!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Δεν θα ψηφίσω ΝΔ είναι πολλοί οι νεκροί.

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
vatraxos
Συντονιστής

Re: Δεν θα ψηφίσω ΝΔ είναι πολλοί οι νεκροί.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vatraxos »

Ρε μνηστήρες, Νίκη τη λένε, όχι Πηνελόπη.
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
independent44
Phorum.gr user: independent_44

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από independent44 »

Bic έγραψε: 03 Μαρ 2023, 14:46
independent44 έγραψε: 03 Μαρ 2023, 14:40
Bic έγραψε: 03 Μαρ 2023, 14:32
Σωστό. Να φέρουμε άλλους, από τη Γερμανία ξέρω 'γω ή την Ιαπωνία. Ή εννοείς μόνο τους σημερινούς;
Όλους.
Ωραία, συμφωνούμε. Οπότε, πού καταλήγουμε; Αφού η δεξαμενή είναι συγκεκριμένη, τι επιλογές έχουμε;
Δεν ξέρω, ρίξε κάτι διαφορετικό.
Μείωσε την παντοδυναμία τους
Άβαταρ μέλους
Σέλευκας
Phorum.gr user: Seleykos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σέλευκας »

zteo έγραψε: 03 Μαρ 2023, 15:05 Πιστεύω ότι η σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη τελείωσε την οποία πιθανότητα της ΝΔ για αυτοδυναμία και στις δεύτερες εκλογές εάν πάμε πλέον.
Το σκάνδαλο του χρηματιστηρίου και τα Ημια δεν είχαν τελειώσει το ΠΑΣΟΚ.
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Άβαταρ μέλους
Bazoomba
Phorum.gr user: Bazoomba

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bazoomba »

independent44 έγραψε: 03 Μαρ 2023, 15:11
independent44 έγραψε: 03 Μαρ 2023, 14:40
Όλους.
Ωραία, συμφωνούμε. Οπότε, πού καταλήγουμε; Αφού η δεξαμενή είναι συγκεκριμένη, τι επιλογές έχουμε;
Δεν αρκεί αυτό. Πρέπει αυτό το διαφορετικό να εγγυάται ότι δεν πρόκειται να γίνει μέρος του παιχνιδιού και ότι δεν πρόκειται για λαγό τους.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Άβαταρ μέλους
Isildur
Phorum.gr user: Isildur

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Isildur »

Bazoomba έγραψε: 03 Μαρ 2023, 15:17
Δεν αρκεί αυτό. Πρέπει αυτό το διαφορετικό να εγγυάται ότι δεν πρόκειται να γίνει μέρος του παιχνιδιού και ότι δεν πρόκειται για λαγό τους.
Άρα, λύση μηδέν. Όλοι οι άλλοι, λίγο-πολύ, είναι λαγοί κάποιου από τους τρεις πρώτους. ΟΚ, ίσως μόνο το ΚΚΕ να μην είναι, αλλά αυτό έτσι κι αλλιώς παίζει παντού μόνο του και λογικά δεν έχει καμμιά διάθεση να κυβερνήσει ποτέ.
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... :p2:
independent44
Phorum.gr user: independent_44

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από independent44 »

Bazoomba έγραψε: 03 Μαρ 2023, 15:17 Δεν αρκεί αυτό. Πρέπει αυτό το διαφορετικό να εγγυάται ότι δεν πρόκειται να γίνει μέρος του παιχνιδιού και ότι δεν πρόκειται για λαγό τους.
Σωστά...
Άβαταρ μέλους
Bazoomba

Bic έγραψε: 03 Μαρ 2023, 15:20
Άρα, λύση μηδέν. Όλοι οι άλλοι, λίγο-πολύ, είναι λαγοί κάποιου από τους τρεις πρώτους. ΟΚ, ίσως μόνο το ΚΚΕ να μην είναι, αλλά αυτό έτσι κι αλλιώς παίζει παντού μόνο του και λογικά δεν έχει καμμιά διάθεση να κυβερνήσει ποτέ.
Δεν θεωρώ πως το Πασόκ έχει την δύναμη να έχει λαγούς.
Οπότε κοιτάς ποιό κόμμα είναι σίγουρο (όσο η ενοχή της Νικολάου :003: ) να έχει πάρε-δώσε με ΝΔ και Σύριζα. Μ'αυτά και με αυτά αποκλείεις φαηλομπογδανοτζημεροκόμματα, αποκλείεις ΠΑΣΟΚ (καλά αυτό είναι δεδομένο) και αποκλείεις ΚΚΕ με την λογική ότι η αδυναμία τους να λειτουργήσουν ως κανονικός πολιτικός σχηματισμός (δεν εννοώ μόνο στα πλαίσια του κοινοβουλευτισμού) είναι από ρεντ-φλαγκ έως ενδείξεις για πιο "ψεκασμένες" σκέψεις.

