Αν θα την δικαιούσαι, θα την λάβεις...Bazoomba έγραψε: 05 Μαρ 2023, 21:42ΧΑ! ksk μια συγνώμη παρακαλώ, κι έναν ορισμό για τα ηχοχρώματα έαν τον έχετε πρόχειρο.![]()
Προς το παρόν κάτσε στον παγκο
Αν θα την δικαιούσαι, θα την λάβεις...Bazoomba έγραψε: 05 Μαρ 2023, 21:42ΧΑ! ksk μια συγνώμη παρακαλώ, κι έναν ορισμό για τα ηχοχρώματα έαν τον έχετε πρόχειρο.![]()
Ειμαι και ενοχικη ομως. Και ηθελα οντως να δω αν σκεφτομαι παραλογα ή ειμαι υπερβολικη. Ηθελα (και θελω!) να του βρω δικαιολογια, το χρειαζομαι.ksk έγραψε: 05 Μαρ 2023, 22:00Δεν θέλεις γνώμες.
Θέλεις να τα βγάλεις από μέσα σου την δεδομένη στιγμή.
Οι περισσότεροι ψυχαναγκαστικοι κρατούν ημερολόγιο.
Πολλοί δεν δίνουν σημασία σε γενέθλια και γιορτές.
Εν τω μεταξύ τι τη νοιάζει;talaipwros έγραψε: 05 Μαρ 2023, 22:09 σοβαρα τωρα, σπαστηκες τοσο πολυ επειδη σκεφτεται το κοστος ζωης και απο εκει που ηταν ο αντρας της ζωης σου για τον οποιον τσακωνοσουν με την οικογενεια σου, πλεον ψαχνεις να βρεις τροπο να χωρισετε;
σου λεει και ο αλλοςGherschaagk έγραψε: 05 Μαρ 2023, 22:11Εν τω μεταξύ τι τη νοιάζει;talaipwros έγραψε: 05 Μαρ 2023, 22:09 σοβαρα τωρα, σπαστηκες τοσο πολυ επειδη σκεφτεται το κοστος ζωης και απο εκει που ηταν ο αντρας της ζωης σου για τον οποιον τσακωνοσουν με την οικογενεια σου, πλεον ψαχνεις να βρεις τροπο να χωρισετε;
Αφού δεν θέλει να τον παντρευτεί. Τι πρόβλημα έχει που ο άλλος προτιμά να μην ξοδεύει πολλά;
Και θα την πάρεις από δω;Casp έγραψε: 05 Μαρ 2023, 22:08Ειμαι και ενοχικη ομως. Και ηθελα οντως να δω αν σκεφτομαι παραλογα ή ειμαι υπερβολικη. Ηθελα (και θελω!) να του βρω δικαιολογια, το χρειαζομαι.ksk έγραψε: 05 Μαρ 2023, 22:00Δεν θέλεις γνώμες.Casp έγραψε: 05 Μαρ 2023, 21:38
Θελω γνωμες γιατι θα εκραγω. Οντως υποφερω, δεν κανω πλακα.
Και μαλλον θα παω σερι δουλεια αποψε, σιγα μην καταφερω να κοιμηθω ετσι οπως ειμαι.
Θέλεις να τα βγάλεις από μέσα σου την δεδομένη στιγμή.
Οι περισσότεροι ψυχαναγκαστικοι κρατούν ημερολόγιο.
