ότι και να πει την μαλακία την έκανα, μπολιάστηκα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Συνέπειες εμβολίων
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Συνέπειες εμβολίων
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
Αποτέλεσμα εκβιασμού, παραπλάνησης, κοινωνικής πίεσης?...γιατί με λίγα λόγια την έκανες τη μαλακία?
να το φοβομαστε και να το εμπιστευομαστε τοσο οσο και οτιδηποτε αλλο φαρμακο πρωτοκυκλοφορει.Naranjita έγραψε: 04 Απρ 2023, 17:58και το ζαντάκ, είχε παρει τις σχετικές άδειες, είχαν γίνει πειράματα και αφού το ήπιαμε όλοι, αποσύρθηκε μετά από πολλά πολλά χρόνια γιατί προκαλεί καρκίνο, οπότε γιατί να έχουμε εμπιστοσύνη και να μην φοβόμαστε κάτι που βγήκε πατ κιουτ?Ασέβαστος έγραψε: 04 Απρ 2023, 17:54η δοκιμες δεν πανε με το χρονο. δοκιμες, εγιναν, πολλες, πριν βγουν στην αγορα. τοσες οσες εκριναν οι επιστημονες οτι χρειαζονται.hellegennes έγραψε: 04 Απρ 2023, 12:52 Τα εμβόλια ήταν πειραματικά. Αφού δεν πέρασαν από χρόνια δοκιμών.
περασαν απο πειραματικο σταδιο, και μετα βγηκαν στην αγορα.
λεω οτι δε βγηκε πατ κιουτ, εγιναν πειραματα, αρκετα.
οπως καθε φαρμακο, εχει καποιο ρισκο.
στο χερι του καθενος ειναι αν θα παρει το ρισκο με το φαρμακο, η με την ασθενεια που καλειται να αντιμετωπισει.
απλα διαφωνω με το οτι ηταν πειραματικο. εγιναν οι πρεπουσες δοκιμες, πριν κυκλοφορησει.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Οι δοκιμές πάνε και με τον χρόνο, εκτός όλων των άλλων. Οι δε καταγραφές παρενεργειών, πάνε σχεδόν αποκλειστικά με τον χρόνο (πλην των πρώτων σταδίων, εννοείται). Γι' αυτό και όσο παλιότερο είναι ένα φάρμακο, τόσο περισσότερες περιπτώσεις παρενεργειών καταγράφονται για αυτό.Ασέβαστος έγραψε: 04 Απρ 2023, 17:54η δοκιμες δεν πανε με το χρονο. δοκιμες, εγιναν, πολλες, πριν βγουν στην αγορα. τοσες οσες εκριναν οι επιστημονες οτι χρειαζονται.hellegennes έγραψε: 04 Απρ 2023, 12:52 Τα εμβόλια ήταν πειραματικά. Αφού δεν πέρασαν από χρόνια δοκιμών.
Ο χρόνος δοκιμών ήταν σαφώς σύντομος, αν δεν υπήρχε σοβαρή και παγκόσμια ανάγκη να κυκλοφορήσουν άμεσα δεν υπάρχει περίπτωση να βγαίνανε στην αγορά τόσο γρήγορα. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Απλά, αυτό που σκέφτηκαν λογικά (αν κι εφόσον ισχύουν αυτά που μας είπαν κατά καιρούς οι πιο ψύχραιμοι και ειλικρινείς, και όχι οι "καντε-το-ολοι-τωρα-δεν-υπαρχει-κανένας-κίνδυνος-αμα-το-κανετε-δεν-κολλατε") είναι ότι οι όποιες παρενέργειες μπορούν να προκύψουν, θα προκαλέσουν μικρότερη ζημιά απ' τα κουσούρια που θα σου αφήσει η ασθένεια, αν την αρπάξεις ανεμβολίαστος.
Τα... "στατιστικά" βέβαια του τύπου "όλοι στη γειτονιά μου το πέρασαν στο πόδι, μόνο ένας εμβολιασμένος που ξέρω πήγε νοσκομείο" είναι απλώς για γέλια, εννοείται αυτό.
