!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Κρύβετε πράγματα σε μία σχέση;

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Re: Κρύβετε πράγματα σε μία σχέση;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Cecily Anne έγραψε: 16 Οκτ 2018, 16:16
Dwarven Blacksmith έγραψε: 16 Οκτ 2018, 16:14 Εγώ έχω σκοτεινό παρελθόν, το οποίο έχει ακούσει μόνο ένα άτομο. Δε νομίζω ότι θα το μάθει οποιαδήποτε μελλοντική σχέση εκτός αν εκμυστηρευτει κάτι αναλόγου βαρύτητας. Με απλή ερώτηση αποκλείεται να το μαθει.
Το πιο σκοτεινό που μπορεί να ακούσει κάποια από άντρα είναι ότι είναι παρθενος. Όλα τα υπόλοιπα θα τα έχει ακούσει.
Αποκλείεται να αντιδράσει καλά σε κάτι τέτοιο.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 16 Οκτ 2018, 16:14 Εγώ έχω σκοτεινό παρελθόν, το οποίο έχει ακούσει μόνο ένα άτομο. Δε νομίζω ότι θα το μάθει οποιαδήποτε μελλοντική σχέση εκτός αν εκμυστηρευτει κάτι αναλόγου βαρύτητας. Με απλή ερώτηση αποκλείεται να το μαθει.
Το πιο σκοτεινό που μπορεί να ακούσει κάποια από άντρα είναι ότι είναι παρθενος. Όλα τα υπόλοιπα θα τα έχει ακούσει.
Το πάτε όλο γύρω από το ερωτικό και τις προηγούμενες σχέσεις αλλά υπάρχουν και άλλα πράγματα που σίγουρα όλοι θα θέλατε να ξέρατε ειδικά αν είσασταν σε σοβαρή σχέση.

Πιθανή εξάρτηση από ουσίες, αδικήματα για τα οποία μπορεί να έχει εκτίσει φυλακή ή συμμετοχή σε παράνομες δραστηριότητες, τοκογλυφία, trafficking κλπ.
Προσωπικά δεν θα 'μουν τόσο άνετος να έχω σχέση με κάποια που θα μου έκρυβε κάτι από τα παραπάνω.
Μη μου πείτε ότι αυτά φαίνονται και δεν θα ξεγελιόταν κανείς. Πολλά μπορεί να κρύβει ο άλλος ειδικά αν έχετε μεγαλώσει σε διαφορετικά μέρη χωρίς κοινούς γνωστούς.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Ούτε με απλή, ούτε με πιο περίπλοκη. Καλύτερα να το εκμυστηριευτείς σε έναν ξένο που δε θα τον ξαναδείς ποτέ σου. Εκτός κι αν έχει εκείνη τη ζεστασιά που σε ξεκλειδώνει και μιλάς. Αλλά και πάλι μεγάλο ρίσκο.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Nostalgia
Phorum.gr user: Nostalgia

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nostalgia »

Naida έγραψε: 16 Οκτ 2018, 16:21
Nostalgia έγραψε: 16 Οκτ 2018, 16:17
Naida έγραψε: 16 Οκτ 2018, 16:07

Να τώρα μου δημιούργησες άλλη απορία. Τι είναι οι γυναίκες κολοκύθες;
Αυτες με μεγαλο κενο που ειναι ανικανες να κανουν εναν ανδρα να νοιωσει μοναδικος. Το αντιστοιχο ειναι ο αντρας αγγουρι, επισης ανικανος να κανει μια γυναικα να νοιωσει μοναδικη.

Πώς νιώθει ένας άντρας μοναδικός;
Δεν θα σου πω. Ετσι και αλλιως εχουμε αντιθετες αποψεις και για το τι ειναι αντρας και για το μοναδικος.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Nostalgia έγραψε: 16 Οκτ 2018, 16:28
Naida έγραψε: 16 Οκτ 2018, 16:21
Nostalgia έγραψε: 16 Οκτ 2018, 16:17

Αυτες με μεγαλο κενο που ειναι ανικανες να κανουν εναν ανδρα να νοιωσει μοναδικος. Το αντιστοιχο ειναι ο αντρας αγγουρι, επισης ανικανος να κανει μια γυναικα να νοιωσει μοναδικη.

Πώς νιώθει ένας άντρας μοναδικός;
Δεν θα σου πω. Ετσι και αλλιως εχουμε αντιθετες αποψεις και για το τι ειναι αντρας και για το μοναδικος.
Σεβαστό. Αν και δεν γνωρίζεις την άποψη μου για αυτά τα δύο για να θεωρήσεις ότι έχουμε αντίθετες απόψεις .
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sid Vicious »

Ευχαριστώ για την ιδέα! Δε το έχω πει ποτέ αυτό, θα το δοκιμάσω κάποια στιγμή να δω αντιδράσεις. Ετσι κι αλλιως ευκολο θα είναι να γινει και πιστευτό καθώς νιώθω και έτσι.
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

Αν καποιος η κάποια προσπαθεί να πείσει την αλλη - αλλον οτι είναι η την/τον βλέπει σαν μοναδικη - μοναδικό καλό είναι να ξεκινάνε την απομάκρυνση - εξαφάνιση αμεσα.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Nostalgia

