!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Πώς αισθάνεσαι τώρα;

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Re: Πώς αισθάνεσαι τώρα;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

Casp έγραψε: 05 Μαρ 2023, 22:38
Ερμής έγραψε: 05 Μαρ 2023, 22:37
Casp έγραψε: 05 Μαρ 2023, 22:33

Γι αυτο εγραψα πως με μισω που απογοητευτηκα και που σκεφτομαι ετσι. Επειδη με φιλαει και λιωνω :cry
Δεν θελω να γινει πρωην, και ουτε σκοπευω να γινει συντομα. Γι αυτο εγραψα πως αν δεν χωρισω τωρα ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ, δεν σκοπευω να το κανω συντομα και μας βλεπω μαζι για πολλυυυυ καιρο. Αν δεν με χωρισει αυτος βεβαια. Ποτε δεν ξερεις.
Μωρέ σε φιλάει και λιώνεις αλλά δεν είσαι τράπεζα.
Τα δικά σου γενέθλια ποτέ ειναι;
Αρχες Ιουνιου :hebit:
Αργείς
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Casp
Phorum.gr user: Casper

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Casp »

Ερμής έγραψε: 05 Μαρ 2023, 22:54
Ερμής έγραψε: 05 Μαρ 2023, 22:37

Μωρέ σε φιλάει και λιώνεις αλλά δεν είσαι τράπεζα.
Τα δικά σου γενέθλια ποτέ ειναι;
Αργείς
Πες τι θες να πεις ανθρωπε μου :lol:
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Casp έγραψε: 05 Μαρ 2023, 22:55

Αργείς
Για να δούμε τι δώρο θα σου πάρει και γενικά πως θα κινηθεί στο θέμα του δωσμαν
user0972003

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από user0972003 »

Casp έγραψε: 05 Μαρ 2023, 22:53
user έγραψε: 05 Μαρ 2023, 22:50 Μια ξενέρα την πήραμε θα έλεγα
(Sorry Casp)
Αποφασιστε ομως γιατι μπερδευομαι. Ειμαι ή δεν ειμαι υπερβολικη;
Οι αποψεις διιστανται :lol:
Δεν είσαι.
Casp

Naida έγραψε: 05 Μαρ 2023, 22:47
Casp έγραψε: 05 Μαρ 2023, 22:44
Naida έγραψε: 05 Μαρ 2023, 22:39

Μα πως είναι μόνιμα έτσι; αφού λες μοιράζεστε τα έξοδα όταν πάτε τις βόλτες σας με το αυτοκίνητο.
Εχει ξαναζητησει απο την αδερφη του να μας κερασει (και καλα επειδη μας ειπαν εκεινοι να παμε) κ αλλη φορα οπως εγραψα που ημουν αδιαθετη ειπε να ερθει να με παρει αυτος κ να ξαναπληρωσω εγω τους καφεδες. Εγω πχ δεν θα το σκεφτομουν καν, αλλα θελω να μπω, μπηκε στη διαδικασια να το σκεφτει ακομα και αυτο. Κ αυτο που μου αναφερει με τα εξοδα του γαμου, με τον κολλητο του και τις βολτες κτλ. Μου αναφερει συνεχως πραγματα που τον ενοχλουν κ ολα εχουν να κανουν με χρηματα. Και δεν εχει τοσο οικονομικο προβλημα. Οπως ειπα, κι εγω τα ιδια πληρωνομαι κ βαζω στην ακρη ΑΡΚΕΤΑ χρηματα, και ζει κι αυτος με γονεις, δεν εχει εξτρα εξοδα, κι αυτος δεν τρωει καν ποτε του εξω. Μονο για τα τεχνολογικα του ξοδευει χρηματα.
Καταλαβαίνω πως μπορεί να είναι ενοχλητικό πχ αυτό που λες που ήσουν αδιάθετη και ήρθε και σου είπε να βάλεις τους καφέδες. Είναι κάπως. Αλλά ξαναλέω έχει δείξει τόσα άλλα δείγματα συναισθήματος που πράγματι είναι κουλό να σκέφτεσαι και να ξενερώνεις σε βαθμό να σκέφτεσαι χωρισμό από αυτό του το ας πούμε ελαττώμα. Μπορεί να παίρνει χρήματα όσα εσύ και να μην έχει έξοδα και να τα χαλάει χαλάει για την πάρτι του όλα.
Ε ναι αυτο. Χαλας λεφτα ΜΟΝΟ για σενα αλλα βαζεις την κοπελα σου κ την αδερφη σου, στα γενεθλια σου, να σε κερασουν τον καφε. Σορρυ ρε συ Ναιδα αλλα οσο το σκεφτομαι, αλλα τοσο ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ να το καταλαβω.
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.
mao mao

