Είπαμε πολλά με τον πίθηκα. Για πες εσύ πιο συγκεκριμένα όταν πω στον άλλο "δε σε αφορά το παρελθόν το δικό μου" τι σου δίνει να καταλάβεις; ότι;Otto Weininger έγραψε: 16 Οκτ 2018, 11:31
Τι δηλαδή;
Τα εξήγησε μια χαρά ο πίθηκας. Ακόμα και εσύ έδωσες παραδείγματα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κρύβετε πράγματα σε μία σχέση;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Κρύβετε πράγματα σε μία σχέση;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Naida έγραψε: 16 Οκτ 2018, 12:30Είπαμε πολλά με τον πίθηκα. Για πες εσύ πιο συγκεκριμένα όταν πω στον άλλο "δε σε αφορά το παρελθόν το δικό μου" τι σου δίνει να καταλάβεις; ότι;Otto Weininger έγραψε: 16 Οκτ 2018, 11:31
Τι δηλαδή;
Εγώ κατάλαβα ότι για να μην λέει για το παρελθόν το εργαλείο το έπαιρνε καδρονι και το έβγαζε πριονιδι
Πέσιμο ή χεσιμο; 
- Βινόσαυρος
μια χαρα, τι άλλο να ζητήσεις;LEONAS έγραψε: 16 Οκτ 2018, 12:34Naida έγραψε: 16 Οκτ 2018, 12:30Είπαμε πολλά με τον πίθηκα. Για πες εσύ πιο συγκεκριμένα όταν πω στον άλλο "δε σε αφορά το παρελθόν το δικό μου" τι σου δίνει να καταλάβεις; ότι;Otto Weininger έγραψε: 16 Οκτ 2018, 11:31
Τι δηλαδή;
Εγώ κατάλαβα ότι για να μην λέει για το παρελθόν το εργαλείο το έπαιρνε καδρονι και το έβγαζε πριονιδι
Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
Αν σας πει όμως πχ πήγα με 5 είστε οκ. Απλά δε ξέρετε αν λέει αλήθεια ή ψέμματα. Σωστά;LEONAS έγραψε: 16 Οκτ 2018, 12:34
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Cecily Anne
Να'ξερες τι παπαριές ξεφεύγουν στις παρέες.
Να μη σχολιάσω καλοθελητές.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Με τόσους πήγαμε. Γνωστό αυτό. Εκείνοι όμως πρέπει να έχουν πάει τουλάχιστον με 50 για να έχουν την απαιτούμενη εμπειρία.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- Northern Spirit
Στην Αγγλια που τα λενε δηλαδη ειναι ελλημπαν;plouf έγραψε: 16 Οκτ 2018, 12:15Καλα κανει και δεν στα λεει εφοσον δεν σε αφορουν.Θες να γινεις και γκρεκοτσαβ αλλα δεν παυεις να εισαι ενας κλασικος ελλημπαν φιλικα παντα.Northern Spirit έγραψε: 15 Οκτ 2018, 12:51 Για μενα το μεγαλυτερο ξεφτιλικι παντως ειναι να βγαινεις με την παρεα της, ολοι οι φιλοι της να γνωριζουνε πραγ ατα γι'αυτην που εσυ που μενεις μαζι της δεν γνωριζεις και να σου λενε,"δεν κανει να ρτωτας γιατι την προσβαλλεις"..
σε περιπτωση που οι φιλοι της ξερουνε πραγματα που εγω δεn γνωριζω, παιρνει πουλο σε χρονο dt..
Και δεν απαντας: αφοφουνε τους φιλους που τα γνωριζουνε αλλ οχι εσενα; Ποιος ο λογος του διαχωρισμου;
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
- plouf
- Μέλη που αποχώρησαν
Ε ναι λοιπον δεν με αφορουν εμενα τα του παρελθοντος μιας σχεσης μου ουτε ποσους ειχε ουτε ποσες παρτουζες εκανε ουτε ποσες ξεπετες.Αυτα μονο στις φιλες η τους φιλους της να τα λεει.Οι φιλοι ειναι σαν βαλβιδα εκτονωσης.Αν αρχισει μια να μου λεει με ποσους πηγε και τι εκανε στο παρελθον της τοτε νομιζω οτι με βαζει σε διαδικασια συγκρισης και θελει να θιξει τον εγωισμο μου.Νομιζω οτι αυτη η συγκριση του στυλ με ποσους εχω παει εγω και με ποσες εχεις παει εσυ ειναι κατι σαν αυτο που κανουν τα αγορακια στις τουαλετες που συγκρινουν τα τσουτσουνια τους.Αυτος ο πολεμος εγωισμων καθολου δεν μου αρεσει.Πως λοιπον να τα πω πιο απλα?Northern Spirit έγραψε: 16 Οκτ 2018, 13:11Στην Αγγλια που τα λενε δηλαδη ειναι ελλημπαν;plouf έγραψε: 16 Οκτ 2018, 12:15Καλα κανει και δεν στα λεει εφοσον δεν σε αφορουν.Θες να γινεις και γκρεκοτσαβ αλλα δεν παυεις να εισαι ενας κλασικος ελλημπαν φιλικα παντα.Northern Spirit έγραψε: 15 Οκτ 2018, 12:51 Για μενα το μεγαλυτερο ξεφτιλικι παντως ειναι να βγαινεις με την παρεα της, ολοι οι φιλοι της να γνωριζουνε πραγ ατα γι'αυτην που εσυ που μενεις μαζι της δεν γνωριζεις και να σου λενε,"δεν κανει να ρτωτας γιατι την προσβαλλεις"..
