Αποκλείεται να αντιδράσει καλά σε κάτι τέτοιο.Cecily Anne έγραψε: 16 Οκτ 2018, 16:16Το πιο σκοτεινό που μπορεί να ακούσει κάποια από άντρα είναι ότι είναι παρθενος. Όλα τα υπόλοιπα θα τα έχει ακούσει.Dwarven Blacksmith έγραψε: 16 Οκτ 2018, 16:14 Εγώ έχω σκοτεινό παρελθόν, το οποίο έχει ακούσει μόνο ένα άτομο. Δε νομίζω ότι θα το μάθει οποιαδήποτε μελλοντική σχέση εκτός αν εκμυστηρευτει κάτι αναλόγου βαρύτητας. Με απλή ερώτηση αποκλείεται να το μαθει.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κρύβετε πράγματα σε μία σχέση;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Dwarven Blacksmith
Re: Κρύβετε πράγματα σε μία σχέση;
Το πάτε όλο γύρω από το ερωτικό και τις προηγούμενες σχέσεις αλλά υπάρχουν και άλλα πράγματα που σίγουρα όλοι θα θέλατε να ξέρατε ειδικά αν είσασταν σε σοβαρή σχέση.Cecily Anne έγραψε: 16 Οκτ 2018, 16:16Το πιο σκοτεινό που μπορεί να ακούσει κάποια από άντρα είναι ότι είναι παρθενος. Όλα τα υπόλοιπα θα τα έχει ακούσει.Dwarven Blacksmith έγραψε: 16 Οκτ 2018, 16:14 Εγώ έχω σκοτεινό παρελθόν, το οποίο έχει ακούσει μόνο ένα άτομο. Δε νομίζω ότι θα το μάθει οποιαδήποτε μελλοντική σχέση εκτός αν εκμυστηρευτει κάτι αναλόγου βαρύτητας. Με απλή ερώτηση αποκλείεται να το μαθει.
Πιθανή εξάρτηση από ουσίες, αδικήματα για τα οποία μπορεί να έχει εκτίσει φυλακή ή συμμετοχή σε παράνομες δραστηριότητες, τοκογλυφία, trafficking κλπ.
Προσωπικά δεν θα 'μουν τόσο άνετος να έχω σχέση με κάποια που θα μου έκρυβε κάτι από τα παραπάνω.
Μη μου πείτε ότι αυτά φαίνονται και δεν θα ξεγελιόταν κανείς. Πολλά μπορεί να κρύβει ο άλλος ειδικά αν έχετε μεγαλώσει σε διαφορετικά μέρη χωρίς κοινούς γνωστούς.
Ούτε με απλή, ούτε με πιο περίπλοκη. Καλύτερα να το εκμυστηριευτείς σε έναν ξένο που δε θα τον ξαναδείς ποτέ σου. Εκτός κι αν έχει εκείνη τη ζεστασιά που σε ξεκλειδώνει και μιλάς. Αλλά και πάλι μεγάλο ρίσκο.Dwarven Blacksmith έγραψε: 16 Οκτ 2018, 16:14 Εγώ έχω σκοτεινό παρελθόν, το οποίο έχει ακούσει μόνο ένα άτομο. Δε νομίζω ότι θα το μάθει οποιαδήποτε μελλοντική σχέση εκτός αν εκμυστηρευτει κάτι αναλόγου βαρύτητας. Με απλή ερώτηση αποκλείεται να το μαθει.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Δεν θα σου πω. Ετσι και αλλιως εχουμε αντιθετες αποψεις και για το τι ειναι αντρας και για το μοναδικος.Naida έγραψε: 16 Οκτ 2018, 16:21Nostalgia έγραψε: 16 Οκτ 2018, 16:17Αυτες με μεγαλο κενο που ειναι ανικανες να κανουν εναν ανδρα να νοιωσει μοναδικος. Το αντιστοιχο ειναι ο αντρας αγγουρι, επισης ανικανος να κανει μια γυναικα να νοιωσει μοναδικη.Naida έγραψε: 16 Οκτ 2018, 16:07
Να τώρα μου δημιούργησες άλλη απορία. Τι είναι οι γυναίκες κολοκύθες;
Πώς νιώθει ένας άντρας μοναδικός;