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από mao mao »

Την άλλη φορά που θα πάτε φαγητό κάνε οτι ξέχασες το πορτοφόλι σου και τσέκαρε αντιδράσεις.
Casp

Ερμής έγραψε: 05 Μαρ 2023, 22:55
Αργείς
Μου σχολιασε οτι πηγα κ εδωσα αρκετα λεφτα κ μου ειπε τι σκεφτηκε να μου παρει αυτος κ ειναι παλι κατι τεχνολογικο που λειτουργει με μαγνητικο πεδιο κ βαρυτητα κ κρεμονται πλανητες (δεν καταλαβα ακριβως τι εχει στο μυαλο του) και μου ειπε να μην σκεφτω τιμη κτλ (μαλλον ακριβο θα ειναι για να μου ειπε ετσι) κ να του πω απλα αν μου αρεσει η ιδεα. Δεν ξερω αν το ειπε επειδη ειδε πως του πηρα ακριβο δωρο ή αν ηθελε απο πριν, αν και νομιζω οτι οντως απο πριν το ειχε στο μυαλο του.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Casp την 05 Μαρ 2023, 22:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Ερμής

mao mao έγραψε: 05 Μαρ 2023, 22:57 Την άλλη φορά που θα πάτε φαγητό κάνε οτι ξέχασες το πορτοφόλι σου και τσέκαρε αντιδράσεις.
Αυτό το έχω πάθει σε πρώτο ραντεβού αλλά όχι προσχεδιασμένα :a040:
mao mao

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από mao mao »

Ερμής έγραψε: 05 Μαρ 2023, 22:58
mao mao έγραψε: 05 Μαρ 2023, 22:57 Την άλλη φορά που θα πάτε φαγητό κάνε οτι ξέχασες το πορτοφόλι σου και τσέκαρε αντιδράσεις.
πρώτο και τελευταίο φαντάζομαι :)
Casp

Καρολίνα έγραψε: 05 Μαρ 2023, 22:51
Casp έγραψε: 05 Μαρ 2023, 22:49
Καρολίνα έγραψε: 05 Μαρ 2023, 22:34 Κοίτα, δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην έχει έστω και κάτι αρνητικό (εντάξει, εγώ είμαι η εξαίρεση :003: :P ).
Αλλά αρνητικό από αρνητικό έχει διαφορά.
Αν ας πούμε ήταν ψευταράς και σε κεράτωνε και μετά προσπαθούσε να σε πείσει ότι βλέπεις φαντάσματα και αυτός δεν κάνει τίποτα και φταίνε οι άλλες πάντα, τότε αυτό θα ήταν ένας πολύ καλός λόγος να τον χωρίσεις.
Το να είναι σφιχτοχέρης, δεν είναι και το καλύτερο βέβαια, αλλά αφού δεν έχει πολλά λεφτά είναι κάπως κατανοητό.
Ο πρώην μου έβγαζε πολλά λεφτά και ήταν Σκρουτζ. Αυτό ΝΑΙ ήταν πολύ ξενερωτικό, γιατί εγώ γενικά δεν μετράω τα χρήματα και κάνω και πολλά δώρα στο άσχετο, αλλά δεν μου αρέσει να με εκμεταλλεύτονται.
Στην πρώτη καραντίνα πχ μείναμε σπίτι του έναν μήνα και μόνο εγώ πήγαινα στο σουπερμάρκετ και πλήρωνα. Αυτός όχι μόνο δεν κουνούσε τον κώλο του να έρθει να βοηθήσει, αλλά δεν έδωσε ποτέ ούτε μια δεκάρα έναν ολόκληρο μήνα.
Έλεγα και εγώ πολλές φορές δεν πειράζει, ώσπου στο τέλος ανακάλυψα πως πείραζαν όλα και δεν υπάρχει λόγος να έχουμε τέτοιους ανθρώπους στη ζωή μας. Βέβαια εγώ είχα και άλλα μεγάλα προβλήματα στην σχέση, αν στη δική σου είναι όλα καλά, περίμενε να δεις πως θα πάει η κατάσταση και άμα γίνεται πολύ ενοχλητική, κάνε μια κουβέντα απ'έξω απ'έξω.