Στην περίπτωση τους το κελεπούρι είναι η κασπερ...talaipwros έγραψε: 05 Μαρ 2023, 22:12σου λεει και ο αλλοςGherschaagk έγραψε: 05 Μαρ 2023, 22:11Εν τω μεταξύ τι τη νοιάζει;talaipwros έγραψε: 05 Μαρ 2023, 22:09 σοβαρα τωρα, σπαστηκες τοσο πολυ επειδη σκεφτεται το κοστος ζωης και απο εκει που ηταν ο αντρας της ζωης σου για τον οποιον τσακωνοσουν με την οικογενεια σου, πλεον ψαχνεις να βρεις τροπο να χωρισετε;
Αφού δεν θέλει να τον παντρευτεί. Τι πρόβλημα έχει που ο άλλος προτιμά να μην ξοδεύει πολλά;
αμ δε θελει να με παντρευτει, αμ θελει και λουσα, βρε μπας και ψαχνει για κοροιδο καληνυχτακια;
Εσενα δεν θα σε ενοχλουσε τιποτα απο ολα αυτα που εγραψα δηλαδη. Οτι το προβλημα μου ηταν οτι δεν θελει να ξοδεψει πολλα ε;Gherschaagk έγραψε: 05 Μαρ 2023, 22:11Εν τω μεταξύ τι τη νοιάζει;talaipwros έγραψε: 05 Μαρ 2023, 22:09 σοβαρα τωρα, σπαστηκες τοσο πολυ επειδη σκεφτεται το κοστος ζωης και απο εκει που ηταν ο αντρας της ζωης σου για τον οποιον τσακωνοσουν με την οικογενεια σου, πλεον ψαχνεις να βρεις τροπο να χωρισετε;
εννοειται οτι σε νοιαζουν τα χρηματα διοτι το πως διαχειριστηκε το χρημα σε ενοχλησε.Casp έγραψε: 05 Μαρ 2023, 22:14Δεν καταλαβες, απογοητευτηκα τοσο πολυ απο τον τροπο σκεψης του κ επαθα τοσο σοκ που εβαλε ακομα κ την αδερφη του, ΣΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΟΥ, να τον κερασει, οπως τον κερασα κι εγω, που θελω να βρω τροπο να τον δικαιολογησω κ να μην σπαστω κι αλλο! Επειδη ακριβως, ΔΕΝ ΘΕΛΩ να χωρισουμε. Αν ο ανθρωπος σκεφτεται σε τετοιο σημειο τα χρηματα κ αν θα παει καπου κ ποσα θα ξοδεψει, ε στο μελλον θα εχουμε προβλημα. Δεν εχω μαθει να συναναστρεφομαι κ να αντεχω τετοιους ανθρωπους. Δεν εχω χειροτερο. Να σκεφτομαι αν θα του πω να παμε πλεον καπου επειδη θα σκεφτεται την βενζινη ή ποιος θα κερασει τι και ποσα θα δωσει κλπ. Ε οχι, κατσε σπιτι μονος σου τοτε.talaipwros έγραψε: 05 Μαρ 2023, 22:09 σοβαρα τωρα, σπαστηκες τοσο πολυ επειδη σκεφτεται το κοστος ζωης και απο εκει που ηταν ο αντρας της ζωης σου για τον οποιον τσακωνοσουν με την οικογενεια σου, πλεον ψαχνεις να βρεις τροπο να χωρισετε;
Κανεις λες κ με νοιαζουν τα χρηματα. Η ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ.
Μα αυτό λέω και εγώ. Και τα δώρα του της έχει κάνει και του έχει κάνει, και τα κεράσματα του και τα έξοδα μοιράζονται στα πήγαινε έλα με τα αμάξια. Εντάξει βγάζει ένα Χ μισθό το παιδί και θέλει να παίρνει πράγματα για τον εαυτό του. Λίγο υπερβολή το να μην κεράσει 5 καφέδες αλλά μπορεί και να ήταν άφραγκος ή να είναι οριακά και πραγματικά να του λείψουν. Μπορεί βέβαια και να είναι απλά σφιχτός στα χέρια του και να υπερέβαλε. Αλλά δεν βλέπω λόγο χωρισμού και τέτοια. Με την καμία.
Θελω λουσα; what?!!!!talaipwros έγραψε: 05 Μαρ 2023, 22:12σου λεει και ο αλλοςGherschaagk έγραψε: 05 Μαρ 2023, 22:11Εν τω μεταξύ τι τη νοιάζει;talaipwros έγραψε: 05 Μαρ 2023, 22:09 σοβαρα τωρα, σπαστηκες τοσο πολυ επειδη σκεφτεται το κοστος ζωης και απο εκει που ηταν ο αντρας της ζωης σου για τον οποιον τσακωνοσουν με την οικογενεια σου, πλεον ψαχνεις να βρεις τροπο να χωρισετε;
αμ δε θελει να με παντρευτει, αμ θελει και λουσα, βρε μπας και ψαχνει για κοροιδο καληνυχτακια;
Ρε συ Κασπ, δεν θέλω να μαλώσουμε αλλά, μήπως να κοιτάξεις λίγο τον εαυτό σου;;;Casp έγραψε: 05 Μαρ 2023, 22:15Εσενα δεν θα σε ενοχλουσε τιποτα απο ολα αυτα που εγραψα δηλαδη. Οτι το προβλημα μου ηταν οτι δεν θελει να ξοδεψει πολλα ε;Gherschaagk έγραψε: 05 Μαρ 2023, 22:11Εν τω μεταξύ τι τη νοιάζει;talaipwros έγραψε: 05 Μαρ 2023, 22:09 σοβαρα τωρα, σπαστηκες τοσο πολυ επειδη σκεφτεται το κοστος ζωης και απο εκει που ηταν ο αντρας της ζωης σου για τον οποιον τσακωνοσουν με την οικογενεια σου, πλεον ψαχνεις να βρεις τροπο να χωρισετε;