!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Συνέπειες εμβολίων

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Άβαταρ μέλους
akirav
Phorum.gr user: akirav

Re: Συνέπειες εμβολίων

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από akirav »

Νταξ μωρε,
δεν ειπα κι οτι ειναι σκαι η αντ1
Merlinus Sum, Qui Me Tangit Turbat Mundum
Άβαταρ μέλους
Isildur
Phorum.gr user: Isildur

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Isildur »

akirav έγραψε: 04 Απρ 2023, 21:04 Νταξ μωρε,
Καλά ρε, πώς κάνεις έτσι; Δεν σε είπαμε και καμπούρη. Ή slow. Ή chaos, ξέρω 'γω...
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... :p2:
Άβαταρ μέλους
akirav
Phorum.gr user: akirav

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από akirav »

Bic έγραψε: 04 Απρ 2023, 21:09
akirav έγραψε: 04 Απρ 2023, 21:04 Νταξ μωρε,
Καλά ρε, πώς κάνεις έτσι; Δεν σε είπαμε και καμπούρη. Ή slow. Ή chaos, ξέρω 'γω...
χαλλλαρα
μη τα κανω σαμαργια μλαργια δωμεσα
Merlinus Sum, Qui Me Tangit Turbat Mundum
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

hellegennes έγραψε: 04 Απρ 2023, 19:02
Ασέβαστος έγραψε: 04 Απρ 2023, 18:33 ο χρονος ειναι ενας παραγοντας, οχι ο σημαντικοτερος. ο σημαντικοτερος ειναι ποσες, ποσοτικα, δοκιμες γινονται, σε ποσους ανθρωπους. η συντριπιτικη πλειονοτητα των οποιων παρενεργειων, του οτιδηποτε, ειναι αμεσες, ελαχιστες μακροπροθεσμες.
Αυτή είναι μια μπούρδα που ακούστηκε πρώτη φορά γι' αυτό το εμβόλιο, ποτέ πριν, και που φυσικά δεν ισχύει και απλά αναπαράγεις γιατί την είπε ο ΣΚΑΪ ή κάποιο άλλο πετσωμένο μέσο. ΔΕΝ ισχύει. Ο σημαντικότερος παράγοντας είναι ο χρόνος. Αλλά και να μην ήταν έτσι, οι δοκιμές που έγιναν δεν ήταν μεγάλης κλίμακας. Κάθε άλλο, το εμβόλιο της Pfizer παίζει να ήταν το πιο ελάχιστα δοκιμασμένο εμβόλιο σε ευρεία κυκλοφορία σε όλην την ιστορία των εμβολίων.

Για το όνομα του πούτσου, δηλαδή, αυτό είναι το χρονοδιάγραμμα του FDA:

https://www.fda.gov/patients/drug-devel ... l-research
σχεδον καθε χρονο, βγαινει κι απο ενα καινουριο εμβολιο γριππης. ποσα χρονια το δοκιμαζουν αυτο;
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Αρίστος έγραψε: 04 Απρ 2023, 19:08
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 04 Απρ 2023, 19:05 καλά, αφού τα mRNA ήταν τα διαβολικα, γιατί δεν έκαναν οι ψεκες τα αλλά που είχαν συμβατική τεχνολογία; :102:

Γιατι κι αυτα ηταν φαστ τρακ με δοκιμες στο ποδι.

Οποτε ειλικρινα οι ψεκες ηταν οσοι εισασταν υγιεις και τα κανατε.

Το να εχει καποιος σοβαρη καρδιοπαθεια η ζαχαρο να το καταλαβω, να ειναι χουφταλο που καθε τρεις και λιγο νοσηλευεται επισης, αλλα να ειναι υγιης και να δοκιμαζει πειραματικα εμβολια επειδη του το ειπε ο ΣΚΑΙ και ο Κτηνιατρος ε οχι δεν το καταλαβαινω.

.
προσωπικα δεν μου το ειπε ο σκαι και ο κτηνιατρος.
μου το ειπε ο προσωπικος μου γιατρος, φιλος μου απο το γυμνασιο, και κουμπαρος μου, ο οποιος το εκανε και στην οικογενεια του.

