!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Κρύβετε πράγματα σε μία σχέση;

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Re: Κρύβετε πράγματα σε μία σχέση;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Otto Weininger έγραψε: 16 Οκτ 2018, 11:31

Τι δηλαδή;
Τα εξήγησε μια χαρά ο πίθηκας. Ακόμα και εσύ έδωσες παραδείγματα.
Είπαμε πολλά με τον πίθηκα. Για πες εσύ πιο συγκεκριμένα όταν πω στον άλλο "δε σε αφορά το παρελθόν το δικό μου" τι σου δίνει να καταλάβεις; ότι;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
LEONAS
Phorum.gr user: ΧΟΥΚ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από LEONAS »

Naida έγραψε: 16 Οκτ 2018, 12:30

Τι δηλαδή;
Είπαμε πολλά με τον πίθηκα. Για πες εσύ πιο συγκεκριμένα όταν πω στον άλλο "δε σε αφορά το παρελθόν το δικό μου" τι σου δίνει να καταλάβεις; ότι;

Εγώ κατάλαβα ότι για να μην λέει για το παρελθόν το εργαλείο το έπαιρνε καδρονι και το έβγαζε πριονιδι
Πέσιμο ή χεσιμο; :p2:
Άβαταρ μέλους
Βινόσαυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Βινόσαυρος »

LEONAS έγραψε: 16 Οκτ 2018, 12:34
Naida έγραψε: 16 Οκτ 2018, 12:30

Τι δηλαδή;

Εγώ κατάλαβα ότι για να μην λέει για το παρελθόν το εργαλείο το έπαιρνε καδρονι και το έβγαζε πριονιδι
μια χαρα, τι άλλο να ζητήσεις;
Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Αν σας πει όμως πχ πήγα με 5 είστε οκ. Απλά δε ξέρετε αν λέει αλήθεια ή ψέμματα. Σωστά;

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

Naida έγραψε: 16 Οκτ 2018, 12:40

Αν σας πει όμως πχ πήγα με 5 είστε οκ. Απλά δε ξέρετε αν λέει αλήθεια ή ψέμματα. Σωστά;
Να'ξερες τι παπαριές ξεφεύγουν στις παρέες. :roll: Σε ένα βράδυ για ποτό, θα έχει μάθει όλη την ιστορία σου, από το νήπιο μέχρι το τελευταίο στραβό/καλό κλπ γαμήσι.

Να μη σχολιάσω καλοθελητές.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

Με τόσους πήγαμε. Γνωστό αυτό. Εκείνοι όμως πρέπει να έχουν πάει τουλάχιστον με 50 για να έχουν την απαιτούμενη εμπειρία.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Άβαταρ μέλους
Northern Spirit

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Northern Spirit »

plouf έγραψε: 16 Οκτ 2018, 12:15
Northern Spirit έγραψε: 15 Οκτ 2018, 12:51 Για μενα το μεγαλυτερο ξεφτιλικι παντως ειναι να βγαινεις με την παρεα της, ολοι οι φιλοι της να γνωριζουνε πραγ ατα γι'αυτην που εσυ που μενεις μαζι της δεν γνωριζεις και να σου λενε,"δεν κανει να ρτωτας γιατι την προσβαλλεις"..

σε περιπτωση που οι φιλοι της ξερουνε πραγματα που εγω δεn γνωριζω, παιρνει πουλο σε χρονο dt..
Καλα κανει και δεν στα λεει εφοσον δεν σε αφορουν.Θες να γινεις και γκρεκοτσαβ αλλα δεν παυεις να εισαι ενας κλασικος ελλημπαν φιλικα παντα.
Στην Αγγλια που τα λενε δηλαδη ειναι ελλημπαν; :lol:

Και δεν απαντας: αφοφουνε τους φιλους που τα γνωριζουνε αλλ οχι εσενα; Ποιος ο λογος του διαχωρισμου;
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
Άβαταρ μέλους
plouf
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από plouf »

Northern Spirit έγραψε: 16 Οκτ 2018, 13:11
Northern Spirit έγραψε: 15 Οκτ 2018, 12:51 Για μενα το μεγαλυτερο ξεφτιλικι παντως ειναι να βγαινεις με την παρεα της, ολοι οι φιλοι της να γνωριζουνε πραγ ατα γι'αυτην που εσυ που μενεις μαζι της δεν γνωριζεις και να σου λενε,"δεν κανει να ρτωτας γιατι την προσβαλλεις"..

σε περιπτωση που οι φιλοι της ξερουνε πραγματα που εγω δεn γνωριζω, παιρνει πουλο σε χρονο dt..
Καλα κανει και δεν στα λεει εφοσον δεν σε αφορουν.Θες να γινεις και γκρεκοτσαβ αλλα δεν παυεις να εισαι ενας κλασικος ελλημπαν φιλικα παντα.

