!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Δεν θα ψηφίσω ΝΔ είναι πολλοί οι νεκροί.
Re: Δεν θα ψηφίσω ΝΔ είναι πολλοί οι νεκροί.
Επειδή βλέπω ότι πολλά άτομα γράφουμε και ξαναγράφουμε για το σοβαρό θέμα της έλλειψης της ελεύθερης μάχιμης δημοσιογραφίας.
Θεωρώ ότι θα ήτανε καλό κάποιος /α να ανοίξει ένα νήμα.
Εκτός από τους πολιτικούς οι δεύτεροι υπεύθυνοι εγκληματίες είναι αυτοί.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Στις μασαμπούκες κάτι του ρίχνουν στο ποτό, δεν εξηγείται αλλιώς.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 03 Μαρ 2023, 18:49Έχεις κόψει καπιστρι φίλε.OANNHSEA έγραψε: 03 Μαρ 2023, 17:46Τι λε ρε αλήθεια;;;taxalata xalasa έγραψε: 03 Μαρ 2023, 17:43
δεν ειναι 52 νεκροι.... ειναι 52 δολοφονημενοι απο εγκληματικη αμελεια των κυβερνωντων....
οι 5000 καπνιζοντες ειναι αυτοχειρες... δεν τους δολοφονησε κανεις...
εχεις αλλη Ανοησια να γραψεις;
Το ότι επιτρέπεται το κάπνισμα, ενώ ξέρουν οι κυβερνήσεις ότι είναι θανατηφόρο, πως ονομάζεται;;;
Το ότι ήδη σας έχουν βάλει μέσα στο κεφάλι τη μαλακία ότι οι "αυτόχειρες" μπορεί να πεθάνουν εάν το θέλουν, πως ονομάζεται;
Τις ξέρεις τις απαντήσεις ή θα συνεχίσεις να μαλακίζεσαι όπως πάντα;
.
Ερμής, 'μολόγα!
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Υπαρχει σχετικό νήμα με τον θεικό τιτλο "βραβεια Κουλιτζερ"Niki έγραψε: 03 Μαρ 2023, 18:59 Επειδή βλέπω ότι πολλά άτομα γράφουμε και ξαναγράφουμε για το σοβαρό θέμα της έλλειψης της ελεύθερης μάχιμης δημοσιογραφίας.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Ευχαριστώ θα το βρώ.Bazoomba έγραψε: 03 Μαρ 2023, 19:12Υπαρχει σχετικό νήμα με τον θεικό τιτλο "βραβεια Κουλιτζερ"Niki έγραψε: 03 Μαρ 2023, 18:59 Επειδή βλέπω ότι πολλά άτομα γράφουμε και ξαναγράφουμε για το σοβαρό θέμα της έλλειψης της ελεύθερης μάχιμης δημοσιογραφίας.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
- Πτολεμαίος
- Phorum.gr user: Last Veteran
Εχμμ... Πως να στο πω... ΜμμμBigChiefWahoo έγραψε: 03 Μαρ 2023, 08:49Δεν με πείθεις.Πτολεμαίος έγραψε: 03 Μαρ 2023, 08:41
Εγώ δεν διαχειρίζομαι ζωές ανθρώπων, η νυχτερινή φύλαξη στο πόστο μου είναι υπερχαλαρη (εν αντιθέσει με την πρωινή) και βρίσκομαι εκεί μήπως, εάν και εφόσον χρειαστεί κάτι, δεν χρειάζεται να είμαι Κέρβερος ή Τάλως.
Καμία σχέση.
Α ναι. Στ'αρχιδακια μου ίσως;
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
καλησπερα οπως νομιζεις. κατα βαθος ομως και εσενα σου αρεσουν αυτα που προτεινα. δεν εχω αυταπατες πως ο Μπογδανος θα γινει η Νεα ΝΔ αλλα πιστευω οτι αυτος θα εισπραξει τη δυσαρεσκεια των ψηφοφορων της ΝΔ κι οχι ο Τσιπρας με τον Ανδρουλακη. Η διαγραφη του ηταν αδικη, ο κομμουνισμος ειναι ακροτηταπατησιωτης έγραψε: 03 Μαρ 2023, 18:22Ζεις σε άλλο κόσμο και θα το καταλάβεις σύντομα όπως το κατάλαβαν και όσοι νόμισαν ότι βρήκαν το νέο το 2015.southern έγραψε: 03 Μαρ 2023, 17:45 ας φτιαξουμε μια Νεα Ελλαδα.
