Υπάρχουν και οι καθετήρες.Bazoomba έγραψε: 05 Μαρ 2023, 21:14Αυτό πάλι πως το μέτρησες; Εγω στοιχηματίζω ότι ο enaonέχει βάλει κουβαδάκι κάτω από το γραφείο, για να μην σηκωθεί ΟΥΤΕ για τουαλέτα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πώς αισθάνεσαι τώρα;
Re: Πώς αισθάνεσαι τώρα;
Ναι με το λάστιχο.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...

ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Θα ποτίσει το γκαζόν με αφρόλουτρο. Δεν κάνει. Η Καρολίνα μου παραχωρεί το σπίτι για όσο διαρκέσει το μπάνιο λέει. Ευκαιρία να γνωριστώ με τον γείτονά της.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
μην μας μαλώνεις, θα βοηθήσουμε, θα δεις. Οκ η ναιδα ειναι λίγο επίφοβη, αλλα ο αγις θα τον παραδεχθεί, θα λαβει τα ευσημα απο τον ταλ, καλα θα παει.
- ksk
- Phorum.gr user: ksk
για το σοκολατάκι το λες; εκανα οτι δεν με ενδιαφέρει γιατι εχω πάρει σοκοφρέτες πρασινες, με τα φουντουκια. Δεύτερο τσιγάρο, θα μας πεθάνει αυτη η κασπερ.
Το μπάνιο μου βλέπει στην άλλη πλευρά, αν θέλεις τέτοιες γνωριμίες θα πρέπει να πας στην κουζίνα και να προσποιηθείς ότι μαγειρεύεις.Bazoomba έγραψε: 05 Μαρ 2023, 21:20Θα ποτίσει το γκαζόν με αφρόλουτρο. Δεν κάνει. Η Καρολίνα μου παραχωρεί το σπίτι για όσο διαρκέσει το μπάνιο λέει. Ευκαιρία να γνωριστώ με τον γείτονά της.
(Παστίτσιο να μου φτιάξεις αν γίνεται.)
Deleteee
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Casp την 05 Μαρ 2023, 22:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.
Ελα νταξει, διαβασε με ησυχια τωραenaon έγραψε: 05 Μαρ 2023, 21:32 για το σοκολατάκι το λες; εκανα οτι δεν με ενδιαφέρει γιατι εχω πάρει σοκοφρέτες πρασινες, με τα φουντουκια. Δεύτερο τσιγάρο, θα μας πεθάνει αυτη η κασπερ.
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.
Θελω γνωμες γιατι θα εκραγω. Οντως υποφερω, δεν κανω πλακα.
Και μαλλον θα παω σερι δουλεια αποψε, σιγα μην καταφερω να κοιμηθω ετσι οπως ειμαι.
ΧΑ! ksk μια συγνώμη παρακαλώ, κι έναν ορισμό για τα ηχοχρώματα έαν τον έχετε πρόχειρο.
Κασπ, τώρα εξηγείται γιατί δεν βιαζόταν να κάνετε σεξ.
Για να μην πληρώσει για τα προφυλακτικά.
Για να μην πληρώσει για τα προφυλακτικά.