Και δεν απαντας: αφοφουνε τους φιλους που τα γνωριζουνε αλλ οχι εσενα; Ποιος ο λογος του διαχωρισμου;
Ε ναι λοιπον δεν με αφορουν εμενα τα του παρελθοντος μιας σχεσης μου ουτε ποσους ειχε ουτε ποσες παρτουζες εκανε ουτε ποσες ξεπετες.Αυτα μονο στις φιλες η τους φιλους της να τα λεει.Οι φιλοι ειναι σαν βαλβιδα εκτονωσης.Αν αρχισει μια να μου λεει με ποσους πηγε και τι εκανε στο παρελθον της τοτε νομιζω οτι με βαζει σε διαδικασια συγκρισης και θελει να θιξει τον εγωισμο μου.Νομιζω οτι αυτη η συγκριση του στυλ με ποσους εχω παει εγω και με ποσες εχεις παει εσυ ειναι κατι σαν αυτο που κανουν τα αγορακια στις τουαλετες που συγκρινουν τα τσουτσουνια τους.Αυτος ο πολεμος εγωισμων καθολου δεν μου αρεσει.Πως λοιπον να τα πω πιο απλα?
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Cecily Anne έγραψε: 16 Οκτ 2018, 12:41

Να'ξερες τι παπαριές ξεφεύγουν στις παρέες. :roll: Σε ένα βράδυ για ποτό, θα έχει μάθει όλη την ιστορία σου, από το νήπιο μέχρι το τελευταίο στραβό/καλό κλπ γαμήσι.

Συγκεκριμένα από τη δική μου παρέα αποκλείεται να ξεφύγει κουβέντα. Όπως δε θα ξέφευγε και από μένα για τέτοια θέματα.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Gherschaagk έγραψε: 16 Οκτ 2018, 12:48

Με τόσους πήγαμε. Γνωστό αυτό. Εκείνοι όμως πρέπει να έχουν πάει τουλάχιστον με 50 για να έχουν την απαιτούμενη εμπειρία.
Ρε φίλε να σου πω κάτι και με τόσους όντως να έχεις πάει δε θα σε πιστέψουν. Θα πουν το γνωστό αστειάκι πολλαπλασιάζεις επί 3. Κλασικά.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

Cecily Anne έγραψε: 16 Οκτ 2018, 12:41

αληθες.

αν θες σωνει και καλα να μαθεις τετοιο ιστορικο, γεμιζεις με κανα κρασακι τους φιλους/φιλεναδες και καθεσαι και ακους.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

Naida έγραψε: 16 Οκτ 2018, 13:38
Ρε φίλε να σου πω κάτι και με τόσους όντως να έχεις πάει δε θα σε πιστέψουν. Θα πουν το γνωστό αστειάκι πολλαπλασιάζεις επί 3. Κλασικά.
ε, ας πεις τοτε ενα τριψηφιο νουμερο, να παθουν τετοιο κοκομπλοκο που να μην μπορουν να κανουν το λογαριασμο ποσο βγαινει επι 3. :102:
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

plouf έγραψε: 16 Οκτ 2018, 13:24
Northern Spirit έγραψε: 16 Οκτ 2018, 13:11

Ε ναι λοιπον δεν με αφορουν εμενα τα του παρελθοντος μιας σχεσης μου ουτε ποσους ειχε ουτε ποσες παρτουζες εκανε ουτε ποσες ξεπετες.Αυτα μονο στις φιλες η τους φιλους της να τα λεει.Οι φιλοι ειναι σαν βαλβιδα εκτονωσης.Αν αρχισει μια να μου λεει με ποσους πηγε και τι εκανε στο παρελθον της τοτε νομιζω οτι με βαζει σε διαδικασια συγκρισης και θελει να θιξει τον εγωισμο μου.Νομιζω οτι αυτη η συγκριση του στυλ με ποσους εχω παει εγω και με ποσες εχεις παει εσυ ειναι κατι σαν αυτο που κανουν τα αγορακια στις τουαλετες που συγκρινουν τα τσουτσουνια τους.Αυτος ο πολεμος εγωισμων καθολου δεν μου αρεσει.Πως λοιπον να τα πω πιο απλα?
Πολύ εύκολα τα λες. Και γενικότερα όσους ακούω να τα λένε εύκολα έχω δει οτι γίνονται οι χειρότεροι μπαρμπαγιώργηδες όταν τους κάτσει η φάση.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Ασέβαστος έγραψε: 16 Οκτ 2018, 13:39

αληθες.

αν θες σωνει και καλα να μαθεις τετοιο ιστορικο, γεμιζεις με κανα κρασακι τους φιλους/φιλεναδες και καθεσαι και ακους.
Τους έχω εκπαιδευμένους. Μ' ένα νεύμα, βλέμμα, λέξη και κόβουν τη συζήτηση :lol:
Μιλάμε για φίλους βρε ασέβαστε είναι δυνατόν να σε ξεπουλάνε έτσι στον πάσα ένα με λίγο κρασάκι;

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Ασέβαστος έγραψε: 16 Οκτ 2018, 13:40
Naida έγραψε: 16 Οκτ 2018, 13:38
ε, ας πεις τοτε ενα τριψηφιο νουμερο, να παθουν τετοιο κοκομπλοκο που να μην μπορουν να κανουν το λογαριασμο ποσο βγαινει επι 3. :102:
Εντάξει μου έδωσες τρελή ιδέα τώρα για τον επόμενο που θα με ρωτήσει :003:

Que Sera, Sera...
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”