χωρις καμια πολιτικη παραταξη στα πανεπιστημια, με εκδιωξη ολων των καταληψεων απο τα πανεπιστημια, αξιολογηση ολων των δημοσιων υπαλληλων, πραγματικη εφαρμογη του δογματος νομος και ταξη
Φυσικά και αυτό θα πουν.Ήδη οι διαδηλώσεις κατευθύνονται προς την Hellenic Train και όχι προς τον ΟΣΕ,του οποίου υπάλληλος ήταν ο σταθμάρχης.Υπάρχει και νήμα ανάλογο.southern έγραψε: 03 Μαρ 2023, 17:40 Παρατηρησα οτι εσκασαν και τα σουργελα που ριχνουν την ευθυνη του δυστυχηματος στο καπιταλισμο. θα παρουν τα φρυδια μου στις εκλογες.
Τα περί μη πολιτικής εκμετάλλευσης θα καταρρεύσουν σε λίγες μέρες.Η αντινεοδημοκρατική στάση κάποιων δεξιών θα κρατήσει περισσότερο αλλά όχι για πολύ και σίγουρα δεν θα κρατήσει καθόλου εάν υπάρξει "προοδευτική κυβέρνηση".Θυμάμαι πολύ καλά τι έγινε το 2015.Είχα παρευρεθεί σε συζητήσεις δεξιών που έλεγαν τέρμα αυτό το κόμμα.Σε κανάλια έβγαιναν διάφοροι και υποστήριζαν τον Τσίπρα δηλώνοντας παλιοί δεξιοί.Τους πρώτους μήνες η δημοτικότητά του έφθανε το 80%.Ύστερα από ένα χρόνο ήταν πίσω στις δημοσκοπήσεις από τον Μητσοτάκη ενώ τα άλλα δεξιά κόμματα εξαφανίζονταν.Ολη η ιστορία είχε ως μόνο αποτέλεσμα να αντικατασταθεί ο Σαμαράς από τον Μητσοτάκη.
Δεν πειράζει,ο καθένας κάνει τις επιλογές του και η ιστορία συνεχίζεται.
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php?f=29&t=21951
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Μου αρέσουν,δεν μου αρέσουν,επί του παρόντος είναι ανεφάρμοστα.southern έγραψε: 03 Μαρ 2023, 19:23 καλησπερα οπως νομιζεις. κατα βαθος ομως και εσενα σου αρεσουν αυτα που προτεινα. δεν εχω αυταπατες πως ο Μπογδανος θα γινει η Νεα ΝΔ αλλα πιστευω οτι αυτος θα εισπραξει τη δυσαρεσκεια των ψηφοφορων της ΝΔ κι οχι ο Τσιπρας με τον Ανδρουλακη. Η διαγραφη του ηταν αδικη, ο κομμουνισμος ειναι ακροτητα
- Πτολεμαίος
- Phorum.gr user: Last Veteran
Έγραψα...Kauldron έγραψε: 03 Μαρ 2023, 18:08
Όρθιος μέσα στη βροχή/κρύο/ζέστη με αλεξίσφαιρο 3 κιλών, και γλεντάς ταυτόχρονα και αριστερούς στο φέησμπουκ? Πώωωωωωωωω, τί λε ρε παιδί μου.
Εγραψες..
Πες μας ότι είσαι αριστερός κωλντρον, χωρίς να μας πεις ότι είσαι αριστερός.