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
Ενα κωλοχαρτο τους εδωσε ο κτηνιατρος που εγραφε 99% προστασια και αυτοι ειπαν οκ παμε καλο φαινεται.Μετα μπολιασε και το κοντρολ γκρουπ γιατι δεν πεθαιναν να ανεβει το ποσοστο και σχολασε ο γαμοςΑσέβαστος έγραψε: 04 Απρ 2023, 18:23να το φοβομαστε και να το εμπιστευομαστε τοσο οσο και οτιδηποτε αλλο φαρμακο πρωτοκυκλοφορει.Naranjita έγραψε: 04 Απρ 2023, 17:58και το ζαντάκ, είχε παρει τις σχετικές άδειες, είχαν γίνει πειράματα και αφού το ήπιαμε όλοι, αποσύρθηκε μετά από πολλά πολλά χρόνια γιατί προκαλεί καρκίνο, οπότε γιατί να έχουμε εμπιστοσύνη και να μην φοβόμαστε κάτι που βγήκε πατ κιουτ?Ασέβαστος έγραψε: 04 Απρ 2023, 17:54
η δοκιμες δεν πανε με το χρονο. δοκιμες, εγιναν, πολλες, πριν βγουν στην αγορα. τοσες οσες εκριναν οι επιστημονες οτι χρειαζονται.
στο χερι του καθενος ειναι αν θα παρει το ρισκο με το φαρμακο, η με την ασθενεια που καλειται να αντιμετωπισει.
απλα διαφωνω με το οτι ηταν πειραματικο. εγιναν οι πρεπουσες δοκιμες, πριν κυκλοφορησει.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
όχι αρκετές, όχι για χρόνια. πριν βγει ένα φάρμακο, δοκιμάζεται για να γνωρίζουν τις συνέπειες.Ασέβαστος έγραψε: 04 Απρ 2023, 18:23
να το φοβομαστε και να το εμπιστευομαστε τοσο οσο και οτιδηποτε αλλο φαρμακο πρωτοκυκλοφορει.
τα mrna τα γνώριζαν από παλιά, για κάποιους λόγους όμως δεν τα χαν βγαλει.
και μόνο το ότι τα κυκλοφόρησαν μαζικά στην πανδημία, είναι αρκετά ύποπτο.
γιατί πχ δεν είχαν χρησιμοποιηθεί για άλλες ασθένειες πριν από τον κόβιντ? θα λέγαν βρήκαμε αυτό και αυτό και θα βγάλουμε νέας γενιάς εμβόλια για τις χ, ψ, ω παθήσεις. τι πιο φυσιολογικό από αυτό?
βρωμάει και ζέχνει το πράγμα και εύχομαι να μην προκαλέσει φρικτές παρενέργειες στα παιδιά.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ο χρονος ειναι ενας παραγοντας, οχι ο σημαντικοτερος. ο σημαντικοτερος ειναι ποσες, ποσοτικα, δοκιμες γινονται, σε ποσους ανθρωπους. η συντριπιτικη πλειονοτητα των οποιων παρενεργειων, του οτιδηποτε, ειναι αμεσες, ελαχιστες μακροπροθεσμες.Bic έγραψε: 04 Απρ 2023, 18:28Οι δοκιμές πάνε και με τον χρόνο, εκτός όλων των άλλων. Οι δε καταγραφές παρενεργειών, πάνε σχεδόν αποκλειστικά με τον χρόνο (πλην των πρώτων σταδίων, εννοείται). Γι' αυτό και όσο παλιότερο είναι ένα φάρμακο, τόσο περισσότερες περιπτώσεις παρενεργειών καταγράφονται για αυτό.Ασέβαστος έγραψε: 04 Απρ 2023, 17:54η δοκιμες δεν πανε με το χρονο. δοκιμες, εγιναν, πολλες, πριν βγουν στην αγορα. τοσες οσες εκριναν οι επιστημονες οτι χρειαζονται.hellegennes έγραψε: 04 Απρ 2023, 12:52 Τα εμβόλια ήταν πειραματικά. Αφού δεν πέρασαν από χρόνια δοκιμών.