εσενα, αυτος που σου ειπε να μην το κανεις, φορουσε καπελλο απο αλουμινοχαρτο.

Άβαταρ μέλους
nik_killthemall

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nik_killthemall »

Ασέβαστος έγραψε: 05 Απρ 2023, 08:55
Ασέβαστος έγραψε: 04 Απρ 2023, 18:33 ο χρονος ειναι ενας παραγοντας, οχι ο σημαντικοτερος. ο σημαντικοτερος ειναι ποσες, ποσοτικα, δοκιμες γινονται, σε ποσους ανθρωπους. η συντριπιτικη πλειονοτητα των οποιων παρενεργειων, του οτιδηποτε, ειναι αμεσες, ελαχιστες μακροπροθεσμες.
Αυτή είναι μια μπούρδα που ακούστηκε πρώτη φορά γι' αυτό το εμβόλιο, ποτέ πριν, και που φυσικά δεν ισχύει και απλά αναπαράγεις γιατί την είπε ο ΣΚΑΪ ή κάποιο άλλο πετσωμένο μέσο. ΔΕΝ ισχύει. Ο σημαντικότερος παράγοντας είναι ο χρόνος. Αλλά και να μην ήταν έτσι, οι δοκιμές που έγιναν δεν ήταν μεγάλης κλίμακας. Κάθε άλλο, το εμβόλιο της Pfizer παίζει να ήταν το πιο ελάχιστα δοκιμασμένο εμβόλιο σε ευρεία κυκλοφορία σε όλην την ιστορία των εμβολίων.

σχεδον καθε χρονο, βγαινει κι απο ενα καινουριο εμβολιο γριππης. ποσα χρονια το δοκιμαζουν αυτο;
πιθανότατα το ίδιο συνέβαινε και με το κάθε καινούργιο εμβόλιο της γρίπης όπως λες, η τεράστια διαφορά όμως είναι πως με το εμβόλιο της γρίπης κάθε χρόνο υπήρχε εμβολιαστική στόχευση προς τις ομάδες υψηλού κινδύνου ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΤΟ ΣΩΣΤΟ, και όχι εκβιαστικός καθολικός εμβολιασμός σε ολοκληρωτικά ποσοστά 80%-90%, χωρίς καμιά στόχευση.

Οι παρενέργειες σε ένα ποσοστό 10%-15% υψηλού κινδύνου που θα είχε εμβολιάστει μπορεί να χαρακτηριστούν και δικαιολογημένες σε σύγκριση με το ρίσκο υψηλού κινδύνου, οι παρενέργειες όμως σε μια πλειοψηφεία ΧΑΜΗΛΟΥ κινδύνου είναι αδικαιολόγητες και τεκμήριο πως ο μαζικός εμβολιασμός ήταν επικίνδυνος και αποτυχημένος.

Με τον κορονοϊο κάθε έννοια υψηλού κινδύνου προσπεράστηκε, και αυτό ήταν το λάθος. Εξισώθηκε ο εφηβος ή ο 30αρης με τον 80χρονο και εμβολιάστηκε με εμβόλιο που εξ αρχής γνώριζαν πως δεν σταματά την μετάδοση (ανοσία).
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Το εξήγησα αυτό, δεν βγαίνει κανένα καινούργιο εμβόλιο γρίπης. Το ίδιο εμβόλιο είναι με διαφορετικά στελέχη. Είναι δοκιμασμένο δεκαετίες πριν κυκλοφορήσει στην ευρεία αγορά και χρησιμοποιείται επίσης για δεκαετίες.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

nik_killthemall έγραψε: 05 Απρ 2023, 09:05 πιθανότατα το ίδιο συνέβαινε και με το κάθε καινούργιο εμβόλιο της γρίπης όπως λες, η τεράστια διαφορά όμως είναι πως με το εμβόλιο της γρίπης κάθε χρόνο υπήρχε εμβολιαστική στόχευση προς τις ομάδες υψηλού κινδύνου ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΤΟ ΣΩΣΤΟ, και όχι εκβιαστικός καθολικός εμβολιασμός σε ολοκληρωτικά ποσοστά 80%-90%, χωρίς καμιά στόχευση.