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Σεβαστό. Αν και δεν γνωρίζεις την άποψη μου για αυτά τα δύο για να θεωρήσεις ότι έχουμε αντίθετες απόψεις .Nostalgia έγραψε: 16 Οκτ 2018, 16:28Δεν θα σου πω. Ετσι και αλλιως εχουμε αντιθετες αποψεις και για το τι ειναι αντρας και για το μοναδικος.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Sid Vicious
Ευχαριστώ για την ιδέα! Δε το έχω πει ποτέ αυτό, θα το δοκιμάσω κάποια στιγμή να δω αντιδράσεις. Ετσι κι αλλιως ευκολο θα είναι να γινει και πιστευτό καθώς νιώθω και έτσι.Cecily Anne έγραψε: 16 Οκτ 2018, 16:16Το πιο σκοτεινό που μπορεί να ακούσει κάποια από άντρα είναι ότι είναι παρθενος. Όλα τα υπόλοιπα θα τα έχει ακούσει.Dwarven Blacksmith έγραψε: 16 Οκτ 2018, 16:14 Εγώ έχω σκοτεινό παρελθόν, το οποίο έχει ακούσει μόνο ένα άτομο. Δε νομίζω ότι θα το μάθει οποιαδήποτε μελλοντική σχέση εκτός αν εκμυστηρευτει κάτι αναλόγου βαρύτητας. Με απλή ερώτηση αποκλείεται να το μαθει.
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Αν καποιος η κάποια προσπαθεί να πείσει την αλλη - αλλον οτι είναι η την/τον βλέπει σαν μοναδικη - μοναδικό καλό είναι να ξεκινάνε την απομάκρυνση - εξαφάνιση αμεσα.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Sid Vicious έγραψε: 16 Οκτ 2018, 16:32Ευχαριστώ για την ιδέα! Δε το έχω πει ποτέ αυτό, θα το δοκιμάσω κάποια στιγμή να δω αντιδράσεις. Ετσι κι αλλιως ευκολο θα είναι να γινει και πιστευτό καθώς νιώθω και έτσι.Cecily Anne έγραψε: 16 Οκτ 2018, 16:16Το πιο σκοτεινό που μπορεί να ακούσει κάποια από άντρα είναι ότι είναι παρθενος. Όλα τα υπόλοιπα θα τα έχει ακούσει.Dwarven Blacksmith έγραψε: 16 Οκτ 2018, 16:14 Εγώ έχω σκοτεινό παρελθόν, το οποίο έχει ακούσει μόνο ένα άτομο. Δε νομίζω ότι θα το μάθει οποιαδήποτε μελλοντική σχέση εκτός αν εκμυστηρευτει κάτι αναλόγου βαρύτητας. Με απλή ερώτηση αποκλείεται να το μαθει.
Αναλογα τι ηλικια εισαι....Nostalgia έγραψε: 20 Αύγ 2018, 13:33 Επισης πολλες φορες το "ντροπαλο" και "αβγαλτο" τις ερεθιζει. Μια φορα κοντα στα 20 μου που με γλυκοκοιταζε μια 28 και με τα πολλα μου επιασε κουβεντα "ποια ειναι η γνωμη σου για τις γυναικες και αυτα που λενε κλπ", της το επαιξα παρθενος και της απαντησα "δεν τις εχω γνωρισει ακομα", αλλαξε απευθειας χρωμμα λες και την τσιμπησε κατι. Απο εκει που ηταν στο χαλαρο και στο ψαχουλευτο "τι ρολο βαραει το πιτσιρικι", κοντεψε να με καταπιει ολοκληρο. Και αλλες φορες το ειχα παιξει παρθενος με επιτυχια, γενικα η καθεμια θελει δικο της τροπο παιγνιδιου. Τωρα που ολα ειναι πιο ελευθερα και πιο απλα νομιζω εχει χαθει μεγαλο μερος αυτου του παιγνιδιου.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Γιατι;Αγις έγραψε: 16 Οκτ 2018, 16:34 Αν καποιος η κάποια προσπαθεί να πείσει την αλλη - αλλον οτι είναι η την/τον βλέπει σαν μοναδικη - μοναδικό καλό είναι να ξεκινάνε την απομάκρυνση - εξαφάνιση αμεσα.
