Παπαρια γνωριζουν Κορωνα μου, το συμφερον και το ενδιαφερον δεν κερδιζονται με αυτους τους τροπους, ετσι το πολυ πολυ να κερδισουν το χρυσο κουφετο της μοναξιας ή ενα δυστυχισμενο γαμο με εναν αντρα ρομποτακι μεσα στο σπιτι που θα παιζει με τα κουβαδακια του σε αλλες πιο προσχαρες και βολικες παραλιες. Πρεπει να εισαι εντελως για τον πουτσο για να μεινεις με μια τετοια γυναικα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κρύβετε πράγματα σε μία σχέση;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Κρύβετε πράγματα σε μία σχέση;
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Ε δεν θα μας φουντώνει ο άλλος και εμείς θα κερνάμε λικεράκι τριαντάφυλλο.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Δεν τις ενδιαφέρει αλλος τρόπος - θα τα κατάφερναν βεβαια θαυμάσια με οποιονδήποτε - είναι ανυποχώρητες στο πως θελουν τα πραγματα - αυτο που εσυ καταλαβαίνεις για αποτυχία για αυτές είναι προτιμότερο απο τον τροπο που εσυ θα ηθελες.Nostalgia έγραψε: 16 Οκτ 2018, 15:40Παπαρια γνωριζουν Κορωνα μου, το συμφερον και το ενδιαφερον δεν κερδιζονται με αυτους τους τροπους, ετσι το πολυ πολυ να κερδισουν το χρυσο κουφετο της μοναξιας ή ενα δυστυχισμενο γαμο με εναν αντρα ρομποτακι μεσα στο σπιτι που θα παιζει με τα κουβαδακια του σε αλλες πιο προσχαρες και βολικες παραλιες. Πρεπει να εισαι εντελως για τον πουτσο για να μεινεις με μια τετοια γυναικα.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Δλδ οι άνθρωποι δεν χωρίζουν; Ή δεν χωρίζουν οι άντρες;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Με τι γυναίκα;Nostalgia έγραψε: 16 Οκτ 2018, 15:40Παπαρια γνωριζουν Κορωνα μου, το συμφερον και το ενδιαφερον δεν κερδιζονται με αυτους τους τροπους, ετσι το πολυ πολυ να κερδισουν το χρυσο κουφετο της μοναξιας ή ενα δυστυχισμενο γαμο με εναν αντρα ρομποτακι μεσα στο σπιτι που θα παιζει με τα κουβαδακια του σε αλλες πιο προσχαρες και βολικες παραλιες. Πρεπει να εισαι εντελως για τον πουτσο για να μεινεις με μια τετοια γυναικα.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Εαν ειναι ανυποχωρητες ας μεινουν με την θυμιση του αγγουριου.Αγις έγραψε: 16 Οκτ 2018, 15:47Δεν τις ενδιαφέρει αλλος τρόπος - θα τα κατάφερναν βεβαια θαυμάσια με οποιονδήποτε - είναι ανυποχώρητες στο πως θελουν τα πραγματα - αυτο που εσυ καταλαβαίνεις για αποτυχία για αυτές είναι προτιμότερο απο τον τροπο που εσυ θα ηθελες.Nostalgia έγραψε: 16 Οκτ 2018, 15:40Παπαρια γνωριζουν Κορωνα μου, το συμφερον και το ενδιαφερον δεν κερδιζονται με αυτους τους τροπους, ετσι το πολυ πολυ να κερδισουν το χρυσο κουφετο της μοναξιας ή ενα δυστυχισμενο γαμο με εναν αντρα ρομποτακι μεσα στο σπιτι που θα παιζει με τα κουβαδακια του σε αλλες πιο προσχαρες και βολικες παραλιες. Πρεπει να εισαι εντελως για τον πουτσο για να μεινεις με μια τετοια γυναικα.Αγις έγραψε: 16 Οκτ 2018, 15:27
Αριστα την γνωρίζουν - και κεντάνε πάνω σε αυτή - αυτό που τις ενδιαφέρει όμως (και πολύ καλά κάνουν ) είναι τα συμφεροντά τους.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Εχω προβλεψει το συγκεκριμενο ποστ(στο περιπου)απο τον Ιουλιο κιολας,μονο ποτε θα πεθανω δεν ξερωNaida έγραψε: 16 Οκτ 2018, 14:12
Καμιά φορά δεν τη σηκώνετε την αλήθεια. Και δεν αναφέρομαι να είχε η άλλη πολλούς ερωτικούς συντρόφους. Αναφέρομαι στο να σας περιγράψει την ερωτική ζωή της με κάποιον πρώην που ήταν πολύ ικανοποιητική. Σε συζήτηση που είχαμε και πήγαινε να ψαρέψει πληροφορίες και μου έλεγε για την πρώην του ήταν θεά, ήταν έτσι του έκανε το ένα το άλλο για να με τσιγκλήσει. Μόλις με ρώτησε για τον δικό μου πρώην του είπα και εγώ με τον ίδιο ενθουσιασμό που μίλαγε αυτός, βασικά του έδειξα με τα χέρια μου και το ανάλογο χαμόγελο, τι εργαλείο είχε και πόσο το χαιρόμουν και τι καλά περνούσα. Η αντίδρασή του ήταν η ανανμενόμενη και για καιρό τον στοίχειωνε η περιγραφή μου.