Οι παρενέργειες σε ένα ποσοστό 10%-15% υψηλού κινδύνου που θα είχε εμβολιάστει μπορεί να χαρακτηριστούν και δικαιολογημένες σε σύγκριση με το ρίσκο υψηλού κινδύνου, οι παρενέργειες όμως σε μια πλειοψηφεία ΧΑΜΗΛΟΥ κινδύνου είναι αδικαιολόγητες και τεκμήριο πως ο μαζικός εμβολιασμός ήταν επικίνδυνος και αποτυχημένος.

Με τον κορονοϊο κάθε έννοια υψηλού κινδύνου προσπεράστηκε, και αυτό ήταν το λάθος. Εξισώθηκε ο εφηβος ή ο 30αρης με τον 80χρονο και εμβολιάστηκε με εμβόλιο που εξ αρχής γνώριζαν πως δεν σταματά την μετάδοση (ανοσία).
Για την ακρίβεια, την πρώτη φορά που στην Αμερική χορηγήθηκε εκτάκτως σε όλους, ήταν to 1976, όπου βιάστηκαν να βγάλουν γρήγορα ανανεομένο εμβόλιο και να το χορηγήσουν σε όλους. Τελικά σταμάτησαν την χορήγηση αφού εμβολιάστηκε το 1/4 του πληθυσμού κι αφού κατέληξαν 400 στο νοσοκομείο και 25 στον άλλον κόσμο, από το σύνδρομο Guillain–Barré. Τουλάχιστον ήξεραν τότε ότι έπρεπε να διακόψουν το πρόγραμμα μαζικής χορήγησης, δεν ήταν ακόμα λοβοτομημένοι.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

hellegennes έγραψε: 05 Απρ 2023, 09:11

Το εξήγησα αυτό, δεν βγαίνει κανένα καινούργιο εμβόλιο γρίπης. Το ίδιο εμβόλιο είναι με διαφορετικά στελέχη. Είναι δοκιμασμένο δεκαετίες πριν κυκλοφορήσει στην ευρεία αγορά και χρησιμοποιείται επίσης για δεκαετίες.
ε, τοτε και του κοβιντ, παρομοιο με προηγουμενα εμβολια ηταν, για καπως διαφορετικο μικροβιο.

πως μπορουμε να πουμε οτι το εμβολιο γριππης με αλλαγμενα στελεχη ειναι δοκιμασμενο, αλλα το εμβολιο του κοβιντ-19 οχι; δεν υπηρξαν κορονοιοι και εμβολια πιο πριν; ηταν η πρωτη φορα που συναντησαμε sars;

harskouf

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από harskouf »

hellegennes έγραψε: 05 Απρ 2023, 09:11

Ναι βέβαια όλη η επιστημονική κοινότητα δεν κάνει τίποτα άλλο απο το να δοκιμάζει για δεκατίες το εμβόλιο της γρίπης και μετά να το βγάζει στην ευρεία χρήση.
Οι δοκιμές γίνονται σε κατάλληλο δείγμα (και το τονίζω) σύμφωνα με πρωτόκολλο. Αν είναι επιτυχείς, με μεγάλο βαθμό βεβαιότητας μπορείς να πεις ότι θα είναι επιτυχείς και στο γενικό σύνολο
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος »

Ασέβαστος έγραψε: 05 Απρ 2023, 08:58
Αρίστος έγραψε: 04 Απρ 2023, 19:08
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 04 Απρ 2023, 19:05 καλά, αφού τα mRNA ήταν τα διαβολικα, γιατί δεν έκαναν οι ψεκες τα αλλά που είχαν συμβατική τεχνολογία; :102:

Γιατι κι αυτα ηταν φαστ τρακ με δοκιμες στο ποδι.

Οποτε ειλικρινα οι ψεκες ηταν οσοι εισασταν υγιεις και τα κανατε.

Το να εχει καποιος σοβαρη καρδιοπαθεια η ζαχαρο να το καταλαβω, να ειναι χουφταλο που καθε τρεις και λιγο νοσηλευεται επισης, αλλα να ειναι υγιης και να δοκιμαζει πειραματικα εμβολια επειδη του το ειπε ο ΣΚΑΙ και ο Κτηνιατρος ε οχι δεν το καταλαβαινω.