- Cecily Anne
Εγώ πάντως τον κάνω να αισθάνεται μοναδικός κάθε φορά που έρχεται σαν κλαμένος ανανάς με το κούρεμα που'χει κάνει τελευταία και μου ζητάει βοήθεια.Αγις έγραψε: 16 Οκτ 2018, 16:34 Αν καποιος η κάποια προσπαθεί να πείσει την αλλη - αλλον οτι είναι η την/τον βλέπει σαν μοναδικη - μοναδικό καλό είναι να ξεκινάνε την απομάκρυνση - εξαφάνιση αμεσα.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Sid Vicious
Τι σημασία έχει, δεν μπορω δηλαδή να διαφυλαξω την παρθενία μου για οσο θελω; Είμαι 71!Nostalgia έγραψε: 16 Οκτ 2018, 16:37Sid Vicious έγραψε: 16 Οκτ 2018, 16:32Ευχαριστώ για την ιδέα! Δε το έχω πει ποτέ αυτό, θα το δοκιμάσω κάποια στιγμή να δω αντιδράσεις. Ετσι κι αλλιως ευκολο θα είναι να γινει και πιστευτό καθώς νιώθω και έτσι.Cecily Anne έγραψε: 16 Οκτ 2018, 16:16
Το πιο σκοτεινό που μπορεί να ακούσει κάποια από άντρα είναι ότι είναι παρθενος. Όλα τα υπόλοιπα θα τα έχει ακούσει.Αναλογα τι ηλικια εισαι....Nostalgia έγραψε: 20 Αύγ 2018, 13:33 Επισης πολλες φορες το "ντροπαλο" και "αβγαλτο" τις ερεθιζει. Μια φορα κοντα στα 20 μου που με γλυκοκοιταζε μια 28 και με τα πολλα μου επιασε κουβεντα "ποια ειναι η γνωμη σου για τις γυναικες και αυτα που λενε κλπ", της το επαιξα παρθενος και της απαντησα "δεν τις εχω γνωρισει ακομα", αλλαξε απευθειας χρωμμα λες και την τσιμπησε κατι. Απο εκει που ηταν στο χαλαρο και στο ψαχουλευτο "τι ρολο βαραει το πιτσιρικι", κοντεψε να με καταπιει ολοκληρο. Και αλλες φορες το ειχα παιξει παρθενος με επιτυχια, γενικα η καθεμια θελει δικο της τροπο παιγνιδιου. Τωρα που ολα ειναι πιο ελευθερα και πιο απλα νομιζω εχει χαθει μεγαλο μερος αυτου του παιγνιδιου.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Κρύβεις χρόνια.Sid Vicious έγραψε: 16 Οκτ 2018, 16:43 Τι σημασία έχει, δεν μπορω δηλαδή να διαφυλαξω την παρθενία μου για οσο θελω; Είμαι 71!
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- Sid Vicious
για να μπορω να την πεφτω σε μικρότερεςGherschaagk έγραψε: 16 Οκτ 2018, 16:45Κρύβεις χρόνια.Sid Vicious έγραψε: 16 Οκτ 2018, 16:43 Τι σημασία έχει, δεν μπορω δηλαδή να διαφυλαξω την παρθενία μου για οσο θελω; Είμαι 71!
Ακούω λάιβ από την απέναντι πολυκατοικία την γυναίκα να έχει ξεσπάσει και να τα χώνει στον άντρα της με φωνές και με κλάματα.
Του λέει και το: «είμαστε 12 χρόνια παντρεμένοι, ένα δώρο δεν μου έκανες, ένα τόσο δα πραγματάκι δεν μου πήρες, ...»
Του λέει και το: «είμαστε 12 χρόνια παντρεμένοι, ένα δώρο δεν μου έκανες, ένα τόσο δα πραγματάκι δεν μου πήρες, ...»
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 222 Απαντήσεις
- 4986 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πληροφοριοδότης μαμάς μαρίας
-
- 15 Απαντήσεις