!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Κρύβετε πράγματα σε μία σχέση;

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Re: Κρύβετε πράγματα σε μία σχέση;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

Αγις έγραψε: 16 Οκτ 2018, 17:18
Gherschaagk έγραψε: 16 Οκτ 2018, 17:15
Αγις έγραψε: 16 Οκτ 2018, 17:08
Αποφευγει να με ρωτάει - οπως και ολες (στο παρελθον φυσικά πριν γινουμε ένα :g094: ) - γιατί έχω την κακή συνήθεια να απαντάω πραγματικά. :003:
Ερώτηση
Εχει πάρει εμφανέστατα 3 κιλά - μπουκάρει ξαφνικά και σε ρωτάει '' πάχυνα ;;;;;;;;;)
Τι απαντάτε ; (συμφωνα με το παραπάνω σκεπτικό που ανέπτυξες )
Για να σας δω ....
:smt005: :smt005: :smt005:

Just eleos.

Για να φαίνονται τα 3 κιλά, πάει να πει πως είναι το πολύ 1.45 σε ύψος.
Θα θελες..
Εμφανέστατα τα 3 κιλά ρε έξυπνε;;;

Τι ύψος έχει δλδ;

Μόνο στρουμφάκι θα μπορούσε να ήταν.

:smt005: :smt005:
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

Ερώτηση
Εχει πάρει εμφανέστατα 3 κιλά - μπουκάρει ξαφνικά και σε ρωτάει '' πάχυνα ;;;;;;;;;)
Για να σας δω ....
σουζι τρως. :102:

τελοσπαντων, ελα να καψουμε καμμια θερμιδα....
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

Cecily Anne έγραψε: 16 Οκτ 2018, 17:17
Ασέβαστος έγραψε: 16 Οκτ 2018, 17:13
:smt005: :smt005: :smt005:

οχουτο μωλε, μικιο και αμαθο ειναι. πως θα σου φαινοταν μετα απο κανα χρονο αν μαθαινες οτι εχει υπαρξει ναρκομανης, εχει κανει φυλακη, εχει κανει πορνεια....

πφφφ, σιγα, ταχουμε ξανακουσει;
Φυσικά και έχουμε ξανακούσει όλα. Στην Αττική ζω, εδώ τα καρύδια των διάφορων καρυδιών κυκλοφορούν στα ίδια στέκια. :e045:
πασο τοτε. :p2:
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Ασέβαστος έγραψε: 16 Οκτ 2018, 17:04

ε, τι, αφου, σιγα την πατσαβουρα δηλαδη :smt005:
Δεν ήταν πατσαβούρα από εμφάνιση αλλά από συμπεριφορά. Βασικά και από εμφάνιση πατσαβούρα ήτανε.
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

Ασέβαστος έγραψε: 16 Οκτ 2018, 17:20
Αγις έγραψε: 16 Οκτ 2018, 17:01
Μηχανικός έγραψε: 16 Οκτ 2018, 16:51 Ακούω λάιβ από την απέναντι πολυκατοικία την γυναίκα να έχει ξεσπάσει και να τα χώνει στον άντρα της με φωνές και με κλάματα.
Του λέει και το: «είμαστε 12 χρόνια παντρεμένοι, ένα δώρο δεν μου έκανες, ένα τόσο δα πραγματάκι δεν μου πήρες, ...» :D
ΠιΜι - για να φτιαχτείς αγρια - έπεσα σε περιπτωση τελευταία οπου οι γυναίκες 2 ζευγαριών αποκάλυψαν οτι οι αντρες τους τους δινουν τα πάντα απο έσοδα (μισθούς - εισοδήματα ) και αυτοί κρατάνε ενα 20 ρικο το μήνα.
Οι Κυριοι μουγκα κοίταγαν το πάτωμα και τον ουρανό - ελιωσα στα γέλια :003: -
αγη, για να φτιαχτεις εσυ αγρια, προχτες, γυριζοντας απο το ψαρεμα με ενα καινουριο παλλικαρι στην παρεα, στο δρομο συζητουσαμε για τις αγγαρειες της επιστροφης, πλυσιμο στολων, οπλων, καθαρισμα ψαριων κλπ, και δε μιλουσε. μολις τον αφησαμε σπιτι, ηρθε η γυναικα του και πηρε τον εξοπλισμο και επιασε να τον πλενει, ενω τα ψαρια τα πηρε και αρχισε να τα καθαριζει, ποιος λες;

wait for it...