Μένεις (*)με Κασιδιαροκόμμα και Μέρα25. Στην 1η περίπτωση το κώλυμα είναι ότι πρόκειται για Κασιδιαροκόμμα ενώ στην δεύτερη ότι πρόκειται στην ουσία για έναν άχρωμο, άνευρο και άοσμο "αριστερό σχηματισμό (ρεηνμπωου φλαγκ).

Το πρώτο κόμμα πείθει ως προς την πρόθεση να κλείσει αρκετή από την μούργα μέσα (με περισσότερο ή λιγότερο αυταρχικές μεθόδους). Το δεύτερο πείθει ως προς την συγκεκριμενοποίηση του προγραμματικού του σχεδίου.

Το πρώτο κόμμα φοβίζει ως προς την πιθανότητα να φτάσει τα πράγματα εκτός ελέγχου και την έλλειψη σοβαρότητας, το δεύτερο ως προς τα της εξωτερικής πολιτικής (και συνεπακόλουθα του μεταναστευτικού κλπ κλπ).

Φυσικά υπάρχουν κι άλλες επιλογές τις οποίες μένει να μάθουμε, αλλά πρωτίστως αρκεί ο Έλληνας ψηφοφόρος να μάθει να κοιτάει το μπακγκράουντ όσων κατεβαίνουν: με ποιούς σχετίζονται, ποιούς εξυπηρετούν, με ποιούς έχουν αντιπαλότητα, ποιά ήταν η πολιτική τους διαδρομή (βλέπε Μπογδάνος, Βελόπουλος, Πλεύρης, Καρατζαφέρης) κλπ κλπ.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
*από τις γνωστές επιλογές
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Άβαταρ μέλους
Isildur
Phorum.gr user: Isildur

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Isildur »

Bazoomba έγραψε: 03 Μαρ 2023, 15:35
Οπότε κοιτάς ποιό κόμμα είναι σίγουρο (όσο η ενοχή της Νικολάου :003: ) να έχει πάρε-δώσε με ΝΔ και Σύριζα. Μ'αυτά και με αυτά αποκλείεις φαηλομπογδανοτζημεροκόμματα, αποκλείεις ΠΑΣΟΚ (καλά αυτό είναι δεδομένο) και αποκλείεις ΚΚΕ με την λογική ότι η αδυναμία τους να λειτουργήσουν ως κανονικός πολιτικός σχηματισμός (δεν εννοώ μόνο στα πλαίσια του κοινοβουλευτισμού) είναι από ρεντ-φλαγκ έως ενδείξεις για πιο "ψεκασμένες" σκέψεις.

Μένεις (*)με Κασιδιαροκόμμα και Μέρα25. Στην 1η περίπτωση το κώλυμα είναι ότι πρόκειται για Κασιδιαροκόμμα ενώ στην δεύτερη ότι πρόκειται στην ουσία για έναν άχρωμο, άνευρο και άοσμο "αριστερό σχηματισμό (ρεηνμπωου φλαγκ).

Το πρώτο κόμμα πείθει ως προς την πρόθεση να κλείσει αρκετή από την μούργα μέσα (με περισσότερο ή λιγότερο αυταρχικές μεθόδους). Το δεύτερο πείθει ως προς την συγκεκριμενοποίηση του προγραμματικού του σχεδίου.

Το πρώτο κόμμα φοβίζει ως προς την πιθανότητα να φτάσει τα πράγματα εκτός ελέγχου και την έλλειψη σοβαρότητας, το δεύτερο ως προς τα της εξωτερικής πολιτικής (και συνεπακόλουθα του μεταναστευτικού κλπ κλπ).

Φυσικά υπάρχουν κι άλλες επιλογές τις οποίες μένει να μάθουμε, αλλά πρωτίστως αρκεί ο Έλληνας ψηφοφόρος να μάθει να κοιτάει το μπακγκράουντ όσων κατεβαίνουν: με ποιούς σχετίζονται, ποιούς εξυπηρετούν, με ποιούς έχουν αντιπαλότητα, ποιά ήταν η πολιτική τους διαδρομή (βλέπε Μπογδάνος, Βελόπουλος, Πλεύρης, Καρατζαφέρης) κλπ κλπ.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Άρα, επανερχόμαστε σ' αυτό που είπα*. Λύση, μηδέν. Έστω και προσωρινά, μέχρι να μάθουμε για άλλες επιλογές όπως λες, αν κι εφόσον έρθουν. Το δε ΠΑΣΟΚ όντως δεν παίζει να έχει λαγούς στη φάση που είναι και με τα ποσοστά που φαίνεται να έχει, αλλά μια χαρά γίνεται λαγός το ίδιο.

