!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πώς αισθάνεσαι τώρα;
Re: Πώς αισθάνεσαι τώρα;
Είναι λιγάκι τσιγκούνης πάντως. Ξεκίνα να του πετάς μπηχτές μπας και πάρει μπρος. Στα επόμενα γενέθλια πάρε του το ''A Christmas Carol''.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Γι αυτο ειπα πως δεν το αντεχω σε ανθρωπο, ποσο μαλλον στη σχεση μου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Casp την 05 Μαρ 2023, 22:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.
…
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Casp την 05 Μαρ 2023, 22:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.
…
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Casp την 05 Μαρ 2023, 22:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
…
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Casp την 05 Μαρ 2023, 22:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Σου απαντησα τωρα. Τωρα τα βλεπω ολα καθαρα, πριν εθελοτυφλουσα ή το εβρισκα καπως λογικο, δικαιολογουσα κλπ.
Ε τωρα με τα χθεσινα, δεν νομιζεις κ εσυ οτι δεν υπαρχει δικαιολογια κ οτι ειναι φως φαναρι;
Αυτό μου θυμίζει μια φίλη μου, που αυτός πήγαινε να την πάρει από το σπίτι και την έβαζε να πληρώνει όταν έβγαιναν έξω.
Είναι πολλοί οι τσιγκούνηδες τελικά.
Τώρα μιλάς σε κάποια που εθελοτυφλεί μια ζωή.Casp έγραψε: 05 Μαρ 2023, 21:52Σου απαντησα τωρα. Τωρα τα βλεπω ολα καθαρα, πριν εθελοτυφλουσα ή το εβρισκα καπως λογικο, δικαιολογουσα κλπ.
Ε τωρα με τα χθεσινα, δεν νομιζεις κ εσυ οτι δεν υπαρχει δικαιολογια κ οτι ειναι φως φαναρι;
Ναι, είναι φως φανάρι.
Εγώ δεν βλέπω κάτι τραγικό πάντως.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Καρολίνα έγραψε: 05 Μαρ 2023, 21:44 Κασπ, τώρα εξηγείται γιατί δεν βιαζόταν να κάνετε σεξ.
Για να μην πληρώσει για τα προφυλακτικά.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
-
talaipwros
Λοιπον, πριν απο 20 χρονια ειχαμε βγει με την νυν συζυγο με ενα φιλικο ζευγαρι. Ηταν στα μελια, ηξερα οτι την αγαπουσε πολυ κλπ.
Ηρθε ο λογαριασμος, ειπαμε το καθε ζευγος απο μισα, οκ κανενα προβλημα
Ε αυτοι καθοντουσαν μετα και μετραγανε την πατατα, βγαζαν κερματα κλπ. Η γυναικα μου ειχε παθει σοκ
Fast forward, παντρεμενοι ευτυχισμενοι με 3 τεκνα
Ηρθε ο λογαριασμος, ειπαμε το καθε ζευγος απο μισα, οκ κανενα προβλημα
Ε αυτοι καθοντουσαν μετα και μετραγανε την πατατα, βγαζαν κερματα κλπ. Η γυναικα μου ειχε παθει σοκ
Fast forward, παντρεμενοι ευτυχισμενοι με 3 τεκνα
- ksk
- Phorum.gr user: ksk
Δεν θέλεις γνώμες.
Θέλεις να τα βγάλεις από μέσα σου την δεδομένη στιγμή.
Οι περισσότεροι ψυχαναγκαστικοι κρατούν ημερολόγιο.
Παρατηρητής...
- Otto Weininger
Red Shoe Diaries έγινε το νημα
Let them make the first mistake. We make the last move.