I rest my case (εκτός κι αν εννοούσες εσένα προφητικά)
απορώ πως σε είχαν οι ΧΑτες στις τάξεις τους. Εντάξει βέβαια, δεν φημίζονται και για την νοημοσύνη τους. Ίσως γι'αυτο άλλωστε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Πτολεμαίος την 03 Μαρ 2023, 19:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
ας τα επιβαλλουμε και να αφησουμε την αριστερα να φωναζειπατησιωτης έγραψε: 03 Μαρ 2023, 19:29Μου αρέσουν,δεν μου αρέσουν,επί του παρόντος είναι ανεφάρμοστα.southern έγραψε: 03 Μαρ 2023, 19:23 καλησπερα οπως νομιζεις. κατα βαθος ομως και εσενα σου αρεσουν αυτα που προτεινα. δεν εχω αυταπατες πως ο Μπογδανος θα γινει η Νεα ΝΔ αλλα πιστευω οτι αυτος θα εισπραξει τη δυσαρεσκεια των ψηφοφορων της ΝΔ κι οχι ο Τσιπρας με τον Ανδρουλακη. Η διαγραφη του ηταν αδικη, ο κομμουνισμος ειναι ακροτητα
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
-
πατησιωτης
Δεν απαγορεύεται σε κανένα στην Ελλάδα να γράφει ότι θέλει.Εάν δεν σου αρέσουν αυτά που γράφουν μπορεί να διαβάσεις όσα γράφει ο Βαξεβάνης ή ο Χίος ή κάποιος στην "Αυγή" ή τον ¨Ριζοσπάστη".Δεν είναι πρόβλημα των άλλων εάν αυτοί δεν έχουν την επιρροή που θα ήθελαν να έχουν.Δεν μπορείς να υποχρεώσεις τον Πρετεντέρη να λέει άλλα από αυτά που θέλει να πει.Niki έγραψε: 03 Μαρ 2023, 18:59 Επειδή βλέπω ότι πολλά άτομα γράφουμε και ξαναγράφουμε για το σοβαρό θέμα της έλλειψης της ελεύθερης μάχιμης δημοσιογραφίας.
Υπ όψιν ότι τα ίδια έλεγα και στους νδτες όταν διαμαρτύρονταν ότι ο Πρετεντέρης και άλλοι παρόμοιοι υποστηρίζουν το ισχυρό εκσυγχρονιστικό ΠΑΣΟΚ και ότι "δεν έχουμε τύπο".Φτιάξτε τον,σας εμποδίζει κάποιος;Με τον Ρίζο,τον Τράγκα και τον Κοττάκη δεν μπορείς να πας μακριά.
Εκείνο που συνέβη είναι ότι οι παλιοί αυτοί πασόκοι δημοσιογράφοι διαλυθέντος του μεγάλου ΠΑΣΟΚ προσχώρησαν στη ΝΔ - εκτός από την Ακρίτα που έγινε συριζαία.
Έτσι ήθελαν,δεν μπορείς να τους απαγορεύσεις.Κάνε δικούς σου.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Όχι δεύτεροι, πρώτοι είναι, τα δημοσιογραφικά σιχάματα είναι ο βόθρος της Ελλάδας.Niki έγραψε: 03 Μαρ 2023, 18:59 Επειδή βλέπω ότι πολλά άτομα γράφουμε και ξαναγράφουμε για το σοβαρό θέμα της έλλειψης της ελεύθερης μάχιμης δημοσιογραφίας.
Άκουσες τι τόλμησε να πει αυτό το καθίκι ο Πορτοσάλτε; Ότι οι νεκροί είναι θυσίες για να γίνουμε καλύτεροι!
Ανοίγω νήμα για το αληταριό
- taxalata xalasa
φιδεμπορας ειναι ο bogdan... και εσυ αγοραζεις φιδια... καλοφαγωτα!southern έγραψε: 03 Μαρ 2023, 19:23καλησπερα οπως νομιζεις. κατα βαθος ομως και εσενα σου αρεσουν αυτα που προτεινα. δεν εχω αυταπατες πως ο Μπογδανος θα γινει η Νεα ΝΔ αλλα πιστευω οτι αυτος θα εισπραξει τη δυσαρεσκεια των ψηφοφορων της ΝΔ κι οχι ο Τσιπρας με τον Ανδρουλακη. Η διαγραφη του ηταν αδικη, ο κομμουνισμος ειναι ακροτηταπατησιωτης έγραψε: 03 Μαρ 2023, 18:22Ζεις σε άλλο κόσμο και θα το καταλάβεις σύντομα όπως το κατάλαβαν και όσοι νόμισαν ότι βρήκαν το νέο το 2015.southern έγραψε: 03 Μαρ 2023, 17:45 ας φτιαξουμε μια Νεα Ελλαδα.