η πεθερα!
:blm: :blm: :blm: :blm: :blm:

οι υπολοιποι δε βγαλαμε αχνα μεχρι τα σπιτια μας :a035:
Αξιος αλλά λάθος .
Δεν εμπιστευόμαστε στα χέρια τους τοσο λεπτές εργασίες οπως την σωστή προσεκτική λεπτομερειακή συντήρηση του αγαπημενου μας εξοπλισμού η την Συναγρίδα στην διεκπεραιωτική αγαρμπη ''τεχνική '' τους.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Αγις

Ασέβαστος έγραψε: 16 Οκτ 2018, 17:22
Ερώτηση
Για να σας δω ....
σουζι τρως. :102:

τελοσπαντων, ελα να καψουμε καμμια θερμιδα....
Αυτο η ένα ξερό ''Ναι''

Οι Κύριοι βέβαια στο γνωστό '' Ναι , αλλά σου πάει '' και κατι υποτιθεται αστεία διαστημικά - καθαρό σημα υποχωρητικότητας - γιατί βαριουνται να μπλέκουνε σε γκρίνιες που την παίρνει να τις αρχίσει - οπότε θα το εκμεταλλευθεί κατάλληλα - παντού- οπως όλες τις ρωγμές.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

Αγις έγραψε: 16 Οκτ 2018, 17:34
Οι Κύριοι βέβαια στο γνωστό '' Ναι , αλλά σου πάει '' και κατι υποτιθεται αστεία διαστημικά - καθαρό σημα υποχωρητικότητας - γιατί βαριουνται να μπλέκουνε σε γκρίνιες που την παίρνει να τις αρχίσει - οπότε θα το εκμεταλλευθεί κατάλληλα - παντού- οπως όλες τις ρωγμές.
Δεν υπάρχει ιταλίδα χοντρή ρε, άσε τις βλακείες.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

Δεν εμπιστευόμαστε στα χέρια τους τοσο λεπτές εργασίες οπως την σωστή προσεκτική λεπτομερειακή συντήρηση του αγαπημενου μας εξοπλισμού η την Συναγρίδα στην διεκπεραιωτική αγαρμπη ''τεχνική '' τους.
Πω μλκ!

Εμπιστεύεται ολόκληρο πουλί αλλά όχι εξοπλισμούς και τα ρέστα!

Εκτός κι αν δεν εμπιστεύεται ούτε το πρώτο! :8)

Λεπτές εργασίες. :smt005: :smt005: :smt005:
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Άβαταρ μέλους
Αγις

Τι λέγαμε πριν γράψουν τα τρελλά τους ; :smt017
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Ίφιδα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ίφιδα »

Εχω κερατώσει κι έχω φάει κέρατο. Φυσικά υπήρξαν και σχέσεις στις οποίες δεν κεράτωσα. Η μία μάλιστα ήταν και σχέση εξ αποστάσεως
Άβαταρ μέλους
plouf
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από plouf »

Naida έγραψε: 16 Οκτ 2018, 14:12
Northern Spirit έγραψε: 16 Οκτ 2018, 13:48
plouf έγραψε: 16 Οκτ 2018, 13:24

Ε ναι λοιπον δεν με αφορουν εμενα τα του παρελθοντος μιας σχεσης μου ουτε ποσους ειχε ουτε ποσες παρτουζες εκανε ουτε ποσες ξεπετες.Αυτα μονο στις φιλες η τους φιλους της να τα λεει.Οι φιλοι ειναι σαν βαλβιδα εκτονωσης.Αν αρχισει μια να μου λεει με ποσους πηγε και τι εκανε στο παρελθον της τοτε νομιζω οτι με βαζει σε διαδικασια συγκρισης και θελει να θιξει τον εγωισμο μου.Νομιζω οτι αυτη η συγκριση του στυλ με ποσους εχω παει εγω και με ποσες εχεις παει εσυ ειναι κατι σαν αυτο που κανουν τα αγορακια στις τουαλετες που συγκρινουν τα τσουτσουνια τους.Αυτος ο πολεμος εγωισμων καθολου δεν μου αρεσει.Πως λοιπον να τα πω πιο απλα?
Αυτη ειναι η δικη σου αποψη. Σεβαστη αλα ο καθενας μπορει να εχει τη δικη του..

Αν δεν θελεις να μαθεις απλα της λες οτι δεν σε ενδιαφερει και το κλεινεις το θεμα...Εξαλλοι ορισμενοι δεν θελουνε να μαθουνε γιατι φοβουνται οτι θα τους χαλασει η γνωμη για το ατομο που βρισκονται μαζι...
Και οχι για λογους εγωισμου καποιου...

Απλα επειδη η αναφορα σε τετοιες λεπτομερεις χαλαει την ψευτικη εικονα που εχεις σχηματισει για τον αλλο ή που ο αλλος χτιζει για τον εαυτο του..

Αυτου το ειδους οι σχεσεις βασιζονται σε ψεματα και σε βιτρινα....

Οσο για τους φιλους, αν οι φιλοι ειναι βαλβιδα εκτονωσης και οχι ο συντροφος που μενεις μαζι τοτε λυπαμαι συντροφε, εχασες..
Η σχεση απο μονη της υποβαθμιζεται σε μια απλη συμβιωση χωρις καποιο βαθος οπυ φυσικα δεν υπαρχει καμια εμπιστοσυνη στο αλλο μερος..