Αλλά όντως τραγικό να έχει γενέθλια και να πληρώνουν τους καφέδες τους οι άλλοι.
Δεν σου το ειχα να εισαι ανθρωπος που δεν θα λες αυτο που θα σε ενοχλει. Δεν σου φαινεται, θελω να πω. Τελικα ισχυει αυτο που λενε πως οταν ερωτευομαστε μαλακωνουμε ή στραβωνομαστε ε; Αλλα στο τελος επανερχεται η λογικη κ βλεπουμε την αληθεια. Παντως ναι, αν μου ελεγε ψεματα ή με κερατωνε, η χειροτερα, να μην του ειχα εμπιστοσυνη, θα χωριζα επιτοπου. Ειχα το κινητο του στα χερια μου, ειχα ΠΡΟΣΒΑΣΗ σε μηνυματα, messenger, παντου, και δεν μπηκα στον πειρασμο να ψαξω, επειδη τον εμπιστευομαι. Αν δεν ειχαμε την σχεση που ειχαμε, αυτο θα ηταν το κερασακι στην τουρτα κ θα χωριζα χωρις δευτερη σκεψη. Επειδη ειμαστε τοσο καλα μαζι και ειναι τοσο καλος κ στοργικος μαζι μου, ποναω και μονο που το σκεφτομαι κ δεν νιωθω καθολου καλα που σας τα γραφω ολα αυτα και μιλαω αρνητικα για εκεινον.
Γενικά καλά κάνεις και δεν μου το είχες να μην μιλάω, μιλάω και παραμιλάω και δεν το κλείνω το στόμα μου.
Εκτός και αν ερωτευτώ, οπότε εκεί αποβλακώνομαι εντελώς.
Αλλά ευτυχώς κάποια στιγμή ξεστραβώνομαι και επανέρχομαι.
Πόσο μάλλον τώρα που δεν πιστεύω ότι θα ερωτευτώ ξανά, οπότε δεν κινδυνεύω από νέο στράβωμα.
Ειναι ωραιο ομως αυτο το στραβωμα ρε συ. :oops:
Αν καποια στιγμη χωρισω, νομιζω πως θα ηθελα να το ξαναζησω…
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

Casp έγραψε: 05 Μαρ 2023, 22:53 Αποφασιστε ομως γιατι μπερδευομαι. Ειμαι ή δεν ειμαι υπερβολικη;
Οι αποψεις διιστανται :lol:
ξαπλωσε στο κρεβατι με σεξι εσώρουχα, δίπλα απλωσε 1000 ευρώ σε εικοσάρικα και πες που προσγειώθηκε, το πρώο αλμα μετραει, "δεν είδα καλα δεν ηθελα να σε χτυπήσω" κλπ ειναι δικαιολογίες.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Casp έγραψε: 05 Μαρ 2023, 22:56
Casp έγραψε: 05 Μαρ 2023, 22:44