* Οπότε, αφού έχω δίκιο εδώ έχω παντού, άρα έχω δίκιο και για τη Νικολάου. Πες το τώρα στον Χέλη, να σταματήσει να με πρήζει... :lol:
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... :p2:
zteo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από zteo »

Σέλευκας έγραψε: 03 Μαρ 2023, 15:15
zteo έγραψε: 03 Μαρ 2023, 15:05 Πιστεύω ότι η σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη τελείωσε την οποία πιθανότητα της ΝΔ για αυτοδυναμία και στις δεύτερες εκλογές εάν πάμε πλέον.
Το σκάνδαλο του χρηματιστηρίου και τα Ημια δεν είχαν τελειώσει το ΠΑΣΟΚ.
Άλλες εποχές άλλες δυναμικές.
Εγώ δεν έγραψα ότι δεν θα είναι πρώτη η ΝΔ απλά δεν θα είναι αυτοδύναμη εάν πάμε σε δεύτερες εκλογές .
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Άβαταρ μέλους
Bazoomba

Bic έγραψε: 03 Μαρ 2023, 15:41
Bazoomba έγραψε: 03 Μαρ 2023, 15:35

Άρα, επανερχόμαστε σ' αυτό που είπα*. Λύση, μηδέν.
Spoiler
Έστω και προσωρινά, μέχρι να μάθουμε για άλλες επιλογές όπως λες, αν κι εφόσον έρθουν. Το δε ΠΑΣΟΚ όντως δεν παίζει να έχει λαγούς στη φάση που είναι και με τα ποσοστά που φαίνεται να έχει, αλλά μια χαρά γίνεται λαγός το ίδιο.

* Οπότε, αφού έχω δίκιο εδώ έχω παντού, άρα έχω δίκιο και για τη Νικολάου. Πες το τώρα στον Χέλη, να σταματήσει να με πρήζει... :lol:
Όχι, διότι ακόμα κι έτσι τα υπάρχοντα κόμματα ιεραρχούνται με βάση τα πεπραγμένα τους. ΝΔ<ΠΑΣΟΚ<ΣΥΡΙΖΑ<ΚΚΕ-Μερα25-Κασιδιαροκομμα και πάει λέγοντας...

Όσο διαστροφική κι αν είναι η επανάληψη του 5ετούς λάθους, δεν πλησιάζει σε καμία περίπτωση την ηλιθιότητα ( με την πλήρη έννοια εδώ) της ψήφου των κομμάτων που επί 40 χρόνια διάβρωναν/διαβρώνουν όποιο (κρατικό και μη) κρίσιμο οικοδόμημα σε αυτήν την χώρα με την κάλυψη των επιφατικών αλλαγών ηγεσίας. Τα υπόλοιπα κόμματα αξιολογούνται πάνω στην βάση της πιθανότητας συνεργασίας με τα 3 προαναφερθέντα. Κι αν δεν μπορείς ως ψηφοφόρος να βρεις κάποιο, πολιτικό σχηματισμό που να μην εμπίπτει σε αυτή την κατηγορία, ψηφίζεις με γνώμονα την " αρχή της μέγιστης απόστασης" :lol: .

Στις επιλογές έχει μικρότερο ρόλο το μακροπρόθεσμο πλάνο κάθε κόμματος διότι τα πιο επωφελή για την χώρα προγράμματα δεν "περνούν" δίχως εξωτερική έγκριση. Οπότε ψηφίζεις με βάση το τι είναι πιθανότερο να πλήξει τους εγχώριους νταβάδες (και μιας και υπάρχει σχεδόν πάντα αντίστροφη αναλογία) τι θα ωφελήσει τον διπλανό σου κι εσένα (με αυτή την σειρά).
Άβαταρ μέλους
OANNHSEA

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από OANNHSEA »

Niki έγραψε: 02 Μαρ 2023, 10:34 Το τραγικό ατύχημα με το τρένο με έκανε να σκεφτώ πολύ σοβαρά τι ψηφίζω.
Όχι σε αυτές τις εκλογές δεν θα ψηφίσω ΝΔ.
Δεν έχω αποφασίσει τι θα ψηφίσω αλλά ΝΔ δεν θα ψηφίσω.
Δεν μπορώ να ζώ με αίμα στα χέρια μου τόσων πολλών ανθρώπων.
Παράλληλα θα επηρεάσω όσους μπορούν περισσότερους να μην την ψηφίσουν

Δεν λειτουργώ σαν κομματόσκυλο ούτε σαν πρόβατο.
Είμαι σκεπτόμενη και υπεύθυνη.

