!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Δεν θα ψηφίσω ΝΔ είναι πολλοί οι νεκροί.

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Niki
Phorum.gr user: Niki

Re: Δεν θα ψηφίσω ΝΔ είναι πολλοί οι νεκροί.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Niki »

Επειδή βλέπω ότι πολλά άτομα γράφουμε και ξαναγράφουμε για το σοβαρό θέμα της έλλειψης της ελεύθερης μάχιμης δημοσιογραφίας.
Θεωρώ ότι θα ήτανε καλό κάποιος /α να ανοίξει ένα νήμα.
Εκτός από τους πολιτικούς οι δεύτεροι υπεύθυνοι εγκληματίες είναι αυτοί.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Άβαταρ μέλους
vagabondo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vagabondo »

Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 03 Μαρ 2023, 18:49
OANNHSEA έγραψε: 03 Μαρ 2023, 17:46
taxalata xalasa έγραψε: 03 Μαρ 2023, 17:43

δεν ειναι 52 νεκροι.... ειναι 52 δολοφονημενοι απο εγκληματικη αμελεια των κυβερνωντων....
οι 5000 καπνιζοντες ειναι αυτοχειρες... δεν τους δολοφονησε κανεις...

εχεις αλλη Ανοησια να γραψεις;
Τι λε ρε αλήθεια;;;
Το ότι επιτρέπεται το κάπνισμα, ενώ ξέρουν οι κυβερνήσεις ότι είναι θανατηφόρο, πως ονομάζεται;;;
Το ότι ήδη σας έχουν βάλει μέσα στο κεφάλι τη μαλακία ότι οι "αυτόχειρες" μπορεί να πεθάνουν εάν το θέλουν, πως ονομάζεται;
Τις ξέρεις τις απαντήσεις ή θα συνεχίσεις να μαλακίζεσαι όπως πάντα;

.
Έχεις κόψει καπιστρι φίλε.
Στις μασαμπούκες κάτι του ρίχνουν στο ποτό, δεν εξηγείται αλλιώς.
Ερμής, 'μολόγα! :003:
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Άβαταρ μέλους
Bazoomba
Phorum.gr user: Bazoomba

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bazoomba »

Niki έγραψε: 03 Μαρ 2023, 18:59 Επειδή βλέπω ότι πολλά άτομα γράφουμε και ξαναγράφουμε για το σοβαρό θέμα της έλλειψης της ελεύθερης μάχιμης δημοσιογραφίας.
Υπαρχει σχετικό νήμα με τον θεικό τιτλο "βραβεια Κουλιτζερ"
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Άβαταρ μέλους
Niki
Phorum.gr user: Niki

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Niki »

Bazoomba έγραψε: 03 Μαρ 2023, 19:12
Niki έγραψε: 03 Μαρ 2023, 18:59 Επειδή βλέπω ότι πολλά άτομα γράφουμε και ξαναγράφουμε για το σοβαρό θέμα της έλλειψης της ελεύθερης μάχιμης δημοσιογραφίας.
Υπαρχει σχετικό νήμα με τον θεικό τιτλο "βραβεια Κουλιτζερ"
Ευχαριστώ θα το βρώ.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Άβαταρ μέλους
Πτολεμαίος
Phorum.gr user: Last Veteran

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πτολεμαίος »

BigChiefWahoo έγραψε: 03 Μαρ 2023, 08:49
Πτολεμαίος έγραψε: 03 Μαρ 2023, 08:41
Εγώ δεν διαχειρίζομαι ζωές ανθρώπων, η νυχτερινή φύλαξη στο πόστο μου είναι υπερχαλαρη (εν αντιθέσει με την πρωινή) και βρίσκομαι εκεί μήπως, εάν και εφόσον χρειαστεί κάτι, δεν χρειάζεται να είμαι Κέρβερος ή Τάλως.

