Έχω και κάτι πιο ποιητικό, του Γκαίτε.
If I love you, what business is it of yours?
Έχω και κάτι πιο ποιητικό, του Γκαίτε.
Και όμως όχι, συν οτι περάσαμε τέλεια. Ηταν πολύ οκ άτομο.
Dwarven Blacksmith έγραψε: 05 Μαρ 2023, 21:00 Εντάξει, μείναμε κι εμείς με πχορουμικά blue balls μια φορά, μη το κάνουμε θέμα, ρωτήστε κι άλλους τι περνάνε.![]()
γω δεν ειδα τιποτα, αλλα εμπιστευομαι την κριση της ναιδας.
Έτσι πρέπει.
Γρήγορα παρήγγειλε καφέ από τον Θεό και όταν έρθει πιάσε κουβεντουλα μαζί του να σου φτιάξει η διάθεση...Naida έγραψε: 06 Μαρ 2023, 11:46 Λείπουν σήμερα όλα τα στελέχη, λείπει και ο προϊστάμενος και δεν ακούγεται φωνή. Και δεν έχει ούτε δουλειά καθόλου. Τζάμπα αγχώθηκα το πρωί και με έχει πιάσει πονοκέφαλος.
Όχι τώρα. Πιο μετά το μεσημέρι θα πάρω σοκολάταAirman68 έγραψε: 06 Μαρ 2023, 11:50Γρήγορα παρήγγειλε καφέ από τον Θεό και όταν έρθει πιάσε κουβεντουλα μαζί του να σου φτιάξει η διάθεση...Naida έγραψε: 06 Μαρ 2023, 11:46 Λείπουν σήμερα όλα τα στελέχη, λείπει και ο προϊστάμενος και δεν ακούγεται φωνή. Και δεν έχει ούτε δουλειά καθόλου. Τζάμπα αγχώθηκα το πρωί και με έχει πιάσει πονοκέφαλος.
Όταν πάρεις τηλέφωνο να παραγγείλεις ριξτο τυχαία ότι σε έχουν αφήσει μόνη σου. Θα το πιάσει το νόημα...Naida έγραψε: 06 Μαρ 2023, 11:53Όχι τώρα. Πιο μετά το μεσημέρι θα πάρω σοκολάταAirman68 έγραψε: 06 Μαρ 2023, 11:50Γρήγορα παρήγγειλε καφέ από τον Θεό και όταν έρθει πιάσε κουβεντουλα μαζί του να σου φτιάξει η διάθεση...Naida έγραψε: 06 Μαρ 2023, 11:46 Λείπουν σήμερα όλα τα στελέχη, λείπει και ο προϊστάμενος και δεν ακούγεται φωνή. Και δεν έχει ούτε δουλειά καθόλου. Τζάμπα αγχώθηκα το πρωί και με έχει πιάσει πονοκέφαλος.αλλά δεν νομίζω να τα φέρει αυτός. Έχει πολλες μέρες να έρθει.
Naida έγραψε: 06 Μαρ 2023, 11:53Όχι τώρα. Πιο μετά το μεσημέρι θα πάρω σοκολάταAirman68 έγραψε: 06 Μαρ 2023, 11:50Γρήγορα παρήγγειλε καφέ από τον Θεό και όταν έρθει πιάσε κουβεντουλα μαζί του να σου φτιάξει η διάθεση...Naida έγραψε: 06 Μαρ 2023, 11:46 Λείπουν σήμερα όλα τα στελέχη, λείπει και ο προϊστάμενος και δεν ακούγεται φωνή. Και δεν έχει ούτε δουλειά καθόλου. Τζάμπα αγχώθηκα το πρωί και με έχει πιάσει πονοκέφαλος.αλλά δεν νομίζω να τα φέρει αυτός. Έχει πολλες μέρες να έρθει.
Μα δεν είμαι μόνη μου και θα παραγγείλω και τόσους καφέδεςAirman68 έγραψε: 06 Μαρ 2023, 11:58Όταν πάρεις τηλέφωνο να παραγγείλεις ριξτο τυχαία ότι σε έχουν αφήσει μόνη σου. Θα το πιάσει το νόημα...
Έκατσα τώρα που έχω καθαρό μυαλό (ο Θεός να το κάνει δηλαδή, με μια ώρα ύπνο) να ξαναδιαβάσω τι γράψατε χθες και νομίζω πως αυτό ήταν η πιο σωστή κουβέντα στο νήμα. Αυτά θα έλεγα και εγώ σε μια φίλη μου, αν μου ζητούσε την γνώμη της, αυτά πρέπει να λέω και στον εαυτό μου. Και αυτά πρέπει να κάνω. Θα παρατηρώ γιατί θέλω να μάθω ποιός πραγματικά είναι. Θέλω να ξέρω ποιόν άνθρωπο έχω δίπλα μου. Και θέλω να το μάθω σύντομα, επειδή είμαι ανυπόμονη. Και για να προλάβω κάποιους, είμαι ανυπόμονη όχι για να χωρίσω αλλά για να διαπιστώσω πως τελικά τα νέα είναι ευχάριστα (ελπίζοντας γι’ αυτό, εννοώ) και να τον λατρέψω (ακόμα) περισσότερο. Να μην έχω την παραμικρή αμφιβολία για την «αγνότητα» του χαρακτήρα του (σε εισαγωγικά επειδή κανείς μας δεν είναι αγνός).ksk έγραψε: 05 Μαρ 2023, 20:52Όχι όλα και σίγουρα δεν πρέπει να του μιλήσει...Bazoomba έγραψε: 05 Μαρ 2023, 19:16Όλα διορθώνονται/κρύβονται κάτω από το χαλί. Μίλα μαζί του. Πιστεύεις ότι θα κουμπώσεις με άλλους γκόμενους όπως με αυτόν; Σκέψου πόσα δικά σου χαρακτηριστικά δεν θα αρέσουν σε εκείνον.Casp έγραψε: 05 Μαρ 2023, 19:12
Οχι καμια σχεση με ζηλια. Μιλαμε για ενα χαρακτηριστικο ανθρωπων που οποιοσδηποτε και αν το εχει δεν το αντεχω, ποσο μαλλον η σχεση μου, και ποσο μαλλον χθες που ειχε γενεθλια. Και οχι μονο μαζι μου αλλα γενικα, αλλα κυριως μαζι μου θα επρεπε τουλαχιστον να σκεφτει παραπανω. Αλλα μαλλον επιτηδες δεν εκανε αυτο που «επρεπε». Τον νικησε το χαρακτηριστικο που ειχε και μαλλον πιστεψε πως ειτε δεν θα παει το μυαλο μου, ειτε απλα δεν θα ελεγα κατι, οπως και εγινε.
Όσιος Τηλεσκόπιος θα έπρεπε να λέγεται.
Θα αρχίσει να κρύβεται πιο πολύ.
Απλά να παρατηρεί , να παρατηρεί και να φέρει στην μνήμη και το παρελθόν.
Το να μας πάει κάποιος με τα νερά μας είναι εύκολο γιαυτο και δύσκολο για μας αν είμαστε και ερωτευμένοι.
Πρέπει να ξέρει ποιον ακριβώς ερωτεύτηκε στην πραγματικότητα.
Αυτά.