Ο χρόνος δοκιμών ήταν σαφώς σύντομος, αν δεν υπήρχε σοβαρή και παγκόσμια ανάγκη να κυκλοφορήσουν άμεσα δεν υπάρχει περίπτωση να βγαίνανε στην αγορά τόσο γρήγορα. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Απλά, αυτό που σκέφτηκαν λογικά (αν κι εφόσον ισχύουν αυτά που μας είπαν κατά καιρούς οι πιο ψύχραιμοι και ειλικρινείς, και όχι οι "καντε-το-ολοι-τωρα-δεν-υπαρχει-κανένας-κίνδυνος-αμα-το-κανετε-δεν-κολλατε") είναι ότι οι όποιες παρενέργειες μπορούν να προκύψουν, θα προκαλέσουν μικρότερη ζημιά απ' τα κουσούρια που θα σου αφήσει η ασθένεια, αν την αρπάξεις ανεμβολίαστος.
Τα... "στατιστικά" βέβαια του τύπου "όλοι στη γειτονιά μου το πέρασαν στο πόδι, μόνο ένας εμβολιασμένος που ξέρω πήγε νοσκομείο" είναι απλώς για γέλια, εννοείται αυτό.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
Δεν είμαι γιατρός, δεν είμαι φαρμακοποιός, δεν είμαι φαρμακολόγος, δεν είμαι καν επιστήμονας/ερευνητής για να ξέρω, ώστε να σου πω τι ακριβώς ισχύει πάνω σ' αυτό που λες. Ούτε κι εσύ, απ' όσο ξέρω συνάδελφε. Ακούμε και αποφασίζουμε ποιον/ποιους να πιστέψουμε και γιατί, ανάλογα με το πόσο μας κόβει ή τι μας φαίνεται λογικότερο. Να σημειώσω δε εδώ, ότι κι εγώ αυτούς που άκουσες εσύ άκουσα (αν κατάλαβα καλά), και έπραξα ανάλογα.Ασέβαστος έγραψε: 04 Απρ 2023, 18:33ο χρονος ειναι ενας παραγοντας, οχι ο σημαντικοτερος. ο σημαντικοτερος ειναι ποσες, ποσοτικα, δοκιμες γινονται, σε ποσους ανθρωπους. η συντριπιτικη πλειονοτητα των οποιων παρενεργειων, του οτιδηποτε, ειναι αμεσες, ελαχιστες μακροπροθεσμες.Bic έγραψε: 04 Απρ 2023, 18:28Οι δοκιμές πάνε και με τον χρόνο, εκτός όλων των άλλων. Οι δε καταγραφές παρενεργειών, πάνε σχεδόν αποκλειστικά με τον χρόνο (πλην των πρώτων σταδίων, εννοείται). Γι' αυτό και όσο παλιότερο είναι ένα φάρμακο, τόσο περισσότερες περιπτώσεις παρενεργειών καταγράφονται για αυτό.Ασέβαστος έγραψε: 04 Απρ 2023, 17:54
η δοκιμες δεν πανε με το χρονο. δοκιμες, εγιναν, πολλες, πριν βγουν στην αγορα. τοσες οσες εκριναν οι επιστημονες οτι χρειαζονται.
Αυτό όμως που μου λέει η λογική μου, είναι ότι για τόσο καινοτόμες μεθόδους, όσο είναι η χρήση mrna εμβολίων, το σημαντικότερο απ' όλα είναι ο χρόνος. Οποιαδήποτε μελλοντική παρενέργεια θα βγει μακροπρόθεσμα, αυτό είναι σίγουρο. Όσο καλά κι αν δοκιμαστεί στο εργαστήριο και σε όσο μεγάλο πλήθος πειραματόζωων (= εμάς, φυσικά). Απλά, επειδή δεν υπάρχει προϊστορία ή έστω, δεν υπάρχουν παλιότερες μετρήσεις σε μεγάλες κλίμακες.