Καμία σχέση.
Δεν με πείθεις.
Εχμμ... Πως να στο πω... Μμμμ

Α ναι. Στ'αρχιδακια μου ίσως;
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Άβαταρ μέλους
southern
Phorum.gr user: southern

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από southern »

πατησιωτης έγραψε: 03 Μαρ 2023, 18:22
southern έγραψε: 03 Μαρ 2023, 17:45 ας φτιαξουμε μια Νεα Ελλαδα.
χωρις καμια πολιτικη παραταξη στα πανεπιστημια, με εκδιωξη ολων των καταληψεων απο τα πανεπιστημια, αξιολογηση ολων των δημοσιων υπαλληλων, πραγματικη εφαρμογη του δογματος νομος και ταξη
Ζεις σε άλλο κόσμο και θα το καταλάβεις σύντομα όπως το κατάλαβαν και όσοι νόμισαν ότι βρήκαν το νέο το 2015.
southern έγραψε: 03 Μαρ 2023, 17:40 Παρατηρησα οτι εσκασαν και τα σουργελα που ριχνουν την ευθυνη του δυστυχηματος στο καπιταλισμο. θα παρουν τα φρυδια μου στις εκλογες.
Φυσικά και αυτό θα πουν.Ήδη οι διαδηλώσεις κατευθύνονται προς την Hellenic Train και όχι προς τον ΟΣΕ,του οποίου υπάλληλος ήταν ο σταθμάρχης.Υπάρχει και νήμα ανάλογο.
Τα περί μη πολιτικής εκμετάλλευσης θα καταρρεύσουν σε λίγες μέρες.Η αντινεοδημοκρατική στάση κάποιων δεξιών θα κρατήσει περισσότερο αλλά όχι για πολύ και σίγουρα δεν θα κρατήσει καθόλου εάν υπάρξει "προοδευτική κυβέρνηση".Θυμάμαι πολύ καλά τι έγινε το 2015.Είχα παρευρεθεί σε συζητήσεις δεξιών που έλεγαν τέρμα αυτό το κόμμα.Σε κανάλια έβγαιναν διάφοροι και υποστήριζαν τον Τσίπρα δηλώνοντας παλιοί δεξιοί.Τους πρώτους μήνες η δημοτικότητά του έφθανε το 80%.Ύστερα από ένα χρόνο ήταν πίσω στις δημοσκοπήσεις από τον Μητσοτάκη ενώ τα άλλα δεξιά κόμματα εξαφανίζονταν.Ολη η ιστορία είχε ως μόνο αποτέλεσμα να αντικατασταθεί ο Σαμαράς από τον Μητσοτάκη.
Δεν πειράζει,ο καθένας κάνει τις επιλογές του και η ιστορία συνεχίζεται.
καλησπερα οπως νομιζεις. κατα βαθος ομως και εσενα σου αρεσουν αυτα που προτεινα. δεν εχω αυταπατες πως ο Μπογδανος θα γινει η Νεα ΝΔ αλλα πιστευω οτι αυτος θα εισπραξει τη δυσαρεσκεια των ψηφοφορων της ΝΔ κι οχι ο Τσιπρας με τον Ανδρουλακη. Η διαγραφη του ηταν αδικη, ο κομμουνισμος ειναι ακροτητα
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php?f=29&t=21951
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

southern έγραψε: 03 Μαρ 2023, 19:23 καλησπερα οπως νομιζεις. κατα βαθος ομως και εσενα σου αρεσουν αυτα που προτεινα. δεν εχω αυταπατες πως ο Μπογδανος θα γινει η Νεα ΝΔ αλλα πιστευω οτι αυτος θα εισπραξει τη δυσαρεσκεια των ψηφοφορων της ΝΔ κι οχι ο Τσιπρας με τον Ανδρουλακη. Η διαγραφη του ηταν αδικη, ο κομμουνισμος ειναι ακροτητα
Μου αρέσουν,δεν μου αρέσουν,επί του παρόντος είναι ανεφάρμοστα.
Άβαταρ μέλους
Πτολεμαίος
Phorum.gr user: Last Veteran

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πτολεμαίος »

Kauldron έγραψε: 03 Μαρ 2023, 18:08
Όρθιος μέσα στη βροχή/κρύο/ζέστη με αλεξίσφαιρο 3 κιλών, και γλεντάς ταυτόχρονα και αριστερούς στο φέησμπουκ? Πώωωωωωωωω, τί λε ρε παιδί μου.
Έγραψα...
Πτολεμαίος έγραψε: 03 Μαρ 2023, 06:44
μια κάτι ψεκ που γλέντησα στο φβ
κάτι ψεκ που γλέντησα
κάτι ψεκ
κάτι ψεκ
ψεκ
ψεκ

Εγραψες..
και γλεντάς ταυτόχρονα και αριστερούς στο φέησμπουκ?
και γλεντάς ταυτόχρονα και αριστερούς στο φέησμπουκ?
και αριστερούς
και αριστερούς

Πες μας ότι είσαι αριστερός κωλντρον, χωρίς να μας πεις ότι είσαι αριστερός.