Για να χρησιμοποιησουε το κλασικο: η αληθεια ποναει γι'αυτο καλο να μην την λεμε...
Βεβαια υπαρχει και η αλλη αληθεια οτι η αληθεια ποναει τους ανωριμους..
Καμιά φορά δεν τη σηκώνετε την αλήθεια. Και δεν αναφέρομαι να είχε η άλλη πολλούς ερωτικούς συντρόφους. Αναφέρομαι στο να σας περιγράψει την ερωτική ζωή της με κάποιον πρώην που ήταν πολύ ικανοποιητική. Σε συζήτηση που είχαμε και πήγαινε να ψαρέψει πληροφορίες και μου έλεγε για την πρώην του ήταν θεά, ήταν έτσι του έκανε το ένα το άλλο για να με τσιγκλήσει. Μόλις με ρώτησε για τον δικό μου πρώην του είπα και εγώ με τον ίδιο ενθουσιασμό που μίλαγε αυτός, βασικά του έδειξα με τα χέρια μου και το ανάλογο χαμόγελο, τι εργαλείο είχε και πόσο το χαιρόμουν και τι καλά περνούσα. Η αντίδρασή του ήταν η ανανμενόμενη και για καιρό τον στοίχειωνε η περιγραφή μου.
Όλα αυτά θα είχαν αποφευχθεί αν βούλωνε το στοματάκι του και δεν έλεγε, δεν ρώταγε. Αλλά τον έτρωγε να μάθει. Πάντως για την πρώην του τη θεά δε ξαναμίλησε. Που σιγά και τη πατσαβούρα κιόλας.
:smt023
Kαπως ετσι επιβεβαιωνεται αυτο που λεω παραπανω.Τελικα εμεις οι αντρες ειμαστε πιο εγωϊστες απο τας γυναικας νομιζω για πολλους και διαφορους λογους και εχουμε μαθει να λειτουργουμε ανταγωνιστικα σε ολους τους τομεις ετσι και στον τομεα των σεξ σχεσεων.Εξ 'ου και το ψαρεμα που εκανε ο εν λογω κυριος. :wink
Άβαταρ μέλους
Τοξοβόλος_UK

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τοξοβόλος_UK »

τα μπόνους μου κρύβω γιατί ο άνδρας μου είναι σπάταλος κ με γαμάει στα δανεικά κ αγύριστα συχνά πυκνά
Άβαταρ μέλους
LEONAS
Phorum.gr user: ΧΟΥΚ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από LEONAS »

Naida έγραψε: 16 Οκτ 2018, 17:24
Ασέβαστος έγραψε: 16 Οκτ 2018, 17:04

ε, τι, αφου, σιγα την πατσαβουρα δηλαδη :smt005:
Δεν ήταν πατσαβούρα από εμφάνιση αλλά από συμπεριφορά. Βασικά και από εμφάνιση πατσαβούρα ήτανε.

:smt005:
Πέσιμο ή χεσιμο; :p2:
Άβαταρ μέλους
Ίφιδα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ίφιδα »

Δεν το καταλαβαίνω αυτό το πράγμα. Τί μας νοιάζει ρε κορίτσια τί έκαναν με τις πρώην; Δε ρώτησα ποτέ, όποιος ήθελε έλεγε απο μόνος του. Ούτε εγώ μίλησα ποτέ για πρώην σχέσεις αν δε με ρωτούσαν. Ειδικά λεπτομέρειες δεν αναφέρθηκαν ποτέ ακόμα κι όταν ρωτήθηκα. Βασικές αρχές σεβασμού των ανθρώπων που σχετίζεσαι.

Επίσης, αυτό που όταν κερατώνει ο άντρας η γυναίκα του τα βάζει με την άλλη γυναίκα κι όχι με τον ίδιο τον άντρα. Δηλαδή έλεος, τί μου φταίει η τύπισσα; Μ αυτην τα είχα;
Άβαταρ μέλους
Βινόσαυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Βινόσαυρος »

Ίφιδα έγραψε: 16 Οκτ 2018, 18:45 Δεν το καταλαβαίνω αυτό το πράγμα. Τί μας νοιάζει ρε κορίτσια τί έκαναν με τις πρώην; Δε ρώτησα ποτέ, όποιος ήθελε έλεγε απο μόνος του. Ούτε εγώ μίλησα ποτέ για πρώην σχέσεις αν δε με ρωτούσαν. Ειδικά λεπτομέρειες δεν αναφέρθηκαν ποτέ ακόμα κι όταν ρωτήθηκα. Βασικές αρχές σεβασμού των ανθρώπων που σχετίζεσαι.
Κάποιοι ειναι ανωμαλοι και τους φτιάχνει. :oops:
Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”