- hellegennes
Φυσικά και πάνε με τον χρόνο. Δοκιμές για αρκετό διάστημα δεν έγιναν. Έγιναν δοκιμές της πούτσας για λίγες μέρες, διάστημα που δεν είναι αρκετό για να μαζευτούν όλα τα απαραίτητα στοιχεία. Δεν είναι καν αρκετό διάστημα για να ξέρουμε αν δουλεύει ή όχι, γι' αυτό η Pfizer έβγαζε 95% αποτελεσματικότητα απέναντι στην μόλυνση και στην πραγματικότητα είναι κοντά στο 0%.Ασέβαστος έγραψε: 04 Απρ 2023, 17:54η δοκιμες δεν πανε με το χρονο. δοκιμες, εγιναν, πολλες, πριν βγουν στην αγορα. τοσες οσες εκριναν οι επιστημονες οτι χρειαζονται.hellegennes έγραψε: 04 Απρ 2023, 12:52 Τα εμβόλια ήταν πειραματικά. Αφού δεν πέρασαν από χρόνια δοκιμών.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Καλά, κι εσύ κόψε κανένα μέτρο ψάρι, γιατί θα τα σκοτώσω όλα.hellegennes έγραψε: 04 Απρ 2023, 18:48Φυσικά και πάνε με τον χρόνο. Δοκιμές για αρκετό διάστημα δεν έγιναν. Έγιναν δοκιμές της πούτσας για λίγες μέρες, διάστημα που δεν είναι αρκετό για να μαζευτούν όλα τα απαραίτητα στοιχεία. Δεν είναι καν αρκετό διάστημα για να ξέρουμε αν δουλεύει ή όχι, γι' αυτό η Pfizer έβγαζε 95% αποτελεσματικότητα απέναντι στην μόλυνση και στην πραγματικότητα είναι κοντά στο 0%.Ασέβαστος έγραψε: 04 Απρ 2023, 17:54η δοκιμες δεν πανε με το χρονο. δοκιμες, εγιναν, πολλες, πριν βγουν στην αγορα. τοσες οσες εκριναν οι επιστημονες οτι χρειαζονται.hellegennes έγραψε: 04 Απρ 2023, 12:52 Τα εμβόλια ήταν πειραματικά. Αφού δεν πέρασαν από χρόνια δοκιμών.
Η ποσοστιαία αποτελεσματικότητα δεν έχει να κάνει με το αν κολλάς ή όχι, αλλά με το αν υπάρχει ανοσιολογική ανταπόκριση, ώστε να παραχθούν αντισώματα και να είσαι έτοιμος αν και όταν κολλήσεις, ώστε να το περάσεις πιο ήπια. Το ίδιο ισχύει για όλα τα εμβόλια, πχ γρίπης.
Θυμάμαι μια συνέντευξη ενός βαρβάτου γυναικολόγου, πάνω που είχε εγκριθεί η χρήση του ασφαλούς και αποτελεσματικού σε εγκύους και θηλάζουσες και ξεκινούσε η καμπάνια.Bic έγραψε: 04 Απρ 2023, 18:45...
Αυτό όμως που μου λέει η λογική μου, είναι ότι για τόσο καινοτόμες μεθόδους, όσο είναι η χρήση mrna εμβολίων, το σημαντικότερο απ' όλα είναι ο χρόνος. Οποιαδήποτε μελλοντική παρενέργεια θα βγει μακροπρόθεσμα, αυτό είναι σίγουρο. Όσο καλά κι αν δοκιμαστεί στο εργαστήριο και σε όσο μεγάλο πλήθος πειραματόζωων (= εμάς, φυσικά). Απλά, επειδή δεν υπάρχει προϊστορία ή έστω, δεν υπάρχουν παλιότερες μετρήσεις σε μεγάλες κλίμακες.
Ο τύπος έσκιζε τα ρούχα του από απόγνωση λέγοντας ότι και για το ποιο απλό νέο φάρμακο, ακόμα και αφού λάβει έγκριση (μετά την όποια προβλεπόμενη διαδικασία) για τον γενικό πληθυσμό, απαιτείται να μεσολαβήσουν τουλάχιστον 10 χρόνια για να μπορέσουν να παραχθούν δεδομένα για το τί μπορεί να συμβεί στον οργανισμό ενός εμβρύου στη διαδικασία της ανάπτυξης. Πως είναι δυνατόν να ξέρουμε τί θα προκαλέσει ολόκληρη νέα τεχνολογία?
Μα, εννοείται. Απλά, όπως είπα, ο καθένας για τον εαυτό του ζυγίζει και πράττει ανάλογα...student έγραψε: 04 Απρ 2023, 18:55Θυμάμαι μια συνέντευξη ενός βαρβάτου γυναικολόγου, πάνω που είχε εγκριθεί η χρήση του ασφαλούς και αποτελεσματικού σε εγκύους και θηλάζουσες και ξεκινούσε η καμπάνια.Bic έγραψε: 04 Απρ 2023, 18:45...