χωρις καμια πολιτικη παραταξη στα πανεπιστημια, με εκδιωξη ολων των καταληψεων απο τα πανεπιστημια, αξιολογηση ολων των δημοσιων υπαλληλων, πραγματικη εφαρμογη του δογματος νομος και ταξη
Φυσικά και αυτό θα πουν.Ήδη οι διαδηλώσεις κατευθύνονται προς την Hellenic Train και όχι προς τον ΟΣΕ,του οποίου υπάλληλος ήταν ο σταθμάρχης.Υπάρχει και νήμα ανάλογο.southern έγραψε: 03 Μαρ 2023, 17:40 Παρατηρησα οτι εσκασαν και τα σουργελα που ριχνουν την ευθυνη του δυστυχηματος στο καπιταλισμο. θα παρουν τα φρυδια μου στις εκλογες.
Τα περί μη πολιτικής εκμετάλλευσης θα καταρρεύσουν σε λίγες μέρες.Η αντινεοδημοκρατική στάση κάποιων δεξιών θα κρατήσει περισσότερο αλλά όχι για πολύ και σίγουρα δεν θα κρατήσει καθόλου εάν υπάρξει "προοδευτική κυβέρνηση".Θυμάμαι πολύ καλά τι έγινε το 2015.Είχα παρευρεθεί σε συζητήσεις δεξιών που έλεγαν τέρμα αυτό το κόμμα.Σε κανάλια έβγαιναν διάφοροι και υποστήριζαν τον Τσίπρα δηλώνοντας παλιοί δεξιοί.Τους πρώτους μήνες η δημοτικότητά του έφθανε το 80%.Ύστερα από ένα χρόνο ήταν πίσω στις δημοσκοπήσεις από τον Μητσοτάκη ενώ τα άλλα δεξιά κόμματα εξαφανίζονταν.Ολη η ιστορία είχε ως μόνο αποτέλεσμα να αντικατασταθεί ο Σαμαράς από τον Μητσοτάκη.
Δεν πειράζει,ο καθένας κάνει τις επιλογές του και η ιστορία συνεχίζεται.
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
Green Dragon έγραψε: 03 Μαρ 2023, 19:40Όχι δεύτεροι, πρώτοι είναι, τα δημοσιογραφικά σιχάματα είναι ο βόθρος της Ελλάδας.Niki έγραψε: 03 Μαρ 2023, 18:59 Επειδή βλέπω ότι πολλά άτομα γράφουμε και ξαναγράφουμε για το σοβαρό θέμα της έλλειψης της ελεύθερης μάχιμης δημοσιογραφίας.
Άκουσες τι τόλμησε να πει αυτό το καθίκι ο Πορτοσάλτε; Ότι οι νεκροί είναι θυσίες για να γίνουμε καλύτεροι!
Ανοίγω νήμα για το αληταριό![]()
Επιτέλους το είπε κάποιος.
-
πατησιωτης
Όπως βλέπεις ούτε τον Μπογδάνο τον εμπόδισε κανείς να κάνει κόμμα.Άλλο πόσες ψήφους θα πάρει.southern έγραψε: 03 Μαρ 2023, 19:31ας τα επιβαλλουμε και να αφησουμε την αριστερα να φωναζειπατησιωτης έγραψε: 03 Μαρ 2023, 19:29Μου αρέσουν,δεν μου αρέσουν,επί του παρόντος είναι ανεφάρμοστα.southern έγραψε: 03 Μαρ 2023, 19:23 καλησπερα οπως νομιζεις. κατα βαθος ομως και εσενα σου αρεσουν αυτα που προτεινα. δεν εχω αυταπατες πως ο Μπογδανος θα γινει η Νεα ΝΔ αλλα πιστευω οτι αυτος θα εισπραξει τη δυσαρεσκεια των ψηφοφορων της ΝΔ κι οχι ο Τσιπρας με τον Ανδρουλακη. Η διαγραφη του ηταν αδικη, ο κομμουνισμος ειναι ακροτηταγιατι να μας κρατανε πισω οι βλακες;
θα κανει τις κινησεις τουπατησιωτης έγραψε: 03 Μαρ 2023, 19:42Όπως βλέπεις ούτε τον Μπογδάνο τον εμπόδισε κανείς να κάνει κόμμα.Άλλο πόσες ψήφους θα πάρει.southern έγραψε: 03 Μαρ 2023, 19:31ας τα επιβαλλουμε και να αφησουμε την αριστερα να φωναζειπατησιωτης έγραψε: 03 Μαρ 2023, 19:29
Μου αρέσουν,δεν μου αρέσουν,επί του παρόντος είναι ανεφάρμοστα.γιατι να μας κρατανε πισω οι βλακες;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 124 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από marabou