σε περιπτωση που οι φιλοι της ξερουνε πραγματα που εγω δεn γνωριζω, παιρνει πουλο σε χρονο dt..![]()
Και δεν απαντας: αφοφουνε τους φιλους που τα γνωριζουνε αλλ οχι εσενα; Ποιος ο λογος του διαχωρισμου;
Συγκεκριμένα από τη δική μου παρέα αποκλείεται να ξεφύγει κουβέντα. Όπως δε θα ξέφευγε και από μένα για τέτοια θέματα.Cecily Anne έγραψε: 16 Οκτ 2018, 12:41Να'ξερες τι παπαριές ξεφεύγουν στις παρέες.Σε ένα βράδυ για ποτό, θα έχει μάθει όλη την ιστορία σου, από το νήπιο μέχρι το τελευταίο στραβό/καλό κλπ γαμήσι.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ρε φίλε να σου πω κάτι και με τόσους όντως να έχεις πάει δε θα σε πιστέψουν. Θα πουν το γνωστό αστειάκι πολλαπλασιάζεις επί 3. Κλασικά.Gherschaagk έγραψε: 16 Οκτ 2018, 12:48Με τόσους πήγαμε. Γνωστό αυτό. Εκείνοι όμως πρέπει να έχουν πάει τουλάχιστον με 50 για να έχουν την απαιτούμενη εμπειρία.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
αληθες.Cecily Anne έγραψε: 16 Οκτ 2018, 12:41Να'ξερες τι παπαριές ξεφεύγουν στις παρέες.Σε ένα βράδυ για ποτό, θα έχει μάθει όλη την ιστορία σου, από το νήπιο μέχρι το τελευταίο στραβό/καλό κλπ γαμήσι.
αν θες σωνει και καλα να μαθεις τετοιο ιστορικο, γεμιζεις με κανα κρασακι τους φιλους/φιλεναδες και καθεσαι και ακους.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
ε, ας πεις τοτε ενα τριψηφιο νουμερο, να παθουν τετοιο κοκομπλοκο που να μην μπορουν να κανουν το λογαριασμο ποσο βγαινει επι 3.Naida έγραψε: 16 Οκτ 2018, 13:38
Ρε φίλε να σου πω κάτι και με τόσους όντως να έχεις πάει δε θα σε πιστέψουν. Θα πουν το γνωστό αστειάκι πολλαπλασιάζεις επί 3. Κλασικά.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
Πολύ εύκολα τα λες. Και γενικότερα όσους ακούω να τα λένε εύκολα έχω δει οτι γίνονται οι χειρότεροι μπαρμπαγιώργηδες όταν τους κάτσει η φάση.plouf έγραψε: 16 Οκτ 2018, 13:24Ε ναι λοιπον δεν με αφορουν εμενα τα του παρελθοντος μιας σχεσης μου ουτε ποσους ειχε ουτε ποσες παρτουζες εκανε ουτε ποσες ξεπετες.Αυτα μονο στις φιλες η τους φιλους της να τα λεει.Οι φιλοι ειναι σαν βαλβιδα εκτονωσης.Αν αρχισει μια να μου λεει με ποσους πηγε και τι εκανε στο παρελθον της τοτε νομιζω οτι με βαζει σε διαδικασια συγκρισης και θελει να θιξει τον εγωισμο μου.Νομιζω οτι αυτη η συγκριση του στυλ με ποσους εχω παει εγω και με ποσες εχεις παει εσυ ειναι κατι σαν αυτο που κανουν τα αγορακια στις τουαλετες που συγκρινουν τα τσουτσουνια τους.Αυτος ο πολεμος εγωισμων καθολου δεν μου αρεσει.Πως λοιπον να τα πω πιο απλα?Northern Spirit έγραψε: 16 Οκτ 2018, 13:11Στην Αγγλια που τα λενε δηλαδη ειναι ελλημπαν;plouf έγραψε: 16 Οκτ 2018, 12:15
Καλα κανει και δεν στα λεει εφοσον δεν σε αφορουν.Θες να γινεις και γκρεκοτσαβ αλλα δεν παυεις να εισαι ενας κλασικος ελλημπαν φιλικα παντα.![]()
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Τους έχω εκπαιδευμένους. Μ' ένα νεύμα, βλέμμα, λέξη και κόβουν τη συζήτησηΑσέβαστος έγραψε: 16 Οκτ 2018, 13:39
αληθες.
αν θες σωνει και καλα να μαθεις τετοιο ιστορικο, γεμιζεις με κανα κρασακι τους φιλους/φιλεναδες και καθεσαι και ακους.
Μιλάμε για φίλους βρε ασέβαστε είναι δυνατόν να σε ξεπουλάνε έτσι στον πάσα ένα με λίγο κρασάκι;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Εντάξει μου έδωσες τρελή ιδέα τώρα για τον επόμενο που θα με ρωτήσειΑσέβαστος έγραψε: 16 Οκτ 2018, 13:40ε, ας πεις τοτε ενα τριψηφιο νουμερο, να παθουν τετοιο κοκομπλοκο που να μην μπορουν να κανουν το λογαριασμο ποσο βγαινει επι 3.Naida έγραψε: 16 Οκτ 2018, 13:38
Ρε φίλε να σου πω κάτι και με τόσους όντως να έχεις πάει δε θα σε πιστέψουν. Θα πουν το γνωστό αστειάκι πολλαπλασιάζεις επί 3. Κλασικά.![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 222 Απαντήσεις
- 4986 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πληροφοριοδότης μαμάς μαρίας
-