Εχει ξαναζητησει απο την αδερφη του να μας κερασει (και καλα επειδη μας ειπαν εκεινοι να παμε) κ αλλη φορα οπως εγραψα που ημουν αδιαθετη ειπε να ερθει να με παρει αυτος κ να ξαναπληρωσω εγω τους καφεδες. Εγω πχ δεν θα το σκεφτομουν καν, αλλα θελω να μπω, μπηκε στη διαδικασια να το σκεφτει ακομα και αυτο. Κ αυτο που μου αναφερει με τα εξοδα του γαμου, με τον κολλητο του και τις βολτες κτλ. Μου αναφερει συνεχως πραγματα που τον ενοχλουν κ ολα εχουν να κανουν με χρηματα. Και δεν εχει τοσο οικονομικο προβλημα. Οπως ειπα, κι εγω τα ιδια πληρωνομαι κ βαζω στην ακρη ΑΡΚΕΤΑ χρηματα, και ζει κι αυτος με γονεις, δεν εχει εξτρα εξοδα, κι αυτος δεν τρωει καν ποτε του εξω. Μονο για τα τεχνολογικα του ξοδευει χρηματα.
Καταλαβαίνω πως μπορεί να είναι ενοχλητικό πχ αυτό που λες που ήσουν αδιάθετη και ήρθε και σου είπε να βάλεις τους καφέδες. Είναι κάπως. Αλλά ξαναλέω έχει δείξει τόσα άλλα δείγματα συναισθήματος που πράγματι είναι κουλό να σκέφτεσαι και να ξενερώνεις σε βαθμό να σκέφτεσαι χωρισμό από αυτό του το ας πούμε ελαττώμα. Μπορεί να παίρνει χρήματα όσα εσύ και να μην έχει έξοδα και να τα χαλάει χαλάει για την πάρτι του όλα.
Ε ναι αυτο. Χαλας λεφτα ΜΟΝΟ για σενα αλλα βαζεις την κοπελα σου κ την αδερφη σου, στα γενεθλια σου, να σε κερασουν τον καφε. Σορρυ ρε συ Ναιδα αλλα οσο το σκεφτομαι, αλλα τοσο ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ να το καταλαβω.
Ναι δεν είναι όμορφο αλλά όπως έχεις διαπιστώσει αυτό δεν έχει να κάνει καθόλου με τα συναισθήματα του για σένα και την εκδήλωση τους προς εσένα :D
Τουτέστιν δεν επηρεάζει την σχέση σας.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

mao mao έγραψε: 05 Μαρ 2023, 22:59
Ερμής έγραψε: 05 Μαρ 2023, 22:58
πρώτο και τελευταίο φαντάζομαι :)
Μπα τον παντρεύτηκε. Εκτίμησε το γεγονός πως δεν είναι σπάταλος.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Άβαταρ μέλους
ksk
Phorum.gr user: ksk

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ksk »

Naida έγραψε: 05 Μαρ 2023, 23:07
Casp έγραψε: 05 Μαρ 2023, 22:56

Ναι δεν είναι όμορφο αλλά όπως έχεις διαπιστώσει αυτό δεν έχει να κάνει καθόλου με τα συναισθήματα του για σένα και την εκδήλωση τους προς εσένα :D
Τουτέστιν δεν επηρεάζει την σχέση σας.
Ξεκολλα, άνοιξε τους δεκτές σου που είναι ευαίσθητοι, άκου το ένστικτο σου που σε βοήθησε σε αρκετές φάσεις της ζωής σου και δες την πραγματικοτητα.
Παρατηρητής...
Καρολίνα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Καρολίνα »

Casp έγραψε: 05 Μαρ 2023, 22:58
Ερμής έγραψε: 05 Μαρ 2023, 22:55

Μου σχολιασε οτι πηγα κ εδωσα αρκετα λεφτα κ μου ειπε τι σκεφτηκε να μου παρει αυτος κ ειναι παλι κατι τεχνολογικο που λειτουργει με μαγνητικο πεδιο κ βαρυτητα κ κρεμονται πλανητες (δεν καταλαβα ακριβως τι εχει στο μυαλο του) και μου ειπε να μην σκεφτω τιμη κτλ (μαλλον ακριβο θα ειναι για να μου ειπε ετσι) κ να του πω απλα αν μου αρεσει η ιδεα. Δεν ξερω αν το ειπε επειδη ειδε πως του πηρα ακριβο δωρο ή αν ηθελε απο πριν, αν και νομιζω οτι οντως απο πριν το ειχε στο μυαλο του.
Αυτό το δώρο που σκέφτεται να σου κάνει, έχω την εντύπωση ότι είναι πιο πολύ κάτι που αρέσει σ'αυτόν παρά σε σένα. Σου λέει, αν καταλήξουμε μαζί και παντρευτούμε, να πιάσουν τόπο τα λεφτά που θα δώσω και να το χαρώ εγώ. :smt005:
Απάντηση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”