.
προσωπικα δεν μου το ειπε ο σκαι και ο κτηνιατρος.
μου το ειπε ο προσωπικος μου γιατρος, φιλος μου απο το γυμνασιο, και κουμπαρος μου, ο οποιος το εκανε και στην οικογενεια του.

εσενα, αυτος που σου ειπε να μην το κανεις, φορουσε καπελλο απο αλουμινοχαρτο.

Αποδειχθηκε ομως οτι εκτεθηκες σε κινδυνο παρενεργειων χωρις λογο καθως η ηλικια σου εχει απειροελαχιστο κινδυνο για Covid ενω ουτε τη μεταδοση δεν εμποδιζει το εμβολιο.

Οσο για μενα ουτε καν κολλησα.

.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Αρίστος έγραψε: 05 Απρ 2023, 10:15

Αποδειχθηκε ομως οτι εκτεθηκες σε κινδυνο παρενεργειων χωρις λογο καθως η ηλικια σου εχει απειροελαχιστο κινδυνο για Covid ενω ουτε τη μεταδοση δεν εμποδιζει το εμβολιο.

.
οχι, δεν αποδειχθηκε τιποτα τετοιο. οπως συνηθως, λες ψεμματα. :102:

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Ασέβαστος έγραψε: 05 Απρ 2023, 09:25 ε, τοτε και του κοβιντ, παρομοιο με προηγουμενα εμβολια ηταν, για καπως διαφορετικο μικροβιο.

πως μπορουμε να πουμε οτι το εμβολιο γριππης με αλλαγμενα στελεχη ειναι δοκιμασμενο, αλλα το εμβολιο του κοβιντ-19 οχι; δεν υπηρξαν κορονοιοι και εμβολια πιο πριν; ηταν η πρωτη φορα που συναντησαμε sars;
Δεν υπήρξε ποτέ εμβόλιο για κάποιον κορωνοϊό. Τα mRNA είναι τελείως διαφορετική τεχνολογία και το ΑΖ είναι επίσης διαφορετικής φιλοσοφίας από τα παραδοσιακά, γιατί βασίστηκε σε τελείως διαφορετικό ιό, ούτε καν στην ίδια οικογένεια με τον κορωνοϊό, τον οποίον τροποποίησαν γενετικά για να περιέχει την πρωτεΐνη ακίδα, δηλαδή εξίσου αδοκίμαστο πράγμα.

Το εμβόλιο της γρίπης είναι ΙΔΙΟ κάθε χρόνο. Ίδια τεχνολογία, ίδια μέθοδος παραγωγής, γνωστές παρενέργειες, αλλεργίες, κτλ.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Ασέβαστος έγραψε: 05 Απρ 2023, 10:48

Σοβαρά; Και η εθνική στατιστική υπηρεσία του ΗΒ ψέματα λέει;

However, there was an increased risk of cardiac death in young women after a first dose of non-mRNA vaccines, with the risk being 3.5 times higher in the 12 weeks following vaccination, compared with the longer-term risk.

Those who received non-mRNA vaccines were more likely to be clinically vulnerable and may be at greater risk of adverse events following vaccination than the general population.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
vagabondo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vagabondo »

hellegennes έγραψε: 05 Απρ 2023, 14:47
Ασέβαστος έγραψε: 05 Απρ 2023, 10:48

Σοβαρά; Και η εθνική στατιστική υπηρεσία του ΗΒ ψέματα λέει;

However, there was an increased risk of cardiac death in young women after a first dose of non-mRNA vaccines, with the risk being 3.5 times higher in the 12 weeks following vaccination, compared with the longer-term risk.

Those who received non-mRNA vaccines were more likely to be clinically vulnerable and may be at greater risk of adverse events following vaccination than the general population.
Του είπε ο κουμπάρος του να το κάνει.
Με το που είδε την συσκευασία από το εμβόλιο, ανέλυσε με ένα βλέμμα όλα τα συστατικά του καθώς και κάθε αντίδραση που συμβαίνει στο σώμα, μετά την χορήγησή του.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”