Sid Vicious έγραψε: 16 Οκτ 2018, 16:32
Ευχαριστώ για την ιδέα! Δε το έχω πει ποτέ αυτό, θα το δοκιμάσω κάποια στιγμή να δω αντιδράσεις. Ετσι κι αλλιως ευκολο θα είναι να γινει και πιστευτό καθώς νιώθω και έτσι.
Nostalgia έγραψε: 20 Αύγ 2018, 13:33 Επισης πολλες φορες το "ντροπαλο" και "αβγαλτο" τις ερεθιζει. Μια φορα κοντα στα 20 μου που με γλυκοκοιταζε μια 28 και με τα πολλα μου επιασε κουβεντα "ποια ειναι η γνωμη σου για τις γυναικες και αυτα που λενε κλπ", της το επαιξα παρθενος και της απαντησα "δεν τις εχω γνωρισει ακομα", αλλαξε απευθειας χρωμμα λες και την τσιμπησε κατι. Απο εκει που ηταν στο χαλαρο και στο ψαχουλευτο "τι ρολο βαραει το πιτσιρικι", κοντεψε να με καταπιει ολοκληρο. Και αλλες φορες το ειχα παιξει παρθενος με επιτυχια, γενικα η καθεμια θελει δικο της τροπο παιγνιδιου. Τωρα που ολα ειναι πιο ελευθερα και πιο απλα νομιζω εχει χαθει μεγαλο μερος αυτου του παιγνιδιου.
Αναλογα τι ηλικια εισαι....
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Άβαταρ μέλους
Nostalgia

Αγις έγραψε: 16 Οκτ 2018, 16:34 Αν καποιος η κάποια προσπαθεί να πείσει την αλλη - αλλον οτι είναι η την/τον βλέπει σαν μοναδικη - μοναδικό καλό είναι να ξεκινάνε την απομάκρυνση - εξαφάνιση αμεσα.
Γιατι; :smt017
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

Nostalgia έγραψε: 16 Οκτ 2018, 16:38
Αγις έγραψε: 16 Οκτ 2018, 16:34 Αν καποιος η κάποια προσπαθεί να πείσει την αλλη - αλλον οτι είναι η την/τον βλέπει σαν μοναδικη - μοναδικό καλό είναι να ξεκινάνε την απομάκρυνση - εξαφάνιση αμεσα.
Γιατι; :smt017
Α Δεν ισχύει.
Β Εχει σκοπιμότητα ( οποιασδήποτε μορφής)
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

Εγώ πάντως τον κάνω να αισθάνεται μοναδικός κάθε φορά που έρχεται σαν κλαμένος ανανάς με το κούρεμα που'χει κάνει τελευταία και μου ζητάει βοήθεια. :smt005:
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

Nostalgia έγραψε: 16 Οκτ 2018, 16:37
Sid Vicious έγραψε: 16 Οκτ 2018, 16:32

Nostalgia έγραψε: 20 Αύγ 2018, 13:33 Επισης πολλες φορες το "ντροπαλο" και "αβγαλτο" τις ερεθιζει. Μια φορα κοντα στα 20 μου που με γλυκοκοιταζε μια 28 και με τα πολλα μου επιασε κουβεντα "ποια ειναι η γνωμη σου για τις γυναικες και αυτα που λενε κλπ", της το επαιξα παρθενος και της απαντησα "δεν τις εχω γνωρισει ακομα", αλλαξε απευθειας χρωμμα λες και την τσιμπησε κατι. Απο εκει που ηταν στο χαλαρο και στο ψαχουλευτο "τι ρολο βαραει το πιτσιρικι", κοντεψε να με καταπιει ολοκληρο. Και αλλες φορες το ειχα παιξει παρθενος με επιτυχια, γενικα η καθεμια θελει δικο της τροπο παιγνιδιου. Τωρα που ολα ειναι πιο ελευθερα και πιο απλα νομιζω εχει χαθει μεγαλο μερος αυτου του παιγνιδιου.
Αναλογα τι ηλικια εισαι....
Τι σημασία έχει, δεν μπορω δηλαδή να διαφυλαξω την παρθενία μου για οσο θελω; Είμαι 71!
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

Sid Vicious έγραψε: 16 Οκτ 2018, 16:43 Τι σημασία έχει, δεν μπορω δηλαδή να διαφυλαξω την παρθενία μου για οσο θελω; Είμαι 71!
Κρύβεις χρόνια.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

Gherschaagk έγραψε: 16 Οκτ 2018, 16:45
Sid Vicious έγραψε: 16 Οκτ 2018, 16:43 Τι σημασία έχει, δεν μπορω δηλαδή να διαφυλαξω την παρθενία μου για οσο θελω; Είμαι 71!
Κρύβεις χρόνια.
για να μπορω να την πεφτω σε μικρότερες :oops:
Άβαταρ μέλους
Μηχανικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μηχανικός »

Ακούω λάιβ από την απέναντι πολυκατοικία την γυναίκα να έχει ξεσπάσει και να τα χώνει στον άντρα της με φωνές και με κλάματα.
Του λέει και το: «είμαστε 12 χρόνια παντρεμένοι, ένα δώρο δεν μου έκανες, ένα τόσο δα πραγματάκι δεν μου πήρες, ...» :D
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”