Όλα αυτά θα είχαν αποφευχθεί αν βούλωνε το στοματάκι του και δεν έλεγε, δεν ρώταγε. Αλλά τον έτρωγε να μάθει. Πάντως για την πρώην του τη θεά δε ξαναμίλησε. Που σιγά και τη πατσαβούρα κιόλας.
viewtopic.php?f=33&t=2324&p=157798&hili ... tw#p157320
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Νομιζω ειμαι σαφης, στις γυναικες κολοκυθες αναφερομαι....Naida έγραψε: 16 Οκτ 2018, 15:57Με τι γυναίκα;Nostalgia έγραψε: 16 Οκτ 2018, 15:40Παπαρια γνωριζουν Κορωνα μου, το συμφερον και το ενδιαφερον δεν κερδιζονται με αυτους τους τροπους, ετσι το πολυ πολυ να κερδισουν το χρυσο κουφετο της μοναξιας ή ενα δυστυχισμενο γαμο με εναν αντρα ρομποτακι μεσα στο σπιτι που θα παιζει με τα κουβαδακια του σε αλλες πιο προσχαρες και βολικες παραλιες. Πρεπει να εισαι εντελως για τον πουτσο για να μεινεις με μια τετοια γυναικα.Αγις έγραψε: 16 Οκτ 2018, 15:27
Αριστα την γνωρίζουν - και κεντάνε πάνω σε αυτή - αυτό που τις ενδιαφέρει όμως (και πολύ καλά κάνουν ) είναι τα συμφεροντά τους.![]()
ΚαλόGoBack έγραψε: 16 Οκτ 2018, 16:00
Εχω προβλεψει το συγκεκριμενο ποστ(στο περιπου)απο τον Ιουλιο κιολας,μονο ποτε θα πεθανω δεν ξερω![]()
![]()
viewtopic.php?f=33&t=2324&p=157798&hili ... tw#p157320
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Να τώρα μου δημιούργησες άλλη απορία. Τι είναι οι γυναίκες κολοκύθες;Nostalgia έγραψε: 16 Οκτ 2018, 16:01Νομιζω ειμαι σαφης, στις γυναικες κολοκυθες αναφερομαι....Naida έγραψε: 16 Οκτ 2018, 15:57Με τι γυναίκα;Nostalgia έγραψε: 16 Οκτ 2018, 15:40
Παπαρια γνωριζουν Κορωνα μου, το συμφερον και το ενδιαφερον δεν κερδιζονται με αυτους τους τροπους, ετσι το πολυ πολυ να κερδισουν το χρυσο κουφετο της μοναξιας ή ενα δυστυχισμενο γαμο με εναν αντρα ρομποτακι μεσα στο σπιτι που θα παιζει με τα κουβαδακια του σε αλλες πιο προσχαρες και βολικες παραλιες. Πρεπει να εισαι εντελως για τον πουτσο για να μεινεις με μια τετοια γυναικα.![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Dwarven Blacksmith
Εγώ έχω σκοτεινό παρελθόν, το οποίο έχει ακούσει μόνο ένα άτομο. Δε νομίζω ότι θα το μάθει οποιαδήποτε μελλοντική σχέση εκτός αν εκμυστηρευτει κάτι αναλόγου βαρύτητας. Με απλή ερώτηση αποκλείεται να το μαθει.
- Cecily Anne
Το πιο σκοτεινό που μπορεί να ακούσει κάποια από άντρα είναι ότι είναι παρθενος. Όλα τα υπόλοιπα θα τα έχει ακούσει.Dwarven Blacksmith έγραψε: 16 Οκτ 2018, 16:14 Εγώ έχω σκοτεινό παρελθόν, το οποίο έχει ακούσει μόνο ένα άτομο. Δε νομίζω ότι θα το μάθει οποιαδήποτε μελλοντική σχέση εκτός αν εκμυστηρευτει κάτι αναλόγου βαρύτητας. Με απλή ερώτηση αποκλείεται να το μαθει.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Αυτες με μεγαλο κενο που ειναι ανικανες να κανουν εναν ανδρα να νοιωσει μοναδικος. Το αντιστοιχο ειναι ο αντρας αγγουρι, επισης ανικανος να κανει μια γυναικα να νοιωσει μοναδικη.
τοξοβολοςUΚ likes thisDwarven Blacksmith έγραψε: 16 Οκτ 2018, 16:14 Εγώ έχω σκοτεινό παρελθόν, το οποίο έχει ακούσει μόνο ένα άτομο. Δε νομίζω ότι θα το μάθει οποιαδήποτε μελλοντική σχέση εκτός αν εκμυστηρευτει κάτι αναλόγου βαρύτητας. Με απλή ερώτηση αποκλείεται να το μαθει.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Nostalgia έγραψε: 16 Οκτ 2018, 16:17Αυτες με μεγαλο κενο που ειναι ανικανες να κανουν εναν ανδρα να νοιωσει μοναδικος. Το αντιστοιχο ειναι ο αντρας αγγουρι, επισης ανικανος να κανει μια γυναικα να νοιωσει μοναδικη.
Πώς νιώθει ένας άντρας μοναδικός;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 222 Απαντήσεις
- 4949 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πληροφοριοδότης μαμάς μαρίας
-