I rest my case (εκτός κι αν εννοούσες εσένα προφητικά)

απορώ πως σε είχαν οι ΧΑτες στις τάξεις τους. Εντάξει βέβαια, δεν φημίζονται και για την νοημοσύνη τους. Ίσως γι'αυτο άλλωστε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Πτολεμαίος την 03 Μαρ 2023, 19:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Άβαταρ μέλους
southern

πατησιωτης έγραψε: 03 Μαρ 2023, 19:29
southern έγραψε: 03 Μαρ 2023, 19:23 καλησπερα οπως νομιζεις. κατα βαθος ομως και εσενα σου αρεσουν αυτα που προτεινα. δεν εχω αυταπατες πως ο Μπογδανος θα γινει η Νεα ΝΔ αλλα πιστευω οτι αυτος θα εισπραξει τη δυσαρεσκεια των ψηφοφορων της ΝΔ κι οχι ο Τσιπρας με τον Ανδρουλακη. Η διαγραφη του ηταν αδικη, ο κομμουνισμος ειναι ακροτητα
ας τα επιβαλλουμε και να αφησουμε την αριστερα να φωναζει :D γιατι να μας κρατανε πισω οι βλακες;
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
πατησιωτης

Δεν απαγορεύεται σε κανένα στην Ελλάδα να γράφει ότι θέλει.Εάν δεν σου αρέσουν αυτά που γράφουν μπορεί να διαβάσεις όσα γράφει ο Βαξεβάνης ή ο Χίος ή κάποιος στην "Αυγή" ή τον ¨Ριζοσπάστη".Δεν είναι πρόβλημα των άλλων εάν αυτοί δεν έχουν την επιρροή που θα ήθελαν να έχουν.Δεν μπορείς να υποχρεώσεις τον Πρετεντέρη να λέει άλλα από αυτά που θέλει να πει.
Υπ όψιν ότι τα ίδια έλεγα και στους νδτες όταν διαμαρτύρονταν ότι ο Πρετεντέρης και άλλοι παρόμοιοι υποστηρίζουν το ισχυρό εκσυγχρονιστικό ΠΑΣΟΚ και ότι "δεν έχουμε τύπο".Φτιάξτε τον,σας εμποδίζει κάποιος;Με τον Ρίζο,τον Τράγκα και τον Κοττάκη δεν μπορείς να πας μακριά.
Εκείνο που συνέβη είναι ότι οι παλιοί αυτοί πασόκοι δημοσιογράφοι διαλυθέντος του μεγάλου ΠΑΣΟΚ προσχώρησαν στη ΝΔ - εκτός από την Ακρίτα που έγινε συριζαία. :D
Έτσι ήθελαν,δεν μπορείς να τους απαγορεύσεις.Κάνε δικούς σου.
Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon »

Όχι δεύτεροι, πρώτοι είναι, τα δημοσιογραφικά σιχάματα είναι ο βόθρος της Ελλάδας.

Άκουσες τι τόλμησε να πει αυτό το καθίκι ο Πορτοσάλτε; Ότι οι νεκροί είναι θυσίες για να γίνουμε καλύτεροι!