Μου αρέσει η τρελή σας σκέψη!!!
52 νεκροί και... αχ καλέ δεν θα ψηφίσω...
5000 νεκροί το χρόνο από το κάπνισμα, αλλά εσείς γραμμένους τους έχετε!!!
Τι υποκριτές είσαστε γαμώ το κέρατο μου!!! :011:

,
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
Άβαταρ μέλους
southern
Phorum.gr user: southern

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από southern »

τα μικροτερα κομματα της δεξιας θα απορροφησουν ανθρωπους που τσαντιστηκαν απο τη ΝΔ και υπο αλλες συνθηκες μπορει να δοκιμαζαν καποιο αριστερο κομμα. Η παρουσια μας θα σταθει εμποδιο στη παλινορθωση της αριστερας.
Παρατηρησα οτι εσκασαν και τα σουργελα που ριχνουν την ευθυνη του δυστυχηματος στο καπιταλισμο. θα παρουν τα φρυδια μου στις εκλογες.
Ενοχλει η πτωματοφαγια της αριστερας. Ποσες καταλαληψεις και διαδηλωσεις εκανε το συνολο της αριστερας και οι αναρχικοι για τη τραγωδια στο Ματι; Aπομονωστε τα σουργελα που βρηκαν ευκαιρια για να κανουν αριστερη προπαγανδα και θελουν να μας κανουν Βορεια Κορεα.
Καμια ψηφος αγανακτισμενου σε ΣΥΡΙΖΑ, ΜΕΡΑ 25, ΚΚΕ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ και ΠρασινοΜωβ
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php?f=29&t=21951
Άβαταρ μέλους
taxalata xalasa

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taxalata xalasa »

OANNHSEA έγραψε: 03 Μαρ 2023, 16:43
Niki έγραψε: 02 Μαρ 2023, 10:34 Το τραγικό ατύχημα με το τρένο με έκανε να σκεφτώ πολύ σοβαρά τι ψηφίζω.
Όχι σε αυτές τις εκλογές δεν θα ψηφίσω ΝΔ.
Δεν έχω αποφασίσει τι θα ψηφίσω αλλά ΝΔ δεν θα ψηφίσω.
Δεν μπορώ να ζώ με αίμα στα χέρια μου τόσων πολλών ανθρώπων.
Παράλληλα θα επηρεάσω όσους μπορούν περισσότερους να μην την ψηφίσουν

Δεν λειτουργώ σαν κομματόσκυλο ούτε σαν πρόβατο.
Είμαι σκεπτόμενη και υπεύθυνη.

Μου αρέσει η τρελή σας σκέψη!!!
52 νεκροί και... αχ καλέ δεν θα ψηφίσω...
5000 νεκροί το χρόνο από το κάπνισμα, αλλά εσείς γραμμένους τους έχετε!!!
Τι υποκριτές είσαστε γαμώ το κέρατο μου!!! :011:

,
δεν ειναι 52 νεκροι.... ειναι 52 δολοφονημενοι απο εγκληματικη αμελεια των κυβερνωντων....
οι 5000 καπνιζοντες ειναι αυτοχειρες... δεν τους δολοφονησε κανεις...

εχεις αλλη Ανοησια να γραψεις;
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
Άβαταρ μέλους
taxalata xalasa

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taxalata xalasa »

Kauldron έγραψε: 03 Μαρ 2023, 13:03 Μπήκε το βαρύ πυροβολικό του "εγώ δεν είμαι νουδού, αλλά".
:smt005:
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
Άβαταρ μέλους
southern
Phorum.gr user: southern

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από southern »

ας φτιαξουμε μια Νεα Ελλαδα.
χωρις καμια πολιτικη παραταξη στα πανεπιστημια, με εκδιωξη ολων των καταληψεων απο τα πανεπιστημια, αξιολογηση ολων των δημοσιων υπαλληλων, πραγματικη εφαρμογη του δογματος νομος και ταξη
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php?f=29&t=21951
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”