απρ 2023, 16:14
Γιατί ο γεμιτζής της λίμνης έριξε την φυτιλιά ότι υπάρχει.
Γενικώς, αλλού η σκηνή κι αλλού τα παιδιά που κοιτούν τ' άστρα.![]()
Bic έγραψε: 19 Απρ 2023, 15:40 Επειδή υποψιάζομαι ότι ο Ναύτης αναφέρεται σε μένα, νιώθω την ανάγκη να διευκρινίσω δύο πράγματα:
1ον, κάνει λάθος, δεν έχω την βάση του παλιού. Κάτι θυμάται όντως, αλλά το θυμάται λίγο μπερδεμένα. Σε κάποια φάση που γινόταν μια μεγάλη αναβάθμιση, παράλληλα με αλλαγή server, είχα βοηθήσει κι εγώ και είχα κρατήσει και εγώ ένα backup κάπου για επιπρόσθετη ασφάλεια. Αλλά αυτό:
Α. έγινε χρόνια πριν κλείσει το παλιό, οπότε ακόμα κι αν υπήρχε κάπου αυτό το backup θα ήταν απίστευτα παρωχημένο, οι μισοί και παραπάνω απ' τους χρήστες του τρέχοντος phorum δεν πρέπει να υπήρχαν καν τότε ως μέλη του παλιού.
Β. το backup ήταν κλειδωμένο και κρατημένο για λόγους ασφαλείας, όπως είπα, οπότε ακόμα κι αν υπήρχε θα μας ήταν άχρηστο.
Γ. δεν υπάρχει καν (άρα δεν έχουν καν νόημα τα δυο προηγούμενα), είχε διαγραφεί λίγο μετά την μεταφορά γιατί έπιανε τσάμπα χώρο.
2ον (και σημαντικότερο): ποτέ δεν ήμουν γκόμενος/γκόμενα του pumpkin. Ποτέ δεν μου άρεσαν τα αγόρια, τριχωτά ή μη.
Αυτά.
- Dwarven Blacksmith
Νάιδα και τρίμηνα, name a more iconic duoNaida έγραψε: 19 Απρ 2023, 14:54 Πιο πιθανό είναι να πούμε εμείς αντίο και όχι αυτό σε εμάς. Εν τω μεταξύ έχω ζητήσει απενεργοποιηση του λογαριασμού εδώ και 3 μήνες; και ακόμα δεν... Το είχα ξεχάσει κι εγώ ακόμα και το θυμήθηκα τώρα![]()
user έγραψε: 19 Απρ 2023, 16:31ksk ...ksk έγραψε: 19 Απρ 2023, 16:22Ως διαχειριστής είχα τις καλύτερες εντυπώσεις από τον pumpkin...Bic έγραψε: 19 Απρ 2023, 16:19
Ναΐδα, ασ' το καλύτερα. Ίσως ξέρεις τι σχέση είχα με τα παιδιά (και ειδικά με τον pumpkin, με τον οποίο ακόμα έχω), αλλά ακόμα κι εγώ τους το είπα ευθέως ότι έκαναν μαλακία. Όχι επειδή το κλείσανε, αυτό ήταν όντως δικαίωμά τους και σε τελική ανάλυση για τις δικές μας μαλακίες αυτοί τρέχανε κι όχι εμείς. Αλλά για τον τρόπο που το κάνανε, εντελώς απροειδοποίητα. Στον δε Oden είπα τότε τουλάχιστον να το ανοίξει, έστω και κλειδωμένο, για μερικές μέρες ώστε να πάρουν όσοι θέλανε ό,τι θέλανε και ας το ξανάκλεινε μετά. Αλλά ούτε κι αυτό...
![]()
Εσύ είσαι ο kaskader???
Bic έγραψε: 19 Απρ 2023, 16:28 Επίσης, κάπου με μπερδεύεις. Αυτό το "Ως διαχειριστής" μπορεί να αναγνωστεί κι αλλιώς και όχι μόνο ως αναφορά στον pumpkin. Ρε, μπας και το ksk βγαίνει από το kaskader;![]()
- hellegennes
Μην σου πω να αρχίσει και στήλη σε περιοδικό, με ταχυδρομική διεύθυνση για να στέλνουμε και γράμματα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 69 Απαντήσεις
- 1758 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
-
- 15 Απαντήσεις