Ανοίγω νήμα για το αληταριό :011:
Άβαταρ μέλους
taxalata xalasa

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taxalata xalasa »

southern έγραψε: 03 Μαρ 2023, 19:23
πατησιωτης έγραψε: 03 Μαρ 2023, 18:22
southern έγραψε: 03 Μαρ 2023, 17:45 ας φτιαξουμε μια Νεα Ελλαδα.
χωρις καμια πολιτικη παραταξη στα πανεπιστημια, με εκδιωξη ολων των καταληψεων απο τα πανεπιστημια, αξιολογηση ολων των δημοσιων υπαλληλων, πραγματικη εφαρμογη του δογματος νομος και ταξη
Ζεις σε άλλο κόσμο και θα το καταλάβεις σύντομα όπως το κατάλαβαν και όσοι νόμισαν ότι βρήκαν το νέο το 2015.
southern έγραψε: 03 Μαρ 2023, 17:40 Παρατηρησα οτι εσκασαν και τα σουργελα που ριχνουν την ευθυνη του δυστυχηματος στο καπιταλισμο. θα παρουν τα φρυδια μου στις εκλογες.
Φυσικά και αυτό θα πουν.Ήδη οι διαδηλώσεις κατευθύνονται προς την Hellenic Train και όχι προς τον ΟΣΕ,του οποίου υπάλληλος ήταν ο σταθμάρχης.Υπάρχει και νήμα ανάλογο.
Τα περί μη πολιτικής εκμετάλλευσης θα καταρρεύσουν σε λίγες μέρες.Η αντινεοδημοκρατική στάση κάποιων δεξιών θα κρατήσει περισσότερο αλλά όχι για πολύ και σίγουρα δεν θα κρατήσει καθόλου εάν υπάρξει "προοδευτική κυβέρνηση".Θυμάμαι πολύ καλά τι έγινε το 2015.Είχα παρευρεθεί σε συζητήσεις δεξιών που έλεγαν τέρμα αυτό το κόμμα.Σε κανάλια έβγαιναν διάφοροι και υποστήριζαν τον Τσίπρα δηλώνοντας παλιοί δεξιοί.Τους πρώτους μήνες η δημοτικότητά του έφθανε το 80%.Ύστερα από ένα χρόνο ήταν πίσω στις δημοσκοπήσεις από τον Μητσοτάκη ενώ τα άλλα δεξιά κόμματα εξαφανίζονταν.Ολη η ιστορία είχε ως μόνο αποτέλεσμα να αντικατασταθεί ο Σαμαράς από τον Μητσοτάκη.
Δεν πειράζει,ο καθένας κάνει τις επιλογές του και η ιστορία συνεχίζεται.
καλησπερα οπως νομιζεις. κατα βαθος ομως και εσενα σου αρεσουν αυτα που προτεινα. δεν εχω αυταπατες πως ο Μπογδανος θα γινει η Νεα ΝΔ αλλα πιστευω οτι αυτος θα εισπραξει τη δυσαρεσκεια των ψηφοφορων της ΝΔ κι οχι ο Τσιπρας με τον Ανδρουλακη. Η διαγραφη του ηταν αδικη, ο κομμουνισμος ειναι ακροτητα
φιδεμπορας ειναι ο bogdan... και εσυ αγοραζεις φιδια... καλοφαγωτα!
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp »

Green Dragon έγραψε: 03 Μαρ 2023, 19:40
Όχι δεύτεροι, πρώτοι είναι, τα δημοσιογραφικά σιχάματα είναι ο βόθρος της Ελλάδας.

Άκουσες τι τόλμησε να πει αυτό το καθίκι ο Πορτοσάλτε; Ότι οι νεκροί είναι θυσίες για να γίνουμε καλύτεροι!

Ανοίγω νήμα για το αληταριό :011:
:+1: :goodpost: :bravo:

Επιτέλους το είπε κάποιος.
πατησιωτης

southern έγραψε: 03 Μαρ 2023, 19:31
ας τα επιβαλλουμε και να αφησουμε την αριστερα να φωναζει :D γιατι να μας κρατανε πισω οι βλακες;
Όπως βλέπεις ούτε τον Μπογδάνο τον εμπόδισε κανείς να κάνει κόμμα.Άλλο πόσες ψήφους θα πάρει.
Άβαταρ μέλους
southern

πατησιωτης έγραψε: 03 Μαρ 2023, 19:42
southern έγραψε: 03 Μαρ 2023, 19:31

Όπως βλέπεις ούτε τον Μπογδάνο τον εμπόδισε κανείς να κάνει κόμμα.Άλλο πόσες ψήφους θα πάρει.
θα κανει τις κινησεις του
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”