Ο τύπος έσκιζε τα ρούχα του από απόγνωση λέγοντας ότι και για το ποιο απλό νέο φάρμακο, ακόμα και αφού λάβει έγκριση (μετά την όποια προβλεπόμενη διαδικασία) για τον γενικό πληθυσμό, απαιτείται να μεσολαβήσουν τουλάχιστον 10 χρόνια για να μπορέσουν να παραχθούν δεδομένα για το τί μπορεί να συμβεί στον οργανισμό ενός εμβρύου στη διαδικασία της ανάπτυξης. Πως είναι δυνατόν να ξέρουμε τί θα προκαλέσει ολόκληρη νέα τεχνολογία?
- hellegennes
Αυτή είναι μια μπούρδα που ακούστηκε πρώτη φορά γι' αυτό το εμβόλιο, ποτέ πριν, και που φυσικά δεν ισχύει και απλά αναπαράγεις γιατί την είπε ο ΣΚΑΪ ή κάποιο άλλο πετσωμένο μέσο. ΔΕΝ ισχύει. Ο σημαντικότερος παράγοντας είναι ο χρόνος. Αλλά και να μην ήταν έτσι, οι δοκιμές που έγιναν δεν ήταν μεγάλης κλίμακας. Κάθε άλλο, το εμβόλιο της Pfizer παίζει να ήταν το πιο ελάχιστα δοκιμασμένο εμβόλιο σε ευρεία κυκλοφορία σε όλην την ιστορία των εμβολίων.Ασέβαστος έγραψε: 04 Απρ 2023, 18:33 ο χρονος ειναι ενας παραγοντας, οχι ο σημαντικοτερος. ο σημαντικοτερος ειναι ποσες, ποσοτικα, δοκιμες γινονται, σε ποσους ανθρωπους. η συντριπιτικη πλειονοτητα των οποιων παρενεργειων, του οτιδηποτε, ειναι αμεσες, ελαχιστες μακροπροθεσμες.
Για το όνομα του πούτσου, δηλαδή, αυτό είναι το χρονοδιάγραμμα του FDA:
https://www.fda.gov/patients/drug-devel ... l-research
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
καλά, αφού τα mRNA ήταν τα διαβολικα, γιατί δεν έκαναν οι ψεκες τα αλλά που είχαν συμβατική τεχνολογία; 
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Με το εμβόλιο της γρίπης πώς έγινε;hellegennes έγραψε: 04 Απρ 2023, 19:02Αυτή είναι μια μπούρδα που ακούστηκε πρώτη φορά γι' αυτό το εμβόλιο, ποτέ πριν, και που φυσικά δεν ισχύει και απλά αναπαράγεις γιατί την είπε ο ΣΚΑΪ ή κάποιο άλλο πετσωμένο μέσο. ΔΕΝ ισχύει. Ο σημαντικότερος παράγοντας είναι ο χρόνος. Αλλά και να μην ήταν έτσι, οι δοκιμές που έγιναν δεν ήταν μεγάλης κλίμακας. Κάθε άλλο, το εμβόλιο της Pfizer παίζει να ήταν το πιο ελάχιστα δοκιμασμένο εμβόλιο σε ευρεία κυκλοφορία σε όλην την ιστορία των εμβολίων.Ασέβαστος έγραψε: 04 Απρ 2023, 18:33 ο χρονος ειναι ενας παραγοντας, οχι ο σημαντικοτερος. ο σημαντικοτερος ειναι ποσες, ποσοτικα, δοκιμες γινονται, σε ποσους ανθρωπους. η συντριπιτικη πλειονοτητα των οποιων παρενεργειων, του οτιδηποτε, ειναι αμεσες, ελαχιστες μακροπροθεσμες.
Για το όνομα του πούτσου, δηλαδή, αυτό είναι το χρονοδιάγραμμα του FDA:
https://www.fda.gov/patients/drug-devel ... l-research
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 137 Απαντήσεις
- 6263 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ
-
- 11 Απαντήσεις